Хизбула обяви в своя защита позицията на Станишев

Българската опозиция отказа да обвини Хизбула за бомбения атентат в Бургас, докато управляващите следват Израел - това обяви ливанската шиитска групировка на официалната си страница в интернет. Там е публикувано изявлението на Сергей Станишев за резултатите от разследването. От ЕНП обявиха своето възмущение от позицията на българския социалист.

Обратно в новината

Коментари - Хизбула обяви в своя защита позицията на Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как иначе, нали Хизбула е братска прогресивна партия! Те терористите от цял свят се падкрепят. Станишев отдавна е доказал, че изобщо не му дреме за България. За болшевиките винаги на първо място е стояла партията, а родината липсва в тяхната ценностна система.

Станишев е абсолютно прав!!! Герб ще се избият кой по яка свирка да направи на американците и влизат в опасна игра.....на някои хора като Борисов не му пука за хората това си личи но забравя че хизбула не му е Сретан Йосич....

седя и си мисля...че бб и сергеи са се наговорили...кои какво да приказва ...за да можем да излезем сухи от блатото..хем да обвиним хизбула ...хем да ги защитим.....няма друга логика станишеф да прави подобни изявления... маи ни разиграват малак сценарии....дано да е в полза на дурявата.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станишев да покани Хизбула да замести Доган!Да направят нова коалиция с него!Всички ла..на да ги събереме в България!

Сега прочетох , че "ами" предлага Станишко да покани Хисбула в ПЕС.Аз мисля,че ПЕС, като си е избрала Станишко за шев, да покани и Хисбула да стане техен член.Как звучи само Хисбула - член на ПЕС. Този шедьовър им спретна тъпото момченце Станишко - да си го преглътнат - те си го избраха.

Абе Митко ли си,Калитко ли си, но си прост лъжец и манипулатор. Освен червените бабички кой ще ти повярва, че вашата партия е голяма, могъща и МЛАДА? Защо караш хората да се смеят. Като сте толкова много - много сме, млади сме, защо ГЕРБ ви бият 7 пъти на избори? Осрахте се от хвалби от последния референдум. Аз съм против Белене, но не гласувах. И сега смятам, че като не съм гласувал ЗА, това значи - ПРОТИВ. Тъпанари червени.

Другарите на Сергей Дмитриевич в ПЕС гледат и не вярват на очите си ... и на ушите си. Снимка на техният лидер виси в официален сайт на Хизбула, където го възприемат като свой другар .

Станишко да покани Хизбула в Социалистическия Интернационал!

Първи на фронта, умират страхливите!

Подкрепям ГУМАТА - и аз съм на това мнение!

Най- голямата заплаха за националната сигурност е страхът и лошият пример с изявленията, че е заплашена националната сигурност!

Вижте, и те го искат за премиер... а вие простаци ми гласувате за Боко... Не си знаете интереса

ivo10

Да дойдат да си го вземат барабар с бандата му.

Станишката цъфна и в шиитски сайт. Абе в ПЕС как ли гледат на такива неща ??? За българските соцове е ясно, те са родните шиити ... още - мухаджедини, талибани ... и каквото ви дойде на ум.

ivo10

А ти не знаеш ли, че Станишев е добре прикрит шиит. Реакцията му е естествена. Все пак БСП е приемник на БКП, а последната е терористична организация. Атентатът в Църквата СВ. Неделя през 1926 г десетилетия е бил черен рекорд сред атентатите.

ivo10

1925

Браво, Серго!

БСП намери още една братска партия - шиитската партия Хисбула. Всъщност социалистите в РБ са българските шиити ...

Какво да коментираме простака...Вай, вай, вай... Алах СерГЕЙ, Алах СерГЕЙ, Алах СерГЕЙ... Е и за това никога повече на власт партиите-мафии - никога повече на власт мафиотския триумвират Българската СПИН партия/БСП, ДПС и НДСВ...!!!!!!

Без скъпоценната помощ на еврейските тайни служби сме обречени на ВТОРИ АТЕНТАТ! Не го ли разбират това простите ви кратуни. Къде е текло, пак ще тече... Ние ще се дърляме, а бомбите ще гърмят... Време е за сериозни мерки, това не ви е като да дращите по форумите. Над България е надвиснала опасност! Или кучета я яли България, ако не сме на власт?

