Борисов: БСП преговаряха за АСТА, а ние го спираме

Правителството спря процедурата по сключване на търговското споразумение за борба с фалшифицирането АСТА. Така беше замразена ратификацията му от парламента.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: БСП преговаряха за АСТА, а ние го спираме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю генерал Борисов, приятелю на Живков, няма ли да спреш да плюеш по родната партия? Какво си спрял, бе, нали ти заповяда на посланника в Токио да подпише АКСА? Знаеш ли, милиционерската ти тиква просто не проумява елементарни истини и унижава нацията. Ние сме малко по-напред от тебе във всичко, и е страшно да осъзнаваме, че ни водят ченгета, а не модерни хора от европейски тип. Ние се задушаваме във хватката ни неуки, страшно плоски и ограничени сиви типове, които унищожиха страната ни.

На банкянският титан на мисълта пак БСП му виновно, че ГЕРБ подписал АКТА, даже измежду първите. Още година и нещо ще ви изтраем и после с теб, и Цветанов и Нешева и всекви ще видим как бачка правосъдната система. Може и да ти хартиса една банка тогава, да те видим какъв си смел като петльо в курник :)

Не знам само дали да не се моля да няма достатъчно бременни по изборите, че да няма и съответните помощници - носачи на чували с бюлетини. Не знам и дали да напиша, че това е в кръга на шегата. Защото все си мисля, че честни избори няма да има в България скоро.

бре бобо нищо не си спрел ПРОСТО ОБЪРСА ЛАЙНАТА НА трайчо

Г-н Борисов, забрави да споменеш, че са виновни и космите на Чингис Хан.

И ХАН ОМОРТАГ, И ТОЙ Е ВИНОВЕН!

Браво! Интернет е световно интелектуално пространство създадено да общуват свободно хората помежду си. Ограничаването на човешките права и грубото им нарушаване със споразумението не бива да бъде допускано. По-добре е да изгоним Търговските сайтове от Интернет. Които не желае да бъдат теглени филмите и музиката му от Интернет да не ги качва на търговски сайтове и да си ги държи в къщи. Браво на правителството този път !!!!

поправка: Текста на споразумението АСТА е писан от САЩ и неговите големи олигархични корпорации. А САЩ шипа европейските страни да го подписват и е подкрепяно от неолибералното назначено от САЩ ръководство на ЕС. Нали знаеш -сега Европа се владее от неолибералната идеология, чийто единствен бог е САЩ и долара.

с АСТА се нарушават и ограничават грубо основни човешки права за неприкосновеност на личността. следенето, проверките за такива дребни нарушения административни като теглене на филми от Интернет арести при липса на обвинение за престъпление ... и т.н. това е груб произвол , който не бива да бъде допускан, такова връщане назад и отстъпване от основните права и свободи на човечвството е недопустимо. Не знам кой тъп и безумен мозък е написал текста на споразмението, но такова следене в Интернет е незаконно. Интернет е свободно пространство - създаден е да общуват хората помежду си свободно не да бъдат следени постоянно. Който не желае да бъдат теглени филмите и музиката му, да не ги качва на Търговски сървъри в Интернет. Търговията в Интернет не основна цел на световната мрежа и по-добре е да бъдат забранени търговските сайтове и да бъде защитено световното интвлвктуално пространство от комессиализацията.

Текста на споразумението АСТА е писан от САЩ и неговите големи олигархични коропации. А САЩ шипа европейските страни да го подписват и е подкрепяно от неолибеапрлното назначено от САЩ ръководство на ЕС. Нали знаеш -сега Еворпа се владее от неолибералната идеология, чийто единствен бог е САЩ и долара.

Да вярно е , БСП го започнаха преговорите за АСТА и те свършиха всичката работа. Но сега коварно го повдигат въпроса като "опозиция" хем лицемерство за обществото хем, задкулисно коварно за Борисов. Това е първоначалната игра на БСП, тя знаеше, че Борисов няма кадри и се надяваше бързо да се провали. За това 2009 г. не пожела да влезе в коалиция с ББ ,като му скроиха хитър номер с Доганя. ДПС и БСП владееха ЦИК и дадоха на Борисов още 13% от мъртвите души в списъка да си състави самостоятелно правителство. Хитрата БСП знаеше, че Борисов няма кадри и ще се провали и не пожела да поеме следващ провал върху плещите си след парвала на "тройната коалиция". Сега БСП се надява да изтощи докрай ББ и го накара сам да дойде и се моли на колене за смяна на властта между двата олигархични клана -на БСП и ГЕРБ при запазване читави имотите им и олигарсите им.

