Станишев: Конвенцията не е за разпалване на страсти и страх

Дебатът за Истанбулската конвенция се превърна в страстна дискусия, боравеща със страховете на хората за политически цели, посочи в интервю Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Конвенцията не е за разпалване на страсти и страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОМРАЗАТА Е НЕПРИКРИТА !!! И ТОЧНО ТОЯ МИ ГОВОРИ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ ! ВЪН УКРАИНЕЦО !!!!

Разкарайте този б...ук от България!

Тя е за разпалване на еднополовата страст !

ПАПАТА МЪЛЧИ !!!! ТОЛКОВА ЛИ Е СТРАШНО ?!?? ДА, ВЯРНО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЕЛИМИНИРАТ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ЧОВЕЦИ-ПРЕДИМНО БЕЛИ ЕВРОПЕЙЦИ, НО ЯВНО ИМА НЕЩО ПО-СТРАШНО ОТ ЖИВОТА НА ТЕЗИ НАРОЧЕНИ 1,5 МИЛИАРДА ЗА ЗАТРИВАНЕ !

НАСРЕЩА СТЕ ОРГАНИЗИРАЛИ ЦЯЛА АРМИЯ ДА СЕ БИЕ СРЕЩУ ЖЕЛАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ДА НЕ Е НАСИЛВАНО !!!! НПО , ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МЕДИИ , ЕВРОПЕЙСКИ СТРУКТУРИ !!! ЩО БЕ? ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ДА ЛЕГАЛИЗИРАТЕ ИЗВРАТЕНОСТТА ЧЕ И ДЕЧИЦАТА ДА ОБУЧАВАТЕ В ТАЗИ ГАДОСТ !!!! ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА ВАЖНО ????

ТОЗИ ДИСКРИМИНАЦИОНЕН ДОКУМЕНТ !!!! НАСИЛА МИ ГО НАВИРАТ В МУЦУНАТА И ОЧАКВАТ АЗ ДА КОЛЕНИЧА, ДА БЛАГОГОВЕЯ И ДА ЦЕЛУНА ДЖЕНДЪРСКА РЪЧИЦА !!!! НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ !!!!! ЩЕ ИМА БИТКА !!!

прочетете мнението на нешка робева, владимир шейтанов и валери найденов

АБЕ,СТАНИШЕВ , ПРЕСТАНИ ДАНАТИСКАШ НАРОДА КАКВО ДА ПРАВИ. ПЪК И КОЙ ТИ ВЯРВА НА ТЕБ

От различните НПО-та се носи вой: Който е против Конвенцията подкрепя насилието върху жените. Не споделя европейските ценности и тегли страната към Евразия." В публичното пространство се мятат незнайно кога и как направени статистики: Един милион български жени са малтретирани. Всяка четвърта жена е тормозена и бита. Мъжът се представя като неандерталец. Прибира се от работа, гледа мач, насмуква се с ракия и шамаросва жената и децата. Това са разсъждения на хора, които никога не са изпитали истинска любов, радостта от майчинството, подкрепата и уважението в семейството. Добре, че от Брюксел ни изпращат такъв ценен документ, да се научим на ум и разум. Нищо, че си имаме: Закон за защита на детето, Закон против домашното насилие, Закон против дискриминацията и пр. Наказателният кодекс (чл. 130 ал. 2) определя като телесна увреда дори шамар, причиняващболка и страдание. Ако тези текстове не се спазват, това си е наш, а не Европейски проблем. Казват, че българският превод на Конвенцията бил неточен. Нямало в Европа добри преводачи и станало объркване. Това, естествено, не е вярно. Българският текст е дискретно манипулиран. Някак си набързо да го приемем виж колко страни са го подписали....