Никой българин не може да каже:"Без скъпоценната помощ на еврейските тайни служби сме обречени на атентат!"Без съмнение си евреин и работиш за каузата на Израел!Предателите нямат място тук! Бегом към Израел и си оправяйте държавата там! Оставете българите на мира!

Какъв ОТЧАЯН БЕЗРОДНИК трябва да си, че от тая тема да се опитваш да извлечеш политически дивиденти. Навярно УКРАИНСКИ ОТЧАЯН БЕЗРОДНИК. Просто нямам думи...

пръднята е у тези дето се изказват неподготвени.срам и ужас за българия.

...аз не оправдавам Станишев ,ами ако излезе прав/струва ми се,че е така/какво ще кажете тогава.така прибързано не се действа като вътрешния министър за да угоди на САЩ и Израел.

НЕ ЗНАМ КАКВИ СА КОМУНИСТИТЕ ,НО ТЕЗИ ДЕТО СТЕ СРЕЩУ ТЯХ ЯВНО МНОГО ВИ Е ЯД,ЧЕ СТА СИЛНИ И НЕПОКЛАТИМИ И ИМАТ УЖАСНО МНОГО МЛАДИ СИМПАТИЗАНТИ.ДАНО СИ СЕ ВЪРНЕ СИГУРНОСТТА И СПОКОЙСТВИЕТО КАКТО БЕШЕ ПРИ ТЯХ,А И ВИЕ СТЕ ЖИВЯЛИ ТОГАВА СПОКОЙНО,НО СЕГА ПЛЮЕТЕ И ЛАЕТЕ.ИСКАМЕ С РУСИЯ И НИКОГА СЪС С А Щ-ТЕ КЪДЕТО СА СТЪПИЛИ ХУБАВО НЕ СЕ Е ВИДЯЛО.КАТО ВИ ХАРЕСВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ МАРШ ПРИ ТЯХ И СИ НИ ОСТАВЕТЕ НАС В БЪЛГАРИЯ ДА СМЕ СИ БЛИЗКО ДО РУСИЯ И ГЕОГРАФСКИ СМЕ БЛИЗО,А ВИЕ ..ХАЙДЕ ПРЕЗ ОКЕАНА И ПРИ ТЕЗИ ТЪПИ ТИКВИ.

Не възможно наистина да го мислиш това... Отказвам да приема, че наистина съществуват такива малоумници

krassikat@

Спокойно, при КОМУНОИДИТЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО! Виж Станишев, ТЕРОРИСТИТЕ, В СВОЕ ОПРАВДАНИЕ, СЕ ПОЗОВАВАТ НА НЕГО!!! КАКВО ЛИ ЩЕ КАЖАТ СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ ПЕС? И те ли са като него???

Фамилията ти Палаузов ли е?

Тия долни конунисти доказаха че освен да разграбват имат склонност и кам тероризъм

БРАВО СЕРЖО! САМО ТАКА.МАЧКАЙ ГИ ТЕЗИ ДЕТО НЕ МИСЛЯТ С ГЛАВИТЕ СИ.ВЕЛИК СИ

сергей си е прав.други са пръдните в случая.като са много сигурни и прави защо президента се дистанцира? представяте ли си ако не са замесени каква омраза ще настане и каква жажда за мъст тогава тежко на всички ни.вие се заяждате ,но станишев е пич и умен,дипломатичен мъж,а не глупак с махленско поведение.

Сергей прави всичко това, за да отмъсти на майка си, старата еврейка. Нали тя не му даваше да се жени за българка... Ако така продължава, Сергей ще го отлъчат от еврейството...

хм, аз що ли не съм изненадан? На Сър Гей партията през 1925 г цяла църква взриви, тия са аджамии в сравнение с тях.. току виж и някоя демонстрацийка в защита на братската партия Хизбула спретнали.

Ей пикльо, като си бил малък и си се напикавал, сега пак ли да се обръщаме към теб с обръщение малък пикльо.А въобще преди 200 години знаеш ли какво е било ,,, Глупак. Или евреин, що дискредитираш една пробългарска позиция. От която нямате никакъв интерес. Ние си защитаваме Българи и истината. От евреи като теб и американски колониалисти.

От кои евреи точно? На Сергей и майка му и баща му са евреи. Как ни защитаваш от него?