Имам една идея към Боко-Рапона: - Да вземе така и така са останали не повече от около милион милион и нещо си...- българи в българия в работоспособна възраст- ДА ВМЕМЕ ВМЕСТО ДА СЕ МУЧИ ЕЖЕДНЕВНО ДА ГИ ЛЪЖЕ И КРАДЕ - ДА ГИ НАТОВАРИ И ПРАВО В ГЕРМАНИЯ.. КАКА МЕРКЕЛ ЩЕ ИМ СЕ НАКЕФИ СТРАШНО- ТАКА И ТАКА В ГЕРМАНИЯ ИМА НЕДОСТИГ НА КВАЛИФИЦИРАНА РАБОТНА РЪКА, А ТУК В БГ- БОКО СЕ ЧУДИ КО ДА ГИ ХРАНИ И ИЗХРАНВА С ТИЯ МИЗЕРНИ 400-500ЛВ..... ТАМАН НАКРАЯ ЩЕ МУ ОСТАНАТ САМО МАНГАЛИТЕ И ТУРЧЕТАТА ДА МУ СЕ КЕФЯТ И ДА СИ ГО ИЗБИРАТ ОЩЕ ДЕСЕТ МАНДАТА- ДА ИМ ПРАВИ МАГИСТРАЛИ ЗА КАРУЧКИТЕ......

А четохте ли днес как бат' Бойко позвънил в телевизията да спори с В. Лечева "кои построил спортната зала Армеец" ..... страхотен майтап. Четох за това в меdiapool. Прави са някои, че тоя човек е за психиатрично освидетелстване!

Никъде по света няма практика премиерът да звъни по предаванията и да се включва, за да се изказва. А иначе, браво, Лечева! Намери се един човек да му затъкне устата на банкянското недоразумение с факти, които са известни на всички. Колко е хубаво и леко на душата да прави помен с чужда пита. Рязаха ленти и харчиха 2 години резерв на поразия тия крадливи некадърници, а сега имат и наглостта да твърдят, че те били свършили цялата работа.

Почвам да се питам този човек нормален ли е.Какво БСП го гони,като по АСТА се работи от 2009г.

Преговори по АКТА 3-4 Юни в Женева; 29-31 Юли 2008 във Вашингтон; 8-9 Октомври 2008 в Токьо;15-18 Декември 2008 в Париж; 16-17 Юли 2009 в Рабат; 4-6 Ноември 2009 в Сеул

мутрата пак затъна до уши вув фикалийте.

ББ пропусна да каже, че в европарламента, евродепутатите от ГЕРБ са подкрепили АСТА, а евродепутатите от БСП са били против. Болен Сидеров показа извадка от гласуването в Европарламента. На тази база следва и подписа върху споразумението. Така че СерГЕЙ Станишев НЕ Е ВИНОВЕН в случая.

Какво е миналото на този "харизматичния"? Охрана на Тодор Живков! Кои ставаха такава охрана? Преданни Комунисти-фанатици....какво се прави сега на интересен и все плюе социалистите..Той какъв е?

Трайчо вчера що си посипа зализания бретон с пепел и мрънка че,ако му пойскали щял даде!?!? Как беше-дръжте ме че скачам... Оправданията с Гей,Геодезита-хидролог и оня третия ,след три години са си едни паешки гъзове!!!

ДРУГАРИ, ще ви преведа статията на разираем език, че явно не може да четете! Борисов САМО твърди, че социалистите - СА ВОДИЛИ - преговорите; Трайков твърди, че правителството на Тройната коалиция - Е ЗНАЕЛО - за АСТА! Това другари се потвърждава и от фактите. Преговори по АКТА 3-4 Юни в Женева; 29-31 Юли 2008 във Вашингтон; 8-9 Октомври 2008 в Токьо;15-18 Декември 2008 в Париж; 16-17 Юли 2009 в Рабат; 4-6 Ноември 2009 в Сеул КЪДЕ ДРУГАРИ Е ПРОБЛЕМА? Водили ли са комунистите преговори, както твърдят Борисов и Трайков? ВОДИЛИ СА ГИ! КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА другари, че не се спряхте да плюете?

Не, драги господине, не Вие нещо не сте разбрал. Или се правите. Г-н премиера казва, че социалистите са водили преговорите, а в "нас" /правителството/ остана контрата... и тъй нататък. Прочетете "мъдрите" мисли на Великия мислител внимателно. Може би, според НЕГО трябва да има едно-единствено, несменяемо во веки правителство и това е негово. Впрочем, ТОЙ знае ли каква е била позицията на социалистите в преговорите, или важното е само празни приказки да се дърдорят. Не му се отдава да мисли, нито пък да говори

Проблемът е, че вече са ни добре познати методите на ББ да извърта всяка ситуация в своя изгода! Поради тази причина непрекъснато си противоречи, мислейки че българинът е по-тъп от него и не може сам да анализира дадена ситуация!

