Коментари - Сергей Станишев: Около 3 млрд. лв. са изнесени от ЕРП-тата | Днес.dir.bg

Сергей Станишев: Около 3 млрд. лв. са изнесени от ЕРП-тата

Хората очакват държавата да гарантира спазването на законите и правилата от всички фирми и инвеститори, заяви във видеообръщение лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Около 3 млрд. лв. са изнесени от ЕРП-тата | Днес.dir.bg

Коментари

А, дали пък зъбенето към ЕРП не прикрива друго другарю Сатаниш? Дали не прикрива провал на 3 правителства по отношение на 2 стратегически цели в енергетиката: 1. Демонополизация и създаване на пазарни отношения. 2. Диверсификация и независимост. Как Чехия ги постига, например? Дали не се опитвате да прехвърлите вината на ЕРП за провала и издояването на НЕК? Там вече няма за доене. Не върви и със заемите малко за Южен поток, ама като гледам ще се разсъхне, а за АЕЦ Белене да не говорим. Ами сега? Откъде ще пълните гуша?

А КОЙ И ПО КОЕ ВРЕМЕ СЕ ДОКАРАХА НЯКОИ ЕРП?????????????

Някои са се хванали за партийните си книжки, освен тях, друго не са чели и като резултат са тотално оглупели. Какво като е Станишев?! Важното е , че това, което казва в случая е вярно. тези чужди фирми, които ни цицат, трябва да спазват законите и да ЕК да си....

Европейската комисия да дойде да пита българския народ какво мисли за чуждите компании, които идват тук и ни оглозгват като лешояди. И ако се намесва по тоя начин, ще си мислим, че влизането ни в ЕС не е по милост, а по тяхна пресметливост и изгода.

ЕК да дойде ли да каже на чуждите компании да намалят заплатите до средната за българските? ... ;)

боцо сикаджиять

Продажбата на ЕРП-тата има и положителна страна - вече болшинството от циганите си плащат тока и политиците не могат да им опрощават предизборно сметките.

зевена герберска енергия

Гнусен лъжец!

А колко милиарда изнесе ти,лично,бе мазна мързелива гнидо !Продаде България на руснаците и си криеш там откраднатите пари. Но ДАНС не смее да рови в Русия-там удрят през ръцете. Този безроден предател Съанишев приказва за пари !

сладък , този дали е откраднал милиарди не знам , ма баце ти Бочка-Тиквата ,заедно със Цецка Банкеркта - ако знаеш колко пара откраднаха и изнесоха .. свят ще ти се завие ... направо , ще започнеш да виеш на умряло , ако разбереш ....

Умно човече, не знам какво конкретно е изнесъл Станишев, защото ако беше изнесъл, щеше да се разтръби навсякъде, но прилича други да са спечелили доста повече. Не бъди тъпо зомби, а чети и мисли. Това, че като теб има много, ни обрича да живеем дълги години зле.

Както съм писал и друг път "това ,което е добре за народа и Родината,е зле за седесаро-герберската измет.И обратно-за да са добре,седесистите и герберистите са готови да п родадат род и Родина!" Прочетете им коментарите и вижте не съм ли прав!Ето кой защитава монополистите,олигарските и кръвопийците! ЕРП-та се "отчитат" на тях,защото им харизаха почти без пари нещо,изградено с народни пари!Ако Станишев ги изгони,още една "ясла" на лумпените ще бъде затворена!

Давай Станишка, малко остана до изборите. Напъни се още малко, те маргиналите много не им трябва ама като основния конкурент е мутра- пожарникар... После ще потулим пак нещата

''...Комунистите го мислеха педераст, педерастите го мислеха за комунист ...'' Дж. Хелър,Параграф 22 ======================= Всяка прилика с лица и събития НЕ Е случайна !

Параграфе, "легитимирай" се. Появата на всеки нов качествен коментатор веднага се забелязва. Имаше едно време един параграф атакаджия. Да ни би ти да си същият?

Еврейчето от Биробиджан!! СерГей НИКОЙ не го взема на сериозно!!! Той НЯМА спечелени избори до сега!!!!На крив ху...й и вълната Му пречи!!

Той няма ЕДИН ден ТРУДОВ стаж?!! Нека си вземе руските униформи(нали по това е специалист) и да си ходи в РодинатА!... ДОКАТО МОЖЕ, защото ако Европа се пробуди - жална му ...

Абе някой взема ли го на сериозно тоя комунистически труп?

