Станишев: Ще се борим докрай за запазване на еврофондовете

Сергей Станишев заяви, че оглавяваната от него Партия на европейските социалиси (ПЕС) ще остане докрай в битката за кохезионната политика.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Ще се борим докрай за запазване на еврофондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, щом Станишката ще се бори за запазване на еврофондове, аз ще се боря за за запазване на авторитета на британската корона, това зависи от мен толкова колкото фондовете от него, мили хора пожелайте ни усхеп!

Еххх как бях свикнал да не го виждам тоя и да не слушам от/за него нищо. Направо се стреснах от тази снимка - плюя си в пазвата 3 пъти.

Едно от доказателствата, че у нас няма правосъдие е че този не е в затвора.

Знаем бе Станишев, знаем, че ще се борите докрай за да прелапате еврофондовете!

"...и в крайна сметка се оказва, че някои получават много, а други не, каза още Станишев." Не те ли е срам бе, Серьожа, а 2-та милиона от "Хохегер?" Ако знаеш с какво бих ти запълнил наглата уста...

Е , не се сдържах и ще ти го кажа ! Да ти е_а макята и мазния лисугер! Да гниеш някъде по фондовете! Мизерник ..

Отворен съм за всякакви фондове!

Сорос му го....

На Станишев и работа му намериха, жена му намериха. Не се е борил за хляба в този живот, не е ходил дори в казарма. Сега дава мнения по въпроси. Пълен мишок. С една дума комунист

И ще се бори за безплатна лапачка естествено , нали не знае как иначе да си изкара хляба :)))) Идиотен и лапачи ще ни изядат главата

Ще се бориТЕ докрай за запазване на еврофондовете за гейпарада в Брюксел!!!

ТОЗИ СМЕШНИК НЕ СПРЯ С НЕГОВИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ФАБОЛИ САМО И САМО ДА ГО ПОКАЗВАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ТУК ТАМЕ, А ТОВА ЧЕ ОГРАБИ И СЪСИПА СУМАТИ НАРОД НЕ МУ ПУКА.

Се кълне в евро- атлантическите ценности и евро- фондовете. И се тика на запад от Драгоман а не в азиатската кочина пРосия...

Тоа наистина шъ съ бори на борбите.Даже вече се е намазал.

Отворили сме си пазара за западните стоки без мита и такси и това е безусловно! Еврофондовете са цената за това, че сме се отказали от мита и такси. Това не е солидарност, а цена за услугата достъп до пазар. Не виждам защо ако ни намалят фондовете ние да ни им турим едни леки мита, така, за справедливост. Щото иначе те без мита на пазара безусловно, а ние от тях фондове, ама друг път и ако слушкаме.

За съжаление т.нар. евросубсидии ликвидираха малкото останало от икономиката на тая страна! Те доведоха до увеличаване единствено на луксозните имоти и автомобили в държавата и тотален разпад и ликвидация на цели производствени отрасли и дейности!!!

Т'ва не можах да го дочета до края. Празни приказки. Но разбрах, че Станишев ще се бори до последно за еврофондове, защото трябва да има какво да се краде. Оная вила в Швейцария как ще я подържа иначе? Всеки европеец имал по 100 евро. Искам си ги.

Серж, аз съм плътно зад теб !

Колко ми липсваш...начина по който нежно ме...

Опоскахте страната и сега сте на фондово хранене. То и за това е борбата за власт в държавата, иначе кой ще иска да управлява потъващ кораб...

Тези еврофондове са ни проклятието: освен, че отиват само за С-класи, бЕло и кууурррвввиии, сеят корупция

ПЕДАЛ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

поддържа се от русия, мръсен долен комунист, те ни откраднаха живота, този на родителите ни , а сега крадат и този на децата ни, засрамете се ще умрете в лъжи кражби и духовна мизерия, какъв е смисъла за едни коли жени и яхти

Там ти е мястото: Хиляди хора участваха в годишния Прайд парад в Лондон, който с 50-годишнината от декриминализирането на хомосексуализма в Обединеното кралство.

Ах какъв борец си имаме!

Кохезионната политика превръща ЕС в СССР. Тя и свръхрегулацията са най-големият мор за европейските граждани.

Искам да видя Мишока яхнал мотор , и в сандвич между Моника и Елена !!!

Когато се бори за келепиреца си, Станишев няма равен по нахалство и цинизъм.

Някои хора се отцепиха от политиката и направиха нови партии, но никой от тях не влезе в парламента. Обединението прави силата, а не обратно. А политици, които вече са компрометирани, ТРЯБВА да се откажат.