ША шьй видяхтели що сме на 109 място по свободата на словото заради такива като вас дето скривате коментари или изтривате или пък дори бликерате по IP това е ЦЕНЗУРА в чист вид дори бай Тошо не си позволяваше в последните години то нали вие сте още верти бивши комунисти извинете псевдо демократи .ша КАТО БЛОКИРАТЕ КРИЕТЕ ЩЕ ГО ПРЕМАХНЕТЕЛИ ОТ ГЛАВИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ жалки сте !!!!!!!

Добре че излезе на бял свят този въпрос за джендърството за да видим кои са спящите клетки на сатаната.

Гледам в чата колко изтрити от модератора () коментари има. Явно хората много го "обичат" за да го "хвалят" и "благославят" тоя СтаниШеф!

... в () е думата "цензура" на ДИРа!

цифрите които давате за Турция че се увеличило насилието при развод е лъжа, защото жената лъже за да може да мине развода по вина на мъжа и да вземе повече бенефити и децата без проблем отколкото по взаимно съгласие, И в Турция обществото по-приема развода ако жената е тормозена, отколкото просто поради несъвместимост на характер, това не се приема добре.И самите нпо-та така им изнася да си оправдаят съществуването И заплатите. Всичко е бизнес, ама на бг племето му хвърлят едни цифри и вярва на всичко написано. Та ако има пропуски в законите те могат да се допълнят и без нпо-та и конвенции. Явно нпо-та искат да ни хванат за гушата и да цицат от нас а сергея е защитник защото на такива сладки службици до високите постове ще се доредят жена, деца, близки, негови хора, няма да са простосмъртни.

Тиранията се установява от твърде крайната свобода, която поражда твърде голямо и твърде жестоко робство., Платон

Я вижте какво е казал Путин за Станишев! И за него... Путин: Ще удвоя пенсиите в България, ако ми дадат да управлявам златото, пътищата и плажовете само... България е богата държава, буквално плячкосвана от малък и безкрайно алчен елит. Така президентът Владимир Путин отговори на въпрос българи от малката общност живееща в Русия, по време на предизборна среща в градчето им в Бесарбийсския регион. Ако аз управлявах България, дори не България, дайте ми само златото, пътищата и плажовете, само с това мога да удвоя пенсиите веднага, каза Путин.. "Ако се направи равносметка, дори само от тези 3 компонента, в българския бюджет могат да влязат нови чисти 6-7 милиарда евро. Ще се удвоят пенсиите, а ще има и за друго. Но този нещастен народ просто е изтеглил най-лошия късмет на историята. Няма по-пропаднали и по-крадливи политици от българските" - бяха финалните думи на руския държавен глава.

у нас можете законно да биете жените си! Дори турците се обявиха за конвенцията.

...и я "спазват"....

станишката пак се изявява! обича да дава акъл! от такива като него - НЕ БЛАГОДАРЯ!

Станишев най-обича да дава акъл, дето го няма! Народът, съзрял Духовно и Мисловно неспособностите му, го изхвърли на "Политическото Бунище"!Ако БСП не се очисти от Станишев, или, ако се опита да го вкара по "втория начин" отново в Управлението на страната...няма как да не бъде изхвърлена и Тя, като политически боклук- там, където е мястото на Боклуците...в "Боклука на Историята"!

СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ МАНИПУЛАЦИИ. КАКВО Е ТОВА НАСИЛИЕ НАД НАРОДА. ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА ПРЕЦЕНЯВАТ СПОРЕД СОБСТВЕНИТЕ СИ ВИЖДАНИЯ

на какъв фон се е снимал...Картина или действителност, но не ми се виждат български...

Този с тези констатации да се обърне към Госпожа-Лъжа. Тя прави всички циркове и търси под вол теле! Да се разберат по партийно.

Някога болшевишката зараза дойде от изток, а сега идва от запад, но носителите й са едни и същи.

Левият Станишев и "десните" от ГЕРБ са съмнително единодушни относно педал_ската конвенция. Никога не съм се съмнявал в ГЕРБ. Те са си такива!

