Станишев амбициран да спечели изборите, но нямало да окупира властта

Имаме амбиция да спечелим парламентарните избори, и то така, че да няма второ управление на ГЕРБ - обяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред журналисти, след като регистрира "Коалиция за България" в ЦИК за участие във вота на 12 май.

Обратно в новината

Коментари - Станишев амбициран да спечели изборите, но нямало да окупира властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари . 5. спрян проект БелЯНЕ 6. спрян руски проект Бургас Александропулис. 7. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС България успя да се откачи от руският феодален впряг. и още много други. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ Сега отново го правят с ГЕРБ за да ни върнат на впряга на Бурлаки на Волге!

На тези избори над 305 от пенсионерите ще подкрепят Герб. Ето зашо: За тези 2100000 олигарси ли става въпрос? Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено: 1. Вдигнати и изплащани пенсии 4 години с 20%=5 200 000 000 лв = 5.2 милиарда лева 2. Вдигнати пенсии с 10% и 1 вата ще бъде изплатена след 1 май = 48 300 000 лв на месец или 579 000 000 на година (579 милиона) Общо повишени доходи на пенсионерите за един мандат на ГЕРБ с 30% при 11% инфлация.

Навремето по митингите наричаха комунистите "бетонни глави". Казваха го в смисъл, че това е единственият материал, който не се подава на обработка. И сега един политик с претенции, че е от европейски мащаб, доказва правотата на горното твърдение.Явно че комунистите не са в състояние да променят тъпоглавото си мислене и с забележителен инат повтарят , потретят и т.н . тъпотиите си. Веднъж се издъниха с партийната книжка на Софиянски и го направиха кмет. След това др. Курумбашев , като ръкиоводител на предизборния щаб на Петър Стоянов ,го подведе със същата хватка при диспута с Богомил Бонев и му измъкна сигурния втори мандат в полза на Първанов. Помислих си , че са поумняли щом правят номера на противниците си , но "да, ама не". сега Станишката пробва същата хватка по адрес на Герб и разбира се осигури сриване на рейтинга на БСП точно преди изборите. Явно че на 100 години, това знае баба, това бае. Обикновенно съчувствувам на склеротиците , но този път съм доволен.

конците на серГей доганов кой ще ги дърпа ?

за да няма второ управление на ГЕРБ-обяви лидерът на БСП Посерку Станишев,след като регистрирал ,,Коалиция за България"...или по точно регистрирал ,,УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ"...ТОВА Е Станишевата АМБИЦИЯ

ПОСЛАНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА ВАРНА Граждани на ВАРНА, Не искате ТИМ.Искате промяна.Добре.Тогава гласувайте за ЧЕРЕПА. С.Станишев

БРАВО! В ДЕСЕТКАТА!

Еваларка бате!

Станишев е абсолютен нещастник - от където и да го погледнеш!

трябва да се бнимава и по грижовно да го наглеждат щото като спре хапчетата говори глупости.

Най- после се видя циганите кого ще подкрепят. В виртуалната коалиция е и Цв. Кънчев. И ...пак не достигат гласове за Серго. А от тук нататък ще падат. Просто няма да има от къде да дойдат. Не е лошо да влязат Парламентаи от десните. Но макиевиализма на Ив. Костов,и простотиите на Надежда въртиопашката, заспалия вожд на СДС (Караиванов ) и т.н. май нищо няма да стане.Жалко. А АТАКА може да влезе, но ще се разпадне още първия месец и ще подкрепят(отцепниците) ГЕРБ Така, Бойко ще управлява пак сам.

Този СерГей защо не се гръмне

Разбираемо е г-н Гербер - бърка ви с боксовата ръкавица в ....

