Станишев: ГЕРБ пуснаха българска следа по скандал в Австрия

Лидерът на БСП Сергей Станишев определи като "димка" замесването на името му в скандала с австрийския лобист Петер Хохегер, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: ГЕРБ пуснаха българска следа по скандал в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно е да запази дипломатически отношения с Гоце! Томахавката официално не е заровена, но по-удачно е да се оклевети общия и за двамата враг - омразния ГЕРБ!!

Защото над 60% от българската икономика е собственост, часна, на членове на бсп.Защо те не увеличат, заплати и осигоровки, и отам да скочат пенсиите, нали са социални, справедливи?-социални милионери, дървено желязо .............крадци!

Гоце добре трепе такива животни. Макар, че уж са забранени ... пожизнено. За кеф на ГЕРБ ...

Станишев да не се обяснява ами да вземе да съди Цвъки и да вземе някой лев от този крадец завлякъл държавата с милиони.Никой не вярва на Гроб,Тиквата и Цвъки ама от къде толкоз акъл у Цвъки той все се изказва неподготвен и в крайна сметка се осира.Лошото е че взе да мирише много яко,но явно той си е свикнал с тази миризма.

Цвъ Цвъ панически се опитва да прави смешни компромати,обаче не се ли сеща,че Герб дава повече от 50 милиона за ПР в България,без да броим парите за изборите.а пред свта сме държавата,управлявана от мутри

първо Цецко манипулатора да каже как получи бонус цени за апартаментите и ремонта на къщата? второ на кои фирми прави консултации? трето как тъщата и тъста спечелиха 358 х.лв. та моите родители да ги спечелят? като отговори на тези въпроси палаша на Бойко Цв.Цветанов да съди другите.в противен случай морала му е равен на морала на Доган.

Уважаеми господа не комунисти вече 22 години чакам от вас нещо различно от увеличени цени на ток, парно, вода, хляб, лекарства. Както се вижда освен скандали и мерзости нищо друго не се появява на хоризонта. И моля ви стига с тези комунисти. За 22 години трябваше да са изчезнали и да си живеем живота без тях. Искам живота в страната да е нормален. Да можем поне да храним децата си и ако може да не сме заложници на топлофикация за цял живот. Моля се на нашия Господ Бог всеки ден за тези две прости неща, защото друга надежда не ни остана

Ами и ГЕРБ да бяха платили на лобисти, за да ни приемат в Шенген!!!!! Може би щяха да им стигнат 10-тина процента от безбожно високите бонуси, които си раздадоха!!! И досега вече Холандия щеше да разбере, че "боядисахме една сграда на едно ГКПП" , и няма какво повече да правим, за да сме готови да влезем в европейското пространство! Ама не!!! ГЕРБ "лобира" само сред собствените си високопоставени представители!!!!!!!!!

Много точно са сравнени ГЕРБ с термити. С тази политика и този ритъм от 2013 всичко което ядем ще е ядено веднъж. Чудят се простите кратуни какво да измислят, какъв нов скандал да измислят или да направят за да потушат всички от последните две седмици. И ГЕБР се оказаха вятър и мъгла - балон пълен с пърдел.

що се сърдиш? Нали си рокерче, което все налита на медиите?..

Линк към австрийския парламент и протокола от заседанието link

България,както и други клиенти, са използвали услугите на ПР фирмите на Хохегер ! Затова България е споменавана,като Един от клиентите му. Всичко останало е ГЕРБерски заблуди. 3 години лъжи и Грабеж СТИГАТ .

По 10 стотинки на ред от Позитано 20. Внимание - празните редове не се заплащат!

Много неприятна история. Но от Сергей може да се очаква всичко. Той даже не е ходил в казармата, като своите връстници, но разбира от руски униформи и австрийски лобизъм ...

Държавата е споменавана не само в австрийската преса с негативни неща, означава ли това, че за всяко писание и упражнение някъде ние ще правим комисии? Какво стана с нефта от Ирак, вятър и мъгла, нищо не се доказа и само в САЩ осъдиха двама за замазване на очите, а не се знае и за какво точно?

