Коментари - БСП предложи дата за предизборните консултации | Днес.dir.bg

БСП предложи дата за предизборните консултации

БСП предлага консултации за дата на предсрочни избори в петък. Сергей Станишев ще става евродепутат, но не подава оставка от БСП и не оставя правителството.

Обратно в новината

Коментари - БСП предложи дата за предизборните консултации | Днес.dir.bg

Коментари

Не ви ли е срам, че Станишев се пише българин? Мен ме е срам. Плъх отвратителен. Единственото ми успокоение е, че в действителност не е българин. А лично мое мнение е, че не е и човек, а урод. Понеже преценявам хората не по антропологичните белези, а по антрпологичното поведение най-вече. По поведение този е нещо между плъх и хлебарка. Полз от плъх и хлебарка виждали ли сте? Аз да! Да бъдат обект на експеримент, докато пробват на тях нещо вероятно опасно за човека. На Станишев пробвахме какво се случва, когато комунист управлява в днешно време. Свидетели сте до каква пошлост може да доведе това самия комунист. Патологична лъжа, загуба на морал и общочовешки ценности, личностен провал и увреждане на интересит ена нацията заради дребни лични интереси. Всичко това излъгано по посредствен начин, който само зомбита могат да преглътнат. Станишев е плъх за експеримет, който потвърди очакваните резултати. Комунизмът прави от хората парцали. А от т.нар. им лидери - политически курви.

А ти си с мозък на неандерталец. Не те ли е срам от това! На такива като теб трябва да се забрани да се приближават на по-малко от 10 метра от компютър!

Аз пък искам това правителство да изкара още 1-2 зими, за да може да ни го начука както при Луканов и Виденов. Защото ни е много къса паметта и много лесно вярваме на лъжи.

Че предишното на БСП, Тройната, ни го начука още по-здраво! Пред тях Луканов и Виденов са направо чавдарчета. Само че заради оргомните инвестиции при влизането ни в ЕС имаше и огромен буфер от милиарди, които поеха удара на комунистическото управление. Иначе ако сметнеш колко милиада изхарчиха БСП и при все това докараха траен икономически спад, Луканов и Виденов ще ти се видят направо успешни! Но народът не гледа голямата картинка, а джоба си. Джобовете се изпразниха по-малко заради изобилието на инвестициите. Иначе Станишев по некадърност задмина далеч и Луканов, и Виденов. Много далеч! Защото той загуби за България повече и от двамата, взето заедно. А простият народ гледа, че има за ляб, трае си. Това че готови пари откраднаха и погубиха потенциал за поне 10 милиарда и за поне 10 години... глупакът пита само стомаха си. Сиромаси, свикнали на хранилка не могат да оценят какво бедстрвие е днес БСП за България. Такова не е бил никой след промяната до сега. А Станишев е не само неточен човек, той е психически болен патологичен лъжец.

Главни виновници за катастрофата на БСП на изборите освен Станишев са Миков - сагата с подслушванията, в която участваха негови хора и Мая Манолова със сагата с костинбротските бюлетини, които лично цацаров броеше. Цяла Б-я видя, че това са манипулации и то нескопосано направени. Цацаров, кога ще им потърсиш сметка на тези мръсници. Впрочем цялото обкръжение на Станишев се състои от мръсници и крадци. Но Доган им го сложи - нали са ортаци, да ама не, юЩОТО бсп се яви от страната на булката.

Този човек даде всичко от себе си да разбие държавата, собствената си партия и с цялото си дебелоочие да жертва цяло правителство в името на собствените си интереси. Този не разбра ли, че отблъсна голяма част от електората на БСП, отблъсна и коалиционните си партньори и хвърли Орешарски на кучетата. Писна ми от такива измислени човечета и гласувах наказателно - срещу него!!!Както са направили и много други!!!Уреди си жената, близки и приятели, както едно време любовницата си Ирена Борисова. Пълен нещастник!!!Много ми е интересно троловете на Моника как ще се справят с негативните мнения на хората - нали са големите ПР-и (ама сигурно камо те си го знаят)

За кой ли път- лайнар и лъжец!!!!

Сега остава да кажете кой петък да е: на коя дата, кой месец и коя година.

тези са такива, показва среден пръст на своите и бяга в Брюксел, на сигурно за четири години, иначе сега в България не е сигурно, ще има избори, дръжте се, иде време да разпердушинем тази банда.