фукльо

Нещата за България се развиват добре. Бойко падна и вече строителството на Тракия и Марица СПРЯ. Както беше спряло при тройната коалиция. Изпълнителят чака новото правителство, изгладняло коалиционно правителство, за да подпишат по 2-3 анекса за стотина милиона, за да си оправят сметките. Неговите и на КРАДЦИТЕ, които ще подпишат анексите. И това като нищо ще се случи, ако някоя тройно-четворно-петорна коалиция захапе властта. Даже ни е в КЪРПА ВЪРЗАНО. Да не го бяхме виждали по-рано, да се хванем... Тая година ходенето на море по магистрала се отлага! А дали за догодина ще стане? Казва ли ти някой... Виждате ли, българи, какво означава Борисов да е извън властта? Хубавичко си помислете, после, след изборите, няма да има връщане назад!Да не ручаме пак жабетата!

БЕЗРАБОТИЦА: България - 2008 г. - 7,6%; 2013 г. - 12.40%. --------------------------------------- Испания - 2008 г. - 8,3%; 2013 г. - 27,15%.

Ей ГЕРБераст, Мира Радева ли ти даде тая стъкмистика?

Не, бе човече! Това е истината. Имай търпение и на 12 май ще ви лъсне окончателно задника. Сори!

Средногодишен брой на безработните лица и средногодишно равнище на безработица през периода 2000 - 2011 г. по данни от административната статистика на Агенцията по заетостта: Година Брой на незаетите Равнище на безработица 2000 693 481 18.1% 2001 669 610 18.1% 2002 655 998 17.7% 2003 528 041 14.3% 2004 469 223 12.7% 2005 424 381 11.5% 2006 356 054 9.6% 2007 286 980 7.7% 2008 233 719 6.3% 2009 280 980 7.6% 2010 350 944 9.5% 2011 332 601 10.1% 2012 - IV-то трим. 417 300 12.4% 2000г. е определена за базисна година, тъй като през тази година е отчетена най-високата безработица в страната от административната статистика на Агенцията по заетостта. За справка: 2012 Дания -7,4%, 2012 Великобритания-7,7%....

Кой управлява в Испания, г-н Рапон?! Отговор: Примиер - Мариано Рахой - Ръководител на Дясноцентристката Народната партия - член на ЕНП (Европейска народна партия) ГЕРБ на кой е член - пак на ЕНП

Какво става в една държава, ако вдигнеш цената на газа с 300% и парното скочи от 25 на 80 лв.? ПЛАЩАШ ПОВЕЧЕ, ОСТАВАТ ТИ ПО-МАЛКО ПАРИ И ОБЕДНЯВАШ! Какво става, след като тока, заради газа, се вдигне от 8 на 16 ст. - ДВОЙНО! НАРОДЪТ ОБЕДНЯВА! Какво става, когато в бюджета има излишък 3 млрд.лв. и ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЕШ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, с нагласени търгове и обществени поръчки ги ОТКРАДНЕШ? Народът СИ ОСТАВА ТОЛКОВА БЕДЕН! НЕ ЗАБОГАТЯВА! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЗАЩО НЕ СТАВА ДЪРЖАВАТА БОГАТА? ЗАЩО СМЕ ОСТАНАЛИ БЕДНИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ???

Май аналитичното не ти е в силата? Как по-точно нацията печели като ДАДЕШ пари за пенсий? Май май си по-тъпичък отколкото си мислиш. Пенийте не създават икономика...!!!!!!! Не си аналитик... а популист

Какви 12 000 работни места бе Бойко ти уби малкия и среден бизнес , затвори ресторанти и хотели съсипа туризма в България.Обещания само !

Лудите, лудите, те да са живи!!!

Абе защо не се въведе изискване политиците да минават переодично на психиатричен поглед! Та те могат да са опасни за държавата! Станишко отдавна щеше да е в лудницата!

Да се чуди човек ,казваш как е избран за Председател на Всички Европейски Социалисти Станишев ! Два пъти ?! А същевременно Бойко Тиквата за да се Спаси от Затвор , трябва Задължително да е в Парламента !

