Станишев регистрира евролистата на БСП, очаква победа

Лидерът на БСП Сергей Станишев и другите кандидати за евродепутати внесоха в ЦИК документи за регистрация на листата на Коалиция за България за вота на 25 май.

Обратно в новината

Коментари - Станишев регистрира евролистата на БСП, очаква победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно какви резултати очаква българският гражданин с украинско-еврейски произход СС, след като АБВ, Вигенин, Найденов и др. неистово работят срещу монолитността на БСП/БКП??

Вместо да урежда евродепутати на топло в Брюксел, Станишев трябва да поведе Партията в посока обратна на ЕС и НАТО! БСП да поиска и проведе референдум за излизане от НААТО и ЕС вместо тези жалки евроизбори!

Напред по Сатанишевски! Как можеш да застанеш начело на изборна листа и да заявиш, че нямаш намерение да заемеш мяастото!?!?!?!?! Това подмяна на вот ли се нарича, безотговорност ли... Не знам кой човек със всичкият си би гласувал за подобно политическо недоразумение. Ае, мъже главанаци много, ама за жена да пусне бюлетина за БСП е направо самоунижение. Тва все едно да попита някой: "Ще се ожениш ли за мен?" и да поясни, че няма намерение да каже "да" на церемонията.... :D

С тези изказвания на Вигенин и Найденов и цялата "неясна" позиция по Украйна/Русия се самоубивате!

Успехът на БСП на изборите за европарламент е сигурен!

С тази листа БСП ги очаква безапелационна победа на евроизборите.

Кой каквото да казва, това е най-добрата листа до момента за предстоящите избори.

БСП ще успеят на изборите, защото никой не иска ГЕРБ отново на гребена на вълната.

Много добра листа.

Който подкрепя комунягите той да им плаща заемите!!!! Управляват вече 60 години и единственото което могат е да дрънкат как ще, ще направят... и съм безкрайно смаян как с тзи номер вече години успяват да лъжат и можат. Толкова ли е тъп този народ.. явно да!!!

Никак не ми липсва, че Борисов не ме гледа от бюрото на държавните служители и че не слушам как магистралите му ще ме нахранят. Предпочитам реални неща като намаление в цената на тока, по-високи детски надбавки, малки, но все пак добавки към пенсиите на родителите ми.

Детските надбавки вече са замразени до 2017. Безработицата расте още. Нек родителите ти се радват на 10-те лева. Като останеш без работа ще ти трябват.

Държавата се управлява от престъпници които за 24 г два пъти я фалираха и всичко което говорят е да хвърлят прах в очите на глупаците, който виждам че и в този форум не липсват. Станишев и компания са пълни мошенници, а българите пълни кретени и всеки който подкрепя комунистите е виновен колкото тях за мизерията и простотията в тази държава.

Няма съмнение, че БСП ще бъде първа политическа сила на евроизборите.

Факт е, че държавата се управлява с грижа за хората, за разлика от преди година, когато се управляваше с грижа за Боко и компания.

По-добре социалната политика на БСП, отколкото стягане на коланите и постни пици за неверните на ГЕРБ.

Това е листата на победителите.

Станишев, питай Вигенин и Найденов, защо ще загубиш изборите!

Виж ТРИМАТА първи в листата: СерГей спец по Униформи без стаж от страх даде на Орешко властта и Заеми и Лъжи за светло бъдеще 00 Йотова лайвомел на въпроса отго- вор с нагъл въпрос без публикации уж журналист без знания и умения! П.Корумбашев наглец тип местан спец по сметачни машини, шоумен некомпетентен поЕОП, регламенти европраво,финанси,секторни п-ки ТЕЗИ ЛИ СА ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ УЖАС НЯМАТ НИТО СТАЖ НИТО ОБРАЗОВАНИЕ ПО СПЕЦИАЛНОСТИ НО ИДВА ЛЯВО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!!

