Станишев моли Шулц ЕП бързо да свали имунитета му

Сергей Станишев изпратил писмо до председателя на Европарламента Мартин Шулц по повод искането на главния прокурор за сваляне на имунитета му като евродепутат.

Обратно в новината

Коментари - Станишев моли Шулц ЕП бързо да свали имунитета му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иди и цункай г-н Шулц! Не е нужно, да се молиш! Ще те оправи, бързо ...

Бойко се моли, на Буда, Герп да цъфне и да пребъде, Цецо да коландрисва МВРе и съда

Името Станишев е синоним на нещо с вида и мириса на умряла риба. Няма изчистване.

Станишката сега пръв подема кампанията за чистене на имената. Е, нали някъде трябва и да е първи. Ама както всички виждат, не го е срам с мръсно име да се засили и да се намърда чак в Европейския парламент. То бива бива наглост... с червени закръглени бузки. Пропуснах, и с лека, едва забележима ехидна усмивка, с която иска да каже...чист ще остана в историята като положителна личност...

Ми иди на баня.

Станишев се е омазал с едни редки субстанции от главата до петите и няма как да се изчисти от тях. За мен евродепутатството му е края на политическата кариера. Дано българския съд намери сили да го осъди както той заслужава.

с пари от КТБ или пак от същий скъсан джоб що Моника да не чисти име от километър на километър и така до Брюксел и пак сначале от края на света. Какво тука имате против хубата жена, аресвана и от млади и стари, платени и патени.. Никви европейци не сте, цървуланковци с ямурлуци по апартаменти неизолирани от други. Смеехте се на филийка с мас, но днес мечтаете за боб а пренебрегвате зелката. Тази за бидона, не бърдоквата. ...то кой ли учи история....

Смегмата под кожата можеш да ми изчистиш станиПишков!!!

по добре би било да си траете.

Прокуратурата е наредила вещото лице да направи експертиза, удобно точно преди делото и после други им били виновни.

наследниците на компартията ни крадат труда и парите и подкупват европолитиците. После що сме били с тях като варвари, еретици и зарявали с кол в сърце. Уважение сме виждали само от пълководци оценяващи както мястото на България, така и отчаянието на народа от продажни управници. Както като Орфей можем да се върнем в ада, така можете да се радвате на Спартак, драги европейци. Бойко стига си се натягал на оная баба - немците ни уважават за друго. ..ако е останало още.

и защото.. тъ, уважават ни за падежите в езика. и покрай нас и рашъните горките. е, и за морето и за футбола, и за яките ни мъже и чаровните ни брюнетки. някои и за трудолюбие и склонност към точни науки. аз ги уважавам, че могат да крадат. имам доказателство - калкулатор MR 610, RFT, made in gdr, другото е на немски... рекъл съм - кат свърши диктатурата на компартията - ще го счупя като курбан. иначе си работи - от 89 година някъде...и надписите на бутоните си стоят, за разлика от тази клавиатура. тъ, има за какво да се уважаваме с немци и руснаци - заради падежите. все некви дателни, родителни, притежателни , можателни и требвателни, желани и уважителни.... ако можехме се разберем де да го сложиме сказуемото и да не лепим сяка дума за друга...щеше да си струва мъката. с тези пусти падежи. А как съседни турци и англичани се оправят без тях ..не знам. ся по темата - види са Станишев не са плаши от негов закон и негов прокурор. притежателен значи падеж за над 5 000 000 000 лева. това число не е голямо. То Е ПЛАНИНА! а ти читателю, мравка. - обърнете това число в апартаменти по 100 000 лв и смятайте пари от наем на месец. ! Пак голямо число?!! Вижте колко струва една болница и колко ще трябва да се затворят. И тичайте по евтиния да си запазите и платите парцел. къде - сещайте се. ваобще, граматиката и правописа тук живеят различни животи. От падежите е! Нашите.

Сетил се за чистотата на името си! Айде холан..

Колко време се "води дело" и на къде се води то? Това протакане до безкрайност на "дела" е основен похват на съдите.След това ревът до бога, че са претоварни.

