Станишев към Първанов на руски: Аз не съм архар, скъпи!

В разгара на битката за лидер на БСП преди конгрес на партията през май, в интернет се появи пародиен видеоклип с участието на двамата претенденти - Сергей Станишев и Георги Първанов. В кадрите се виждат и други от най-известните лица на левицата.

Обратно в новината

Коментари - Станишев към Първанов на руски: Аз не съм архар, скъпи! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно естествено е търговските представители на Русия в България да си говорят на Руски.

На 19- и 20.05 ще бъде партийния конгрес и Серго ще бъде преизбран за лидер , а на 21.05 Гоце щял да ходи в родното си село, за да види бащина си мила стряха ...

Аз всеки ден паля свещ в Храма Дришльо Станишко дса бъде преизбран. Само така БСП ще може да заеме полагащото й се място - на бунището на историята. Политическият инфантълизъм на екземпляри като Станишката ще доведат БСП до маргинализирането й. И аз не знам дали този политически инфантилизъм е резултат от прекаленото практикуване на политически онанизъм, или е в резултат на старческа деменция, гарнирана с инфантилизма на младежкото БСП. Интересна комбинация е мастурбаториума на младите онанисти от младежкото БСП и пенсионерския клуб на дъртите чекиджии-комундета. Тия, които искат да се правят на велики чекисти, но си остават най-обикновени политически чекиджии. Този клип е доказателство че за идиотизма на комундетата няма граници. Даже и когато използват новите технологии. Но така е другари - не става само с дупене, трябва и акъл.

автора до сега плюеше герб ... link

Яко - обърнаха черният ПР навътре в партията един към друг. Сега искам Първанов да поръча филмче, цял сериал да направят да ги ...

Клипчето наистина е готино :)) Цялата сволоч се е насъбрала там - да си се отсрелват на воля :))

Създаването на този клип е още едно доказателство за тоталния политически онанизъм обхванал кръговете около Станишко. Някои екземпляри като Азер меликов явно не са схванали че от времето на 198 са изминали кажи го едно поколение. И с такива клипчета вместо да изпишат вежди по-скоро ще извадят очи. Много неприятно впечатление прави факта че клипът е на руски. Даже и превод няма. Което е странно на фона на пълното незнание на руски, особено у по-младите. Даже и тия от младежкото БСП. И докато Станишката така или иначе говори руски, от какъв зор Гоцката пък ще ругае на руски. та той освен граовският диалент на с. Сирищник друго не знае. Вторият идиотизъм - комундета благородници. ало, конмевръза! Оня с червените ескадрони! Да, вие, с червените бащини будьоновки. С червената петолъчка. Та нали вие избихте руското дворянство и оставихте Русия в ръцете на полуграмотни сатрапи. нали за вас до скоро думичката "интелигент" беше най-мръсната обидна дума. И сега ще ми се правите на дворяни. Руски дворяни. Пейзани-дворяни.

Станишев няма морално право да обвинява Първанов, че кандидатирайки се разделя партията Всички са свидетели /от различни партии/, че Станишев е много голямо леке с амбиции без покритие Именно той е наследник на старата партийна номенклатура и ако остане лидер, когато стане на 100 години нищо няма да се промени

Чакай, само не ми казвай, че Гоце не изпълнява нареждания на ЦК на БКП, които диктуват парада от Виена! И че не се грижи редовно да лиже задниците на групата генерали от преди 20 години, които опитват всякак да поддържат икономическата власт на ЦК. Само не ми изтъквай Станишев като по-голяма номенклатура! И двамата болшевики са ясни, за изхвърляне от държавата са!

Заека е агента на бат Бойко ..

Настъпва дългоочаквания (20 години...) и логичен край на БСП и мутрите в него..... Сега ще се самоизядат, както стана със СДС, и след това ще са им виновни всички останли.........

Типично по комунистически,ще се избият за власт!

Г-Н ПЪРВАНОВ ОСЪДЕТЕ ГИ ТИЯ ПРОСТАЦИ ЗАНИМАВАТ СЕ С ВАС ОТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ИСКАТ ДА ВИ ОЧЕРНЯТ ПРЕД НАРОДА НО ...НИЕ ХАРЕСВАМЕ ВАС ПОВЕЧЕ ОТ БОРИСОВ ПО КАКЪВТО И НАЧИН ДА СЕ МЪЧИ ДА ПРАВИ ТОВА - НЕ ГЛЕДАЙТЕ СОЦ. ПРОУЧВАНИЯ ТОВА СА ПЛАТЕНИ ТЪПОТИИ

Това е за рубриката "виц на деня",много ме разсмя.Надявам се наистина да е било шега,в противен случай имаш нужда от помощ!