Станишев е много смешен когато се оправдава. А работата е проста. Като Премиер дал пари на австрийски другар - лобист. Това хубаво, но другарят върнал парите на Моника. А тя е гадже на Сергей Дмитриевич, което той даже забременил по някакъв начин. И ето ти скандал. Какво пък му е виновен Цецо?

Като незнае какво да прави, ГЕРБ подхвърля на зевзеците старата песен: "а знаете ли колко са били лоши БСП/комунистите". И веднага във форумите се пишат полуграмотни простотии.

МНОГО МЕ РАЗСМИВАШ БЕ СТАНИШЕВ.....КАК ТАКА БОРИСОВ КОМАНДВА АВСТРИЙСКИТЕ МЕДИИ И ГЕБР НАРЕЖДА КАКВИ "ДИМКИ" ДА ПУСКАТ СРЕЩУ ТЕБ И МОНИКА ???

Нищо подобно. Няма нищо общо с ГЕРБ. В протокола на заседанието на австрийския парламент от 16 февруари България изрично е спомената във връзка с този лобист и корупционните му афери.

освен дир.бг има и чуждестранна преса - дайте си малко труд и ще разберете, че нещата са такива, каквито са - пари, излезли от БГ и върнати в частната фирма на Моника Йос ... пардон Янева

Е, добре, Станишев е престъпник. Защо не е в затвора след като Борисов е на власт повече от 3 години. Нали той е бащица и слънце за всички - и за президента и за главния прокурор и за народното събрание? Нали гони лошите, а ТОЙ е добрият и ни е последната надежда, докато обедняваме непрекъснато заради предишното управление и някаква си криза (за която ТОЙ няма никаква вина)... ЯВНО НИ МИСЛЯТ ЗА ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ!

Човек,който краде с чиста съвест!Първо на гоцето му била чиста съвеста,сега и серГЕЙчо!

само като видиш лизето на станишев и на човек му призлява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лобистки/ПР компании,използват всички правителства . ГЕРБ плащат около 20 милиона за това,също! Измислен скандал,за да даде на ГЕРБ време да се съвземе след многото техни Скандали/Провали ,разкрити наскоро от Опозицията ! Да отклонят съзнанието ни,от бързо увеличаващите се цени на всичко ,от несигурноста на живот. 3 години Българина кара само на безплатни приказки,и лъжи ! Стига вече! ГЕРБ идете си !

Левчо отново засра България,като този път успя да прилапа за себе си и не малка сумица!Малко му бяха парите от заменките и разрешителните за строежи по морето!Малко му бяха и построените от брат му хотели и хотелченца,та сега и тези мъчени пари!Нестига ,че остави това правителство на "хляб и вода",както се изрази заместника му при предишното управление,но сега и този сюрприз!Браво бе другарю,и ти се водиш за ляв политик!Ляв ама ,с милиони по сметката си!

Изказването на Цвъ-Цвъ е изключителво просташко!

Стига сте занимавали простия и измъчен български народ с поредните глупости. Гледам го Цецо, а и Бойко, толкова ли са наивни или нагли, че зорлем искат да вкарат България в нещо което няма нищо общо с мотива за разслдването на този лобист. Тук в Австрия го разследват за неренгламентирани плащания, към австрииски депутати. Даже да му е. Дадено нещо под масата, това никога няма да се докаже. Друг е въптосът, че всеки на неговото място, трябва да е много наивен, че да вземе от нас. Европейските лобисти си изкарват много голями пари, за да се набъркат в такова нещо. А, за това, че се опитват те да дават под масата, ами то си е част от играта.

тези пари са дадени след спечелена обществена поръчка. Предполагам, че документално предишното правителство и държавата са чисти.

Тука народа е наивен, лесно го заблуждават,вече 3 години. А ,че ГЕРБ излагат България ?! Те не са в управлението да се грижата за страната си , а да се погрижата за себе си .

