Станишев става евродепутат, остава лидер на БСП

Сергей Станишев обяви, че става депутат в Европейския парламент. Той няма да подава оставка като лидер на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Станишев става евродепутат, остава лидер на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ставаш ако си събереш кворум

Станишка, кефиш ме ! Забил си се като пиявица на бос крак, като кърлеж в подмишница. Такова чудо ние не сме виждали, радваме се че сме свидетели на това, което вършиш - то ще влезне в историята. Очакваме да ръководиш партията и пост мортем ( да си жив и здрав де, не ти пожелавам лошо ), като за целта на управлението трябва да се обучат медиуми още сега !!!

Призовавам всички заинтересовани БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ да не гледаме и четем статиите свързани с политиците които в само създават излишни глупости да повишат рейтинга си. ИМА ТОЛКОВА ДРУГИ СМИСЛЕНИ НЕЩА ЗА ГЛЕДАНЕ И ЧЕТЕНЕ

Днес по всички телевизии се изказваха "видните" лидери на БСП.Кутев и Манолова.В резюме - Станишев е крайно необходим на ЕП и в частност на ПЕС.Без него Европа пропада.Абе хора от ПЕС разберете,че в който и съюз да е влезала БСП - все е пропаднал. За неговата партия да не говорим - пропадна яко през неговото лидерстване.Но, вие си знаете.

Какъв евродепутат бе , другари соц. журналисти! Нали видяхме,че и за чистач в градска тоалетна не става това недоразумение на природата-Станишев! Тоя нагъл негодник обрече България на глад и мизерия ,и сега бяга,защото идва Видов ден!

Спри ,не си отивай ще ни бъде мъчно, ще ни бъде мъчно без твоите лъжи спри не си отивай днес ще ти направя най-страшното признание. Във Брюксел ще текат пари и без работен ден дори ще си живееш ти добре СерГейчооооо!

Бегъл анализ на постовете: подавляващата, ОГРОМНАТА част са ЗЕЛЕНИ повечето зелени са насочени към сърГЕЙ повечето червени са насочени към ББ

Бегло замисляне от моя страна ме подсеща, че ми е писнало да се занимавам с вашия бивш вожд. Само смрад около него. Борисов поне пуска някой забавен лаф. Тъп, ама забавен.

От всички възможни столове (председател на ПЕС, председател на БСП, депутат в Народното събрание, самопредлагащ се за еврокомисар) сърГЕЙ си избра най-доходоносното - евродепутат с високото месечно възнаграждение. Нищо, че МНОГОКРАТНО публично заявяваше, че целта и детската му мечта не били да стане евродепутат. По-долна проява от неговата НЯМА аналог в световната практика!!!

Сатаниш винаги е бил лъжлив, властолюбив и посредствен плъх из властовите коридори на партията и държавата. Но какво да се прави, толкова може Столетницата. Напъне се и роди мишка за ужас на обруления българин...

"Напъна се и роди мишка!" - ха-ха, това много ми хареса! Браво, чадо!

Сергей Станишев обяви, че става депутат в Европейския парламент. Той няма да подава оставка като лидер на БСП, а ще управлява от новото Задгранично бюро на БСП, намиращо се в Брюксел. Това не е прецедент. На времето бившата БКП се управляваше дъпги години от Задгранично бюро намиращо се в Москва.

.....Уважаеми защо не ни пускате писаното??? Значи и тук има дискриминация към българите! Прогърмяхте орталъка --- с оня циганин орхан, който иска българи да чистят циганската махала , а циганите да търгуват!! Стига! Защо не пускате материала ни???? Циганите и тук ли проникнаха...?