Някой(Сер гей) пита за ЕРП-та... Ами Милко Ковачев, какви са му "контактите" с Р.Овч.??? А те двамата какво общо имат с БКП/БСП?! Така че с това би трябвало да започне Сер гей Станишев - с неговите съпартиици и "другари"! Ама стискали му... защото веднага идва въпроса за Евро "парите"?! А там думата има Станишева :)

Не се прави на ощипан. Казвай за богатлъка на червените депутати. Например: за торбите с пари на "праволинейния" Добрев по време на ембаргото със Сърбия, или за червените производители на зелена енергия, или.....

СерГей предизборно се сети за ЕРП-тата ами защо не каже той и Моника колко са откраднали и изнесли?

Серго, стига си се опитвал да печелиш електорат. Стига си се правил на съдник. Ти си никой за да раздаваш присъди. Всички знаем, кой определя дали даден субек е виновен или невинен. А иначе искам да те попитам: Както ще ти даде едно отнемане на лицанзите на ЕРП -тата? Електропреносната мрежа остава тяхна. Не можеш да им я вемеш, освен ако не я изкупиш от тях и то при положение, че са съгласни да ти я продадат. Ами ако ти поискат наем за използването на тази мрежа с какво ще го платиш ? Ами като те осъдят по международните закони кой пак ще плаща ? Ами ако не са ЕРП-тата да платят изкупената зелена енергия ще трябва да я платиш ти. И с какво? Аха, да с поредния заем. Да ама до кога с тези заеми ? Серго, нивата не иска молитва а иска мотика. Само че ти и твоите другарчета не знаете от коя страна се хваща мотиката. Това да не ти е да пипнеш евро пари. Но ще е така, докато политици и управляваще не се научат да носят персонална отговорност за глупостите които говорят и вършат. Докато не започнат такива като тебе да гният в пандиза тази държава ще е на това дередже.

Тия гадове трябва да бъдат натирени.Ама само си чешете езиците продажни муцуни.....

А другарката Моника КОЛКО изнесе??? Разбрахме че УСПЯЛА да върне САМО 60 000 евро?!?!?СМЕШКО!!

АМИ ТОВА АКО Е ИСТЕНА!! ЗАЩО НЕ СА ДАДЕНИ ХОРАТА КОИТО СА ПОДПИСАЛИ ТОЗИ ДОГОВОР! И ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!! И АКО ПРИЕМЕМ КИТАИСКИТЕ ЗАКОНИ!!!! ЗА КРАЖБА НАД 60 000 ДОЛАРА===СМЪРТНА ПРИСЪДА!! ХА ХА ХА А БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА И У НАС---ЗА ДА ПРЕСЕЧЕМ НАБРАЛАТА СИЛА КОРУПЦИЯ! НЕ СЛУЧАЙНО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СА ВЕЛИКИ!! ИМАТ ЗАКОНИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ,И ГИ СПАЗВАТ!

Г-н Илиев, Вия сте идиот, каткто и Станишев. Ако не знаете ЕРП са частни компании и никой, ама никой не може да им нарежда как да си харчат парите. По-точен е въпросът защо при положение, че тези ЕРП взимат под 10% от стойността на тока никой не обяснява къде са отивали парите преди те да се появят. Тогава за техните услуги се заделяха около 25%. Странно, нали?

Липса на възпитание е да се крещи.

Мани ги китайските закони. Крумовите закони! Само те ще оправят нещата в тая абсурдна държава.

Къде е комисията за следприватизац.контрол. Не изпълняват поетите ангажименти по договор и хайде...А не да се окаже, че им дължим милиони ние гражданите.

Къде бяха ГЕРБ, когато продадоха оставащите 30% дял в ЕРП и защо си затвориха очите за този износ, който със сигурност е известен на всички политици и не се практикува само от ЕРП. Я си помислете банките и мобилните оператори колко милиарди изнасят всяка година от лихви, таксички и печалби.

Така де, тези разходи са ясни в балансите на подобни компании. Що не ги задължат от България да си търсят консултанти. Я, какви инженери хидролози си имаме....:D

СЪСЕЛ МОНИКОВ НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ......

А,къде бяхте лично Вие г-н Станишев когато ги ИЗНАСЯХА???

А колко откраднахте ти и твоите другари?!

Да не мислиш, че може да смята до толкова?