А Рапона Тиква и Цветанов са особено красивиииииии..найвече Цвъцко Нали така, герберчето

Ей Бая си прост. Станишев е бита карта. ама не може да се скрие като Виденов щото е злобен и най вече щото не може да прави нищо друго освон да е политик. Всъщност той и това не може...Много зле... е да се запише за помощи... безработен

Другите им лъжи бих преглътнал, но това че са леви, социалисти не мога. Тези кратунковци за порден път докараха десните на власт, при беден и гладен народ. Това е парадокс, който не могат да обяснят и най-големите капацитети във всички социални логии. Тяхното изчезване като партия, ще намести всичко на местата си.

Това розово прасенце с очилцата и силиконовите бузки май иска да се измъкне. И хвърля някакви словесни димки. Но на Цецо такива не му минават. Всичко е проверено. А и медиите в Европа не спират коментари по случая ... Бедни Станишев, все някога щеше да се случи ...

Старшията как брани Цвъцки Ще станеш и ти от столично РПУ, няма да си вечно стражар на село Бравос....

не знам какво ще се случи на станишев ,но боко маисъла какво го чака ,мъка мие .средновековната инквизиция ще му се стори ваканция.

Герб всячески си си опитват да отклонят вниманието на хората от големите ни ежедневни проблеми ... колкото до цитиращия Чърчил, другарю Станишев обръни се и погледни, че си сам на барикадата ... партизаните вече се сбират в планинската чета на Гоце и са написали отпусното ти!!!

Мало-умни-те ченгета - ГЕРБ-ери - Адис, Лоялен и Този червен боклук само ДАНС знаят кре-тените ма-лоум-ни Нещастници!!!!!!!!!!

Защо не пишеш грамотно и културно или неможеш ?

Защо се пениш?? Ревизиите не са само за простосмъртните! Да се иска обявяване на резултатите от проверката - Станишев е политическа фигура!!!

Давайте братя, да не остане нищо не оплюто!!! Търсите под вола теле. Да бяхме настояли да разследват приватизационните сделки, белким беше влязла някоя народна пара в хазната. Да бяхме разбрали кого е консултирал ЦЦ. Много сме прости и г-н Борисов сигурно си казва "Егати държавата щом ми се повери"

Това за приватизационните сделки е много добра идея, както и за превилегиите, които депутатите сами си гласуват, така и по тези въпроси и по предпресъединителните фондове ими консенсус да не се ПИПАТ и да не се рови в тях, че разровят ли ги ЩЕ замерише чак до Брюксел!!

Чес те прости, порости сте. Но не се изразява в избора на Борисов за премиер, а се изрзява в това, че не разбирате какво прави той в момента. Разбива ви всчики ограничени представи за света и сте се побъркали от страх. Простият човек именно в такива ситуации се побърква. И си вреди разбира се! Всичко е от главите на хората.

съвсем ни взе за балъци.Всички занем как са слагани клаузи в обществените поръчки така че точно определена фирма да спечели.,, Димката''' която цитира трябва да е доста голяма. Щом са отишли 1.5 мил. евро. Всичкки гласували за герб са термити.Браво на теб.

Червени боклуци са първо Рапона , дето напуснал МВР за да си остане комунист докрай като татко му и ДС-шофьорчето-физкултурник.... Нали за тях говориш а, както и за цялата ДС-МВР партия ГЕРБ, която е 110% клон на БКП-то

защото след 5-6 години ще се завърне вманианчената шайка рафинирани крадци от рода Баневи Овчарови Масларови а по-късно Първанови Станишеви учили на Запад как се краде изтънчено и тогава ще разбереш че сегашните "червени боклуци"са нищо пред тези марокански скакалци които ще дойдат.

Твоята съвест беше чиста и с документите, представляващи ДЪРЖАВНА ТАЙНА! Жалко, че не те офъкаха както би следвало, след като предаваш интересите на народа, плужек мръсен!!

Никакво доверие на Станишев - да се провери дисконално въпроса от НАП и ДАНС!!

Към кого си лоялен колега?

Воденичаров

Това е верою, религия, кредо, манталитет! Не е насочено към някого или нещо!!