Станишев: Гласуването за малка партия ще обслужи ГЕРБ

Сергей Станишев заяви, че протестният вот ще постигне целта си само с бюлетина за БСП, а гласуването за всяка малка партия в крайна сметка ще обслужи само интересите на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Гласуването за малка партия ще обслужи ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ти обичаш те обслужват само тебе

Да, така е. Нашите гласове ви ОБСЛУЖВАТ. Вашите партийни интеси обслужваме всички ние. И да, ще гласувам за малка партия, защото и от вас, и от другите "големи" байганьовци съм еднакво отвратена. Което не значи, че някога съм гласувала за тях или за вас.

Сред политиците ни е пълно с противни личност - Мая Манолова, Кутев, Михов, Фидосова разните слугини-министърки в предишното правителство, Костов, Сидеров, Яне Янев и още много други, направо с лопата да ги ринеш, но няма по-опротивяла на цялата страна личност от Станишев

бъркаш другарю Станишев, никога повече за комунисти, царисти и герберисти. волен болен, но аз съм за АТАКА

Никога вече ГЕРБЕРО-ФАШИЗЪМ! Утре е ден на размесъл,а на 12 май нека докажем, че сме достойни хора! Нека всеки направи своя избор, НО МОЛЯ ВИ НЕ МУТРИТЕ БОКО И ЦВЪКИ! Бог да пази България!

Тоя па. Иди се хвърли от Аврора, бе, червен малоумник.

Така лиииииии! Ами да ги забраним тогава. Гласуването да бъде разрешено само за една партия. Вие поне имате опит. Между впрочем точно си изпълнявате същия план, както преди 70 г. Първо преврат, Народен съд и после това- няма нужда от партии освен от една закрилница. П.П. И кой си ти че да си позволяваш да наричаш една или друга партия малка бе НАГЛЕЦО. Ето ви електорат на БСП, колко е ума, демократизма и широкомислието на лидера ви. ЖАЛКИ и вие и той. Човек е толкова голям- колкото са мечтите му, а вие сте в лайната и няма да го разберете... лекета

А твоето престъпно котило ли трябва да се обслужи? Поне млъкни, потомък на престъпна партия-убийца.

След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циг- те станаха роми и пед - те станаха ге-ове. Тук разликата между комунист и социалист е колкото между последните двама.- ХРИСТО БОЙЧЕВ За това до голяма степен допринесе и вашия Костов, така че си гласувайте за неговия 1 % субсидия за да се мота още в политиката този мръсник.

Снощи на пиацата разговарях с колегите Ваньо Мангъра, Янето Магарешки, Боли Сайдеров и стигнахме до всеобщото заключение: МНОГО НЕЛИЦЕНЗИРАНИ КОПЪРКИ са се устремили към парламента, предвождани от снахата на др. Пръмов. Верно, че и те като нас с по един файтон привърженици, ама не бива да ни подяждат хлебеца(държавната субсидийка)!!!

Мислех да не гласувам , но след прочита на "умното" изказване на СерГей , ЩЕ ГЛАСУВАМ- точно за "малка" партия за да стане ГОЛЯМА и БСП ДА Я НЯМА!!!!

Тоя изплю камъчето. Само че аз ще гласувам за малка партия, но тя няма да бъде БСП

Хм ... какво значи "малка партия"???

Ами добре другарю на другарите. Няма да гласуваме за малка партия, смених си решението. Ще гласувам за голяма, но няма да е вашата.

На тези избори ще стане ясно КОЛКО мандата ОТКРАДНАХА КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ на миналите парламентарни избори! Самото поведение на КРАДЦИТЕ, ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ на съвременна България, показва и на най-заблудените, че ГЕРБ са единствената партия в България, която работ колкото можа за народа си! Не бяха идеални, но колкото можаха - направиха. Дано повлекат крак и се появят по-почтени, по-компетентни и по-работливи! По-работливи трудно ще намерим... Другото може, ама кога...? На тези избори заложете на това, което имаме налично, а пък по-натам ще видим...Дотогава - ГЕРБ! Единствените, които не са във властта ЗА ДА КРАДАТ!!! С това Борисов остава в историята - прекрати корупционния танц на българските политически партии и ни доближи с една крачка по-близо до цивилизования свят! Сполай му!

От злобните коментари виждам че в ГЕРБ има множество млади хора с промити мозъци - тъпи, агресивни и преданни на вожда. Ако те бяха емигрирали наместо смислените младежи нямаше да съжалявам, но те даже не са способни да прогресират другаде, а разчитат на политически назначения ако вожда им го огрее. Комичното ще е като не го огрее.

Станишев, ние ще гласуваме за БСП, но ще е за последно, ако повториш случката с отнетият лиценз на ЦСКА от 2008 година и отново допуснеш Говедата да бъдат държавен отбор. НАШАТА ПАРТИЯ Е ЦСКА и ще ви избием ако не спрете да се гаврите с нас!

