Майката на Станишев го съветва да се оттегли

Майката на лидера на БСП Сергей Станишев - Дина Станишева, съветва сина си да напусне, пише британският в. „Сънди Таймс”.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Станишев го съветва да се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да я прости жената .Не разбирам обаче каква новина е това за българският народ ? Стига сте ни натрапвали личните проблеми на всеки ,който се е домогнал до политиката по пътя на нечестие и интриги. Сергей Станишев остави тежко наследство в България и след двата си мандата .Като човек му съчувствам за загубата на родител,но някак не ми пука в същото време нито за него ,нито за семейството му ,както на него не му пукаше за 7 милиона българи ,техните съдби и борбата им за оцеляване . Стига сте ни занимавали с това семейство .

един умен съвет.

Абе много кофти - синът ти да е лъжец номер 1 на държавата....

Ако тези не са съветско-руски агенти... -----------------------------юСлед Деветосептемврийския преврат от 1944 г. Станишев заминава за СССР, където учи история, подготвя и защитава дисертация по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет. По време на следването си в Москва се запознава с Дина Мухина - студентка по славянски филологии в Московския университет. Тя забременява от него, но в СССР има забрана за бракове с чужденци. През 1952 г. по-големият син на двойката Георги Станишев се ражда извънбрачно. Скоро след смъртта на Сталин забраната за смесени бракове отпада и те се женят. Второто им дете Сергей се ражда през 1966 г. По-късно семейството се мести в България. До 1979 г. Станишева работи в Института за български език на Българската академия на науките. През 1979 г. там започва чистка. Уволнени са 2 езиковеди, обвинени в национално предателство. Следва протестна нота от техни колеги, приподписана и от Мухина. Впоследствие всички са преместени на други работни места. Като основна причина за чистката в БАН се сочи косвената подкрепа от някои езиковеди на тезата, че съществува отделен македонски език. Така се стига до 16 март 1979 г., когато Станишева е преместена на работа в Софийския университет. --------------------------------

Оставете женицата на мира нестига , че я сполетя най-лошото проклятие "Синът ти зет да ти доведе"

Я да го напляска и да си го прибере в къщи.

ЩО НЕ СЛУШАШ МАМА, СЕРЬОЖА! ПОСКОРЕЕ ПОДАЙ ОСТАВКУ!

Както ни учи марксизъм-ленинизъма комунистите дават власта само с въоръжена борба. Така че е време танковете да дойдат.

Как Станишко ше послуша собствената си майка ? Той може да слуша само ДС и КГБ ... Типичен сталинист .

Почитай своите баща и майка, за да се продължат твоите дните на земята, която Всевишният, твоя Б-г, ти е дал. (Шимот 20:12).

Стига глупости. "Новината" е смешна, инфлнтилна и изкривена... Пък братчед му казал "дръж здрао фронта бро". Айде стига дебилизъм. ДИР не го четат фенове на Биг брадър дебили.

Единственият страх, който може да очовечи малко комуниста, е да осъзнае, че не е вечен. Добре е Станишко да послуша мама!

То и на Плевнелиев майка му изобщо не го съветваше, да става президент, че тя най-добре си знае, че Роско е пълен идиот, ама на. А сега подстрекава ли подстрекава, докъто не си намери майстора.

Не разбирам какво общо има тук Плевнелиев???

Почему не слишаеш маму? Перестань слишат ДПС и собственое его.

Майката на Станишев, станишевата майка ...

Дмитриевич, послушай мама!

Човек винаги трябва да слуша майка си! Тя е по-възрастна и явно има по-изострена чувствителност от зомбирания си син. Горкият той, бил срещнал зло и агресия... А пита ли ни нас, редовите българи, ние с какво се срещаме, слушайки синът й, който излъчва такава злоба и ненавист, който години ни обстрелва с негативизъм, плиткоумни сценарии и откровени лъжи и цинизъм?! Г-жо Дина, приберете си сина и го дръжте някъде далеч от нас!

Добре, това сега не е тенденциозна, платена пропаганда????

Другарю Добрев, известен тарикат и дилър? Защо не си в пандиза, след като те гепиха с чували пари на Калотино?

Защо пък трябва да се поддава на натиска на шепа лумпени - платени или заблудени все тая или на техните нагли поръчители ?

И аз ли съм лумпен?

Сега остава да убедим и майката на Орешарски! О, забравих, че комунист майка няма!

По душа и убеждение гейчо е верен слуга на фюрера и не само заради еврейският си комплекс, няма никакъв шанс да излекува мозъка си от вируса на червеният фашизъм. Този вирус е проектиран за да контролира примитивите чрез "правилните принципи" в нереална действителност. Освен това, гейчо е основен инструмент за сеене на заразата въпреки, че няма капацитета да проумее мисията си. На гейчовата планета е невъзможно гейчовците да са лошите и това преди всичко, на всяка цена и без оглед на последствията. Да бъде наложница на султана определено му допада но си личи, че в болният си свят предпочита да го тълкува като тихо геройство в името на "хората". Женицата тук наистина е за съжаление, че си е изгубила времето да го ражда.