Peytsch ( регистриран ) 24.06.2014 21:14 Страхотен ...лидер имат комунистите...Първи избяга и ги заряза в батака...Сега демагога от Позитано-20 ще се изрепчи, че в Брюксел и Страсбург ще работи за България КОЕТО Е ЛЪЖА...Но кога ли е казал истината ?

стига бе . той не иска . каза го ! ма пес настояват , даже го заплашили че ако не отиде ще напуснат всички заедно , и той какво да прави ? склонил ! ще иде !

това, че другаря станишев лъже най-безочливо, нагло и по левашки е безспорен факт, но за такъв матриял - такива постановки. мястото на другаря песаджия е точно в еп, където той ще се окаже в обкръжение от такива.. от неговата класа. ек и еп са своего рода едно класно, европейско сметище на държавите членки. проблемът е не, че ни иде малко скъпичко този двор за рециклиране на отпадъци, а проблемът е, че оттам иде адска воня и нелечими зарази.

И все пак избяга!!!!!!!!!!!!!!!

ОТИВАМ ДА СРИНА И ПЕС, С БСП ПРИКЛЮЧИХ!

Не мисля, че Станишев има шанс за европейска кариера по-нататък. Все пак когато един политик каже "разбрахме се", това обикновено означава някакъв ангажимент. Как може да се вярва на политик, за когото се знае, че утре може да каже: "да, разбрахме се, но обстоятелствата се промениха" и прочее. Това е проблем и в България - как другите партии да преговарят с БСП, когато договореното няма никаква тежест.

за тоя бех сигурен още преди десетина години, че е олигофрен,но за ебане са тия дето го подържаха през тези десет години!

ДЕТО ГО ИЗБРАХА ???

В началото на месеца каза ,че няма да отива в Брюксел, като евродепутат и излъга всичките си червени избиратели,като дърт циганин,а също така и наивния КУРбезУМбашОФ!Няма що:ГЕЯ напуща 120г. спинозна мръсница БСП и пожелава на всички червени идиоти и наивници да тичат към сияйните му хоризонти!Иначе той,щял да ги управлява дистанционно,като роботчета ,от Брюксел!Нека си плащат членският дълг и да продължават да мрът на всеки километър под червеното му знаме!

Не съм срещал толкова МЕРКАНТИЛЕН индивид!

+++

Над 100 лъжливи клетви и 11 огромни изборни провала, а Дмитрич си отива при офисите и имотите, при сигурните парици. Не човек, а песераст!

БСПраст. Чете се бесепераст.

аиде песовете да се готвят за съдбата на бсп.

Съсел,колко кихна Моника да трае Курумбашев и да те спасява от очевдното удавяне и поредната брутална загуба ахахаххахах?!

Къде сте червени помяри, защо не защитите другаря ви Станишев от народната "любов"?

ves

съсел и компания на народен съд сега и веднага

Станишев е шампион по дебелоочие и гьонсуратлък(от речника на ДПС).Много може да се пише , но няма полза.Просто,станишев е в пълна хармония с тази антидържава (BG).

Станишев- трътко ти разби бсп сега какво искаш да разбиеш тотално държавата Скриваи се в мишата дупка съсел

първо оставка така както е нормално на всякъде, това комуниста до края ще мъче та отърве кожата за сметка на хората, когато боико ви говореше че след тях вече ще е много тежко никои не му вярваше, обявиха протестиращите за лумпени ето ви сега наслаждаваите се на глада и мизерията които ви донесоха отново бсп-дпс този път барабар с атака.

Хайде стига с гей-номерата!Нали се разбрахте при президента и датите са ясни,няма нужда от покани ,а просто обявяване на точната дата,без шикалкавене,защото може и да си останеш тук и да си получиш заслужените тояги!Брюксел няма да те спаси ,престъпнико!

Точно това трябваше да направи Станишев. В продължение на месеци му ядоха краката. Каква ли не помия изливаха отгорему. И само защото е Станишев ще използват името му като дъвка и ако не беше избрал да е евродепутат. Разбира се Бареков също се кълнеше , че няма да отива евродепут, но сега реши да живее в Брюксел. И Цветанов нямаше да бъде министър, но сега се готвят други неща, а журналята удобно не се интересуват от това. А как могат да си запълват медийното време, задавайки въпроси, но...ние нямаме журналисти, а само пиари на Борисов. Преди време и Кунева беше избрана за евродепут, но се отказа и беше упреквана от всички за това си решение. Не виждам нищо осъдително в поведението на Станишев, а при това мразя комунистите.