Стискам палци на др. Гоцэ, да бутне Станишката на конгреса и по този начин да го прецака като кандидат за постоянен председател на ПЕС. Е, тогава Станишката до смърт няма да миряса, докато не отмъсти и разцеплението в БСП-то е готово. И каква диалектика - баш агентина Гоцэ ще унищожи сплотеността и единството в тези потомствени съзаклятници и терористи. Никой не може да навреди на БСП-то така, както се опитва и май ще го направи агента на ДС ГОЦЭ!!! ДЕРЗАЙ, ГОЦЭ, в теб ми е надеждата!

А Костадин Паскалев къдее.

..Не видя ли, че опъва Татяна Дончева зад дъба,докато другарите им се бият душмански.Заека затова така бясно си мърда ушите от зор,за да го настъпят в страстта си.. Един гледа брадва ,ама пък друг свадба.. Посланието е вечно,в своята баналност..Прави любов ,а не война.

А и щях да забравя нещо много важно. За идиотизма на комундетата. И в частност тия, дето са правили този клип. Доносник Гоце все пак е ходил в казармата. И е офицер от запаса. Да оставим това че е виден авджия с прозвище Гоце- Снайпериста. Дришльо Станишко не е ходил в казарма. Измъкнал се е. и от съветската, и от българската казарма. Като Калфата, кандидата на Станишката за президент. Уж влязъл в казармата, ама след месец получил язва и се измъкнал. Иначе много искал да служи 2 години. Ама на- язва. Но пък като се е измъкнал от казармата и язвата като по чудо изчезнала. Точно като родните бандюги, когато се измъкнат от кауша по чудо оздравяват. А когато са в панделата - болни на смъртно легло. Та този Дришльо Станишко, дето не е помирисвал казарма, дето е виждал оръжие само на картинка, ще се изправи срещу офицер от БА, и виден авджия-снайперист. С пищов. По-голям идиотизъм трудно може да се измисли. Но в мастурбаториума на младежкото БСП под ръководството на Азер Меликов всичко е възможно.

Клипчето е много сладко и показва интелегентността на поддръжниците на Станишев. А такива като тебе да си ходят в страната на чудесата от 1933 г. или преди 1989г.!

Нали се борихте да няма казарми и наборна армия, бе аланколуу! Какво сега се пенявиш? Живей си с казармените спомени като мен и си трай!

Клипчето е дело на хората на Азер Меликов, това се вижда с просто око. А колкото до тия двамата - вземи единия и удари другия! Всички в тази партия се изживяват като социалисти, само че не са! Те са си най-обикновени комунисти!

След тъпо управление винаги идват комунистите на власт.Историята вече го показа. Ама Боко -тиквата сам си е виновен.

Само симпатизирам на лявата идея.Трябва ново лице за лидер на БСП.Корнелия Нинова е истински боец!!!!! Стига престрелки между двамата, времето им изтече.

Аз съм за тройка в коалиция между Бат Бойко,Курнелчето и Майчето,само така държавата ще цъфне и върже.

тия са голяма боза. за комуниста винаги е било мн важно да е на власт.и ако никой не ги бутне,ще направят така че и децата им да се намърдат там. колко от комунягите са потомствени в БКП-- замисляли ли сте се?! плюс някой ренегат като корнелия..която е била зам мимистър в сдс

Клипчето е много смешно. Напревон културно и интелигентно. Чакам същите да направят едно такова клипче и за лицето Борисов. Той дава богат хляб за това.

явно не си разбрала видяното. в бг всеки който не му върви в нещо-- търси причините в другия,но никога в себе си.

Като оставим настрана явно плоския сюжет, в мен се праждат няколко важни въпроса. Първият, и мможе би най-важният е защо в цялата сценка се говори на руски. Доколкото знам в България официалният език все още е български. Или може би младите онанисти от младежкото БСП под влияние на дъртите чекиджии от пенсионерския клуб на БСП са възприели руския като основен работен език в БСП. Дали защото си получават заповедите от Москва или защото традиционно те считат Русия за своя родина - не знам. За Станишката разбирам - като гражданин на СССР трябва да знае руски. Въпреки че може би по-скоро украински. а ако говорим за майчния му език - иврит. Ама май той не знае ни украински, ни иврит. За доносник Гоце е по-интересен случая. Той знае руски от гимназията. На приципа "кон ритает къч хвърляет", както повечето комундета. В младежкото БСП пък въобще не знаят руски. И ако някой се еопитал да бъде оригинален, само за да се хареса на Дришльо Станишко, май "не е улучил ваксата"

