13 депутати ще разследват Тройната коалиция по скандала ”Хохегер”

Парламентът създаде временна анкетна комисия за фактите по лобисткия скандал, свързан с управлението на кабинета "Станишев" и предоставените 1,5 млн. евро на австрийския лобист Петер Хохегер, за да излъска имиджа на България.

Обратно в новината

Коментари - 13 депутати ще разследват Тройната коалиция по скандала ”Хохегер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Кмисията не разследва Очевидната Връзка на Елитни ГЕРБарии-3 броя за сега ???! Та Хохегер явно е работил с високопоставени хора от ГЕРБ , някои от тях и Сега Работят за него? Отчаяни опити на Ликвидаторите на България-ГЕРБ,да зачистват следите си,и да печелят от бързо изтичащото им време !

цецо, кога ще покажеш твойте консултански договори, и кога ще докажеш с какви пари заедно със съпругата си ходи на екскурзии 94 пъти в чужбина. видяхме на моника колко данъци е платила на държавата, кога ще видим цветелина борисова колко данъци е платила на държавата, боко за фирма ипонт, след като неговата фирма охранява в софия всички общински и държавни сгради за какво си говорим.

Докато държавата гори тея си мислят че ще ни залъжат с танци около огъня....

Като ощипани подскачат герберските моми, кога някой поиска да каже нещо истинско, но не толкова добро за някой от техните! Вольо, невольо обаче трябва да признаят, че техните участници в този скандал са престъпили закона и са укрили доходи. То не само касовите апарати да вържем с НАП, трябва и декларациите си да подават в срок!

Оф, омръзна ми това джанкане - то е хвани единия,удари другия, хайде стига...И това петленце М.Димитров говори,говори и нищо не казва - само празни приказки.Несериозно е.

Тройната коалиция окрадоха всичко под дърво камък,тръгнали за някакви си 1,5млн да ги дърпат!

Предлагам да се направят още няколко комисии. За разследване на Поп Кръстьо, за изясняване кой е отворил вратата на Търново пред турците, за проверка фактите около потопа, дали ябълките в рая са били с платено мито и ако да дали змията е имала регистрация по ДДС. Много работа имат да отхвърлят нашите депутати

Навред кипи безсмислен труд! Туй че бизнеса затъна съвсем, че цените хвъркат като луди, че заплати и пенсии си седят във фризера от 3 години... това са бели кахъри за "народните избраници". Ще цъкаме комисии и защо: ще докажем, че парите са изхарчени, че "имиджа" я лъснат,я не, че някоя и друга партийна другарка се е облажила и какво от това?! Същото като бонусите - едните взели толкова, другите ги били с повече! И това как ни пълни потребителската кошница на нас, на тези, които им снасяме чинно данъци, такси и вноски!

БСП скачат срещу проверката - ясно е кой е "дриснал в качамака". обичайните заподозрени - БСП и компания. Ето, ГЕРБ иска да разследва цялата работа, даже и след като е чсно че и хора свързани с ГЕРБ имат отношение. Какъв е проблема? Просто БСП знаят какво говна са изсрали там и как ще се размирише когато се разровят. на мен ми намирисва малко на историята с бонусите - уж сега били раздавали бонуси, ама при Станишката всъщност са раздедени 10 пъти повече. И за да се скрие истината оня Дришльо Станишко се изцепи че бил давал бонуси на пенсионерите. А всъщност се оказа че ББ ги е плащал т.н. "бонуси", а всъщност повишение на пенсиите. Та сега нека да видим кой какво е правил, пък гражданите ще решат кой крив кой прав.

Абе, гербераст тъп, ти чете ли статията изобщо? Грабителите от герп Не искат цялата истина, а само тая дето им изнася. За парите на курвата на цецо не искат да се знае.

Какъв точно е скандала. Ако тръгнем по тази линия ,договора на СИбанка /Цв.Бориславова/ за продажба на винетките е от същият порядък. Близка до премиера ,печели държавна поръчка. По тази линия може да се стигне далече .Едва ли е скандал или незаконно .Е ,има съмнения за не съвсем морално деяние .Но целият капитализъм който правим, е на ръба на закона и дълбоко несправедлив и аморален.Целият процес на създаване на новият елит,богатството,приватизацията и разслоението на обществото -при равен старт е дълбоко неморално.

Вярно е, но както виждаш много хора са като коне с капаци. Пък и медиите ни са едни боклуци...

Пипи, явно си нямат друга работа, защото вече три години нищо друго не правят, освен да опоскват държавата! А сега за комисията имам мнение - щом за хората от ГЕРБ казаха, че са някакви си хорица, които били изпълнявали заповеди, много ми е интересно тази жена от ГЕРБ, която твърдеше, че няма обороти по фирмата от този австриец, а дефакто е работила от негово име тук и ясно е свързана с дейността, дали ще я разследват за укриване на доходи? Стана ми ясно вече, че Моника Станишева си е декларирала приходите и е платила над милион лева данъци, докато тази госпожа най-нагло заяви, че иска да й се провери фирмата дали има обороти, което означава само едно - пари под масата!

Айде бе, Юлиана Николова ли е човечето за технически работи? Бивш зам.министър на икономиката! нещо не ми се връзва

И Велкова, която уж била в Америка през 2008-2009 изведнъж се оказва до Цветанов на съвещание през 2009

Абе, "избраниците", вие нямате ли си друга работа ,ами само цвъкате комисия след комисия! Никой не ви е избирал в парламента да плодите безсмислени комисии, а уж закони да създавате! Ама като гледам резултатите от комисиите ви, толкова ще е файдата и от нефелните ви закони!

От участие в комисии падат пари, а лято иде, море ....