Ами защото не виждате, затова гласувате за такива, а после се оплаквате от очевадното. Дай Боже, всички, които виждат този път да гласуват и да ви изтрият (не БСП, а лъжците и троловете им) от политиката, защото по принципа "Петилетката за 3 години" сте на път да затриете една държава на повече от 1300 години само за по-малко от век.

По- голяма глупост не бях срещала.

Не осъдително, а диагностично е поведението на Станишев. Този човек е помияр. Плъх. Това е лидер, който дори когато изоставя партията си, пак не пуска кяра от нея. По-долна измет не е бил никой политик до сега. Ако не си го кажем, означава да проявим търпимост като граждани и към следващи такива "лидери". Станишев е патологичен лъжец, предател, 100% безотговорен за това, което прави, това е опасен човек без никакво чувство за достойнство. По-опасно то такова е само Сталин и Хитлер. Изглежда доста българи не разбират какво е отговорност и последователност в работата за една държава, щом мигат нерзбиращо и не могат да включат в какъв фарс вакрва този келеш политиката на държавата и съдбата на народа ни. Иначе казано: така не правят държавниците, така правят политическите курветини. Ако не можете да различите истински политик от политическа курва като Станишев, това е съвсем друго нещо. Расли сте в политически бардак и нямате нужното възпитание и критерии. Един вид индиферентни. Нещо като прости... Последствията от такава политика са плачевни, струват много човешки съдби и не само не си заслужава, но е явление, което трябва да се санкционира от народа, ако има останал разум в главата си. Най-вече да се санкционира партията, която няма политически рефлекс, съответстващ на интересите на България и правилата, които изисква днешното време. Който е динозавър, ще умира, няма как. БСП е динозавър. Вече разлагащ се, но грозно конвулсиращ и разнасящ зловония в цялата ни държава. Станишев е само едно от предсмъртните изхождания на 120 годиншия едър полутруп.

ves

съсела си е съсел дави убива наред и се измъква.

Просто няма начин да се разберат Сергей и Курумбашев. Последните три букви на името на единият са противовес на първите букви на фамилията на другия. ИЛИ НЕ ? Трите букви на Станишев желаят неистово първите три букви на фамилията на Петър.... По всяко време..., навсякъде.

Всички ще се измъкнат един по един, след като забъркаха кашиата тук. Симеон, Дянков, сега Станишев. Ще последват и други. Оставаме тук само ние, които с тъпотията си гласуваме, за да живеят те живота си, а ние да тънем в мизерия. Много сме тъпи, ама мноооого.

Хе хе ... , всички искат да работят за България от Брюксел! Защо ли!?

Щото тук заплатите им са малки. Защо ли? Кой носи отговорност за доходите в нашата държава. Да се върнем години назад.

ВСЕ ПОВЕЧЕ АНТИКОМУНОИДИ ВЪВ ФОРУМА, ВИЖДА СЕ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА..............

Станишев ти си много вреден за България.Ти си голям минус и за ПЕС,ти трябва по най-бързия начин да се озовеш далече от България.

Май спряха финансирането на позитановите тролчета.....

Да и освен това няма опорни точки

Моника дири жилище и училища в Брюксел, кой да ги напише тез опорни точки. То и предните такъв декищ хванаха, че гражданинут на СССР/Русия/България така яко си плю на петите и остави само пепел след себе си. Да му мислят от ПЕС. Ако не знаят какво ги очаква да питат съпартийците си (основно вече подалите оставка) от БСП-то.

Сега мънкат, че всички били маскари и прочие. Чети по надолу мрънкащите, как се били отчаяли от всички и прочие. Троловете сега не знаят какво да говорят и се опитаха, опитаха, но хората ги навряха където им е мястото.

elena_ole

Това е "апогея" на тази партийка :)

Апо.....гея

Ела, бе Станишев! В Европарламента има всеки ден вотове за губене. Да илядиш, миличкия ми мишок! Само оня от Кремъл, да не ти преброи рожденните дни, че много си му обещал, а нищо не си свършил!