серж, ЕП не ти е БП. Няма как да обясниш, как секретни доклади персонално зачислени на теб са се озовали в трактора и да се измъкнеш чист като момина сълза! Всеки един твой колега от ПЕД ще ти каже веднага да си даваш оставката и да се пръждосваш.

Най-добре ще изчисти името си, ако скрие в миш..., пардон в съселската си дупка.

аиде осъдиха златанов за тефтера за 12 месеца. докога ще се плацикат с този господин?

за Станишев! Никога няма да имате такъв интелигентен лидер. Само реформите могат да се мерят донякъде с него.

България е признала, че при ареста на бившия министър на отбраната Николай Цонев през април 2010 г. e била нарушена Европейската конвенция за правата на човека. След като се е запознал с жалбата на Николай Цонев, Съдът в Страсбург е уведомил за нея специалната дирекция в Министерството на правосъдието, която е признала визираните в нея нарушения. Съдът е предложил на двете страни да се споразумеят, а на бившия военен министър да бъдат изплатени 15 хил. евро. Предстои той да реши дали да приеме тези условия.

Абе, Буш нали го нарече "господин чист" какво има да се притеснява още.

Станишев пак се опитва да каже на бялото-черно. И на него му е ясно, че е загубил 7 секретни документа. За какво политическо преследване бърбори? Тоя човек никога за нищо НЕ Е ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТ! Колкото до името - няма как да го изчисти. Първо, защото съдът ще го признае за виновен, въпреки, че вероятно ще му присъди само глоба. И второ- защото зад гърба му има две тройни коалиции, в които той имаше водеща роля, а те два пъти съсипаха България!

човек ти е казал - къде са докладите... И кой ги отнесе до там..

човека!!! Честният граждани, дето предаде докладите на мафията - нали така пишете, ПАК СИ Е ЧЕСТЕН ГРАЖДАНИН!!! Забравихте ли, че ЧЕСТНИЯ ГРАЖДАНИН ги предаде по предназначение - на шефа на мафията, който по стечение на обстоятелствата бе на ДОНДУКОВ 2!! При това - вече е и спонсор на любимия му "Левски", сега и банка "Виктория" ще купува.........

Станишев, твойто име е много омърсено. Като чуя името ти и се стряскам. По-голям подлец от тебе - няма. По добре разкажи как се купува позиция в ПЕС? Ти най-добре знаеш това/ Кажи как Моника печели търгове с европейско финансиране. И това го знаеш. Кажи как се правят интриги - бюлетините, подслушванията.

Борисов да не се хвали че много биел на избори,защото си плаща като поп.

ГЕРБ - БСП 12: 0 СерГЕЙЧЕТО дори да изживее още два живота винаги ще губи от Борисов.

васко

Ей Мутро лъжлива не забравяй че на един референдум спечели БСП.Белене.нема да лъжеш като тъпата мутра.

Ами, да премахне "г"-то в името си и да го промени на СЕРЕй. Така ще е малко по-чисто от СерГЕЙ.

Не Станишев, от теб и името ти никой не се интересува повече. Върви си в Укайна.

тя моника не гушна ли един милион да излъска х...пардон името му заедно с хохигер. да върне парите!!!

Абе Боклуци Герберски,защо не Плюхте когато дойде Жозе Дол да заповяда Мутрата да стане незабавно Премиер,а предатели Мръсни.

МОМЧЕТО БЪРЗА, ЗАЩОТО МААААЛКО АКО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СПРЕ ДА ВИ ОБСЛУЖВА СИ В ЗАТВОРА. ПОЧЕТНИТЕ СЕЛЯНИ НА КОСТИНБРОД, МАЯ И ВИСОКОЧЕЛИЯ ДОБРЕВ, ДИГНАХА ЖЕГА ДО НЕБЕТО ЗА НЯКАКЪВ ТЕФТЕР, ЗА КОЙТО СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО, А ЗА ТОВА, ЧЕ СЪСЕЛА ДАДЕ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ НА МАФИЯТА, НИТО ДУМА. ИМЕТО МОЖЕ ДА ГО ИЗЧИСТИШ, САМО В СОФИИСКИЯ ПРИ ЦИГАНИТЕ. ТЕ ЧИСТЯТ ВСИЧКО!!