+++++++++++++ и т.н. Това не могат да Ви простят комуноидиотите - че сте УМНИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ с доста вроден аристократизъм, за разлика от техният землянков (шумкарски) произход. Поздрави от мен, нехленчещият пенсионер!

Сергей е добре възпитан човек, но няма реалистична преценка за положението в страната и му се иска да изпълни мечтите си, но би трябвало да се оттегли, ако има разум. Иначе ще последва страхотен провал за всички около него.

Горката женица ,да му бере срама толкова време

Другари, ние и Северна Корея останахме последните бастиони на програмната експертност. Ще се браним до последна капка кръв. Щом и майките ни се продадоха, значи сме на прав път!

За да не споменават майка му както не му се иска, другаря Станишев им я дава за публично обсъждане.

Слушай майка си бре теле шугаво! Майка зло не мисли и има интуицията да предусеща какво може да ти се случи!

Никаква оставка! Зад гърба ни е цялото прогресивно човечество! Колеги на Мишо Шамара от Куба, Венецуела и Кореа дел морте купуват билети за София! Билетите за самолети, влакове и рейсове вече са продадени, но това не ги отчайва! Те идат от всички посоки на прогресивния свят да ни подкрепят! Ветерани интербригадисти изравят оръжията в наша защита!

Очакваме във второ издание на тази новина, другарката Мухина да заклейми международната реакция в лицето на Германия, Франция, Холандия, Америка, Япония и ЕК, и да се почуди защо не обичат сина й. Той е такова сладко и мазно дете.

Само майчино сърце страда, когато се сипят руигатни, хули, проклинания и най-лоши неща върху сина-това е г-ж Станишева. Нейният мъж беше разумен, доста по-почтен от сина й, по-разбиращ мъките на българите и по-смел. Но баща Станишев не беше оплетен в ОКТОПОДА, докато сина на много господари чиракува. Сергей, г-жо Станишева от години чиракува на ДПС-турските господари, чиракуваше и на царя Симеон-те двете партии го завлекоха в клещите на октопода. Като майка Ви разбирам-много боли, когато виждаш че синуът ти е жертва на икономически зловещи интереси. А днес е даже унизително, да виждаш как Сергей е слуга/зависим и от мижитурката Волен Сидсеров-защо, коя е тази сила която го хвърли в пропаста. Трябваше незабавно да си даде оставката-саега е късно, той твърде далеч отиде, много лоши неша станаха. Сергей се прояви, драга майко като безсърдечен и за съжаление-алчен за власт, и още-той си знае. Нещо го промени-дали власт, дали жена, дали октопода, дали си има гени за това. Но майката е тази, която никога няма да тикне детето си към бездната. Той, другаря син Сергей Станишев нея НЯМА ДА ПОСЛУША- казваме го със съжаление. Жалко, но стиска властта като "наркотик", като диамант с цена 1 милиард-толкова е заема, като . А забрави, че е жертва в ръцете на много хора-съветници, които утре няма да го пожалят. Само майчино сърце знае да обича и жали-факт, доказан от хилядолетия.

Просълзих се.

ТО СТАНА: "Мама Станишко думаше, Станишко ле сине Станишко ............................................." като в народните песни,ама не разбрах тая песен на руски ли,на украински ли на какъв език е била изпята? и понеже свиня от кладенчова вода не разбира казвам ясно: ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!!на ОЛЕЛЕШАРСКИ! ЧАО НА СТАНИШЕВ!!!!!!!!!!

Евтин пропаганден трик. За да се намали напрежението от недоволството върху сина, на тълпата се хвърля майката. Вие бихте ли позволили 86 годишната ви майка да беду употребена по този начин? Станишщев позволява.

Мама Дина да прочете речите на любимото си синче от последната година,и тогава да говори за омраза.Тя трябва да помни сталиниза и нека обясни на синът си какво значи мракобеснически режим.

Кажи, мама "Тенкю" и "Гуд Бай"! Мама ще ти купи топ, топ ще ти купи, Мама ще ти купи обички,обички ще ти купи, и чехлички ще ти купи мама, чехлички розови с пухчета ще ти купи, само в бащината къща прибери се, мама ще ти купи топ, топ ще ти купи.

Майката на другаря Станишев е много мажен елемент от българската демокрация. Всчки демократични принципи на управление можа да са потъквани и пренебрегвани от режима на Станишев, но майката му- не.

Съсел слушай майка си.

СТАНИШЕВ, Я НИ ОБЯСНИ КАКВО ОБЩО СЪС СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ ИМАТ ШЕФОВЕТЕ НА БСП-ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА МИЛИАРДЕРИ И КАПИТАЛИСТИ С МАСТИТ БИЗНЕС! ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ ПИТАМ ТОВА И НЯМАМ ОТГОВОР. ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ-УЖ РАВЕНСТВО, УЖ КОМУНИЗЪМ, АМА НЯКОИ СА ВСЕ ПО-РАВНИ.