Многократно заяви че няма да става евродепутат , а сега двойна изненада! Хем в ЕП , хем председател на БКП/БСП!!! Сега го слушам по К1 говори врели некипели , защо бил решил така! БСП имала нужда от промяна, ами да промяната ще е да те изгонят , ето това ще е ГОЛЯМАТА промяна! Сега иска вече и съгласие и диалог мужду всички политически сили...! Сетил се е вече за съгласие , след като цяла година кадруваха и назначаваха свои хора! А пък за Корумбашев една студена вода от Серж!

Един простичък въпрос: - Има ли тук все още тъпанари, които да вярват в/на Станишев?

Еми най големите тъпаци са му в партията! Аз никога не съм му вярвал и затова не съм изненадан от лицемерщината му!

КОГО НИ ОСТАВЯШ СЕРГЮША..........

ПО НАЙ БЪРЗИЯ начин това правителство да подава оставка и този срам за БГ да се саморазпусне!

Стига с тази глупава мантра Доган! То е само слуга, вярно луксозен, но слуга... Не се ли усещате, че ви хвърлят в оркестъра, за да не става ясно кои са всъщност кукловодите му (на които той се отчете с разходния ордер за хидроинжинерните услуги!).

Ново 15 :) Ние очаквахме Кунева да е председателят на партия (блок), който се стреми да отиде евродепутат, но избирателите я издухаха. Сергей не можаха да го издухат, но поне сега видяхме, кой е той - едно нещастно човече, готово да заплюе всичко, но да не изпусне кокъла, който му е останал. И ако БСП е партия с такъв председател. Жалко за България.

То аз не че очаквах друго , но чак такъв алчен човечец зад тези очилца не очаквах! Много мазен и подъл излезе гея!

Това ако е председател на ПЕС, тури му пепел на лявото в ЕС...

Жалка картинка е това Съселът...

Амчи те тъкмо затова го държаха толкова време на този пост! Кога ще се събудите?!... И накрая го изтеглиха така, както направиха с Фил Димитровото.

Pesh0

Сега трябва ли да му вярваме че няма закупено имение в Швейцария . Интересна ще е датата на покупката , защото ще е ясно че се е канил отдавна да вазира :)

Не е излъгал Станишев,просто НЕ каза истината... ДА НЯМАШ ВЯРА НА ЧОВЕК ПРЕЕБАЛ ДРУГАРЯ СИ ЙОСИФОВ...

Коментари - БСП предложи дата за предизборните консултации | Днес.dir.bg

БСП предложи дата за предизборните консултации

БСП предлага консултации за дата на предсрочни избори в петък. Сергей Станишев ще става евродепутат, но не подава оставка от БСП и не оставя правителството.

Обратно в новината

Коментари - БСП предложи дата за предизборните консултации | Днес.dir.bg

Коментари

Не ви ли е срам, че Станишев се пише българин? Мен ме е срам. Плъх отвратителен. Единственото ми успокоение е, че в действителност не е българин. А лично мое мнение е, че не е и човек, а урод. Понеже преценявам хората не по антропологичните белези, а по антрпологичното поведение най-вече. По поведение този е нещо между плъх и хлебарка. Полз от плъх и хлебарка виждали ли сте? Аз да! Да бъдат обект на експеримент, докато пробват на тях нещо вероятно опасно за човека. На Станишев пробвахме какво се случва, когато комунист управлява в днешно време. Свидетели сте до каква пошлост може да доведе това самия комунист. Патологична лъжа, загуба на морал и общочовешки ценности, личностен провал и увреждане на интересит ена нацията заради дребни лични интереси. Всичко това излъгано по посредствен начин, който само зомбита могат да преглътнат. Станишев е плъх за експеримет, който потвърди очакваните резултати. Комунизмът прави от хората парцали. А от т.нар. им лидери - политически курви.

А ти си с мозък на неандерталец. Не те ли е срам от това! На такива като теб трябва да се забрани да се приближават на по-малко от 10 метра от компютър!

Аз пък искам това правителство да изкара още 1-2 зими, за да може да ни го начука както при Луканов и Виденов. Защото ни е много къса паметта и много лесно вярваме на лъжи.