а пари от къде за наемане на читалища или други сгради , които да поемат випускниците и гостите на тържествата !?!?!? В училищата, в които има избирателни секции за евровота, не трябва да се провеждат никакви мероприятия на 24 и 25 май - нито в дворовете, нито в самите сгради. "По нареждане на МВР това важи за всички училища, в които ще се гласува, трябваше да напомня на колегите", каза Кастрева, цитирана от "Труд". С писмото тя моли директорите да потърсят възможност тържествата по изпращане на абитуриентите да се проведат в "читалищни салони, културни домове, театри или други културни институции". Учителите от Пловдив обаче настояват традицията всички заедно да тръгнат за бала от училище да се спази. Инспекторатът там още чакал нареждане от министерството. Възможно е да се направи опит все пак да се "спасят" абитуриенските балове на 24 и май, стана ясно вчера от изявления на ЦИК и просветния министър Клисарова. По повод притесненията на много зрелостници, че заради изборите няма да могат да празнуват баловете си на 24 май от ЦИК обявиха, че това решение е в правомощията на кметовете, както и решението дали шествията по случай празника 24 май да започват със сборни пунктове в учебните заведения.

Дори и на робския български народ ще му писне някога - от собствените му управници!Станишев преследва политически дивиденти,ясно е като бял ден! Но защо например Иван Костов не коментира този факт?!Защото счита ,че не е верен!? Или пък Царя? Нали приватизацията се прокламираше като панацея!Особенно ,ако се намерят "стратегически инвеститори" Ха,ха, ха,ха,ха.......Който има някаква професия/професионалното образование у нас целенасочено и нарочно бе ликвидирано!????/ и не е прекалено стар да бяга !До 10 години БЪЛГАРИЯ съвсем ще загуби здравеопазването си,образованието и елементарното ниво на сигурност на населението!Пустиня!

Леката кола хваната от митничари на границата, а вътре Добрев, беше пълна не със стотици нем.марки, а със стотици ХИЛЯДИ..

потомствен комунист и крадец, извинявам се за плагиатствто, но две думи са достатъчни да го опишат. За съжаление не е само той. А Бокови - синът му не само е доказан крадец, а и рецедевист. А синът Добрев гледам как без срам раздава присъди, а нали го бяха хванали на границата с коля пълна със стотици нем.марки. Беше много отдавна и кво стана?

Бой по червените капути, еб-н получават от ДПС-то .

Станишев, какво направи ти за справедливостта когато беше министър председател? Надебеля и толкоз.

най-вече в бузите. Имам чувството, че там крие поредния милиард, който ще изнесе от България.

като го знаеш сопол такъв, защо не ги подведеш под отговорност?! предполагам, защото и ти след това ще седнеш на същата тази скамейка!

защо народа нарича съсел този нагъл демагог ,потомствен комунист и крадец ?

Мин- председател Станишев, фин. министър Пламен Орешарски и шеф на НАП Мургина- изчезнаха 3 милиарда левя от държавата. За тази заслуга Орешарски стана мин- председател за да изчезнат сега всички пари от Държавата.С финансов министър Пламен Орешарски бяха преведени и спрени всички фондове на ЕС безпощадно ясно, по време на предишната Тройна коалиция. Идва ГЕРБ на власт до последното евро, всички фондове пуснати. Сега идва пак Тройна коалиция на власт, със същите хора започват процедури.

За Тройната коалиция съм съгласен, но защо хвалите ГЕРБ? Те също имат принос с продаването на последните държавни дялове. След като изпуснаха питомното, сега най-демагогски всички политици гонят дивото - предизборно. Няма ли най-сетне да се появи нещо ново и читаво, та да има за кого да се гласува?

А кой ги продаде на чужденците

Аз не очаквам, държавата да гарантира спазването на законите, които се правят от представителите на олигархията, така че да бъдат нарушавани по-лесно. Нищо добро и справедливо не очаквам да се случи на хората в тази чужда и небългарска държава.

СЪСЕЛ, КОЙ, КОЙ, КОЙ?????КОЙ ПРОДАДЕ ЕРП тата ??????? не беше ли ти ?!!!! СЪСЕЛ, ЗА ЗАТВОР СИ!!!!!

Ей, голяма е лисица този! Едно е справедливост, друго е законност. Защо продадохте стратегически отрасъл на ел. разпределението, а? Това че, "инвеститорите" превърнаха всеки отдел на ЕРП-тата в отделни дъщерни фирмички, за да плащат сами на себе си, НЕ е незаконно. Законотворците им дадоха тази възможност. Професионалните депутати в НС са предателите, те творят законите, с които ощетяват населението в България. А който нарушава законите отива на съд, все още съществува длъжността главен прокурор. Всичко останало е прах в очите и популизъм.

СЛЕД ВСЕКИ ДЕН ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗТОЧВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ...БЪЛГАРИНА СТОИ И ГЛЕДА...ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ УСЕТИ...АМА ШИ КЪСНО

Това се нарича отвличане на вниманието. Тоест занимавайте се с ЕРПтата докато ние окрадем и продадем България на безценица.