Не е вярно, че се е сблъскал с това, с което партията на баща му, на другараката Мухина и неговата, залива българския народ от 69 години, но най-вероятно ще се сблъска, ако продължава да упорства с високомериие.

Явно,майка му има малко повече пипе и зад гърба и не стои..Доган!

И до майката на Станишев опряха вече отчаяните организатори на лумпениадата! Гнусни и долни същества сте!

Нас не ни чуваш, поне майка си чуй! :)

Ушите му са запушени с парите на ДПС,някой отверстия - също :)

Тъп, по-тъп, най-тъп, социалист.

Синът и на госпожата беше брутално обладан от Доган и стана проводник на турско-руските олигархски интереси :) Така,че може да се срамува с право от него - продаде родината си за пари,ожени се за далавераджиика и живее в разкош на гърба на бедните!Какъв социалист само!

Всички лумпени, плюещи по правителството, са абсолютни идиоти, духовни братя на Цецко Тъпото! С такива противници това правителство ще векува!

Ако обичаш да те шибат турците си е твой проблем!Нормално мислещите хора не са ти виновни!

Да! Taka e! А пък всички, НЕплюещи по правителството, да духовни братя на Мишо Шамара! ЙЕС!!!

Спасе, и майка му ли ти изглежда на лумпен?!

Мали, огромният еврейски нос личи от километри!

не подкрепям подаване на оставка на правителството, това ще бъде предателство спрямо българския народ, защото само преди два месеца имаше избори легитимни, законно избран парламент и правитество и то ще управлява, а не заради страха на бойко, че ще бъдат разкрити всички злоупоттреби извършени от него, от цв.цв. , от и.ф да бъдат прикрити това е целта и на всички журналисти, които са купени от него от бнт, бтв и нова телевизия призовават към протести и са за събаряне на правителството, граждани мислете преди да се подадете на техните провокации.

Ей, мръсна комуняга, проста сган, далеч съм от мисълта, че имаш и най-малка представа от история (всъщност от каквато и да било наука), но ако прочетеш малко (ако можеш да четеш) исторически факти ще разбереш, че България след първата световна война започва невероятно бързо икономическо развитие а и във всякакво отношение. И така до момента в който тъпия, братски, комунистически и до днес народ не ни освобождава и не посява черната, гнила семка на комунизЪма. Гадната гнилоч се е загнездила в душите ни и ни е омерзила до безкрай, но най-гнила е сволач като теб. И като казваш, че Българите са прост народ си прав, само че това са такива като теб и като пияндурника-баща ти, дето се е пиянски изцепил на рогозката а майка ти ушната кал (че и по-долу) те е събирала от пода да те натъпче в гнилата си комунистическа утроба. За да има оправия трябва семката на такива като да изчезне от тоя свят родители, прародители, деца внуци и правнуци!!!

Изпийте си лекарствата !

О С Т А В К А! ! ! ! ! !

Другари, докладвам, че совалката Бузлуджа-1 е готова за излитане. С партиен билет и роза в ръка ви очаквам на терминала. червената планета ни очаква - там няма Паша, няма Сорос, няма Боко и Цвъки. Е, няма и някои други дреболии като тоалетна, вода, таблети и еврофондове, но на кого са му притрябвали тия империалистически изгъзици. Елате да построим социализма! Специално за нас концерт ще изнесат ансамбъл "Росна китка", Косара Марчинкова и духа на Цола Драгойчева!

Говната,говната,кой ще ги прибере?!

не подкрепям подаване на оставка на правителството, това ще бъде предателство спрямо българския народ, защото само преди два месеца имаше избори легитимни, законно избран парламент и правитество и то ще управлява, а не заради страха на бойко, че ще бъдат разкрити всички злоупоттреби извършени от него, от цв.цв. , от и.ф да бъдат прикрити това е целта и на всички журналисти, които са купени от него от бнт, бтв и нова телевизия призовават към протести и са за събаряне на правителството, граждани мислете преди да се подадете на техните провокации.

Достатъчно е да погледнем членовете и сподвижниците на БСП в България - предимно пенсионери, изпълнени с носталгия по миналото, и тук-там някой на средна възраст. На сбирките в защита на кабинета пред НДК Мишо Шамара определено младее.

Тя има основание да е загрижена жената и мъдро съветва, но Сергей няма да я послуша защото кръга около него няма да му позволи , този същия кръг който управлява БСП.

ПАРИТЕ ПАРИТЕ ТЕ СА ИМ ПО ВАЖНИ ОТ ВСИЧКО, ДОРИ И ОТ МЙЧИНИЯ СЪВЕТ, НО НЯМА НИЩО ТРАИНО ДОШЛО С ЛЪЖА И ОТСТОЯВАНО С НАСИЛИЕ !

ТИ В РЕД ЛИ СИ?