Че предишното на БСП, Тройната, ни го начука още по-здраво! Пред тях Луканов и Виденов са направо чавдарчета. Само че заради оргомните инвестиции при влизането ни в ЕС имаше и огромен буфер от милиарди, които поеха удара на комунистическото управление. Иначе ако сметнеш колко милиада изхарчиха БСП и при все това докараха траен икономически спад, Луканов и Виденов ще ти се видят направо успешни! Но народът не гледа голямата картинка, а джоба си. Джобовете се изпразниха по-малко заради изобилието на инвестициите. Иначе Станишев по некадърност задмина далеч и Луканов, и Виденов. Много далеч! Защото той загуби за България повече и от двамата, взето заедно. А простият народ гледа, че има за ляб, трае си. Това че готови пари откраднаха и погубиха потенциал за поне 10 милиарда и за поне 10 години... глупакът пита само стомаха си. Сиромаси, свикнали на хранилка не могат да оценят какво бедстрвие е днес БСП за България. Такова не е бил никой след промяната до сега. А Станишев е не само неточен човек, той е психически болен патологичен лъжец.

Главни виновници за катастрофата на БСП на изборите освен Станишев са Миков - сагата с подслушванията, в която участваха негови хора и Мая Манолова със сагата с костинбротските бюлетини, които лично цацаров броеше. Цяла Б-я видя, че това са манипулации и то нескопосано направени. Цацаров, кога ще им потърсиш сметка на тези мръсници. Впрочем цялото обкръжение на Станишев се състои от мръсници и крадци. Но Доган им го сложи - нали са ортаци, да ама не, юЩОТО бсп се яви от страната на булката.

Този човек даде всичко от себе си да разбие държавата, собствената си партия и с цялото си дебелоочие да жертва цяло правителство в името на собствените си интереси. Този не разбра ли, че отблъсна голяма част от електората на БСП, отблъсна и коалиционните си партньори и хвърли Орешарски на кучетата. Писна ми от такива измислени човечета и гласувах наказателно - срещу него!!!Както са направили и много други!!!Уреди си жената, близки и приятели, както едно време любовницата си Ирена Борисова. Пълен нещастник!!!Много ми е интересно троловете на Моника как ще се справят с негативните мнения на хората - нали са големите ПР-и (ама сигурно камо те си го знаят)

За кой ли път- лайнар и лъжец!!!!

Сега остава да кажете кой петък да е: на коя дата, кой месец и коя година.

тези са такива, показва среден пръст на своите и бяга в Брюксел, на сигурно за четири години, иначе сега в България не е сигурно, ще има избори, дръжте се, иде време да разпердушинем тази банда.

Peytsch ( регистриран ) 24.06.2014 21:14 Страхотен ...лидер имат комунистите...Първи избяга и ги заряза в батака...Сега демагога от Позитано-20 ще се изрепчи, че в Брюксел и Страсбург ще работи за България КОЕТО Е ЛЪЖА...Но кога ли е казал истината ?

стига бе . той не иска . каза го ! ма пес настояват , даже го заплашили че ако не отиде ще напуснат всички заедно , и той какво да прави ? склонил ! ще иде !

това, че другаря станишев лъже най-безочливо, нагло и по левашки е безспорен факт, но за такъв матриял - такива постановки. мястото на другаря песаджия е точно в еп, където той ще се окаже в обкръжение от такива.. от неговата класа. ек и еп са своего рода едно класно, европейско сметище на държавите членки. проблемът е не, че ни иде малко скъпичко този двор за рециклиране на отпадъци, а проблемът е, че оттам иде адска воня и нелечими зарази.

И все пак избяга!!!!!!!!!!!!!!!

ОТИВАМ ДА СРИНА И ПЕС, С БСП ПРИКЛЮЧИХ!

Не мисля, че Станишев има шанс за европейска кариера по-нататък. Все пак когато един политик каже "разбрахме се", това обикновено означава някакъв ангажимент. Как може да се вярва на политик, за когото се знае, че утре може да каже: "да, разбрахме се, но обстоятелствата се промениха" и прочее. Това е проблем и в България - как другите партии да преговарят с БСП, когато договореното няма никаква тежест.

за тоя бех сигурен още преди десетина години, че е олигофрен,но за ебане са тия дето го подържаха през тези десет години!

ДЕТО ГО ИЗБРАХА ???

В началото на месеца каза ,че няма да отива в Брюксел, като евродепутат и излъга всичките си червени избиратели,като дърт циганин,а също така и наивния КУРбезУМбашОФ!Няма що:ГЕЯ напуща 120г. спинозна мръсница БСП и пожелава на всички червени идиоти и наивници да тичат към сияйните му хоризонти!Иначе той,щял да ги управлява дистанционно,като роботчета ,от Брюксел!Нека си плащат членският дълг и да продължават да мрът на всеки километър под червеното му знаме!