БСП да поема отговорността за насраните гащи на Бойко за сегашното, предишни и следващи изхождания все пак са тръгнали от една партия!

Погледни в огледалото... то не лъже! БСП са преговаряли, а ти го подписа! - Каква е разликата? БСП са комунисти, кривата мутра продаде България...а ти НА КЪДЕ вървиш: - Цяла България е като след стихиино бедствие; - Тружениците се самоубиват, или ги убиват, или ги изнасилват, или ги дообират; - Държавно регулирано ще пащаме още 10% + 10% + 7% + 10% + ДДС за просперитета на чуждите монополи; - Министъра ти клати пръст на прогнила система, вместо да я притисне както направиха с него - да обяснят от къде са им богатствата.

Нищо ново под слънцето! МухоБойко отново друг му ака в гащите!

Абе Борисов, онзи минисър не може ли да чете. На вас все някой ви пречи. Ясно е че всичко почва и завършва с теб, но е добре да си ходиш!

Ееех, Борисов! Спри се най-сетне, де! А, ако спечелиш (пак с машинации,де) и следващите избори с кого ще се оправдаваш за нелепостите, които ще продължиш да вършиш?

Спокойно. За герб и кликата има виновниците са станишев, тройната коалиция, костов, соца, хитлер, цар борис трети, кайзера на германия вилхелм, император александър втори, султан Абдул Хамид II, всички султани от падането на второто българско царство. Абе като почнем от хан Аспарух - що е решил да направи България тук, а не на мястото на Германия. Сега щеше да е канцлер и да управлява най-голямата икономика в света.

Правителството подписа споразумението АСТА, после обвини бившата еврокомисарка Кунева, че тя го била подготвила, а после окончателно се отрече от подписа си под споразумението. Кой ми сра в гащите

Опороченият живот на един министър-председател Тома Биков ........ Ала и това позорно разкритие не разклати вътрешния министър Цветанов, имащ статута на Химлер. Което окончателно ни убеждава в две неща: Старшината от ДС е с железни нерви, а фюрерът Борисов стои непоклатимо зад гестаповското партайгеносе. Защото нашият Химлер май държи досието на агент Буда днес министър-председател. Папката Буда е на отговорно пазене в ДАНС родното Гестапо. Същото Гестапо, което влиза в домовете ни посред нощ, за да пита искаме ли нова конституция.

Признай си Бойко що спираш тая АСТА! инак ще те издам .. ха-ха. Май, за да не загазят приятелчетата ти - мутри, нали? Че както е тръгнало - всеки под път и над път ще има право да слухти, а досега беше само твой Цецко.. ха-ха

Освен, че е крайно ограничен, но с огромно самочувствие, Борисов е и рядко нагъл човек в позициите си и изказванията си, по-точно в непрекъснатото отмятане насам-натам и хвърляне вината на друг. Просто онемява човек като го чува как на черното - бяло казва и окото му не мигва. Той ли е шантавия, или ние?

Определено българите сме шантавите щом сме съгласни на подобно управление. Щом чувалите с фалшиви бюлетини и куп нарушения не ни правят ни най-малко впечатление. Но аз ти гарантирам, че бб и цц и т.н. ще ни управляват и следващия мандат. И може би това ни трябва. Да ни тъпчат, унижават и правят на маймуни.

Преговаряли са Станишев и други. Е, и? Къде пише, че в преговорите са били "ЗА" АКТА. Бойко, спри се вече, бе човек. То бива-бива, ама...

Комунистите всичко са правили, само и само, по-късно да влезем в Шенген и кражбите им да спрат. По тази причина няма да се намерят документи за поети от тях отговорнисти към ЕС.....по тази причина им спряха финансирнаето почти на 100%.

Какво, какво...?! Объркан човек с объркани мисли си.

ТЪКА Е ПРЕГОВАРЯЛИ СА,но не са подписали.А НАШИЯ БЕЗ ПРЕГОВОРИ -ПРАС ПОДПИСА.ДОПУСКАМ,ЧЕ ДАЖЕ НЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ПШОДПИСВА.

Трайков призна грешката, но не и Борисов. Той - никога! Ха, дано пък поне да са я разбрали. Защото правителството начело с най-големия умник или правят нещо погрешно или изобщо не знаят какво правят.