дайте да дадеме! най лесно се харчат чуждите пари :(

Някои хора не се усещат, че са "бита карта" и продължават да се пенят и дават разни обещания. Кога ще прогледне и ще разбере, че вече НИКОЙ не му вярва и няма да го подкрепи. БСП загуби много от хората си заради него - "незаменимият" председател.

Като му гледам доволната физиономия, въпросната бита карта сме ние!

Станишев, не сме забравили аферата Хохегер която извъртяхте с Моника! Дано и прокуратурата не е забравила!

Нашето Евро-Атло семейство страда от такива алтави сер-гей родители!

борбата за пари е най-важната за комуниста ..

Еврофондовете просто трябва да се спрат!!! За държави като България те доведоха до корупция в невиждани до сега размери, кражби и унищожаване на реалната икономика! България се превърна в държава, която формира 80% от БВП от усвояване на субсидии!

Точно ти, който проспа 3 години от 4 годишния период 2007-2010 за да създадеш правна рамка за евроондовете и дефакто останахме почти без тях. От 13 милиарда Бате Боце усвои 4, 4 отложи проектите с една година премането и разплащането и 5 загубихме! И знаеш ли защо ги проспа? Защото беше зает да крадеш от бюджета, че е по-лесно. Там не се изиква проект, не се изсква разбота, не се изисква резултат. Иска се съвещание на министерски съвет и решаване, че 100 милиона ще се откраднат от батко и братко. Край! Готово! Финито!

Вижте добре снимката на този кретен!Този кретен ни се присмива!

на мен ми изглежда винаги все едно че се е наакал.

Съсел, не се и съмнявам че ще се бориш със зъби и нокти. То затова е цялата дандания. За УСВОЯВАНЕТО. Ще се бориш докрай и ти, и Бай Хуй, и Делян, и Курнела, че даже и Волен..... Ако не беше пустото усвояване, най-вероятно нямаше да гледаме наглите ви муцуни...

НЕ ГО СЛАГАЙ ДО ТОЗИ...СРАМОТА Е!!!

Марш на свободния пазар, цървул! Стига си лапал от чуждите пари!

комуноида още от партизанските си години е научен да краде (усвоява)и да граби това което другите са създали......нищо ново за тази измекярска пасмина.......белите талибани

..ама какви неща говори този..?!! Сега аз на Нинова ли да вярвам или на него?!

Сергейчо - папка и слушка и събира в Европа стаж за пенсия !

Пора отново изпълзя!!!

Гнусното еврейче още ни души паричките.

А от икономическо-социална гледна точка --еврофондовете са само един инструмент за политическа корупция -и нищо друго ---никаква пазарна -научна или ново-технологична логика нямав тях --ама никакав--но управляващата каста добре си живее разпределяйки си ги--- мислите ли че разпределенитепари ще стимулират иновации--наука--производство?

да може да има полза ,но в нормална държава с нормални хора!

Щеше ли да имаме магистрали, пречиствателни станции, метро, ремонтирани училища и т.н. без тях? Щяхме ли да ги имаме само за 5 години, при положение че за 70 години сами не сме построили една магистрала?

Нищо подобно. Личи ти, че си историк. Еврофондовете са много по-полезни от обществените поръчки, защото имат предварително разписан план, бюджет, график и разходи. И най-важното - плаща се на свършена работа. Сега равни с разходите от бюджета - дават се 10 милиона на бай Ставри да ремонтира ел таблата на читалището в Сунгурларе. Що 10? Що не 20? Що на него? Няма ли как първо да ги ремонтира и после да му платим, че да сме сигурни, че няма да иска още 20 за да довърши?

Ей тоя мръсен боклук не се наживя на чужд гръб--- фондовете даги хранят до -без край --така иска --другите да плащат --те ту в Бг да разпределят Да питам аз--койоикновен човек е видял нещо от тия фондове--доли 100 евра ? Разпределят си ги все олигарси--близки довласттта фирими и подкупи -това е И изобщо--какво полза има ЕС от България--това е един задаващ се въпрос --нещо много тяхна стока употребяваме ли--нещо произвеждаме ценно ли-- освен цигани---много пари в бюджета ли внасяме?

Този нали се евакуира от България. Какъв му е проблема с тези еврофондове.

поСЕР ГЕЙзер, дето е доктор на науките, разделил две числа на други две и направил тренд, тенденция, извод и анализ. брей. а бе, мишок насран от кастата на кукуневица, специалист по празните приказки и нищонепраенето, нали заради твоята некадърност и кариеризъм без ден реален трудов стаж мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла управлява трети мандат, а ти земята щеше да изринеш да не било така. който му вярва за каквото и да било на тоя книжен плъх е по-залюхан и от него. приятен ден. щял да спасява тон нещо. можеш да спасиш само лайното си в нужника, ако решиш да не пуснеш водата, с такива компетенции разполагаш.