Не съм срещал толкова МЕРКАНТИЛЕН индивид!

+++

Над 100 лъжливи клетви и 11 огромни изборни провала, а Дмитрич си отива при офисите и имотите, при сигурните парици. Не човек, а песераст!

БСПраст. Чете се бесепераст.

аиде песовете да се готвят за съдбата на бсп.

Съсел,колко кихна Моника да трае Курумбашев и да те спасява от очевдното удавяне и поредната брутална загуба ахахаххахах?!

Къде сте червени помяри, защо не защитите другаря ви Станишев от народната "любов"?

ves

съсел и компания на народен съд сега и веднага

Станишев е шампион по дебелоочие и гьонсуратлък(от речника на ДПС).Много може да се пише , но няма полза.Просто,станишев е в пълна хармония с тази антидържава (BG).

Станишев- трътко ти разби бсп сега какво искаш да разбиеш тотално държавата Скриваи се в мишата дупка съсел

първо оставка така както е нормално на всякъде, това комуниста до края ще мъче та отърве кожата за сметка на хората, когато боико ви говореше че след тях вече ще е много тежко никои не му вярваше, обявиха протестиращите за лумпени ето ви сега наслаждаваите се на глада и мизерията които ви донесоха отново бсп-дпс този път барабар с атака.

Хайде стига с гей-номерата!Нали се разбрахте при президента и датите са ясни,няма нужда от покани ,а просто обявяване на точната дата,без шикалкавене,защото може и да си останеш тук и да си получиш заслужените тояги!Брюксел няма да те спаси ,престъпнико!

Точно това трябваше да направи Станишев. В продължение на месеци му ядоха краката. Каква ли не помия изливаха отгорему. И само защото е Станишев ще използват името му като дъвка и ако не беше избрал да е евродепутат. Разбира се Бареков също се кълнеше , че няма да отива евродепут, но сега реши да живее в Брюксел. И Цветанов нямаше да бъде министър, но сега се готвят други неща, а журналята удобно не се интересуват от това. А как могат да си запълват медийното време, задавайки въпроси, но...ние нямаме журналисти, а само пиари на Борисов. Преди време и Кунева беше избрана за евродепут, но се отказа и беше упреквана от всички за това си решение. Не виждам нищо осъдително в поведението на Станишев, а при това мразя комунистите.

Ами защото не виждате, затова гласувате за такива, а после се оплаквате от очевадното. Дай Боже, всички, които виждат този път да гласуват и да ви изтрият (не БСП, а лъжците и троловете им) от политиката, защото по принципа "Петилетката за 3 години" сте на път да затриете една държава на повече от 1300 години само за по-малко от век.

По- голяма глупост не бях срещала.

Не осъдително, а диагностично е поведението на Станишев. Този човек е помияр. Плъх. Това е лидер, който дори когато изоставя партията си, пак не пуска кяра от нея. По-долна измет не е бил никой политик до сега. Ако не си го кажем, означава да проявим търпимост като граждани и към следващи такива "лидери". Станишев е патологичен лъжец, предател, 100% безотговорен за това, което прави, това е опасен човек без никакво чувство за достойнство. По-опасно то такова е само Сталин и Хитлер. Изглежда доста българи не разбират какво е отговорност и последователност в работата за една държава, щом мигат нерзбиращо и не могат да включат в какъв фарс вакрва този келеш политиката на държавата и съдбата на народа ни. Иначе казано: така не правят държавниците, така правят политическите курветини. Ако не можете да различите истински политик от политическа курва като Станишев, това е съвсем друго нещо. Расли сте в политически бардак и нямате нужното възпитание и критерии. Един вид индиферентни. Нещо като прости... Последствията от такава политика са плачевни, струват много човешки съдби и не само не си заслужава, но е явление, което трябва да се санкционира от народа, ако има останал разум в главата си. Най-вече да се санкционира партията, която няма политически рефлекс, съответстващ на интересите на България и правилата, които изисква днешното време. Който е динозавър, ще умира, няма как. БСП е динозавър. Вече разлагащ се, но грозно конвулсиращ и разнасящ зловония в цялата ни държава. Станишев е само едно от предсмъртните изхождания на 120 годиншия едър полутруп.

ves

съсела си е съсел дави убива наред и се измъква.