Вие от ЦСКА като видите червено, реагирате като бикове на арена. Защо приравнявате един славен отбор към червената шайка-убийци? Прочетете им 100 годишната мръсна история, съсипала България.

. Двама човека от ВС на БСП спали с Моника преди Сергей Станишев с видео Моника и Сергей Поне двама членове на ВС на БСП са преспали с Моника преди Станишев. Кирил Добрев и Янаки Стоилов успели да вкарат шармантната дама в леглата си, преди Сергей Станишев изобщо да разбере за какво става въпрос. Лошото за партията столетница е, че Станишев върло мрази тези свои колеги и това се отразява на общата им партийна работа. Възниква въпросът как така Сергей Станишев е намерил сили да прости на Моника тази ужасна двойна изневяра? Може би истината е, че между тях двамата никога не е имало чувства и затова бившият премиер не се иизживява като предаден от любимата си. Просто в случая такава любима няма. Има друга! Има длъжност сурогатна майка а Моника Янова (бивша Йосифова) вече изпълни своята част от сделката роди детето. Сергей Станишев бил баджанак с Кирил Добрев, но пак не се спогаждали в партийната работа Сергей Станишев бил баджанак с Кирил Добрев, но пак не се спогаждали в партийната работа Сега е ред на Сергей Станишев да изпълни договорката. Първо да плати на Моника еднократна сума от 200 хил. лв. Второ да се заеме изцяло с издръжката на детето. И трето, но не на последно място, да осигурява на Моника най- тлъстите пи-ар договори от страна на БСП, за да пълни със стотици хиляди левове касата на рекламната й агенция Active Group. Да паднеш от смях! ВИЖ ВИДЕОТО:

СТАНИШЕВ,СТАНИШЕВ-КАКВО ТЕ ЧАКА ОТ СЪПАРТИЙЦИТЕ СЛЕД КАТО ЗАГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ.ВСИЧКИ ОВЧАРОВЦИ,РУМЕНОВЦИ И ДРУГИТЕ, НА КОИТО ИМ ПОДЛОЖИ КРАК, ЯКАТА ЩЕ ТИ ГО ВЪРНАТ.ГОЛЯМ СЕИР ЗА БЕЗПАРТИИНИТЕ - КАКТО НА ТУРСКИ СЕРЕАЛ,ЩЕ БЪДЕ.ИМА МНОГО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ.А ПЪРВАНОВ ЧАКА ДА ТИ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА ЗА ДА Я НАБУЧИ НА КОЛ И РАЗНАСЯ ЗА НАЗИДАНИЕ.НАЙ ПРАВИЛНО ЩЕ Е СПЕШНО ДА ЕМИГРИРАШ-КАЖИ ЧЕ "ПЕС" ТЕ ЗОВЕ.

Гласуването за малка партия е спасението за България - това ги боли всички капути от БКП/ ГЕРБ/. Напред с бюлетина 36 да вкараме крадците от прехода в затвора- Станишев, Борисов, Костов, Царя и т.н.

ИЗЧЕЗВАЙ ХАМСТЕР!

ХАМСТЕР, и теб има кой да те обслужва- Доган, Местан.. Ти не ги мисли ГЕРБ....

Дано да ви ОБСЛУЖАТ манафите и мангалите, с които се каните да печелите избори!

Защо ние с Румъния сме най-бедните в Европа,защото от 44 година само 6 години не са били комунистите на власт.Факт.Най-бедни сме в Европа и най-много комунистите са били на власт.Докато хората гласуват за бсп.бкп все ще сме си най-бедни.То като гледам и сега кадето има коменистически режим пак са си най-бедни.Факт.Даже ония кутев много добре си го каза че комунистите са като спина.

Да, ГЕРБ и БСП са като спина - водят те до ГРОБА!!!

Лошото е че и БСП и ГЕРБ са едни същи боклуци - дърти комуняги!!! Повръща ми се от такива гнусни комунисти!!!

Ха- ха- ха! Откакто свят светува и откакто има "демокрация" в България гласуването за по-малки партии обслужва БСП. Те са техни сателити - нарочно ги подтикват да се регистрират, за да се размива вота. Вервайте му на тоя ПЕС, ако си нямате работа!

Песове, както се казва. Песове с бълхи. Едните имат повече, другите по-малко. Аз лично призовавам всички да отидат да гласуват за песовете с най-малко бълхи. Use short stops

Станишев и всички около него бандити- невинни. И те могат да си пускат колкото искат компромати и то анонимни и да нареждат на прокуратурата да ги разглежда.A когато ГЕРБ пускат офи циално документи, Едвин Сугарев официално подписано от него писмо също пусна за аферата Хохегер и далаверите в енергетикатa- независимата прокуратура нищо не разследва. А да направи и другите разследвания, иначе много тендециозно се работи.

Досега имахме: Бай Ганьо прави избори; От сега нататък имаме:Сергей Станишев прави избори по цигански;

И на закриването на кампанията Лилито му пее: Ай камило,камило......

ти от духовия оркестър, като не можеш да пееш, поне духай както трябва..