Стази антируска политика, победа НАНАЙ ! т.е. никога !!!

Стига сте ни занимавали 25г., така де от 89г.! Аман от вас, то да имаше за тези 25г. нещо хубаво да посочиш, а то само мизерия и лайна! Всички цигански секции пак за вас ще гласуват, взехте парите на трудовите българи и ги давате на тях! Какъв социализъм, каква лява политика!!!???

Ами то ГЕРБ се разпада, няма как...

Вземи да хдиш на работа и да осигуряваш кворума на Парламата, че управляващата коолиция стана за смях пред света.

Чули ли сте някога СтаниШЕФ да даде интервю без да спомене името на Борисов? Омразата му към този, който го е побеждавал винаги, е неизмерима. Ето кой подклажда омраза. Какво ли ще говори след поредната загуба на предстоящите избори????

От 1989г. винаги под някаква форма са били на власт.Луканов,Виденов,тройна коалиция,от една година пак(някаква двойна-тройна коалиция). Резултатите ги виждаме всички,всичко е от чудесно по - чудесно!Спомням си една снимка пред българско посолство от есента с плакатна който пишеше"ЗАРАДИ ВАС СЪМ ТУК!".Толкова по въпроса за БСП...

Тоя в ляво на преден план- Корумбашев /корум -от корумпиран и башев от алабашев/ е един голям кариерист, злобар и слагач на силните на деня. И най после се докопа до избираемо място в крадливата партия и му се иска да си поживее по западному, понеже му омръзна в мизерната България!!

Винаги гласувах за Вас, но най-накрая прогледнах..., не че има за кого друг да гласувам, но заради политиката ви към РУСИЯ се отказвам от вас. Показахте си истинското лице. Не очаквайте победа , а КРАХ.

ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН НА 25 МАЙ, ОТ ТАЗИ ИЗМЕТ НА СНИМКАТА, КОЯТО ДОКАРА НАРОДА ДО ПРОСИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОДИНИ!!

Ние ще вкараме Цветанов в затвора!

"От кога те чакам?" До кога да ви чакам....?

3евзек

Аз по същата причина ще гласувам за Цветанов. Той със сигурност по-бързо ще се вкара сам в затвора.

Ръцете трябва да им целуваш, че човек те направиха, дядка изкуфял.

И живота му пропиляха. И децата му направиха. Спестяванията му обраха. Идилия.

Краино време е вече

Тези избори са преброяване на позициите с нарушена тайна на избора - бюлетината има номер и наблюдателя или застъпника на определена партия като брои кой по ред е гласоподавателя, може по поредния номер от кочана да установи кой за кого е гласувал. Изборите са направени по този начин за да може простолюдието което гласува под списък и строй да разпознава кръгче от квадратче и да не допусне грешка.

Станишката и Олигарски решиха, че няма смисъл да се откриват 250 000 работни места, защото там така или иначе ще сложат избиратели на БСП, което няма да доведе до повишаване на електората!

Вече започнаха да ги откриват. Работи се за без пари в държавната администрация, но това са подробности.

От ДПС и бсп-централата,...всички са станали ----ДЕСНИ. ОТ БОГАТИ ,ПО-БОГАТИ..... Егати и ЛЕВИТЕ МЕНТЕТА?

Обявявам конкурс за тъпи комуноиди - кой за първи път в най-новата история на България относно проведен търг, произнесе - ДЪРЖАВАТА Е ЗАЩИТЕНА С ПЕРФЕКТЕН ДОГОВОР? Наградата е 10 дни обществено полезен труд... За изкупление...

Мачкай омразните мръсни мутри! Вкарай крадливата тиква в затвора!

Скоро ще ви запеят песента - ВСИЧКИ СА МАСКАРИ... А също и ТИКВАТА ОТКРАДНА 4 МЛРД...!

и за какво са му на тиквата 4 млрд? Или така ви казаха да пишете споменатите лица в статията?