АДМИНЧЕТО МИ СКРИ ТЕМАТА ЗА ДРАГАНКАТА...КОМУНИСТ ПОДКРЕПА

ЦАНКОВ КАМЪК, БЕЛЕНЕ...ЕБАХТЕ МАМАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА СЪД ЗА ВАС МРЪСНИ КОМУНИСТИ

Тая отрепка няма право на мнение. От този нещастник нищо не зависи и може да говори каквото си иска. Съсела е в политиката, благодарение на ибрикчийството си към агаларите на ДПС. Долния плъх е зависим от сараите.

През октомври 2004 г. в официалeн документ БСП обявиха раздържавяването на ЕРП-тата за "колонизация" и опасна замяна на държавния монопол с още по-страшен - вносния. Според БСП най-скандалното при сделките е, че купувачи са чуждестранни държавни или държавно-общински компании. Ho 2005-2009 БСП е водещ партньор в коалиция с вчерашните си опоненти от НДСВ и ДПС. A проблемът "колонизация" е изхвърлен и от речника, и от дневния й ред. ЕРП-ата бяха продадени в края на управлението на НДСВ- ДПС през 2004 г. 2004 НДСВ-ДПС неуморно се хвалеше, че е сключило сделка мечта. 67% от електроразпределителната мрежа на България, стопанисвана от 7 държавни предприятия, бе продадена за 692.5 млн. евро на три чуждестранни компании - CEZ, E.ON и EVN. Срещу 692,5 млн. евро купувачите придобиха у нас мрежа, дълга 153 млн. метра. Ако трябваше да градят сега електропроводите, те трябваше да се бръкнат с близо 5 млрд. лв. Cкандална подробност - българската държава сама се е нагърбила с необичаен ангажимент. Тя гарантира на купувачите 16% "норма на възвръщаемост на собствения капитал". Много или малко е това? Само ще посочим, че същата норма за НЕК е само 1.4 -1.5%. И че в родните страни на нашите инвеститори - Чехия, Германия и Австрия, средният показател е 8,6%.

Драганов е хванат с 2,44 промила Професорът Драгомир Драганов от Софийския университет "Климент Охридски" днес е бил хванат да шофира колата си пиян, съобщиха от СДВР. Той е бил спрян в района на киноцентъра и тъй като е бил видимо пиян служителите на реда го изпробвали с дрегер, който отчел 2.44 промила.От Столичната полиция казаха, че между 15 и 15.30 ч. е хванат 65-годишен мъж със същите стойности на алкохол в издишания въздух, но отказаха да съобщят имената му.

ТОЗИ СЕ ОКАЗА АЛКОХОЛИК ....ЯВНО МУ Е ДОТЕГНАЛО ОТ БКП / БСП И ГО Е УДАРИЛ НА ПИЯЧКА ...

Евала :) Дай Боже всекиму да деяни с толкова промила алкохол :) Сега да не вземат да обвинят полицая, че е спрял спиртмия порив един титан на мисълта :)

КОГА ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ ПАРИТЕ ЗА БЕЛЕНЕ И РЕФЕРЕНДУМА ЦАЦА, ПРАСЕ ЧЕРВЕНО...КАКВО ЧАКАШ...

НА МОНОПОЛИСТА-КОНТРАБАНДИСТ ЛУКОЙЛ ? ЗА 15 ГОДИНИ СА ИЗМЪКНАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ НАД 50 МИЛИАРДА ЕВРО !!! А "ВРЪТКАТА" С ВЪНШНИЯ ДЪЛГ, БТК, БУЛГАРТАБАК И МОСКАЛСКИТЕ АГЕНТИ ВЕЛЧЕВ, КАТЕВ И КО В БОЛШЕВИШКАТА ВНЕШТОРГБАНК !

Гаргамел

А ТИ КАКВО ИСКАШ...ДА ДОЙДЕ ЧАСТНА ФИРМА И НИЩО ДА НЕ ПЕЧЕЛИ ЛИ...И ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ

съселе гнусен,не се обаждаи,защото ни завлече с 2 милярда за беляне и още много пъти с други далавери

Струва ми се малоумно да се коментира че изобщо някой си е говорел нещо си, а не какво е казал. Герберастите колкото и да си кривят душата не могат да отрекат, че да си председател на ПЕС е нещо значимо и с влияние в ЕС. И да, съгласявам се с коментар тук, че негативите за нас са идвали най вече от ЕНП.

Председател на ПЕСоглавци, превърнал се в подлога на ДПС и загубил всичките избори срещу ГЕРБ.

