Първанов щял да обърне БСП към ГЕРБ, смята Станишев

Ако Георги Първанов стане лидер на БСП, той ще обърне партията към ГЕРБ. Това обяви в предаването „Вашият събеседник” на ТВ7 лидерът на социалистите Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Първанов щял да обърне БСП към ГЕРБ, смята Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев май го е яд, че е бил малък за агент на ДС, а и децата на комунистическата върхушка не ги вербуваха - те си бяха родени доностници и агенти на СССР. Та това обяснява защо толкова плаче за АЕЦ Белене и за руските енергийни интереси в България.

Ало... журналята, престанете да се занимавате с тези двамата, поогледайте с повече в ГЕРБ! Май че те ни управляват в момента.... и то вече от три години.

Ама и Станишев няма какво да се прави, че не е знаел, че Първанов е Гоце. На челото му си пише - доносник и хитрушан.

Да се е противопоставял - Първанов беше и си е мека Мария!

Те ГЕРБ са умрели за Първанов. Той до Бойко ще е още по-смешен и тих!:)

Само на Първанов ли не му е ясно, че е бита карта и не става за нищо!

Хей, пъзльо, престани да плашиш хората и да говориш врели-некипели дори за съпартиеца си. Страховете ти са си само твои, но не и наши.

Станишев здраво се е уплашил за лидерския стол на БСП - то. Там е наследствената истина за него, още от времето на баща му. А за Гоце - Станишката е неговия Франкенщайн - той си го създаде, той го наследи ... а сега му пречи. Но Гоце е трепал архари, един Станишев ли ще му създава проблем ... Ще го пратят в ПЕС за преводач. За председател не става.

кОЛКО МНОГО ЗЛОБА И ЖЛЪЧ В ФОРУМА Тази злоба ни доведе до този хал. Ние не сме нация и народ, а племе. ГОЦЕ е предател и нескопосник, не си гледа пенсията а търси КОКАЛА. сТАНИШКАТА НЕ СЪМ МУ ФЕН, но е признат и от Европата. Няма стаж но вече се е понаучил и на добро и на лошо и на кражби ина багодеяние. тт

Какво му е "признатото в Европа" на Станишко? Вся народ вече знае, че поста му в ПЕС ( временен за 1 година)БСП го "купи" от черните се каси откраднати от всички нас пари и капитали. Това може да се докаже с РАЗ!

Признат ли? От парцаливците на Европа? Нещо като царя на просяците :-) Много достойно признание, няма що! Цар Киро също беше признат, сред циганите :-)

Първанов няма никаква ясна идея какво ще прави,ама се е напънал...нещо му е обещано...РАЗМЪТЕНА Е ВОДАТА ОТНОВО

първанов няма да обърне бсп към герб,а ще ти обърне хастара долен хамстер

Станишев е истински пример за дадена власт по право Дано все пак високата му интелигентност му помогне да разбере, че не е зло куче и не трябва да лае срещу другите включително ГЕРБ защото така губи и да разбере, че не е успял повече от Първанов

Станишев не е интлигентен, а нагаждач и самонадеян некъдърник. Какво е работил досега. Началник. Иска вечно да е така, но няма да му се отвори парашутът. Първанов поне е пасал някоя друга овца. А Станишев е една нула!

серьожката обяснява защо опонента не трябва да бъде избран - последователен негативист. трябва обратното (позитивното) - да наблегне на своите качества заради които трябва точно той да бъде избран (ако има такива)

Откакто взе да оправя европейските социалисти се взе много на сериозно. Първанов е с класи над него като политик. Но Станишев е удобен като опозиция за управляващите и затова са тези атаки срещу Първанов

Станишев и Пъравнов са еднакви в ДЕЛАТА, различават се само по сурЯта.

ТОЯ ,КОЙ ГО ПУСКА ОТ ЛУДНИЦАТА?

Не подкрепям БСП, но по-добре да е Станишев - млад, ясно говори, по-нормален е, отколкото агента на ДС Първанов

господа, от разбиването на бсп и сдс има интерес герб-партя на спекулативня капитал.балгаря има нугда от политика освобогдаваща предприемчивя дух на младите ,знаещи и образовани балгари.герб са паразити рушители - *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

селския тарикат срещу цоцалистическия геи, две руски подлоги и предатели на балгарските национални интереси в поредния рунд на схватката кои да води червената глутница.

Реално, Станишев е прав за Белене. Ако не са руснаците и Козлодуй не работи. Обогатен уран не се ли внася от Русия? Или, може би от Турция? А газ от Грузия и въглища от Бразилия няма как да стане.... За Гоце всички знаем, и какво от това? Комунистите отиват в историята, и кой от тях ще затвори страницата никой не се интересува.

Елате в нашия сайт да прочете коментара ни КАК ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ НА БЕЛЕНЕ? . Позицията на Станишев е върха на сладоледа. Да противопоставя ГЕРБ на БСП е върховна глупост- те с еднакви и по сурЯтя. Също да се противопоставя Станишев на Първанов е нова върховна глупост- вие там в БСП нямате ли работа че си играете на хърбел и на щърбел- боричкания за лидерското място, големите черни каси и крадените капитали на БСП. Ай сиктир! Социалдемокрацията няма бъдеще, тя е най големия губещ от всички политически сили в европейски мащаб и това си има опашка- след като предадохте марксическата си идеология и социалната държава и възприехте неолибералната идеология на неолибералната държава извършихте огромно предателство за което човечеството никога няма да ви прости. Най малко ще се съживи социалдемокрацията след като Станишев оглави ПЕС- ще я хвърли окончателно в пропастта, както БСП ликвидира България. в прехода.

Вашият сайт си е за вас. Да си го четете за вътрешна употреба. Навън ви се смеят.

червените главатари на валчето котило на "посрано" 20 ще си прегризат взаимно гарлата кои да доогризе измаршавелите кокали на балгарите.