тук са МОДЕРАТОРИ. Аз съветвам, да пишете вид оплакване до ръководството на ДИР.БГ и да поискате обратен отговор за наложените наказания на съответните модератори. Цитирайте датата, когато сте поствали тук, и не са ви публикували нещата. Не знам по- цензуриращ сайт от ДИР.БГ

Той като се смята за елитен политик и държавник, защо не можа да предвиди тази ситуация само с два - три месеца напред? Защо трябваше да заявява "Порчертано", че няма да е европейски депутат? Че му повярва Корумбашев, бабите с петнаесе на петнаесе и още много абсурди предизвика. Или лъже, което смятат повечето хора, или наистина не става за нищо, даже и за лъжец.

Не ви ли стана ясно вече какво човеченце е този. Ясно показва за сетен път, че не става за нищо и е един немъж. Но обичащ мъжете и да се прави на мъж. Винаги е лъгал и ще продължава.Дори и в ЕС ще го усетят, рано или късно.

Няма да говоря за ТОЗ БОКЛУК!!! Искам да видите това: "ЕДНА ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА НАВОДНЕНИЕТО ВЪВ ВАРНА" - в ЮТУБ! Тази комунистическа далавера я има навсякъде! Благодарение на вродената ни от комунягите тъпотия, шуробаджанащина и безхаберие ... Комунягите казваха и ни учеха, че МОЙТО СИ Е МОЕ, А ДЪРЖАВНОТО ОБЩО! Ето го поредния резултат!

КОГО НИ ОСТАВЯШ СЕР-ГЕЙ-ЮШКААААААА............

Този се осра в БГ и сега отива в Брюксел понеже имал задължението да оака и ПЕС

Нека му благодарим на мишока! Той сбъдва мечтите на три-четири поколения! Бавно, но сигурно затрива най-мразената партия.

Ти винаги си бил Сер гей и такъв щеси останеш.

Тоя мошеник триста пъти каза,че няма да ходи в Брюксел,а сега хукна към добре платеното местенце.Дръпна една май на цяла България и тръгна да си спасява кожата.Ега си мръсника! А вие,лизачи,ако искате може за ме изтриете!

При едно от изказванията му, при поредната лъжа, каза, че 100 пъти са го питали и винаги е отговарял, че няма да напуска парламента и партията. Оказа се, че не искал да напуска само партията. Разбирам го! Това е единственото място, от където е получавал пари, като вкл чвам и получените от кръговете фирми на БСП. Разбираемо е да не си представя да остава без насъщния. Имайте пред вид, че от ЕС заплатите са несуизмеримо малки в сравнение с тези, които е заработвал до сега през БСП! И са за кратко, само за няколко одини. Докато Станишев е учен, че като заседнеш някъде на високия пост, не мърдаш оттам без революция и толкова. Мръсника, наследник на Димитър Станишев си личеше отдавна. Но БСП няма нерв против мръсници, а по-скоро за тях. Днес в Румъния вече комунист няма право да участва в държавнот оуправление. Педи месец и нещо от ЕС казаха на Станишев, че реставрира комунизма в България. По-долно от този келеш не сме милаи до сега.

Съсел-гейт няма ли да има?

Ех таз Станишка на републиката най голямата мишка.

БСП вървят към небитието. Цялото ръководство да подава оставка и да се грижи за бизнеса си! Симпатизирах на Янаки Стоилов, но преди месеци се запитах какво е направил той за България след като почти целият му трудов стаж е на парламентарните банки - отговорът беше НИЩО! Приятна визия, добре подредена реч и премерено поведение вече не ми стигат. А Станишев просто довърши предсмъртната картинка на партията на трудещите се, ръководена от безсрамно богати хора!

лелко, много си закъсняла с мисленето ... Е, хубавото на лошото е, че не си само ти. Така са около 30% от българите :( - вярвха на празнословието на комуноподобните и още им вярват. :( Заблудени, като луди. Дрънкат мантри за величие и тем подобни глупости ... Най-хубавото са децата на България! Верно изтеразни от бащи, майки и рода, ама са Бъдещето на Блгария! Деца, не ни слушайте! Вижте докъде я докарахме! Едни от нас слушаха, други не изродите комундета. Ефекта бе срив навсякъде! Срив за вас :( Затова - мислете за вас и за тези след вас. Нас, комунезите ни учеха икараха, да мислим само за Ленин и Димитров (преди и за Сталин, ама се отказаха ...) Мръсни комуняги - ВЪН ОТ БЪЛГРИЯ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!