Уважеми господине, всеизвестен факт е ,че за над 60% от сегашните руснаци създателя на славянската азбука е Ленин.Това мнение се споделя също и от над 98% от нашенските рубладжии,като те добавят и известна конспиративност и умилителна загадъчност в тази хипотеза.Според водещи червени историчари ,славянската азбука е измислена в палатката край Волга,където Ленин е палувал с товариш Крупская.В това време навън са чакали за ред за по едно коляно при другарката и инструкции за създаване на български комунизъм - Дядото,Сакъзов,Чичото,Вуйчото и Прабабалъка на сегашните ни партийни другари-Луканов,Първанов,Виденов и Станишев и Мая Манолова. След тази оргия ,накрая всички си тръгнали весели и щастливи-на принципа битият-бит,е....н -е...н ,с нова азбука и нови светли директиви за България.

Гадна партия и гадни лидери. Всички комунисти в бившите соц.страни се изпокреха или направиха други партии и никоя от тях не афишира че е наследница на компартията и че брои и конгресите й за свой плюс! БСП е единствената която се "гордее" с престъпната БКП и се обявява за неин приемник, наследник и продължител на конгреси и дела. Пълна гадория!

Е с такива гадни Яне Яневски номера на слугинажа на Боко -тиквата се баламосва народа за да го яхнат отново догодина и да си веят байрака лижейки подметките на Хамериканците.

Ей, тоя Първанов мно00000го е алчен за апетитни постове и облагодетелстване. Да ни освободи от наглостта си, можем и без него.

Имаме нужда от автентична комунистическа партия,която да защитава интересите на обикновените хора! Истинска лява партия - каквато е в Гърция например.

...Е, не баш комунистическа, но поне социалистическа!... А от тия двамата - "евреина" и "агента" - ми дойде до гуша... Махнете ги!

Този "мъж" който не е ходил в казарма и не е българин да ходи на украйната си. Гошо може да е "архар" но поне защитава интересита на България, а не на друга държава.

И "мъжът" и "архарът" си играят с нас на Енлил и Енки, "добро" и "лошо" ченге. Стратегията на олигарсите е ясна, СТАТУКВО. Тактиката на марионетките също. Да ни създават зрелища и да не мислим за ХЛЯБ. Днес "пожарникарят" ще "гаси" Кърджали. А зад декорите се крие Турция, с нейните териториални амбиции. Зер вече от Булгаристан, ще си връщаме името Дунавски вилает. А че утре токът, парното, храните поскъпват, никой не се замисля?! Важни се ритниците между "атовете", но ние МАГАРЕТАТА си го заслужаваме. Щом държим тоягите зад вратата, а не ги размахаме. Циганските орди, да не би да са по-умни от останалите поданици в България?!

Чудя се Боко не наднича ли доволно от храстчето? Кой ще ми каже кой е автора на клипчето? Ами ако са бившите комунисти (май нямаше бивши такива) от ГЕРБ?

тая реклама на БСП в клипа е доста добра. Не знам кой я е измислил ама за Станишев поне е добра.

Голямата тиква пак се е погрижил за пр-а си с държавни пари и съдейки по коментарите е успял да промие още няколко прости мозака. Аз по принцип не симпатизирам на никой, но вместо да си хабят силата да говорят всеки ден безмислици по медиите и да обикалят България да си правят евтина реклама да вземат да свършат нещо смислено от което народа ще има полза. Всичко се прави за да отклоняват вниманието на хората от потъващия кораб - подобно на титаник където оркестъра знае че кораба потъва, но въпреки това продължва да свири за да са спокойни хората

един велик стратег от костовите 2 файтона политици се изказа

бате боико само по 2 чемберя да им набие и на гоцо и на съсела,има да хвръкнат чак на бузлуджа барабар с продажните рубладжии,а на техният Путо само 3 яки тупалки зад врата му стигат ,за да се насере в кремал. Бате ,тиа червени мангали лъжат че се пукат,крадат дърва от гората,напукай им кофата майстор си ..

Предлагам и двамата да стрелят едновременно, но преди това по комунистически да сложат един динамит на позитано 20.

Абе Станишев,какъв архар си ти, след като приличаш на съсел?!

В сферата от която идва Вожда Бойко в тази сфера има растеж. Обхвата включва горе-доло всичко незаконно.

Ми да, откдъе на къде КОЗЕЛ??? Той е такава мила КОЗИЧКА....

Защо в клипчето забравиха бат Ламбо, а можеше някаква малка роличка поне да му дадът ?? Май след като караше трамвайчето повече не го еб..ват за слива ??