Не че му трябваха, ама пуста лакомия мутренска, не се сдържа да не краде.

Отде ги открадна? Видя ли му банковата сметка с кинтите? Някой, който има 4 милиарда според теб ще се занимава ли с такива балъчета като серж и компания?

Ще се занимава, де ще ходи. Сретен само го чака да излезе от политиката.

Извинявай, чак сега прозрях идеята на коментара ти, повярвай трудна е за повечето съфорумци. Завоалирал си я добре :)

Трудна е за теб, нали си бойковче. Смени си ника, смешен си.

Като тръгнаха да лъжат на едро с 250 000 работни места, вече не могат да се спрат - 4 млрд е лъжата която им се вижда добра. И съответства на лъжата за работните места.

Фройд би казал, че като говорят за това, че Борисов е откраднал 4 млрд., всъщност имат предвид, че те ще теглят по 4 млрд. лв. КРЕДИТИ всяка година, докато са на власт...

манзите комуноиди ще строят светлото бадеще на наш граб както бащите им правеха ....

Едва ли има по безлична личност от тая мижитурка.

Станишев, Атака, Победа!! Чуколина, Деница, Моника, ПЕС, Победа!!

Къде са ви троловете бе, дир-аджии? Явно Моника е написала нови опорни точки и сега са на инструктаж - да им ги сведат... :) Довечера ще видите как се лее помия!

Червените тролове не са тук, защото профилът на новината не отговаря на техническото им задание. Ако леят помия, то тя ще е срещу лидера и има риск да поработят за без пари на някоя жп линия до края на следващия 45 годишен мандат.

Една миризлива партенка пускаме - бюлетини мюлетини Бойко е виновен едно друго, бутаме на бабичките по 20 лева, на манго по едно кебапче, и победата ни е уредена. Както стана и през лето 2013-то.

Мани ти да е партенка, баш си го хванаха Боко с бюлетините. Насран не чуруликай!

Уж баш си го фанаха, па Цацара още оди насран и не смее да гъкне кво е приказвал тогава. Що го не осъдихте Боко като го фанахте? Всъщно усъдихте го. Заграбихте му властта. Хак да му е!

Младеж, да нямаш информация, която в прокуратурата нямат? Кажи им всичко, синко, всичко щото си видял, барем го тикнат в пандиза тоз лош Бойко.

Сега ще има: "Обещавам, обещавам, дорде си мома!" Еххххх, колко е хубаво да обещаваш неща, които знаеш, че никога няма да изпълниш!

Никой не може да ви даде това, което Станишев ви обещае.....

Комунистическата наглост е безгранична.Досега купуваха гласове на изборите с пари от партийната каса , сега раздадоха направо от бюджета.Уж било за Велик ден...

Всички в посочената листа.. са банда милионери,а може и милиардери... нямат наядяне..Толкова години с некадърното си управление-докараха народа до психическо физическо,морално ,духовно и какво ли не падение.Накъде по-вече.. Такава мизерия,разруха,престъпление и безнаказаност аз лично непомня. А съм на 45 години. Това са деморализирани и опорочени хора..за мен трябва ако си политик да имаш право не-повече от четири години и после.. вън ,работи си по професия. Колкото по-вече години са във властта те стават зверове и започват да работят за фирмите на семействата и приятелите си и да правят лобистки закони.. и въобще не им пука за хората. например с този закон за банките и кредитите.. Ако мислите ,че нещо са напаравили.. Банките никога негубат ... вкараха такса при теглене на пари от депозитна сметка 1 лев,ако теглиш от 100 до1000.. / от едно място премахват нещо за сметка на друго и т.н. /Никакви закони .. абсолютно неработещо правителство и народно събрание.. никакви институции неработят в БГ.. абсолютна бирокрация..завишени такси,данъци и т.н..

Шилo

Само с масово гласуване за европейски ориентираните партии може да се спре тази отвратителна напаст - комуноидите!