какво име у троянски кон повече ще се изложи

Идеално ще го изчистиш в затвора, ама май не само и името ти....Успех!!!

какви напращели бузи има съсела местан мечтае за него

Станишката отдавна е за затвор. И това няма да му се размине ...

Ама да вземе и Моника с него, че току виж е родила още две деца от поредната й политическа жертва, докато той е на топло!

Няма страшно! Има 7 милиона- Всеки съд ще го оправи! Съсила БСП-то. През целия си живот не е приел ръководството на нито една пенсионерска организация! На 150 000 пенсионери ограби доходите.

предлагам на всички които е поискал имунитета главния прокурор да се окажат от него, който се плаши да не отива в гората

серго съсипа бг, съсипа бсп, като го видят колко струва и ще го изритат и от пес.

Хахаха, нека да ти е хубаво сега...нека малко да се поизпотиш нищожество...

Народе,ако искате страната ни да стане найстина една Европейска Държава със европейски заплати и пенсии,изгонете Мутрата от власт,да не съсипва и краде държавата,и помолете Станишев и Орешарски да се върнат да управляват Държавата,друг начин няма,нали така народе???

Пич, не можа ли най-после да разбереш, че ГЕРБ и БСП са две противоборстващи крила на БКП още от началото на 80-те. :)

пии си хапчетата и траи

Какви сладки хамстрерски бузки е направил. Все повече заприличва на баща си.

..за съжаление Станишев няма предвид ритуално самоубийство...

Въпрос,какво точно му харесвате на Борисов момите като теб???

Не знам за нея, ама по-добре кажи нещо, за което пък вас - СЧТЛР такива - никой нормален човек не ви разбира: какво точно му харесвате на СерГЕЯ? *СЧТРЛ - спинозни червени тролове с лява резба

Това, че Българският съд ще те обяви за невинен не може да ти изчисти името, Станишко. И в Европа знаят, че това не е съд, а фирма в сферата на услугите, изпълняваща поръчки срещу заплащане. Защо не опиташ да си изчистиш името в някой европейски съд, та да ти повярва и Европа? Толкова си пропаднал, Станишко, вече е късно да заприличаш на човек.

Ха,ха,ха!Ще ти трябват 500 години и 50 историци,политолози,пиари,гадатели,1 детски хор и 3 детски футболни школи.

най-голямото ЗЛО за Бг са : --ДПС,бсп ,и А-ТАКА ,......ТОЧКА!

Добави и ГЕРБ, де... не се срамувай!

Не се плаши Съсел ,...ти винаги ще бъдеш ---''М-ОРАЛЕН'' победител .

Станишев е един и той е най великият Депутат през прехода,който си жертва поста във БСП Мутрата да не го гледа вече във Парламента грозната му смачкана стара брадясала мутра,Ако спечели Станишев,печели цял народ,ако загуби,губи само той,така са Патриотите тъпи Герберунгели.

абе ти нормален ли си та такива глупости пишеш?!

Ех, Гейчо...за твоето име и Вениш няма да помогне.

Нема май политик да го е страх от Цацаров. Ще се пребият кой пръв да си дава имунитета. Да не си прокурор в България - само ти се подиграват както на прислужничка на весела трапеза. А може и да пощипват по бузките ....

Да изчисти името си? Няма проблем, японците са го измислили, те са хора на честта. Прави си ритуално харакири и е готов. После да го последва цялата сган от ДС, която 25 години не остави България да се отърве от тях о комунизма. Е тогава вече ще имаме шанс.

ivo10

Очилатия плъшугер смята, че докато се съда се наумума доказателствата ще бъдат заметени и ще излезе чист и неопетнен. Неговите хора усилено замитат доказателства за участие в заговори и компромати.

Незабавна Оставка на това Крадливо Правителство начело със Мутрата Борисов.

Важното е ДПС/Атака и БСП да са в опозиция.

Popa

За чий да го сменяме! Нали следващото ще е още по-крадливо, с още по-мутрест Министър пръццедател!