Конвенцията е за отхвърляне! Не защото българското общество толерира насилието, не защото обществото се смущава от жена-кранист или жена професор. Конвенцията е за отхвърляне, защото под благовиден предлог създава условия за навлизане на джендър- идеология, която не е фикция, а реалност в други държави и това не ни харесва!

Продължава промиването на мозъците на хората, за да се приеме Истанбулската конвенция. Всеки ден се пускат по 2-3 материала "ЗА". А КЪДЕ Е ОБРАТНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА - "против"!? ЩОМ НЯМА ТАКАВА, ЗНАЧИ НЕ СЕ ВОДИ ДИСКУСИЯ ПО ТЕМАТА, А ПРОПАГАНДНА КАМПАНИЯ. ЗАТОВА ПИТАМ: КОЙ ВИ ПЛАЩА И КОЛКО ЗА ТАЗИ КАМПАНИЯ?

Българското законодателство и общество не били добри срещу насилието според ПЕС, Станишев, ЕП, СЕ, НПО-та, управляващите от ГЕРБ! Така ли? Я да видим! Българката пострадала от насилието на шведски гражданин не мълча, отиде в полицията и го осъди по нациналната Конституция и НК на България за насилето срещу нея! НО цивилизована ШВЕЦИЯ, НПО-тата, БХК, ГЕРБ, ПЕС, Станишев, ЕП, СЕ адвокат Евтимова мълчат, че българското законодателство е ефективно, когато се прилага! Швеция която е ратифицирала конвенцията, мълчи досега за насилието на шведски гражданин изритал брутално в главата българка! Да сте чули Швеция или НПО-тата, ПЕС или ГЕРБ да реагират?! Защо ли? Защото джендър конвенцията, маскирана като " срещу насилието над жените" ратифицирана от Швеция, НЕ СПРЯ шведският гражданин възпитаван от тази джендър конвенция! В Швеция от много години свободно в обществото( възрастни) и училищата( деца) се пропагандират джендър ценности, а шведския гражданин въпреки конвенцията в Швеция,най- брутално изрита в главата българската камериерка на морето?! Какъв е смисъла изобщо от джендър конвенцията в Швеция и страните ратифицирали я в ЕС, след като шведски граждани или европейци вършат " насилие срещу жените" по света?

От това възпитание каки излизат,,наркомани и педераси,,Ние понеже пет века сме били поь турско робство,убивани ,измъчвани,децата еничари са правени и не вярвамме на ИК,нищо добро за българите.

Що ме блокирате

Европа не разбра ли ,че сме я яли таз попара ! Ако Ботев и Левски бяха джендър образовани още щяхме да сме под Турско робство ! Кръв се е ляла за таз земя ,а сега искат с някакъв Анадолски ферман и малко вазелин пак да ни породят!

Аз като социалист казвам на Станишев - гледай си еврочиновничеството и не са занимавай с нас. Така си постла с управлението си, че сега никой те не иска у нас. Не, че нямаше и добри неща, но като цяло си беше поредното крадливо. Виж уреди и колегата си Борисов някъде край тебе. Станишев не е никакъв ляв политик. Той си е една номенклатура. Лявата десница - това е Станишев. Не щем го.

Като истински педераст Станишев прокламира педерастката конвенция като изопачава всеки реален коментар за нея !

Досега кой ви пречеше да признавате насилието и да променяте законите?

БСП да извърши тотална чистка от БКП паразитите и олигархичните фамилии и да се разграничи от тях. Само така ще оцелее в тежките времена. Като за начало наритайте швейцареца и Гоце милионера. Боко ще се спасява в Брюксел и търси си длъжност. Много се ояде и направи много золуми. Ще се спасява на вън и ще замазва следите. Този пу.ьо кому е нужен ?

ръководни членове на бсп от провинцията да спрат да накисват невинни хора за какво ли не

Що за наглост от С. Станишев да ми налага своето мнение "Коя конвенция да се приеме, и коя да се отхвърля", та ние нямаме ли си конституция.

Качвайте го този джендър на самолета за Брюксел, достатъчно поразии направи в България докато беше премиер!