всичко, що се именува "социалист" - по дифолт не е нормален :))) така че не се чуди особено - и на Вселенската социалистическа партия - ВСП - да го изберат за шеф, пак същия боклук ще си остане! :)

Ейййй, тоя който се е скрил зад "Сергей Станишев" е голям шегаджия, ще знаете... Къци Вапцаров пасти да яде!

МАЙТАП БЕ ПРИЯТЕЛИ! Първи април е! Какви 250 000 нови работни места, какви дяволи? Какво управление на БСП с мен начело, какви пет лева бе? Майтап си направих с вас бе приятели и вие се хванахте! Хааа ха ха! А бе как може да се хванете на тази първоаприлска лъжа бе? Кой разумен човек ще гласува отново за БСП след Луканов и катастрофата Жан Виденов? Кой ще гласува за мен след Тройната Коалиция бе, всички далавери и кражби? Вие добре ли сте? Първи април е бе! И през 2005 ви обещах същите обещания-шегички за заплати, работа и пари на корем и вие се хванахте! Даже не беше април! И сега пак със същия номер ви скочих... и те пак се хванаха ха ха хааааа! Големи сте будали! Ай със здраве до другия април! Този път от странство в Москав! Искренно Ваш Сер.гей Станишев

Няма да те послуша "матряла" и мен ще избере, че да си връткам контрабандата свободно през митниците, за си назначавам на ключови позиции мои хора нищо, че звънят на ЕГН, но важно е да покриват спонсорите. Ще оправим и фирмите бе, ще намаля комисионните от всеки който иска да работи от 50 на 40% (по-малко ако сваля - направо ще ме опират тези фирмаджии). Още магистрали трябва да се построят нищо, че са некачествени защото ТРЕЙС и Черепа добре се отчитат. Цецо пак ще е в МВР, че да заключва и подслушва всеки който ми пречи, още шест апартамента да направи и парички в чужди банки да скъта, МВР трябва да се спонсорира въпреки, че е с най-големия бюджет, а на щедрите спонсори се отплащаме като се включват в едни списъци да не им спират колите. Кака ви Цветелина я подслушвал да не ми слагала рога, че от тоя корем дето съм го пуснал нищо се не видело отдолу. Накрая народа са мои кучета и трябва здраво на каишка да се държат ама изкъсо и гладни, че ще ме разорят и какви пари ще пера през банката на Цвети. Само се молете пак да стана премиер, че спипа би ме Йоца Амстердама ще си останете без мен. Обещах на човека да свършим една работа ама аз само взех парите, а те мискините му с мискини го хванали без мен, че даже и крили да не му кажа.

Дали след някоя друга година ще има такова произведение и за Бат Бойко??? Едва ли.Май от него освен вафли, друго не може да се направи ;))))

Как бре? Нали на капака на дърт опел го нарисуваха. Сега ще му изгние колата на човека, че целия град минава да му препикае предния капак.