Моля, администраторите на dir.bg да не слагат снимка на Станишев, че като му видя хамстерската мутра, ми се иска да го фрасна по зъбите. По-нагло и гнусно същество не е имало в българската политика.

И мен ме избива на агресия като видя тоя БОКЛУК!!! на снимка тук. Аз искам да го ритам в мишата мутра. Нямате си идея колко ще го ритам, и как ще ми е готино, докато той ме моли да го оставя.

АУУУУУ, то не само България, ами и Европа зависела от Станишев...... Само той може.....да я оправи.... Тия от Пес трябва да са пълни идиоти, като БСП.то, ако не го разкарат.

Ти си уволнен! Не знам защо живееш с илюзиите, че такива като тоя ние ги назначаваме и ние ги уволняваме... Политиката е абсурдна гавра с народа.

ме радва прецакването на Корумбашев - един човек, когото мислехме за свестен, когато беше в "Ку-ку". А той бил нередовен. Просто - червен.

Веднъж захапе ли се кокала, няма вече червен-зелен! Стиска се със зъбите до дупка!

: ) Липсват ми троловете! И те ли се изпокриха или напускат като мишоци кораба ? Май няма вече КОЙ да плаща? Да се вземат в ръце и да кажат добра дума за Другаря си, но дали ще намерят добрите думи?

Аз не съм привърженик на БСП и се чувствам омърсен... Те как се чувстват, не ми е ясно. Ако са способни да чувстват нещо друго, освен класова ненавист, разбира се.

Най-добрият вариант за България. - Зануляване влиянието на проолигархичната фалшиво лява партия БСП. - Отдалечаване лидера и от България /по-лесно ще се доказва, когато работи срещу България/ Това са преките ползи. Да видим, кой ще е следващият гнусен проводник на чуждо влияние в българската политика?

Бойко може да е този, може да е онзи, но не отива да дообере последната заплата от нетрудов доход, както плъха Станишев, а си стои при нацията си в трудния момент. Лидерът е лидер, когато е на мястото си. Плъховете първи напускат потъващия кораб, лекетата петнят нацията. Станишев е лекьосан комунистически плъх. Ето това бълва комунизмът. Нищо друго. Поредният при това. И докато има комунизмъм, няма да е последният. Това е природата на комунизма.

Зощото за толкова години и привилегии не успя да научи поне 20 изречения на чужд език.

Крайно време е българинът да разбере, че зелена тиква семе не се взема. Бедните хора трябва да намерят мъдростта и да се отдръпнат от комунизма! Генът на бедния вкарва в държавата бедност, защото такава е природата на демокрацията и на управлението на обществото изобщо. Време е да се разбере, че обещанието за равенство не е никакъв аргумент и че комунизмът е проказа. Равенство няма. Всички сме различно високи. А комунизмът е лъжа, каквато е и Станишев. Бедните в нормалните държави са по-богати и от средната класа в комунистическите държави! А бедните в комунистическите държави почват да се равнят по държавите от третия свят. Лидерите трябва да са заможни хора с дясно мислене, за да осигурят препитание. Оказва се, че икономиката и дори природата обичат дясното управление. Дори селското стопанство, което така силно зависи от природата, е по-ефективно при капитализма. Време е обикновените българи да разберат, че в гена на комунизма лежи едно голямо предателство към тях. Докато те цял живот живеят в бедност, техните събратя при капитализма изглеждат като едни богаташи. Ами да! Те вече са партньори в бизнеса, за който работят, имат портфейли инвестирани пари във финансови инструменти, които "лошият" комунизъм им е дал дори и чрез законодателствтото! Пенсиите им са няколк опъти по-високи от заплатите на работещите българи! Време е да премахмен комунизма, защото плъховете като този няма да изчезнат, докато има ляво пространство, наследник на комунизма. Време е да го разберете, обикновени българи! Комунизмът ви прави бедни. Вие можете повече в живота си, ако комунизмът не ви заблуждава и граби.