А така Серго, мачкай герберунгелите! Очакваме поредната победа на БСП над ГЕРБ!

Споко, ще я имате, както обикновено. СтаниГей ще обясни в 11:00 на 25 Май, че това всъщност е МЕГА ГОЛЯМА ПОБЕДА, независимо от резултата!

Фактите показват, че миналата година Серго спечели изборите с помощта на гласоподавателите за Кунева и сие, които останаха парламентарно представени пак от БСП.

Аха - поредната загуба е по-точни казано...

Каква приятна новина!Напред другарю!Ние всички от старчески дом"Последна спирка" сме с теб!Сега сме 97 човека!Миналата година бяхме 136!От тях може да разчиташ на 97 гласа +- 15!Всъщност само -!Успехи!

Абе пич тя Мая Манолова затова остави 130 годишните в избирателните списъци за да може със сигурност да разчита на +15 гласа

В пресцентъра на Партията дойде телеграма от Брюксел. В нея нашият лидер категорично съобщава, че кандидатите от БСП ще последват светлия му пример и няма да влизат в ЕП, а само ще поемат ангажимент. Това се налага, защото всички експертни кадри са необходими тук, а никога не може да се поставя нещо над Партията и националния интерес.

Станишев е страшна лисица, с 20%(на БСП и ромите заедно) гласове и под 40% обща избирателна активност се обяви за победител. Не веднъж, не два пъти а последните 5 пъти. По скоро ме интересува какъв трябва да е резултата на партията за да се осъзнае колко трагично е положението на столетницата. Като се замисля не може да е лисица, трябва да е котка защото по гръб не пада, ама и това не е, защото е като гладно куче попаднало на кокал в боклука и знае че изтърве ли го няма да има друго папкане...

Всичко ще свърши, ако излязат и гласуват 70%! Край с тях! Затова крещят и врещят - ВСИЧКИ СА МАСКАРИ! Затова КРАДЕЦЪТ вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!

Станишев не е нито котка ,нито куче,той е безбожник ...Безбожника няма морал при преследване на целите си/земята ще рови,но...и т.н./. Раздели хората на България и ги противопостави/контрапротести пр./

Имам въпроси към БСП и съфорумците. Може ли някой да ми обясни какво точно са правили Иляна Йотова и "сегашният евродепутат Евгени Кирилов" (дори не знаех, че има такъв...) по време на евромандата си? P.S. За сравнение - запознат съм с дейността на български евродепутати като Ивайло Калфин, че дори и като Слави Бинев, щото...

"Агентурна дейност[редактиране edit source] С Решение 1 от 24.04.2007 г. на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА се оповестява агентурната дейност на Евгени Захариев Кирилов в качеството на секретен сътрудник с псевдоним "Манчев" [1]. Комисията по досиетата установява, че Евгени Кирилов е работил за три направления на разузнаването - Държавна сигурност, военното разузнаване и за Първо главно управление." Източник: wikipedia

МОШЕНИКЪТ-КРАДЕЦ СТАНИШЕВ ПРЕДИ ДА ОГЛАВЯВА ЛИСТИ: 1. ДА СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ НА НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ! 2. ДА ВЪРНЕ 10-ТЕ МИЛИОНА ЛЕВА, КОИТО ОТКРАДНА КАТО ПРЕМИЕР ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ (ТОГАВА) МОНИКА ЙОСИФОВА ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА! ТОВА СА НАШИ, НАРОДНИ ПАРИ, КОИТО ХАМСТЕРЪТ НАГЛО ОТКРАДНА И СЕГА ГИ ХАРЧИ ЗА ЛУКС И РАЗКОШ, ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ ТЪНАТ В НИЩЕТА...

Калитко,често ли ти казват че си гей? Нали гербавите правиха комисия и викаха Моника, какво стана?

У едната листа Съсела, у другата Прасчо, у третата Фикуса. Тоя път Бочко ша ви се оттепа и на тримата взети заедно.