Стрелял ли е Гоце по защитен вид, т.е. извършил ли е престъпление по чл. 278 от НК ? Искаме да получим отговор на този въпрос ?

То отдавна се зане, че и тук е написано, ама кой да чете ;-)

Подличко се прокарва връзка на предателската политика на БСП с руския език. Хайде, сега да осмеем и английският език заради това, че Плевнелиев вози Уорлик в електричка!

Това им 1 първият матерен език на всички мазни български комуняги и всичко е чиста истина,те дори и в нужника не влизат ,ако там няма ,,Комсомолская правда" .

Руският език е славянски език, глупако! Не комунистически! А ние нали също сме славяни? Ако си говорят на немски език гъзолизецо, значи ли че говорят на фашистки език, а английският естествено, според теб е колонистически език. Така че пий си хапчетата, пък после се произнасяй, естествено ако ти подействат. хахахахаааах А има ли лошо да обичаме руснаците, тъпчо?

Не само това и на мене ми изневери няколко пъти,ще се развеждаме!! :D

Да се премахне тази партия от боклуци!!!!!!!

За съжаление, Гоце все още се движи по грешна орбита и не желае да поеме по правилния път на европейско развитие ! Но проблемът си е изцяло негов ! Серго е човек с демократични действия и позитивно мислене .

Цялата комунистическа партия е пародия и е недоумение как може такива боклуци да са ни управлявали!

Прав си прости хора са комунистите. Вместо да крадат при Тодор Живков те трупаха за да могат да крадат сега нехранимайковците. МНОГО СА ТРУПАЛИ ЧЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ КРАДАТ И ОЩЕ ИМА. Прости комунисти.

Доста е спорно дали остана нещо за крадене!

А теб кой те излъга че по Живково време номенклатурата на бкп не е крала, за празни приказки получаваха най високото заплащане, а днес са милионерите в държавата.

Аз ли грешно помня или дир.бг грешно ни информира ? Парламентарната комисия, която беше създадена около Велики четвъртък през миналата година, не е обявявала, че Гоце е невинен, а напротив , изказаха мнение, че случаят ' Гоце в Узбекистан ' трябва да бъде разследван от Следствието ! Има разлика между едното и другото, нали ?

Абе, ченгета, БСП е ПАРТИЯ, а не сдружение от крадци и паркетни лъвове! БСП е засега единствената лява партия на народа. Населението гладува, изнемогва, пенсионерите мрат като дмухи - нашите родители и строителите на онова, което сега грабят мутрите - а вие се биете за кресла. Лиерите на БСП напълно са непригодни за целите и същността на тази партия, подменила БКП - бойката, борбената, ефективната партия на трудовите маси. Лидерите са ояли се, вътрешно нестабилни, ненадеждни, отчуждени и равнодушни човеци без милост към тежненията на нацията. С такава групировк, даваща ляв мигач, но непрекъснато завиваща надясно, нищо добро не ни очаква. Лоша кадрова политика, отказ от изпитани кадри, ненавист към личното мнение и самостоятелност на мисленето, догми, схоластика, книжна праволинейност и куп още безобразия бележат 22 години безцелно, безплодно живуркане сред привилегиите на парламентаризма и кухите фрази. Време е класата да се събуди и да вземе съдбата си в своите ръце, както това правят братята ни на запад от нас.

с две думи - педерастка работа. Хомяка трябва да си ходи...

Браво - 14реда х 10ст . 1л40лв. Заработи си надницата брато!

Ти другарю, кво решил си с чука, с този трясък и лъжи, искаш Бойко пак да те опука, в нови избори към светли бъднини!

ТО ОСТАВА И ПЪРВАНОВ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ В БСП И ДА СИ СПРЕТНАТ ЛЮБИМАТА КОАЛИЦИЙКА С ДПС !

Ако има работни места за хората какво лошо има. Ти май не си стоял на улицата гладен. Всички сме българи.

Ха-хааа, изкефи ме!

Не се подавайте на провокаций.Първанов и Станишев са ерудирани хора и няма да постъпят така лековато за каквото и да е било. Тези проучвания и писанки са от хора с окосмени чела.

Искаш да кажеш че ламтежа на Първанов за власт, и начина по който го прави е ерудиран!!!-смях и сред глухите.

...И тогава, какво да правят и двамата - борят се за късче хляб...

Loszetas

Силно се надявам комунистическите безродници да се разсцепят така както РЗС и Атака. Отсега виждам за пръв път в новата история на България управляваща партия да вземе втори пореден мандат. Долу БСП, затвор за комунистическите отрепки.