Президентът на ПЕС изрази подкрепа за Джереми Корбин

Тереза Мей си мисли, че е в ресторант, в който поръчва всичко от менюто, а ЕС плаща сметката. Това заяви лидерът на ПЕС - Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът на ПЕС изрази подкрепа за Джереми Корбин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След Копланд Корбин е пътник. Отрезвяване при патологичните неадекватници не идва никога. Идеологията е без значение.

"Тереза Мей си мисли, че е в ресторант, където си поръчва всичко от менюто, но кара ЕС да плати сметката." Станишев "има опит" с такова мислене, докато БСП управляваше - България все още плаща сметката. А самият Бобър и Моника Хохегерска се "нагушкваха" безочливо...

Президентът на ПЕС изрази подкрепа за Джереми Корбин Същият този ПЕСоглавец,е.а мамата на собствената си държава и избяга от нея , като последният страхливец.

Нашето недоносче оправи България и тръгна да става адвокат на ЕС и да оправя Великобритания. За пореден път се убеждавам, че от ляво нищо добро не може да дойде. И най-важното - никой за нищо не отговаря. Затова "гражданите" на Великобритания искат сами да решават, а не Станишев някакъв ояден и нагъл.

Нашето недоносче, както го нарече, всъщност каза доста неприятни истини на великите британци! Те бяха измамени по същия начин, по който учиндолското генийче изманипулира българските избиратели с референдума. Слава Богу, че все пак у нас се усетихме сравнително навреме, докато британците не извадиха такъв късмет. Сега че го жвачат и ще мълчат!

снимка на леви идеали