Цацаров поиска имунитетите на 5 депутати и на Станишев

Главният прокурор поиска да бъдат свалени имунитетите на петима депутати и на евродепутата Сергей Станишев. Трима от тях ще се откажат сами от защитата си.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитетите на 5 депутати и на Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Цацаров,пропуснах да Ви попитам Вие знаете ли защо министър Вучков мълча дълго време,че госпожа Венета Марковска е била при него Защо след като е убеден,че нашите колеги са пребили господин Георгиев не попита комисар Николова:"Защо твоите хора бият граждани?"А я попита:"КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ С ПРАВОСЪДИЕТО БЕ,КАКВО ПРАВИТЕ?" и без да дочака отговор затваря телефона? До кога ще съдите господин Цацаров,невинни хора заради корумпирани приятели,нагли и пияни бизнесмени? Мълчанието свърши.

Господин Цацаров,проследихте ли делото на нашите колеги полицаи и близките приятели на Владимира Янева,госпожа Марковска и господин Георгиев? Ако сте забравили снимката на тяхната дружинка от тайната среща,да Ви я изпратим?Та питаме,на случаен принцип ли е избран съдебният състав или на принципа приятелство? Все пак ще искаме Европа отново да следи това дело.Приятелството си е приятелство,обаче сиренето...

На времето Ампов старши пееше за 9 милиона мишлета, които се плюят един друг, а котараците се подсмиват под мустак. Резултатът: Ампов Старши спря да пее, а малкото Амповче стана графче и направи музикална кариера, нищо, че не го бива много-много! Сега мишокът-прокурор обърна палачинката и е срещу Станишев. Само преди няколко месеца осъди ЦЦ. Е, на това му викам Принципи!

Цацаров, Цветанов е осъден, какво прави в Парламента ????????????

Сотирчо, само пушилка вдигаш...

цацаров да вземе да се обади на хр. бисеров и да го пита каква молба точно е подал за да го освободят от дпс.. и от парламата. но следната молба също ще свърши добра работа: молба от сотир цацаров. другари, моля да быда освободен от наложената ми длыжност като глав. прок. на територията на тази дыржава. поради здравословни и други несъвместими с този пост проблеми, моля да быда освободен за винаги от тази длыжност и да быда преназначен като търговско аташе в муджихистан. считам, че молбата ми ще быде удоволетворена. та. така. аз също считам, че тя ще бъде незабавно подписана.

50 000 да делнеш с ченге, все ти го (ги) искат?

Кълна се в св.Сафрид, ще си хвърля главичката на Котката, ако не ги натръшкам всичките, в Софийския централен !

къде е логиката, първо да ги избираме, а след това да им искаме имунитет. ами ,не може ли ,след като са следствени, или подсъдими, просто да не ги избираме . явно законите в България се пишат само от ТЪПАЦИ

Симулира активност. Реално погледнато той досега не свърши нищо сериозно. Има ни за балами и защитава този, който го назначи. Не тежи на мястото си, само дето на килограми тежи. Иначи си е цаца.

Долу мръсните комунистически ръце от министър Цветанов, който за всички честни българи е олицетворение на справедливостта и законността! Срещу Цветан Цветанов са само комунистическите престъпници, които не могат да му простят, че за по-малко от четири години успя да ликвидира напълно организираната престъпност в България! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Само безнадежден олигофрен или безочлив платен драскач заслужаващ рекорден хонорар може да каже или да напише такова нещо.

Прикриваща, изчезването на оригиналните тефтерчета "операция", на г-н Църцърков!И в това отнемане на имунитети, няма да има осъдени!Цели се, да се вдигне заглушаващ шум, заради изчезването на тефтерчетата!?Има, заверени нотариално копия на оригиналите на тефтерчетата, но те не могат да бъдат използвани по закон, от правосъдната система, за завеждане на разследвания и дела към упоменатите в тефтерчетата!??????????

Стига с това симулиране на дейност г-н Цацаров. Свидетели сме на десетки "отнети имунитета" и няма нито ЕДИН осъден.

А на онзи депутатин от дпс ,дето не могат да му намерят място,нали и той имал дела за довършване,на него кога ще му пойскате имунитета, г-н Цацаров......бат сали ли беше.....?

То поне да имаше смисъл ....

Волен да го вкарат при ромите и турците в затвора..ха..ха ще им играе казачок..ха..ха

Цацата е момче за поръчки на мафията. Затова престъпниците се разхождат гордо и са щастливи. В нормалните страни се крият и треперят.

Защо и ЦЦ? Нали тефтерчето е откраднато?

Колко години се води това дело за Станишевите загубени документи? Ако не се лъжа от 2010? Е, хайде стига измислена активност, ако е извършено престъпление да го осъждат ако ли не да спрат да харчат пари и да симулират дейност!

Хвала на бръснатата Де Пе Сарска п-ка

Когато в България гражданите (суверенът) прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за гражданите, защото гражданите на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите (суверенът) е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в РБългария НИКОГА не е имало демокрация. Демокрацията винаги е била и е - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Демокрация е - ВЛАСТ за ГРАЖДАНИТЕ.

Властта в България се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите (суверенът) НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които трябва да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото политическите пълномощници, все пак, са получили уж права от гражданите (суверена), докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите (суверена), който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Демокрация няма НИКОГА там, където НЕ съществува РЕАЛНО разделение на властите.

В началото винаги е словото. Когато няма свобода на словото, тогава има робство. За нас цялата власт, а за Вас останало. За нас всички права, а за Вас всички задължения. Това е двоен стандарт, само тогава може да съществува робството. Навсякъде където съществува двоен стандарт, винаги там се заражда робството или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за всеки човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм.