Просто няма начин да се разберат Сергей и Курумбашев. Последните три букви на името на единият са противовес на първите букви на фамилията на другия. ИЛИ НЕ ? Трите букви на Станишев желаят неистово първите три букви на фамилията на Петър.... По всяко време..., навсякъде.

Всички ще се измъкнат един по един, след като забъркаха кашиата тук. Симеон, Дянков, сега Станишев. Ще последват и други. Оставаме тук само ние, които с тъпотията си гласуваме, за да живеят те живота си, а ние да тънем в мизерия. Много сме тъпи, ама мноооого.

Хе хе ... , всички искат да работят за България от Брюксел! Защо ли!?

Щото тук заплатите им са малки. Защо ли? Кой носи отговорност за доходите в нашата държава. Да се върнем години назад.

ВСЕ ПОВЕЧЕ АНТИКОМУНОИДИ ВЪВ ФОРУМА, ВИЖДА СЕ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА..............

Станишев ти си много вреден за България.Ти си голям минус и за ПЕС,ти трябва по най-бързия начин да се озовеш далече от България.

Май спряха финансирането на позитановите тролчета.....

Да и освен това няма опорни точки

Моника дири жилище и училища в Брюксел, кой да ги напише тез опорни точки. То и предните такъв декищ хванаха, че гражданинут на СССР/Русия/България така яко си плю на петите и остави само пепел след себе си. Да му мислят от ПЕС. Ако не знаят какво ги очаква да питат съпартийците си (основно вече подалите оставка) от БСП-то.

Сега мънкат, че всички били маскари и прочие. Чети по надолу мрънкащите, как се били отчаяли от всички и прочие. Троловете сега не знаят какво да говорят и се опитаха, опитаха, но хората ги навряха където им е мястото.

elena_ole

Това е "апогея" на тази партийка :)

Апо.....гея

Ела, бе Станишев! В Европарламента има всеки ден вотове за губене. Да илядиш, миличкия ми мишок! Само оня от Кремъл, да не ти преброи рожденните дни, че много си му обещал, а нищо не си свършил!

Многократно заяви че няма да става евродепутат , а сега двойна изненада! Хем в ЕП , хем председател на БКП/БСП!!! Сега го слушам по К1 говори врели некипели , защо бил решил така! БСП имала нужда от промяна, ами да промяната ще е да те изгонят , ето това ще е ГОЛЯМАТА промяна! Сега иска вече и съгласие и диалог мужду всички политически сили...! Сетил се е вече за съгласие , след като цяла година кадруваха и назначаваха свои хора! А пък за Корумбашев една студена вода от Серж!

Един простичък въпрос: - Има ли тук все още тъпанари, които да вярват в/на Станишев?

Еми най големите тъпаци са му в партията! Аз никога не съм му вярвал и затова не съм изненадан от лицемерщината му!

КОГО НИ ОСТАВЯШ СЕРГЮША..........

ПО НАЙ БЪРЗИЯ начин това правителство да подава оставка и този срам за БГ да се саморазпусне!

Стига с тази глупава мантра Доган! То е само слуга, вярно луксозен, но слуга... Не се ли усещате, че ви хвърлят в оркестъра, за да не става ясно кои са всъщност кукловодите му (на които той се отчете с разходния ордер за хидроинжинерните услуги!).

Ново 15 :) Ние очаквахме Кунева да е председателят на партия (блок), който се стреми да отиде евродепутат, но избирателите я издухаха. Сергей не можаха да го издухат, но поне сега видяхме, кой е той - едно нещастно човече, готово да заплюе всичко, но да не изпусне кокъла, който му е останал. И ако БСП е партия с такъв председател. Жалко за България.

То аз не че очаквах друго , но чак такъв алчен човечец зад тези очилца не очаквах! Много мазен и подъл излезе гея!

Това ако е председател на ПЕС, тури му пепел на лявото в ЕС...

Жалка картинка е това Съселът...

Амчи те тъкмо затова го държаха толкова време на този пост! Кога ще се събудите?!... И накрая го изтеглиха така, както направиха с Фил Димитровото.

Pesh0

Сега трябва ли да му вярваме че няма закупено имение в Швейцария . Интересна ще е датата на покупката , защото ще е ясно че се е канил отдавна да вазира :)

Не е излъгал Станишев,просто НЕ каза истината... ДА НЯМАШ ВЯРА НА ЧОВЕК ПРЕЕБАЛ ДРУГАРЯ СИ ЙОСИФОВ...