Е, няма лошо, нали ГЕРБ е по - малкото братче на БСП...трябва да се грижите за него и взаимно да се подкрепяте.

Истината е, че БСП са излъчили до сега един единствен честен премиер Жан Виденов, а този съсляк е долен та долен, отслабни малко бе роза цъфнала.

И старите партийци го прецакаха с екипа му.

Бате Серго, но и ти как се ояде, бате не е истина;) Да смениш Елена Йончева с Моника, май има защо! Какви ги говориш бе! Само пумиярите, които чакат синекурни длъжности ще гласуват за теб, стига бе педал долен...

Но не с този Съсел, мислите че не е корумпиран ли!? Какво направи БСП за нас от 89г. Нищо!!!!! Откъде накъде да няма нова алтернатива на социалдемокрацията? Има, но тя не е в БСП! С Кутев, Янаки Стоилов с тези ли! НИКОГААА

Тези от Посрано 20 смениха памперсите! Гласувайте за Съсела, той вече има стаж на наш гръб и си е взел поуки! Аман от рози!

Ще гласувам за БСП, когато лично Съсела дойде да ме цунка по едноокия Джо.

Морски капитан ли е?? Има ли превръзка- пиратска??

Няма превръзка но е много красив. Жена ми така казва.

Как смееш да му го дадеш за целувка?... Ще ти го отхапе до кръста!... :Р

Ето и тук върхът е ГЕРБЕРСКИ! Не можем да им смогнем!!

Горе не съм аз- ГЕРБЕР е !

На Герберския връх, ега седне жена ти!

1.Само БСП!! Борисов Става Премиер!/ може и експертен/ 2. 120год. БСП!! Бързо слагаме памперса! /И днес размириса яко/ 3. 4. 5. Другите ги знаете........

Тези плакатчета май отговарят на истината!

Има няколко хитри ника, които подхващат заглавието ,обесмислят го и ..останалите трябва да пишат глупости....

Не мога да разбера само, като толкова омраза има към комунистите , защо пак по-голямата част от народа си избира комунисти-хем комунисти по-нагли, по-прости, по-престъпни,за да бъде пълна излагацията пред света,да тънем в още по-голяма мизерия .Да бягат децата ни в чужбина и да ни е срам да казваме , че сме българи.Толкова ли ни харесва да сме озлобени,изпростяли съвсем ,и да говорим на езика на управляващите/просташки/?Защо колкото и да се говори и пише за престъпните им деяния част от народа ги гледа с възхищение и умиление и пак си ги иска?Нямам друго обяснение, освен че са мазохисти или простащината и наглостта са им колкото на тях.Жалко за нас като нация.По отношение на малките партии бихме могли да се вгледаме повече в тях и да открием млади, интилигентни , образовани , знаещи и можещи хора, за които си заслужава да се гласува.Но не говорят просташки,нагло и не се набиват на очи, просто не можете да ги забележите , защото са различни от вас.

Обичаме и се преклаааняме пред мазохизма!

Кое не можеш да разбереш? Става дума за пари, имоти, узаконяване на минали неща...

И аз бих го твърдял, ако зная, че за противника ще гласуват повече!!! Ама нали си изравнихте "чеповете", доколкото ги имате? Какъв е този отбой??

серго е гоооУЕм, мноо гоооУЕм лъжец!

Последният премиер какъв беше: пожарникар, мутра, художник, лекар, футболист, тенисист... Всичко друго, но не политик и държавник! Гласувайте само за тези, които имат възможност да ги разкарат.

Луд умора няма, само се поти!

И следващият премиер ще е мултифункционален. За идвестно време...

..а за теб- гинеколог!...

А предпоследният даже не беше работил нищо. Значи имаме прогрес.

Вземи се скрий, мишок с мишока ти долен. Унищожи държавата! Какво още искаш?

Гласуването за малки партии обслужва БСП и ДПС! Не се вързвайте на лъжите не хамстера гей! БСП и ДПС имат постоянен, твърд електорат! Малките партии са или създадено от БСП или са част от разбите вече опоненти на БСП.Ако гласа на хорато които са против БСП се размие по малките партии БСП става по силна!Мислете!20 години след всяко управление на БСП търсим спасител! Нека не допуснем БСП отново във властта!!!

Той е имунитетът на държавата!

Станишев не е българин и много мрази България.Молим да я напусне.

Да вън, вън, да си ходи в Русия.

Тук като го знаят! ....всеки ден премитаме за него.

3 антибългрски партии в едно=коалиция за България: бсп+дпс+евро рома,руснаци+турци+цигани (no comment)

Опа! Другарят Станишев признава, че БСП не могат да бъдат първа политическа сила. И се опитва да хитрува и заблуждава! А, защо БСП не се явиха самостоятелно? Страх! Голям, парализиращ умът им - страх! А, след изборите - ужас!

Кой гоЕ страх от инкасатори, кой от избори, кой от прокурор...Всеки със страховете си...