червените тикви като тебе според случая казват "никой не е забравен, нищо не е забравено" - ако са били трепани самите те... но ако те са убивали - аа, то е друга работа, тури му пепел... "преди 200 години знаеш ли какво е било" - знам, но ти едва ли, като ти гледам умствения багаж... "пробългарска" позиция било надупването пред ислямистки боклуци които са плъзнали навсякъде из България?? заради такава "пробългарска" позиция преди 620 години сме паднали под турско робство, олигофренче!

Но не харесвам и американците, които все гледат да ни замесят в г..мната си.

От Хизбула са разбрали,че г-н Станишев подкрепя, всички, които са против САЩ и "лошата западна демокрация, тоест-както прави Русия.

дали сергей не е таен агент на хизбула, иран и кгб. или комисионер?

Защо Станишев се обвинява за изразената позиция, която е несъгласие с БУДА, ЦЦ и сие. Тази позиция е на всички присъствали на КСНС с изключение на БУДИстите. Иван Костов дори каза в парламента, че ЦЦ не е трябвало да излиза с позиция, защото не се е стигнало до единна позиция. Това е прецедент на този форум.

И другите опозиционни партии в Парламента се обявиха против обявяването на Хизбула преди наличие на ясни доказателства. Аман от служба на Големия брат. А за Станишев - на юни.

Алооо, аман от Слави Трифоновци които постоянно говорят против Борисов и защитават Станишев. Всеки път след управление на БСП България е била ГРОБ

А този Слави гледа ли го още някой. Той е еталон за халтура!

Абе ти още ли пълниш нета с глупости - или да ти дойда на адреса и да ти разбия мутрата?

Като сме анонимни сме много велики нали гнидо комунистическа? Като едно време търчахте по горите двама трима и правехте зулуми по мандрите, ама като дойде червената армия станахте хиляди и много смели.

ето заради това е напрвен атентата в балгаря,зада признаъат хизбулах терористи.наъ слабата дарйава вав европа и и е направен от исраел .но по интересното е че когато излезна БУДА излена ХИЗБУЛА

Намери си преводач от идиотски на български!

Не всеки може да се справя с писането.Има едно основно правило да разберем какво иска да каже човека. А това което казва можем да се замислим.

Станишката отново показва, че не става за нищо, истински социалист и потомък на комунисти ... Ликът му цъфна в ливански вестник, като защитник на брадатите шиити и смел борец против НАТО, ЕС и САЩ. И този път другарят Сергей оцапа гащите. Ама той така си ходи ...

Напротив,единствен Станишев постъпи правилно в случая,за разлика от герберските боклуци и техните глупави избиратели които още им вярват

че пак не си си пил хапчетата.

В случая Станишев е на страната на ИСТИНАТА и на ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. В никакъв случай не е на страната на Хизбула. За злобарите: Не съм комунде и никога не съм гласувал за БКП-БСП. Но в случая ОПОЗИЦИЯТА е права, а ГЕРБ чинно се подчинява на САЩ и Израел, което ще има само негативни последици за НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА! Сега ме плюйте до задавяне!

Драги Избирателю, предлагам вероятното описание на случващото се. Г-н Станишев, по социалистически, е приел доброволно полагащата му се роля на губеща страна, а не на страната на някаква нечия истина, и не на страната ни . Както виждате не Ви плюя за възпроизвежданата от Вас лъжа както искате, а както не искате. Извинете, а както никак не искате.

надявам се един малък пропуск да бъде поправен скоро, хизбулла да добавят и снимките на ахмед. той оказва много помощ на "своите".

Коментарът е циничен. Но е простено, защото сте прост БУДИСТ!

Манолова! И в Наречен ли имат вече интернет?

Този плужек Станишев..дай му да омаскарява само.Ламтежът му за власт стигна до Хизбула.С позицията си този "човек"насажда страх,несигурност и отчаяние у хората тук.Но,това е истинската стратегия за управление на БСП(БКП)-чрез страх,демагогия,подчиненост.Истински комунисти.

Всяко уронване на престижа на България е една малка победа на БСП. Браво Другари! Так держать!

Много точно казано. А за изказването на серГея е ясно кой му е прошепнал на ушенце..... освен че служи на сърпчето и чукчето.... Доганя отдавна му е сложил чалма на главата.... не случайно имаше кофти изиграна сцена за УЖ терористично покушение на Чалма the king

Има си поговорка... там където двама си мерят патките, недей да вадиш гол гъз!!!

