Станишев защити ”нестандартното решение” за Пеевски, срещна съпротива в БСП

Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС с думите, че трудните ситуации изискват нестандартни решения. Депутати от левицата обаче се разграничиха от избора на Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Станишев защити ”нестандартното решение” за Пеевски, срещна съпротива в БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забравяйте тези които прибраха огромните комисионни - ПОДКУПИ И СЕ ОМЪГЛИХА -все едно никога не са били във власта-къде е големият бсп лидер и енерго-специалист Р. Olвч. Руската мафия няма да го забрави. Не може да закопаваш собствения си народ за поколения напред.Има господ и той обгрижва и безверниците.

Очилатият хамстер Сер Гей се е понакензал доста. Не може да си намери място и знае, че е пътник. Хайде отивай си при Путин, смешник такъв

Айде-е-е-й, Гейчето си обърса г..за с Орешарски!?Ами, акълия, бе!?Играе сценариите нашироко!?Приготвил си и личен бушон човека!?Кадиев играе умно и един ден нищо чудно той да предвожда, уж лявата партия!?

Станишка айде у затвора братле.Времето ти отдавна дойде.

Аз га ви говорих другари да не рискуваме с тоя Пеевси, вие що рекохте: Нали вземахме парите, сега че го търпиме.

СТАНИШЕВ - ТИ СИ ПРОДАЖЕН БОКЛУК!!!!

Станишев е политически труп, за Орешарски да не говорим................., продадохте България и трябва да отговаряте за това ...................., всички българи сме възмотени.............гадно, много гадно......

"Българийо, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях. И те за теб достойни, майко, бяха..." Какъв срам?! Какъв позор!? Каква подигравка с доверието и вота на хората?! Що не си запазите нестандартните решения за себе си, Г-н Станишев? Браво, Г-н Кадиев! Много мъжко, много достойно поведение!

Махайте го лисунгер - с какво ви е хванал та го избирате на всеки конгрес

Комунистически БОКЛУЦИ- продадохте БЪЛГАРИЯ пазена и отвоювана 1300 години на турците!!! Не СЪД- за вас КЛАДАТА е малко наказание!!! МРЪСНИЦИ!! След НОВИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ - ще правите компания на КОСТОВ!!!

Станишев ,хвани местан ,манолова и си тръгвайте .не може с толкова омраза да тъпчете тоз народ.върветеси единия в турция,другия в украйна но и там няма да ви искат.вие мразите този народ ,защо стоте тук ,не ви искаме.

Станишев ти за нестандартен секс ли говориш или за Делян Пеевски ? Такъв нестандартен секс като това "нестандартно решение"ще видите с тези малоумни назначения , че и стандартното ще ви се стори нестандартно . Извратеняци такива обяснявате ни като на малоумници и с термини каквито ви изнася .

Станишев вън от БСП Престани да съсипваш партията.Благодарение на игричките които си играете с ДПС вече 8 години направи така че за бсп в момента да гласуват само мангалите и пенсионерите Никой от хората с леви убеждения не иска сътрудничество с ДПС По този начин само отблъскваш хората и унищожваш партията Благодарение на теб ще се върне мутрата на власт Двамата си приличате по едно нещо и това е изключителната ви наглост ОСТАВКА на Станишев незабавно ние избирателите на БСП не те искаме боклук върви си

Браво на Георги Кадиев!Гошо ти си честен -защитавай единствения град без джамия-за тези които не знаят това е ЧИРПАН!

Пенсионерската -циганска България е продадена от БСП и Атака-това са двете срамни партий!Волене плъх излез сега да те видя продаден-продажнико!Ако съм на сина ти-ще те -купя фес-много ти отива!

партиИ, а не партиЙ

Това практически си е криза. От тази криза има начин да се излезе, при това лесно и безболезнени и евтино за данъкоплатците - без нови избори. КАК? Необходими са единствено разум и воля в поне една част от БСП-депутатите. Те трябва да се откажат от БСП /от сегашната и политика/ и да подкрепят ГЕРБ. Същото могат да направят и депутати от Атака, ако не са луди като лидера си. Така ГЕРБ могат да съберат мнозинство и да сформират правителство. Тази "нова" формация в парламента ще отговаря приблизително и на народния избор. Такова правителство би... още... още трябвало да има доста широка подкрепа. Парламента ще се запази и няма да се губи време и пари за нови избори.

Добро решение, но няма как да стане. Тия всичките са гьонсурати и по-скоро майка си ще продадат, от колкото да се коалират...

За да не ме триете ще го напиша така!БСП прави фелацио на ДПС

Станишев, как лъжеш само!!! Нима не знаем кой е Пеевки. Позор, позор.!!!Теб не те ли е срам.

Сергей обича нестандартното то си личи по сексуалната му ориентация.