Дай определение за комунизъм и какво общо има той със Станишев? Не разбра ли, че в България управляват пишман капиталисти, които преди се наричаха пишман комунисти? Какво очакваш от такива хора?

Мисля, че е редно да се направи референдум за отзоваване на Плъха от европарламента. Има ли законен начин да се отзове депутат от европарламента с народната воля? Да, привидно този е изразител на волята на някакъв процент грждани и селяни. В същото време е АБСОЛЮТНО неприемлив за огромен брой хора! Едно е да излъчиш лидер, друго е той да е неприемлив за много по-голяма група хора. Тогава волята на едните би трябвало да се окаже невалидна заради силния изявен отрицателен вот на мног оголяма друга геупа граждани. Не съм съгласен този да спомене и дума от името на българите там, не само защото не е българин (сина на Димитър в България не носи име Дмитриевич, представете си от какво семейство идва този роден в Украйна екземпляр!). А защото е урод и опасен човек с психическо разстройство. Комунистите и фашистите намират такива за лидери. Изброявам: Ленин, Сталин, Хитлер, Мусолини, Путин (прави се на некомунист, но е стар ГКБ-ец и именно комунист). Станишев е от серията. Нищо, че е попаднал в малка държава! Демострацията на липса на морал, но въпреки това възможно участие в управлението на държава - е най-голямото кощунство в днещно време, което демокрацията допуска поради несъвършенствата си. Но нали за това е демокрация - за да поправя несъвършенствата си. Нека направим от скандала истински скандал! Скандал вече има, просто не трябва да го заглушаваме, а да го пуснем в пространстовото, за да се разреши. Аз съм против този човек да представя Българите! Не само не съм привърженик, което е друго. Аз съм категорично против! Неговото поведение не отговаря на морала, историческите ценности и идентичност на българския народ. Той е деформация на поредставата за народа и нацията ми. Не просто деформация, а кощунствена деформация и опасна деформация.

Този е срам и позор за човешкият род.Дребна и гадна душица (не като човешка душа,а като нищожество)Заради себе си продава всичко и всички.Той е позор за България.И ще ни представлява в Европа.Гнусна твар

От всички епитети от рода на: п..ка, келеш, патологичен лъжец, л..но, г..но, подлец, наглец, долно същество, мръсно същество, урод, плъх и т.н., всички от които са подходящи, най-много му отива Плъх. Но уродлив. Е гати уродливото, дето е родил за пореден път комунизмът! Дайте пример да е родил нещо свястно., бе! Моля ви!

Дали от партията му ще разберат какъв женски полов орган е лидерът им? И не е първият такъв, явно няма да е последният. Комунистите правят винаги това: показват на света по пределено ясен начин колко уродлив може да е човек. И интересно дали си спомнят, като съвсем скоро ги предупреждаваха всички, че този Плъх и бандата плъхове около него правят това, което се вижда вече, че правят? Наместват личните си интереси, като омотават в серии от лъжи примитивно мислещи избиратели.

тоз плазмодий беше изместен от първата позиция в листата от едно младо момче сложено на "неизбираемото" 15-то място в листата тоз плазмодий как ще минава през входа на Европарламента? с гордо вдигната глава ли ? защото е избран и обичан от целия народ ли ? яко народно любене го чака само да го спипа суверена. с кочан от царевица!

Плъховете първи напускат потъващия кораб! А този е по-мижав и от плъх! Май обидих животинките като ги сравних с това недоразумение!

Не е хамстер, плъх е. Ако сте чели романа Цар Плъх, ще разберете още по-добре какво имам пред вид. Станишев е Цар Плъх. Докато е председател на ПЕС. След това остава Плъх. Не познавам човек, комуто да пасва повече това прозвище.