Дядо Тошо, дядо Тошо, ти ни управлява лошо, Но каква след теб настана. майката ни - разкатана. Вместо пълна демокрация... пак е пълно с бюрокрация. Пълни са ни магазините, пълни са и лимузините, пълно с хиляди съблазни, но джобовете пак празни. Уж дъската ни не хлопа - пак сме си за смях в Европа. Пак управниците днешни. ни са криви, ни са грешни. Обещаваха: България ще е новата Швейцария!. Но не казват от амвона, колко получават бона. Пак с усилена охрана. ту са в Банкя, ту в Бояна, пак със суми многозначни. си купуват безгръбначни. Пак за министерски вили. цял народ напряга сили, колко върли кожодери. пак са си милионери. Пак във зоните секретни. зимни хижи, хижи летни, като бели гълъбици. все от нашите парици. На оградите изправени. надписи стоят поставени, че при всякакво движение, стрелят без предупреждение. Няма само Асамблея, няма го и Мавзолея, но за новите фондации, пак се труди цяла нация. Нямаме си вече мини, някой бързо ги зарина, И за сделката изгодна. тлъста хапка някой бодна. Где е нашето богатство? - пак си пита нашто папство. Пак продадено в чужбина! В чужди каси пак премина! Де са ни сега хотелите, де заводите, де резервите? Борд до борд и все с роднини - що да ходят във чужбина? - като с долари в Швейцария, пак ограбват си България. А народът гладен, беден . той кому ли е потребен? Само данъчните власти. го залъгват с празни ясли. Леят пак в калъпи нови. стари данъчни окови. Който имаше преди, той и днес се нареди. НАТО още не видели, пак конците сме оплели . Армия по бели гащи. демонстрира яки плещи. с коридори и канали . нас пак кучета ни яли. Ей я близката чужбина, кой ли вече не замина! Уж, ще ходиме в Европа, а опело пее попът, че след някоя година. вече няма да ни има . младите ще са заминали, старите ще се споминали! Нацията от преди . НЕЯ Бог да я прости! Радой Ралин

Тоя съвсем си повярва... 11 години е на върха в БСП и вероятно иска да догони бай Тошо. "Говори си... говори си... не ми пречиш"!

Скъпи пак сънуваш чечнците за Белене и трябва да те ПОСУШВАМ, а и бълнуваш за окупация.

Може ли СерГея да се похвали с нещо подобно: ------------------------------------------ За първи път в България нов циклотрон за варненци; --------------------------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; ------------------------------------------ Най-луксозната спортна зала на Балканите ВМЕСТО ЗА 120 млн.-ЗА 90млн. завършена за 2 години; --------------------------------- Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; --------------------------------- Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; -------------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; ------------------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------ Цените на газа - с 20% надолу, за разлика от Р.ОВЧ., който 4 години предсрочно вдигна цената от 170 на 600 щ. долара, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; -------------------------------- Прекрати ЗАРОБВАЩОТО продължаване с цяла година на изтеклите договори на гражданите с мобилните оператори! ----------------------------- Чрез въвеждане на такса ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ реши проблема с ВИСОКИТЕ ИЗКУПНИ ЦЕНИ ОТ ВЕИ, натресени ни от КОМУНОИДИТЕ.Това беше едно от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА БОРИСОВ, аз, батко ви с голямото IQ, не виждах как ще се оправим, а той се справи!; ---------------------------------------- Намали наполовина смъртните случаи по пътищата ----------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; --------------------------- Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА - почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; ------------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ------------------------------ Спортни зали навсякъде, не само в София, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и да тънем в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ------------------------------ След кютеците, с които КОМУНОИДИТЕ потушаваха недоволствата и КОМУНОИДНАТА наглост при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! --------------------------------------- И това не е всичко! Но дори да е само това, на Борисов трябва да се издигне паметник. Аз лично никога не съм очаквал толкова. Но тъй като апетитът идва с яденето, съм склонен да искам още и още... Но да не забравяме откъде се тръгна и тия КРАДЦИ преди него какво сториха на България...

Едно и също ,хайде смени репертоара , че много ти се изтърка плочата и рискуваш и грамофона ти да зацикли , а тогава зле няма да си получиш хонорарчето от касата на герб

ами на вас простите трябва да се повтаря и потретва за да го чуете,да не говорим за асимилация,ще ви отнемат минути докато разберете първата буква

В един подслушан разговор между Станишев и Борисов, чух как Бойко предлага на Сергей голяма сума пари само срещу това: Да се появява Сергей и да дрънка глупости по телевизията, за да може ГЕРБ да спечелят изборите. Корупция има в нашите редици Другари, голяма корупция.