настоя за същото пред Европарламента - че кой знае къв номер гащи носи цацата в Европарламетра бре? ега ти смешкото

Депутатите сума време бяха без имунинет. Прокуратурата тогава в обедна почивка ли беше, та не ги обвини? Ама нямаше да е зрелищно.

Болен Варадеро - направо в лудницата! Ако не, то в панделата!

ТЪП НАРОД - ИЗБИРА СИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОСЛЕ ЧАКА ДА ГО ОПРАВЯТ - Е ДОБРЕ ВИ ОПРАВЯТ НАЛИ? ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!!!

Егати Парламата, щом 6 човека от 240 са доказано за съда. Представете си какви хора управляват тази държава.

Много точно казано.. петима депутати и една депутат (не е жена все пак)....

Г-н Цацаров! Спомних си за един бивш депутат, който не се нуждае от сваляне на имунитета. Но смятам, че е здраво "имунизиран" и никой от магистратите - на каквото и да е ниво, не желае да го споменава. Казва се - Христо Бисеров! Предполагам, че сте чували това име, г-н Цацаров?!

Е, че на КОЙ му е интересен гражданинът Бисеров.. Някакъв си бивш Зам. Председател на Парламента - това е длъжност почти на нивото на Президент..

Обикновено всички агенти на Москва са престъпници до доказване на противното.....ама рядко се случва.

Ако сте забелязали всички гл. прокурори през тези 25 години, показват голямо сладкодумие с изключение на боксьора Филчев.Най-много се отличава пресладкодумният Цацаров, назначен от Цецо Ухото.Така сладко говори лъжи и манипулации, че чак лиги му течат.Незнам какъв съдия е бил Пловдив преди Цецо да го доведе в София, но за Гл.пр-р не става.От всякъде погледнато, много е зависим от политгрупировката,, Герб" ,лично от Цвъки Ухото и Буда Борисов-тиквата.Какви ти реформи, каkви ти надежди България да се отлепи от дъното на мизерията ,начело с тези криминално икономически люде и стари муцуни опоскали до кокал България

Да, даже мога да приложа няколко доказателства за подкрепата, която оказва Цацаров на ГЕРБ и лично на Борисов. Костинброд. Делата срещу Цветанов. Адски им вдигна имиджа!

steltian

Все още има заблудени българи които мислят че Цацаров е назначен от Цветанов и Борисов.За да стане това останалите гласуващи трябва до един да са свързани с тях.Което е немислимо тъй като са привърженици на различни партии.При тях допинга е друг и той се казва финикийски знаци.А такива притежава Георги Гергов с когото са в една и съща масонска ложа.

За 26г., нЕма осъден ...

Най-комичното е, че единствената присъда е за подслушвател 1 и то заради това, че е ОТКАЗАЛ подслушване!

И като им свалят имунитета, както и преди ще им пръднат на дядовия. Народът е казал: "ГАРВАН НА ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ"

Цацаров поиска имунитетите С А М О на 5 депутати

А трябваше на всичките стари ,----137 дУпетати! ''Новите'' депутати били само ,---137 СТАРИ???

Поредната ДЕМАГОГИЯ от страна на цацаров. Как индивид с влязла в сила присъда стана депутат??????????? А значи обжалваш пред по-горна инстанция и докато тече процедурата вместо да си в ареста до доказване на невинност ти се кандидатираш за депутат ставаш депутат от управляващите и СЪДА ТЕ ОНЕВИНЯВА НА ПО$ГОРНА ИНСТАНЦИЯ. Ако това бе станало с някой като Сидеров щеше ДРУГО ДА СЕ ПИШЕ!

бившият румънски премиер вече ще си излежи присъдата, ние още на имунитети си играем.....

"...се води дело за загубени секретни документи, съдържащи класифицирана информация. " Уважаеми журналисти от Дира, не ви ли звучи смешно. Какво да съдържат секретните документи, рецепта за супа топчета?

Остава на депутата X да м,у се поиска имунитета за това, че е дъвчел дъвка в час в 6-ти клас, на Y - че е пресякъл извън пешеходна пътека и на Z - че е имал картичка на Саманта Фокс по бикини в казармата .... И държавата ще светне !!!!

Айде пак парата в свирката;о) Цацаров, без много пушек прокуратура и съд могат да си вършат работата - повдигнато обвинение, дело в съда, произнасяне -виновен, невинен! А от този политико-прокурорски водевил с имунитетите - поискал, дал, взел - файда йок за държавата! Единствените дивиденти са за брокерите от прокуратурата и за инкасаторите от съда!

СТИГА СТЕ СИ ИГРАЛИ НА ИМУНИТЕТИ ЦВЕТАНОВ СТАНА ВЕЧЕ ТРИ ПАРЛАМЕНТА ДА СМЕНЯ И ВСЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ГО ПРИКЛЮЧИТЕ СЪЩО И СТАНИШЕВ ЗА НЯКАКВИ ДОКУМЕНТИ УЖ БИЛИ ИЗГУБЕНИ ТОЗИ АДВОКАТ НЕ СЕ ЯВИЛ НЕЗНАМ СИ КОЙ СЪДИЯ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЕЕЕЕЕЕ СТИГА ДЕ.......

Аз знам къде е Волен Сидеров. Всеки ден ходи в сараите при Хидроинженера и излиза потен задъхан разрошен...

Цацата изби РИБАТА.

Еха, пак ще гледаме цирка на Фикуса и фюрерките.

Безстрашното Фюрерче-Фикус,се скри в саксийката си,май?!Само,да внимават,да не духне на някъде!

Дойдоха на власт босовете на Цацата и той започна да пунтира актимност.