Не са поумнели изобщо. Това няма как да стане. Просто се уплашиха от реакциите.

и докога друг ще ти е виновен, а

За всичко са виновни тройната коалиция, БСП, Гоце, Станишката / да му ядете п........./.Вече трета година и на Шипка нищо ново! Тройната коалиция управляваше с мандата на ДПС,а Доган разпределяше порциите във власт та. Да сте чули последната година Бат Бойко да плюе "злодея Доган"? Няма и да чуете, откакто спазариха "Булгартабак"и весниците на Дилян завиха като южноафрикански вувузели за възхвала. Общо взето - селски тарикатлъци на правителствения терен, нещо като мачле на бистришкото игрище.

-lv

Г-н Борисов, стига си му правил четки на Станишев! Само реклама за него и тези като него. Тия трябва да бъдат забравени и никога да не се споменават...

Ех, Боко. И ти си като СерГей и Гоце!

гади ми се

Берете му гайлето на това същество, което сте сложили да "управлява". НЕЩАСТНИК!

Глупости!Тоя е щастлив ама вие няма с какво да си платите тока.

СТИГА С ТОВА БСП БЕ КИКВОК. ЗА ВСИЧКИТЕ ТИ НЕУДАЧИ ВСЕ ДРУГ ТИ Е ВИНОВЕН

На това се вика БРАВОООООО,ония пеговаряха/ама не подписаха/а ние подписахме ама после се отказахме.Ех....

Този индивид от Банкя първо тайно подписва споразумението,с което предизвика една съвсем очаквана урна реакция на негодувание от страна на целия народ,и после с ЦЯЛАТА СИ ПОЖАРНИКАРСКА НАГЛОСТ се изтъпанчи и каза,че видите ли,решението за подписването на този документ било взето от БСП,а той сега го спира,за да защити интересите на народа.Това е най-голямата,най-просташката,най-еснафската наглост,проявявана до момента от този елементарен до гъбена чорба индивид!СРАМУВАМ СЕ,че цял един народ допусна управлението на този престъпник и цялата му шайка милиционери и мутри.Но този индивид трябва да знае,че винаги има Видовден и този ден ще дойде и за него!

Колкото са виновни от тройната коалиция, толкова са виновни и от ГЕРБ. Щом на ГЕРБ не им е харесвала АСТА, защо две години и половина си мълчаха, а защо подписаха? Да не бяга от отговорност като малко дете в стил "Ама те първи почнаха!".

Мисля че основната вина е на бащата на Бойко който не е ползвал предпазни средства

Не стои така проблема! Каучуковата промишленост използува некачествени материали, които се късат при еднократна употреба.

Наистина е лош каучука, щом подава още на първо четене!

Да го духате! Като гласувате, мислете! А като не ви се мисли ,извикайте гърците да ви извоюват правата .

Как не ви е срам г-н Борисов, постоянно да търсите виновници в нечие друго лице. Не стига, че си правите нещата тихомълком, ами накрая търсите виновници в друго лице, само и само да не сте вие. Ама това да не е детската градина.

Слънце наше. Време е да си ходиш. Много глупаво изказване.

За такъв гаф следва моментално уволнение на Трайков. В САЩ за взет билет за ръгби-мач бе уволнен безапелационно министъра на земеделието Майкъл Епси. Самият Трайков предложи оставката си, какво чака премиера? Или си проси пак уволнение от шута на РЗС- Янев?

Не е важно кой е преговарял , а кой си е сложил подписа бе Боко ! Айде уволнявай този смешник дето не знае и да чете !

Представете си колко скучно би било без Бойко!Аз бих го взел в "Пълна лудница" и там ще е звездата.Лошото е, че като се махне ще плачем, защото кой знае какво още ще са подписали тайно от хората.

Колко болезнено сте прав.

Обидно ми е да участвам в такъвглупав форум. Като че ли всички злобни негодяи сте се сбрали да се забавлявате-нещастници Ние позитивните българи гласувахме за ББ и ГЕРБ и чакаме следващите избори за

кретенизмът на гробаджиите не се нуждае от коментар...

И ние ги чакаме,че да бием шута на некадърните мутромилицаи.

Крайно време е БСП да поема отговорността за насраните гащи на Бойко!

Знае ли някой защо Боко има комплекс от Станишев?

Еми, той като министър-председател Станишев подкрепяше с държавни пари кмета Борисов. София е една от пете общини получавала в пъти повече от утвърдената държавна субсидия, да не говорим че Станишев още веднъж го направи смешен при кризата със софийския боклук та сега е нормално Борисов да си го връща.