Доживяхме, най-после се случи ИСЛЯМОКОМУНИЗМА вече е в нашата мила РАДИНА, стига с това християнство стига с тази демокрация. Да живее ИСЛЯМОКО-МУНИЗМА светлото бъдеще на България. Само другарят или как трябва да се обръщаме към серГЕЯ сега да каже откъде да си купим чалми и инструкция как да викаме: БСП- Хизбула, БСП-Хизбула,БСП-Хизбула....другото си го знаем Вечна дружба, Вечна дружба, Вечна дружба и Аллах БСП Акбар...... То това добре ама има един въпрос, бе то малко ми е неудобно до питам...... така де за малките момчета е ясно ще ги обрязват ами нас порасналите и ние ли под ножа ?..-та така доживяхме и това!

"Бивш бълтарин"1 личи си, че си "БИВШ! Поддаваш се на провокации! А може си не си бивш, може би си платен?! Какво правиш тук изобщо, щом не пишеш аргументирано!?? Оооо, забравих! Комунистите никога не умират...те просто вегетират! И се размножават! Като тумор! Прозрачен си, та дрънкаш!!!

Личи си, че нямаш нищо общо с България. И понятие си нямаш какво става в България. И като си бивш българин какво си вреш носа в делата на настоящите българи. Ще се оправяме и без теб. Адиос!

Теза 1:сме страна членка на ЕС и НАТО,най-вече.Съответно,признаваме съпричастност към всемирните национални интиреси на САЩ,държава водеща в НАТО.Солидарни сме.Лоялни.Правителството прави необходимото по въпроса.И е право.Защото сме страна членка на НАТО.Теза 2:ЩО Е ТО ТЕРОРИЗЪМ?Атентатът в Бургас е терористичен.Факт.Тероризъм ли е,при това държавен,геноцидът над арменския народ?Тероризъм ли е турският такъв над българите?Тероризъм ли е напалмът връз Виетнам и Алжир?Терористична ли е политиката на тов.Сталин,в периода 1935-1953г.?Политически тероризъм ли е,британското разделение на бившите колонии-напр.,Индия,Пакистан,Бангладеш,щатът Пенджаб?Тероризъм ли е,британскта идея,за създаването на Държавата Израел в Палестина,по Библейски принцип?Всяка крушка,си има опашка.Или каквото повикало-такова отговорило.Икономически тероризъм ли е Африка?Хиляди войни,асиметрични конфликти-това е "премъдрата политика" на Великите сили.Съветската армия унищожава едно афганско село за секунди....защото предполагат,че там се крият трима муджехидини.Тероризъм.А Ирландия?Колко години и колко жертви?А Баския?Играта на Тероризъм,Студена война,Ислямизъм,Фундментализъм, е толкова мащабна,обвързва толкова много пари и влияние,че ни е бедна предствата,за какво иде реч.Къде тук е нашето мило Правителство?Къде сме ние изобщо?Малки,бедни,напълно независими пионки в една прастара,историческа игра на Големите?

Е за т'ва трябваше да си мълчат, докато нямат точен и ясен отговор, е ли отговорна Хизбула или не. Т'ва обосновано предположение само налива масло в огъня. Трай си там, като събереш доказателства свикай консултативния съвет, викни всички политически формаци, покажи им доказателствата и всички да заемат една позиция и да я нарекът българска позиция.

По произход Сергей е руски евреин.

И акто сме страна какво ще направим - ще изпратим пробито корито дръзки да циркулира в междунродни води или некой миг, на който разни чалми да се учат как се свалят вражески самолети.Или може би нашата велика дипломация ще изгради гениална стратегия, от която да излезем печеливши. Атентатът не е бил срещу България или българи.Дано да няма повече подобни актове на българска територия. Тука малко ми прилича на приказката видяла жабата коня и тя решила.....

Когато атовете се ритат, магаретата теглят. .... Ясно е че караницата не е наша , ами що се бутаме между шамарите ...

Явно Мъдреца чете поговорки!:Д А народа ни наистина е бил мъдър! Прав си! Тази война не е нашата!

Селям айлекум Серго ханъм,алаху акбар Гаргамел кадън,чок гизел Волен гювендилар,ашколсун бре пичколар.. Буирунус на намаз,хаха Мека ви чека !!

И ПЕС е и вдъхновител на Хизбула..Какви е деца раждала, ражда и днеска украинска Дина юнашка.. То асъл добре я знаят в СУ.

Както се казва, претърколила се тенджерата, та си намерила похлупака. Наследниците на терористите си намериха дружки в лицето на Хисбулла.