ДРУГАРЮ скоро ще си САМ с ЦИГАНИТЕ а ТЕ няма да ти дадат пари ...............а АЗ няма да ТЕ подкрепя ако ВЛЯЗАТ в "посрано "20 ще гледам с радост СЕЙР

От тоя по голям нещастник няма! Дори и за пари да го прави - пак е нещастник - щото продава България! НА ПРОТЕСТ!!!!!!!!!!!!!!!!

Интересно какво ли ще роди срещата на Цацаров, Йовчев и Пеевски?????

Срещата между тримата гейове ще изкара целия народ навън. Всички заедно да ликвидираме чумата сега.

КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР за комуноидния класово-партиен подбор на посредствени кадри, наложен в Бг след 9.9.44г. от мужишкия окупатор е изборът на ПЕЕВСКИ за ШЕФ НА ДАНС. Такива са всичките комуноидни кадри, и в бизнеса, и в съда, и в прокуратурата, и в министерствата,... Затова сме обречени на вечна мизерия и простотия. Америка ни била виновна? Драскайте минуси, нещастни комуноидни отрочета. Как да не бягат младите?

Едва ли подозираш КОЛКО си прав!! Жална ни майка!

Тия се ОБОСРАХА КАЧЕСТВЕНО.

Много нестандартна взе да става тази закачка ?!

ДО 123-МНОГО ТИ Е МЪЧНО ЗА ТВОЯТА ПАРТИЯ.ИДВА ВИДЬОВ ДЕН.

Делян Пеевски е депутат от ДПС, следовател от Националното следствие в отпуска, бивш зам.-министър на Емел Етем в Министерството на извънредните ситуации. Чрез открита или прикрита собственост владее над 60 процента от пазара за разпространение на вестници в България. Собственик е, официално или пак чрез трети лица, на "Телеграф", "Монитор", "Политика", "Уикенд", "Всеки ден", "Меридиан мач", "Борба", "Черноморски фар", "Минаха години", "Втора младост", телевизиите ТВ7 и ББТ, сайтовете BNEws, "Всеки ден"... Според медийни публикации е свързан със скорошната продажба на вестник "Стандарт" и сайта "Блиц". Свързват го и с приватизацията на "Булгартабак", а пак според медийни публикации стои зад покупката на футболен клуб "Левски". Съдружник е със собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.

Пока гром не грянет, не перекреститесь. Вот и пошло поехало.

Това е поредният факт който потвърждава тезата,че в България няма партии,а крила на една и съща мафия.Време е да бъдат най-демократично изритани и повече да не се докосват до властта никога,ако искаме да оцелеем като народ и държава .

Мисля, че на следващите избори една изборна секция в Карлуково ще им е достатъчна на БСП. Една година им обясняваме на малоумните му симпатизанти да разкарат този комплексиран глупак, защото ще им унищожи партията, те не, та не. Бил най-учения, най-умния, най не знам какъв си. Не пожелаха да разберат, че това е един дребнав, заядлив, завистлив, злобен и отмъстителен властолюбец. Дано сега го проумеят.

Това сигурно е някаква грешка! Трябва да освидетелстват Орешарски и Станишев!

Къде е сега майката на Станишев... Уважаема госпожо, ако никога не сте посягала на синковеца си, сега е моментът да му метнете един здрав пердах. Син Ви е, разбирам толерантността към сексуалната му ориентация... Но баща му сигурно се върти в гроба, като гледа как с.ре върху майка България!

Оставете жената на мира и без това и се стовари най-тежкото проклятие "Синът ти зет да ти доведе"

Патрашкова обясни, цитирана от Би Ти Ви, че Лечева за първи път е съобщила имена на лица, които вероятно стоят зад нападението над съпруга й. Споменала е и имената на Ирена Кръстева и Майкъл Чорни. Лечева се е срещнала с премиера, който е свел възможните поръчители до трима. Патрашкова допълни, че съпругата на Манол Велев се страхува да произнесе на глас името, за което премиерът има най-големи обоснования да твърди, че стои зад покушението. Тя обаче посочи, че ако се стигне до поръчителя, ще бъде разрушена голяма корпоративна пирамида". Лечева се страхува, защото чувства, че нито МВР, нито прокуратурата, нито цялата държава стоят зад нея./newsbg

И кое е трудното на решението, да избереш един достоен за поста човек, независимо то коя партия е? Няма нищо трудно.. Избора на Пеевски е грешка, но няма кой да си я признае.., защото между Волен, Серго и Местан, мъжът е Манолова...

Какво д аочакваме от един Украински гражданин?Да работи за благото на България?Това,че СерГей е защитил"нестандартното решение"е нормално като се има в предвид нестандартната му сексуална ориентация.