Станишев се движи по линията на най-големия личен кяр. Докато имаше шанс да е ключ за процесите в България, се беше впил в България. След като го дръпнахме от тялото на България с вота си, сега намери за две седмици поприще да променя политиката на ЕС. Можете ли да си представите как ще промени този келеш политиката на ЕС? Аз не съм виждал по-гнил човек от този. Не знам дали има нормален човек, който да възприеме лигавщините на този ненормалник. Дайте ми приемр някой да е лидер на партия и да става комисар! Няам такова нещо. Станишев е психически болен човек. Той е и пример как комунистите не могат да отделят болно от здраво. Всъщност това е комунизмът - болното да загробва здравото. Освен това е пример как комунист не се учи от грешките си и никога не се поправя, а ги умножава до гроба си. Патология. Според мен е редно да направим референдум, за да отзовем Станишев от ЕС или ако това по закон не е възможно, да направим референдум за предупреждение на ЕС, че спихически негоден човек по стечение на обстоятелствата е попаднал на много отговорно място, несъответстващо на неговите ментални способности (не говоря морални, защото при хора с психически отклонения за морал не се говори).

Чували ли сте за по-голяма отрепка от Станишев? Аз не.

комунистическа отрепка дезертьор личи му че не е служил в казарма виш му само мишата физиономия и тоя изрод ще взема отговорни решения в европарламента смотаняк оправи бсп и българия сега е ред на европа

Безсрамието и наглостта вече имат единица мярка - станишев, милистанишев, микростанишев, наностанишев...дано не доживеем килостанишев и мегастанишев!

След мандата в Брюксел няма да е изненада ако другаря Серж бъде избран и в Кнесета на Обетованата земя!

Дришльо Станишко за пореден път показа същността си - путьо от класа. Той, който се опитваше да прилича на др. Путин в крайна сметка се оказа че е най-обикновен путьо. Нещо, което надали е изненада за някого. Да загубиш 11 поредни избора и да не си подаваш оставката е израз освен на политическо дебелоочие, но и на пълно неразбиране на ситуацията. В БСП тази новина се приема с изненада. при останалите - с безразличие. Но един човек е особено тъжен - бате Бойко. И има защо. Докато Станишката беше начело на бСП-то, победата на ББ във всякакви избори му беше гарантирана. Не знам колко още трябваше да бие ББ та да може Станишко да разбере че е абсолютен нещастник и срещу ББ просто няма никакъв шанс. Да, можеш да се надупиш на Доганя и да управляваш, но това не те прави по-велик. Станишко се оказа и най-долен лъжец. От дърт циганин по-долен. Дали за да се происъедини към основната маса избиратели на БСП в циганските катуни, или просто си лъже като едно класическо комунде - не знам. Но не може до преди 2 дена да твърдиш едно, а в последния момент да се отметнеш. Не е мъжко, някак си. Ама пък и аз колко съм наивен. Дришльо Станишко и мъж! Както казва народа " мъж, ама като лайно на дъжд."

е няма по-жалка и смешна партийка с по жалък и смешен " лидер "

Плъховете първи напускат кораба. Отивай и никога повече не се връщай...СВОЛАЧ!

щом мошето станишев напуска позитано20 значи там вече няма какво да се краде .кадето минат мошетата там и трева не никне -всичко е опоскано.

След много мислене, установих, че може би съм разтревожен от тази новина... Ами, сега? Ако освен правите краставици, презервативите от 16 см по евростандарт, щастливите кокошки и прасета, гмо продуктите, замаскирането на Е-тата в опаковките, гей-браковете, че и осиновяването на деца, вътрешно-обшностните даоставки... Уморих се да изброявам. И какво следва от това? Особено чувствителен съм на тема "тютюнопушене"! Нали г-н Станишев ни обеща да се либерализира режима в тази посока???... След 2 гласувания "по съвест" в НС, нищо не се е променило...

Вие пушачите на гола кука кълвете(нищо лично)