LeGrandTulup

Май забравяш, че и шефа ти бат Бойко си пие кафето с Местан. А и да си фен на Тиквата предизвиква световъртеж - не знаеш в кой момент на коя страна ще се обърне :)

Коментари - Сергей Станишев: Около 3 млрд. лв. са изнесени от ЕРП-тата | Днес.dir.bg

Сергей Станишев: Около 3 млрд. лв. са изнесени от ЕРП-тата

Хората очакват държавата да гарантира спазването на законите и правилата от всички фирми и инвеститори, заяви във видеообръщение лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Около 3 млрд. лв. са изнесени от ЕРП-тата | Днес.dir.bg

Коментари

А, дали пък зъбенето към ЕРП не прикрива друго другарю Сатаниш? Дали не прикрива провал на 3 правителства по отношение на 2 стратегически цели в енергетиката: 1. Демонополизация и създаване на пазарни отношения. 2. Диверсификация и независимост. Как Чехия ги постига, например? Дали не се опитвате да прехвърлите вината на ЕРП за провала и издояването на НЕК? Там вече няма за доене. Не върви и със заемите малко за Южен поток, ама като гледам ще се разсъхне, а за АЕЦ Белене да не говорим. Ами сега? Откъде ще пълните гуша?

А КОЙ И ПО КОЕ ВРЕМЕ СЕ ДОКАРАХА НЯКОИ ЕРП?????????????

Някои са се хванали за партийните си книжки, освен тях, друго не са чели и като резултат са тотално оглупели. Какво като е Станишев?! Важното е , че това, което казва в случая е вярно. тези чужди фирми, които ни цицат, трябва да спазват законите и да ЕК да си....

Европейската комисия да дойде да пита българския народ какво мисли за чуждите компании, които идват тук и ни оглозгват като лешояди. И ако се намесва по тоя начин, ще си мислим, че влизането ни в ЕС не е по милост, а по тяхна пресметливост и изгода.

ЕК да дойде ли да каже на чуждите компании да намалят заплатите до средната за българските? ... ;)

боцо сикаджиять

Продажбата на ЕРП-тата има и положителна страна - вече болшинството от циганите си плащат тока и политиците не могат да им опрощават предизборно сметките.

зевена герберска енергия

Гнусен лъжец!

А колко милиарда изнесе ти,лично,бе мазна мързелива гнидо !Продаде България на руснаците и си криеш там откраднатите пари. Но ДАНС не смее да рови в Русия-там удрят през ръцете. Този безроден предател Съанишев приказва за пари !

сладък , този дали е откраднал милиарди не знам , ма баце ти Бочка-Тиквата ,заедно със Цецка Банкеркта - ако знаеш колко пара откраднаха и изнесоха .. свят ще ти се завие ... направо , ще започнеш да виеш на умряло , ако разбереш ....

Умно човече, не знам какво конкретно е изнесъл Станишев, защото ако беше изнесъл, щеше да се разтръби навсякъде, но прилича други да са спечелили доста повече. Не бъди тъпо зомби, а чети и мисли. Това, че като теб има много, ни обрича да живеем дълги години зле.

Както съм писал и друг път "това ,което е добре за народа и Родината,е зле за седесаро-герберската измет.И обратно-за да са добре,седесистите и герберистите са готови да п родадат род и Родина!" Прочетете им коментарите и вижте не съм ли прав!Ето кой защитава монополистите,олигарските и кръвопийците! ЕРП-та се "отчитат" на тях,защото им харизаха почти без пари нещо,изградено с народни пари!Ако Станишев ги изгони,още една "ясла" на лумпените ще бъде затворена!

Давай Станишка, малко остана до изборите. Напъни се още малко, те маргиналите много не им трябва ама като основния конкурент е мутра- пожарникар... После ще потулим пак нещата

''...Комунистите го мислеха педераст, педерастите го мислеха за комунист ...'' Дж. Хелър,Параграф 22 ======================= Всяка прилика с лица и събития НЕ Е случайна !

Параграфе, "легитимирай" се. Появата на всеки нов качествен коментатор веднага се забелязва. Имаше едно време един параграф атакаджия. Да ни би ти да си същият?

Еврейчето от Биробиджан!! СерГей НИКОЙ не го взема на сериозно!!! Той НЯМА спечелени избори до сега!!!!На крив ху...й и вълната Му пречи!!

Той няма ЕДИН ден ТРУДОВ стаж?!! Нека си вземе руските униформи(нали по това е специалист) и да си ходи в РодинатА!... ДОКАТО МОЖЕ, защото ако Европа се пробуди - жална му ...

Абе някой взема ли го на сериозно тоя комунистически труп?