и аз имам амбицията да карам най-новия модел на Ферари, но възможностите ми за това са точно толкова, колкото тези на Станишев да спечели изборите - нулеви :))))

НЯМА ИЗНЕНАДИ! КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ СТЕГНА РЕДИЦИТЕ И ВЛИЗА В ТОТАЛНА БОРБА ТВЪРДЕ СИЛНА! ТАКА ГЕРБ НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ! Официално в комунистическата Коалиция за България влизат: - комунистите на Георги Анастасов "Български социалдемократи" - комунистите от "Движение за социален хуманизъм на Александър Радославов - комунистите от ,, Комунистическа партия на България на Александър Паунов, - комунистите от Земеделски съюз "Александър Стамболийски" на Спас Панчев, - комунистите от "Нова зора" на Минчо Минчев - циганите от "Европейска сигурност и интеграция" на Тома Томов - циганите от "Евророма" на Цветелин Кънчев. Неофициално комунистическата Коалиция за България както винаги ще бъде неофициално подкрепяна от: - комунистите на Волен Сидеров от Атака - комунистите-агенти на ДС от ДПС-Анадолу - сините комунисти на другаря Иван Костов - десетки червени олигарси - 95% от българските медии, понеже са в ръцете на червените олигарси - ярки представители на криминалния контингент

ПОГУБНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ БКП УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - ГЕРБ сложиха край на крадливия руски проект АЕЦ Белене, започнат от НДСВ на Кунева по поръчка на БСП - ГЕРБ рабиха десетки банди от организираната престъпност, успешни акции срещу Октопода, Крокодилите, Лихварите, десетки банди за крадене на ДДС, Сладките, източили над 2 млн. ДДС, и осъдителните присъди по делата срещу Килърите и Наглите, брата Галеви! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание! - ГЕРБ спря крадливия руски проект Бургас-Александруполис-убиецът на туризма в Южното ни Черноморие - ГЕРБ свърза газовата мрежа на България с Румъния, Гърция и Сърбия и извади България от руската енергийна зависимост! Това не се хареса на чиновниците на Кремъл от БКП ! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание!

От всичко изброено само едно положително нещо е реална истина и то е заслига на Джеймс Уорлик, а не не герб. Беше осъществено благодарение на криминалната биография на тартора не герб, бойко методиев борисов, която, за щастие, го държи в тотална зависимост към няколко съюзнически разузнавателни служби. Всичко останало е пълен бош лаф, шайзе, бул шит, етц, етц.

------------------

Петелът възпява дори онова утро, в което ще го сложат да ври в тенджерата.....Така и Буда-лите възпяват 12.05

това не беше смешно. както когато Чаплин готвеше подметки. Спасиба хуморист. За отговор.

ПОГУБНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ БКП УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - При ГЕРБ Дунав Мост 2 вече e готов, а пуснат в експлоатация през месец април 2013! ГЕРБ подготвят строежа на Дунав мост 3 при Силистра-Кълъраш! - ГЕРБ свърза информационните системи на митници с НАП, което доведе до увеличихме с над 1 млрд. лв. събираемостта на данъци и акцизи! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание, а загубата за България е десетки млрд. лв! - ГЕРБ задължи всички търговци да имат касови апарати свързани директно с НАП! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание! - ГЕРБ задължи търговците на петрол да монтират нивомери на резервоарите си и ги свърза с НАП! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание!

ПОГУБНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ БКП УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - ГЕРБ регламентираха и приеха законите за разузнавателните служби и тяхното взаимодействие! Разузнаването от 1989 до 2013 беше без закон и никой не знаеше за кого точно работи! Каква информация събира знае само президент Първанов на чието подчинение беше разузнаването БЕЗ уредба и закон! ТОГАВА НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ! ! - ГЕРБ построиха за 3 години десетки километри магистрали, а БКП и тройната коалиция с Кунева от НДСВ за 65 години (1944 до 2009) не им стигна времето да построят една магистрала от край до край! - При ГЕРБ европейските фондове се усвояват, България се развива, при БСП фондове се крадяха, а Кунева гледаше безучастно от Брюксел! Гръмогласния сега патриот Kостов, тогава мълчеше! - ГЕРБ- Природен газ от Русия без посредници, с 20 % по-ниска цена и за срок от 10 години с възможност за предоговаряне на шестата. България получава преференциални цени в дългосрочния договор за доставка на руски газ

ПОГУБНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ БКП УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - ГЕРБ показа червен картон на антибългаризма и антибългарската пропаганда в бившата югославска република Македония. 3 правителства на БСП изобщо не им дремеше за Българите в Македония и 1 на Кунева! Само Костов направи много. Въпреки това агентът на ДС Каракачанов, внедрен като лидер на ВМРО не спира да плюе ГЕРБ и да боготвори господарите си от БКП и Станишев 2013 България е една от четирите страни, които при съкратен следващ евробюджет ще получат повече пари от досега. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов в Брюксел, предаде БНР. Над 15 милиарда евро ще получи страната ни за периода от 2014-а до 2020 година. 7 милиарда от тях ще са по линия на кохезионната политика, останалите ще отидат за селско стопанство. Това е увеличение с над 1,5 милиардa

Направо към: навигация, търсене Атентат в църквата Света Неделя Църквата Света Неделя след атентата, пощенска картичка Местоположение църква Света Неделя, София Дата 16 април 1925 г. 15:20 ч. Цел цар Борис III Оръжие бомба Смъртни случаи 213 Ранени 500 Извършител БКП Атентатори 6 Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света. Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III.

Как се чувствате? Добре нали? И хуморески си пускате.. Не се цепите и на партийки гледам.. ............................ А защо е така? На луната ли сте? Магия е махнала червендурите? Все пак те са ОРГАНИЗИРАНА И ПЛАТЕНА СИЛА. ............... Който си задава въпроси се учи. Какви отговори имате?

Отговори първо ти със мой ник сссс! ссс беше червен. Имате ли липса на идеи и/или търсите чисти извадки за да сравните и заслужите заплата? Чрез регистрация на слабости. Как успяхте да попречите да пише ревностен член на БСП? Да зашити лидер или да плюе над дървена опозиция?

Благодаря за отговор. Веднага се появиха коментари изтикващи въпросите в долнището на дир. Тука сте жабета, знаех си.

...само тоя мазнобузест съсел май все още не е разбрал , че всяка негова поредна (ЕЖЕДНЕВНА) хвалипръцковска тъпотия и/или мегаломански циркаджилък му топят процентчетата като февруарски сняг :)))сега по новините дава това "мъдро" интервю, а иззад гърба му се хили и потрива кунки "дон"цветелин кънчев-новоизпечения им коалиционен партньор.чудничко!

Чернобил му подейства на Съсела. Облъчен е много яко.

Нищо ново! Те не искат цялата власт за дълго. Искат пари за адвокати и бог да съди атеисти. ..като има луди за стригане 23 години..що да иска...внимание - да окупира. Не подценявам заплахите на Сергейчето, защото пак платих скъп ток за да свали Борисов както беше обещал. Вие си решавайте според кесията, историята и желанието вашите деца да плащат на децата на станишевци. НИКОГА няма да гласувам за БСП, защото и да ме няма децата и внуците ми ще плащат техните заеми, техните кражби. Защото се раждат задължени на мафия не от вчера.

Върви си БУДА през гората и по едно време гледа ЦВЪКЛЬО върви много нещастен, с гипсирана ръка, без едно око . . . Отишъл при него и го попитал: - Какво става бе ЦВЪКЛЬО, защо така изглеждаш? - Абе хванахме се със СТАНИШЕВ на бас на едно око, че не може да ми счупи ръката . . .

antani

хаххахах смешник!!!! тоя не разбра ли че води партия със затихващи функции!!!

и само стотина оплювки. Да не спряха да плащат БЕЕЕ

Ще вечерят и ще се активират, споко.