Покрай случая Пеевски окончателно разбрахме, че вече не можем да вярваме на никого. Разбрахме, че не можем да подкрепяме готови партии, ще се наложи тепърва да ги създаваме и развиваме. Разбрахме, че не можем да наблюдаваме отстрани, ще се наложи да действаме. За да бъдат преоткрити тези прастари основи на демокрацията, си заслужаваше абсолютно всичко. Включително и това човек, подозиран във връзки с мафията, да оглави държавната служба за борба срещу мафията. Вторият плюс е в това, че покрай случая Пеевски зависимостта на БСП от мафията стана неопровержимо видима. Само допреди месец все още беше възможно да повярваме на заблудата, че БСП се бори срещу мафията, олицетворявана от ГЕРБ. Сега става ясно, че БСП действително се бори срещу мафията, но само защото мафията е олицетворявана от ГЕРБ.

Мафията е зависима от бсп-то. Още когато дрОгарката Нора Ананиева беше вице-премиер. Тя изпусна духа от бутилката, през 90-те. И никой от бсп-то вече не може, а червената върхушка и не иска да върне духа в бутилката. Или казано по-просто, бсп-то не иска да вкара бандюгите в затвора, защото червената върхушка е част от престъпниците...

На 12.05.2013г.,...уВЦЕТЕ бяха преброени в Бг .....! ЗАПОЧНА ДОЕНЕТО !

Хора, има си време за партийни хватки, и надпарийни национални интереси....Когато държавата е застрашена само може да се обединим за да я защитим....Моля днеска да забравим кой е комуняга и кой е десен....

Хващайте коловете и да вземаме властта още таз вечер! Атака на Народното събрание, прокаратурата и руското посолство! Да изметем руско-турския башибузук,който вилнее над бащино огнище! Ако ги оставим блядовет ще имат Белене, турците службите, а за нас по един фес с петолъчка Българи, на оръжие !!!

Полека, че ще се подрискаш от зор, пишман хайдуте. Наясно ли си до какво довежда хаосът в една държава, -няма да имаш пари даже за сутреното ти млечице. Да протестираш срещу избора на Пеевски, го разбирам, но какво ще доведат едни нови избори и нови разходи? До същото, до което доведоха и предишните. Само дето тия, дето държат лостовете, ще ловят по -успешно риба в мътна вода.

Викам аз......ако и след това няма 200 000 на площада Станишко и Орехчо да вземат да назначат Митьо Очите за главен секретар на МВР , Златко баретата да е на правосъдието а Сидеров на образованието......нема такъв рабски народ ейййййййй.

Защо забравяш Жоро Шпагата примерно? А има и други "заслужили".

Столетницата се превърна в жалка клика от гласуващи алитерати подобно на електората на ДПС - каквото им каже наместника на Аллах, това гласуват??!! Да се чудиш ли или по-скоро да плачеш - та в БСП или по-скоро в КБ има маса достойни, трезвомислещи и популярни хора (Ламбо, Мартин Захариев, Корнелия Нинова, Янаки Стоилов, Петър Корумбашев и др.)!! Това е ТОТАЛНА деградация и индикация, ЧЕ БСП ще се разпадне, поради едноличните решения на лидера ГЕЙ ШЕФ за съществени за обществото ни, а и за самата партия назначения, политически действия и бездействия, отказ от предизборни обещание и маса други меко казано НЕСЪОТВЕТСТВИЯ!! Щом и Президента ги запсува НИЩО хубаво не ги очаква от сега нататък нито правителството Олигархски, нито спешните (само)НАЗНАЧЕНИЯ в министерства, ведомства, общини и агенции!!

То пък президента (без да искаш си натиснал Caps/Lock за главно П) сякаш не е избран от ДПС? :) Тази държавна фирма ДПС много умело умее да насочва народния вот в знаците "+" и "-". Да благодарим само, че PhD по философия и опитен сътрудник на ДС я създаде, та не се видяхме в приключение като Сърбия 90-те. Тази фирма е на власт от четвърт век. Това е положението, бате. :(

"илитерат"

КАКВО ЩЕ ДОКАЖЕЗВАШ БРЕ.....БЪЗЛЬО.....ХА ДА ТЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ДОКАЗВАШ.....КАТО СИ ПИСКАШ ТУК ЛИ ЩЕ МИ ДОКАЗВАШ КЪВ СИ БЪЛГАРИН......

"Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът. В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая. Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС. А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и дори го предложиха за член на антикорупционната комисия в парламента.

вчерашното изнасилване на столетницата от ДПС, днес-Станишев, след кратка бременност, роди...-Пеевски...!

Не се дърпайте другари, имайте си вяра на "левия" ръководител. Той със сигурност ще гледа да ви облекчи - ползването на разни мехлеми помага понякога... може би :)

Станишев, Станишееееев. Отиде коня в ряката. Язък за столетницата. Голям зян стана.

Най-наглото назначение!Не мога да повярвам,че Станишев дава ДАНС в ръцете на турците!Трябва да си откачил напълно за да се заиграваш в такава нажежена ситуация!