Някой(Сер гей) пита за ЕРП-та... Ами Милко Ковачев, какви са му "контактите" с Р.Овч.??? А те двамата какво общо имат с БКП/БСП?! Така че с това би трябвало да започне Сер гей Станишев - с неговите съпартиици и "другари"! Ама стискали му... защото веднага идва въпроса за Евро "парите"?! А там думата има Станишева :)

Не се прави на ощипан. Казвай за богатлъка на червените депутати. Например: за торбите с пари на "праволинейния" Добрев по време на ембаргото със Сърбия, или за червените производители на зелена енергия, или.....

СерГей предизборно се сети за ЕРП-тата ами защо не каже той и Моника колко са откраднали и изнесли?

Серго, стига си се опитвал да печелиш електорат. Стига си се правил на съдник. Ти си никой за да раздаваш присъди. Всички знаем, кой определя дали даден субек е виновен или невинен. А иначе искам да те попитам: Както ще ти даде едно отнемане на лицанзите на ЕРП -тата? Електропреносната мрежа остава тяхна. Не можеш да им я вемеш, освен ако не я изкупиш от тях и то при положение, че са съгласни да ти я продадат. Ами ако ти поискат наем за използването на тази мрежа с какво ще го платиш ? Ами като те осъдят по международните закони кой пак ще плаща ? Ами ако не са ЕРП-тата да платят изкупената зелена енергия ще трябва да я платиш ти. И с какво? Аха, да с поредния заем. Да ама до кога с тези заеми ? Серго, нивата не иска молитва а иска мотика. Само че ти и твоите другарчета не знаете от коя страна се хваща мотиката. Това да не ти е да пипнеш евро пари. Но ще е така, докато политици и управляваще не се научат да носят персонална отговорност за глупостите които говорят и вършат. Докато не започнат такива като тебе да гният в пандиза тази държава ще е на това дередже.

Тия гадове трябва да бъдат натирени.Ама само си чешете езиците продажни муцуни.....

А другарката Моника КОЛКО изнесе??? Разбрахме че УСПЯЛА да върне САМО 60 000 евро?!?!?СМЕШКО!!

АМИ ТОВА АКО Е ИСТЕНА!! ЗАЩО НЕ СА ДАДЕНИ ХОРАТА КОИТО СА ПОДПИСАЛИ ТОЗИ ДОГОВОР! И ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!! И АКО ПРИЕМЕМ КИТАИСКИТЕ ЗАКОНИ!!!! ЗА КРАЖБА НАД 60 000 ДОЛАРА===СМЪРТНА ПРИСЪДА!! ХА ХА ХА А БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА И У НАС---ЗА ДА ПРЕСЕЧЕМ НАБРАЛАТА СИЛА КОРУПЦИЯ! НЕ СЛУЧАЙНО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СА ВЕЛИКИ!! ИМАТ ЗАКОНИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ,И ГИ СПАЗВАТ!

Г-н Илиев, Вия сте идиот, каткто и Станишев. Ако не знаете ЕРП са частни компании и никой, ама никой не може да им нарежда как да си харчат парите. По-точен е въпросът защо при положение, че тези ЕРП взимат под 10% от стойността на тока никой не обяснява къде са отивали парите преди те да се появят. Тогава за техните услуги се заделяха около 25%. Странно, нали?

Липса на възпитание е да се крещи.

Мани ги китайските закони. Крумовите закони! Само те ще оправят нещата в тая абсурдна държава.

Къде е комисията за следприватизац.контрол. Не изпълняват поетите ангажименти по договор и хайде...А не да се окаже, че им дължим милиони ние гражданите.

Къде бяха ГЕРБ, когато продадоха оставащите 30% дял в ЕРП и защо си затвориха очите за този износ, който със сигурност е известен на всички политици и не се практикува само от ЕРП. Я си помислете банките и мобилните оператори колко милиарди изнасят всяка година от лихви, таксички и печалби.

Така де, тези разходи са ясни в балансите на подобни компании. Що не ги задължат от България да си търсят консултанти. Я, какви инженери хидролози си имаме....:D

СЪСЕЛ МОНИКОВ НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ......

А,къде бяхте лично Вие г-н Станишев когато ги ИЗНАСЯХА???

А колко откраднахте ти и твоите другари?!

Да не мислиш, че може да смята до толкова?