искате пак да се докопате до хранилката, да крадете безобразно и най-големия ви зор е Белене, е от там какво лапане ще пада, бедна ни е фантазията... предишния си мандат не можахте да спечелите, та този ли, на хората им е ясно кой открадна 1990 г. пенсионния фонд и затова пенсионерите още дълги години ще бъдат с мизерни пенсии, разрушените и разграбени предприятия, съсипаното селското стопанство - е с това може да се похвали БСП през всичките си мандати, да не говорим, че в края на мандата на -ката, Станишев и Орешарски заложиха доста мини, за да провалят следващия кабинет без значение на каква цена и кой ще я плаща,майната му на електората, пак ще ги излъжем

обладан от злоба, да дойде в плевен да се облекчи във шадрафаните на руменчо петков но не са дизенфикцирани предупреждавам го

Ако на тези избори герб вземат повече от два гласа, при положение, че ББ и Цв.Цв гласуват, ще стамен за смях на цяла Европа и ще ни имат за народ идиот-мазохист!

Това ще е чудо невиждано, Станишев да спечели някакви избореи!?!?

Само с тъпаците от герб като основен съперник е възможно това.

Той знае, че ще спечели ако не спечели ГЕРБ. Иначе в ПЕС и без пари и насран.. Щом телевизиите му се подсмихват..Първанов му е бил шута. Щом другия Сергей е в бастиона Пленен..много ще са честни изборите там. Надеждата ми е в българите в този регион, които не биха позволили чрез лъжата АЕЦ Белене да подарят на Русия цялата електропроводна мрежа на България. Безплатното строителство се гарантира от продажби? - при турските бъдещи мощности! или от нашите медни жици и стълбове през равнини и планини.

Молете се да не ги спечелите, че ако ги спечелите по-следващия парламент ще е без вас. Вие на думи сте много силни, но на дела никакви ви няма и при директно сравнение с ГЕРБ при тази криза сте обречени.

ВЕрва ме ти, аууу забравих то би ло 1-ви април. Абе човек ти сам си не вярваш та ние ли.......

Тоя яко го бие съчмата

Мамичката ти швестерска... Ще се прежаля, че заради ГЕРБ трябва да гласувам за тебе, ама що и за нечовекподобните с виолетовите венци, бе...

От Станишев могат да се учат на УПОРИТОСТ подрастващите и нищо друго.Иначе е ПРЪТ в колелото на ИСТОРИЯТА на БЪЛГАРИЯ.Вреден,много вреден!

Не бой се Станишка! На прав път си! Платените лайномети работят на пълни обороти! Значи работиш добре и правилно! Почнат ли да те хвалят, помисли къде си сгрешил! Ние старият "лош матриал"ти дадохме първи пример, като изградихме от победена България, плащаща милиарди златни лева репарации от къщи-плетарки, един язовир и нито един метър асфалт, модерно развитата НРБ с ядрена енергетика, тежка химия, тежка металургия , безплатно здравиопазване и образование, в която имаше глад за квалифицирана работна ръка ще те подкрепим в пътят ти да издигнеш провалената ни и разграбена страна отново на предишните и позиции, въпреки нежеланието на кръгове у нас и в Европа това да се случи! Никой не ще от тях, силен конкурент в центъра на Балканите, както икономически, така и военен! Дерзай! И никакви повече коалиции, защото си имаш и втори пример, как ти обърсваш всичките им мърсотии, а те остават чисти, като НДСВ!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ти в коя година мислиш, че сме? 67-а, 82-а? Не си ли го начукахте в празните манерки, че това време няма да се върне, НИКОГА? Бленувай си на воля, мечтай си за Ленински съботници и деветосептемврийски манифестации! Ако не бяха СССР-то да ни помпат задниците с евтин петрол и да ни изкупуват боклуците дето произвеждахме, заради скрития мотив да ни направят тяхна република, щеше да видиш как живеят севернокорейците. Не е възможно да има още такива като теб!