а пари от къде за наемане на читалища или други сгради , които да поемат випускниците и гостите на тържествата !?!?!? В училищата, в които има избирателни секции за евровота, не трябва да се провеждат никакви мероприятия на 24 и 25 май - нито в дворовете, нито в самите сгради. "По нареждане на МВР това важи за всички училища, в които ще се гласува, трябваше да напомня на колегите", каза Кастрева, цитирана от "Труд". С писмото тя моли директорите да потърсят възможност тържествата по изпращане на абитуриентите да се проведат в "читалищни салони, културни домове, театри или други културни институции". Учителите от Пловдив обаче настояват традицията всички заедно да тръгнат за бала от училище да се спази. Инспекторатът там още чакал нареждане от министерството. Възможно е да се направи опит все пак да се "спасят" абитуриенските балове на 24 и май, стана ясно вчера от изявления на ЦИК и просветния министър Клисарова. По повод притесненията на много зрелостници, че заради изборите няма да могат да празнуват баловете си на 24 май от ЦИК обявиха, че това решение е в правомощията на кметовете, както и решението дали шествията по случай празника 24 май да започват със сборни пунктове в учебните заведения.

Дори и на робския български народ ще му писне някога - от собствените му управници!Станишев преследва политически дивиденти,ясно е като бял ден! Но защо например Иван Костов не коментира този факт?!Защото счита ,че не е верен!? Или пък Царя? Нали приватизацията се прокламираше като панацея!Особенно ,ако се намерят "стратегически инвеститори" Ха,ха, ха,ха,ха.......Който има някаква професия/професионалното образование у нас целенасочено и нарочно бе ликвидирано!????/ и не е прекалено стар да бяга !До 10 години БЪЛГАРИЯ съвсем ще загуби здравеопазването си,образованието и елементарното ниво на сигурност на населението!Пустиня!

Леката кола хваната от митничари на границата, а вътре Добрев, беше пълна не със стотици нем.марки, а със стотици ХИЛЯДИ..

потомствен комунист и крадец, извинявам се за плагиатствто, но две думи са достатъчни да го опишат. За съжаление не е само той. А Бокови - синът му не само е доказан крадец, а и рецедевист. А синът Добрев гледам как без срам раздава присъди, а нали го бяха хванали на границата с коля пълна със стотици нем.марки. Беше много отдавна и кво стана?

Бой по червените капути, еб-н получават от ДПС-то .

Станишев, какво направи ти за справедливостта когато беше министър председател? Надебеля и толкоз.

най-вече в бузите. Имам чувството, че там крие поредния милиард, който ще изнесе от България.

като го знаеш сопол такъв, защо не ги подведеш под отговорност?! предполагам, защото и ти след това ще седнеш на същата тази скамейка!

защо народа нарича съсел този нагъл демагог ,потомствен комунист и крадец ?

Мин- председател Станишев, фин. министър Пламен Орешарски и шеф на НАП Мургина- изчезнаха 3 милиарда левя от държавата. За тази заслуга Орешарски стана мин- председател за да изчезнат сега всички пари от Държавата.С финансов министър Пламен Орешарски бяха преведени и спрени всички фондове на ЕС безпощадно ясно, по време на предишната Тройна коалиция. Идва ГЕРБ на власт до последното евро, всички фондове пуснати. Сега идва пак Тройна коалиция на власт, със същите хора започват процедури.

За Тройната коалиция съм съгласен, но защо хвалите ГЕРБ? Те също имат принос с продаването на последните държавни дялове. След като изпуснаха питомното, сега най-демагогски всички политици гонят дивото - предизборно. Няма ли най-сетне да се появи нещо ново и читаво, та да има за кого да се гласува?

А кой ги продаде на чужденците

Аз не очаквам, държавата да гарантира спазването на законите, които се правят от представителите на олигархията, така че да бъдат нарушавани по-лесно. Нищо добро и справедливо не очаквам да се случи на хората в тази чужда и небългарска държава.

СЪСЕЛ, КОЙ, КОЙ, КОЙ?????КОЙ ПРОДАДЕ ЕРП тата ??????? не беше ли ти ?!!!! СЪСЕЛ, ЗА ЗАТВОР СИ!!!!!

Ей, голяма е лисица този! Едно е справедливост, друго е законност. Защо продадохте стратегически отрасъл на ел. разпределението, а? Това че, "инвеститорите" превърнаха всеки отдел на ЕРП-тата в отделни дъщерни фирмички, за да плащат сами на себе си, НЕ е незаконно. Законотворците им дадоха тази възможност. Професионалните депутати в НС са предателите, те творят законите, с които ощетяват населението в България. А който нарушава законите отива на съд, все още съществува длъжността главен прокурор. Всичко останало е прах в очите и популизъм.

СЛЕД ВСЕКИ ДЕН ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗТОЧВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ...БЪЛГАРИНА СТОИ И ГЛЕДА...ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ УСЕТИ...АМА ШИ КЪСНО

Това се нарича отвличане на вниманието. Тоест занимавайте се с ЕРПтата докато ние окрадем и продадем България на безценица.

АДМИНЧЕТО МИ СКРИ ТЕМАТА ЗА ДРАГАНКАТА...КОМУНИСТ ПОДКРЕПА

ЦАНКОВ КАМЪК, БЕЛЕНЕ...ЕБАХТЕ МАМАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА СЪД ЗА ВАС МРЪСНИ КОМУНИСТИ

Тая отрепка няма право на мнение. От този нещастник нищо не зависи и може да говори каквото си иска. Съсела е в политиката, благодарение на ибрикчийството си към агаларите на ДПС. Долния плъх е зависим от сараите.

През октомври 2004 г. в официалeн документ БСП обявиха раздържавяването на ЕРП-тата за "колонизация" и опасна замяна на държавния монопол с още по-страшен - вносния. Според БСП най-скандалното при сделките е, че купувачи са чуждестранни държавни или държавно-общински компании. Ho 2005-2009 БСП е водещ партньор в коалиция с вчерашните си опоненти от НДСВ и ДПС. A проблемът "колонизация" е изхвърлен и от речника, и от дневния й ред. ЕРП-ата бяха продадени в края на управлението на НДСВ- ДПС през 2004 г. 2004 НДСВ-ДПС неуморно се хвалеше, че е сключило сделка мечта. 67% от електроразпределителната мрежа на България, стопанисвана от 7 държавни предприятия, бе продадена за 692.5 млн. евро на три чуждестранни компании - CEZ, E.ON и EVN. Срещу 692,5 млн. евро купувачите придобиха у нас мрежа, дълга 153 млн. метра. Ако трябваше да градят сега електропроводите, те трябваше да се бръкнат с близо 5 млрд. лв. Cкандална подробност - българската държава сама се е нагърбила с необичаен ангажимент. Тя гарантира на купувачите 16% "норма на възвръщаемост на собствения капитал". Много или малко е това? Само ще посочим, че същата норма за НЕК е само 1.4 -1.5%. И че в родните страни на нашите инвеститори - Чехия, Германия и Австрия, средният показател е 8,6%.

Драганов е хванат с 2,44 промила Професорът Драгомир Драганов от Софийския университет "Климент Охридски" днес е бил хванат да шофира колата си пиян, съобщиха от СДВР. Той е бил спрян в района на киноцентъра и тъй като е бил видимо пиян служителите на реда го изпробвали с дрегер, който отчел 2.44 промила.От Столичната полиция казаха, че между 15 и 15.30 ч. е хванат 65-годишен мъж със същите стойности на алкохол в издишания въздух, но отказаха да съобщят имената му.

ТОЗИ СЕ ОКАЗА АЛКОХОЛИК ....ЯВНО МУ Е ДОТЕГНАЛО ОТ БКП / БСП И ГО Е УДАРИЛ НА ПИЯЧКА ...

Евала :) Дай Боже всекиму да деяни с толкова промила алкохол :) Сега да не вземат да обвинят полицая, че е спрял спиртмия порив един титан на мисълта :)

КОГА ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ ПАРИТЕ ЗА БЕЛЕНЕ И РЕФЕРЕНДУМА ЦАЦА, ПРАСЕ ЧЕРВЕНО...КАКВО ЧАКАШ...

НА МОНОПОЛИСТА-КОНТРАБАНДИСТ ЛУКОЙЛ ? ЗА 15 ГОДИНИ СА ИЗМЪКНАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ НАД 50 МИЛИАРДА ЕВРО !!! А "ВРЪТКАТА" С ВЪНШНИЯ ДЪЛГ, БТК, БУЛГАРТАБАК И МОСКАЛСКИТЕ АГЕНТИ ВЕЛЧЕВ, КАТЕВ И КО В БОЛШЕВИШКАТА ВНЕШТОРГБАНК !

Гаргамел

А ТИ КАКВО ИСКАШ...ДА ДОЙДЕ ЧАСТНА ФИРМА И НИЩО ДА НЕ ПЕЧЕЛИ ЛИ...И ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ

съселе гнусен,не се обаждаи,защото ни завлече с 2 милярда за беляне и още много пъти с други далавери

Струва ми се малоумно да се коментира че изобщо някой си е говорел нещо си, а не какво е казал. Герберастите колкото и да си кривят душата не могат да отрекат, че да си председател на ПЕС е нещо значимо и с влияние в ЕС. И да, съгласявам се с коментар тук, че негативите за нас са идвали най вече от ЕНП.

Председател на ПЕСоглавци, превърнал се в подлога на ДПС и загубил всичките избори срещу ГЕРБ.

LeGrandTulup

Май забравяш, че и шефа ти бат Бойко си пие кафето с Местан. А и да си фен на Тиквата предизвиква световъртеж - не знаеш в кой момент на коя страна ще се обърне :)