Станишев настоя премиерът да се извини на хората за шистовия газ

Премиерът Бойко Борисов незабавно да се извини на българските граждани за думите си, че ако протестите срещу проучванията и евентуалния добив на шистов газ продължават, ще подпише на инат.

Обратно в новината

Коментари - Станишев настоя премиерът да се извини на хората за шистовия газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

серГЕЙчо,колко си прозрачен с проруския си уклон,та сам не се усещаш.А,стига,де!

Престъпните безродници, българските комунисти, поискали да се почете датата на която окупаторът, руският ботуш, ги слага на власт и това е венецът на дългогодишната им война срещу собствения им народ. От тази дата България е подарена от безродниците на руско-азиатските комунисти и Вардарска Македония и Беломорска Тракия загубени. Защото безродниците и майкопродавците имат Интернационал, Коминтерн и куп лъжи вместо Родина. Единственото водещо в тях е грабежът, който те продължават и днес

За Гоцэ, серГей, Р.Овч., Петър Димитров и компания всякакви енергоносители, които НЕ идват от североизток, са вредни. Въпросът е за кого са вредни - за България или за джобовете им.

Станишев става все по-смешен и забавен. Като кученцето на академик Павлов, с примитивни условни рефлекси. Появи ли се отнякъде Борисов и почва да квичи. През останалото време лочи от червената паничка...

Какво като го е казал Борисов ? Нека да е весело ! Станишев ти защо си тъжен ? Не всички са тъжни, нека да е весело !

Ще ми позволиш ли на шега да те изнасиля,после ще кажа,че е било на майтап.

Казвам, че не си добре...

И какво от това Станишев? Казал го е на шега. Да е весело. На Рашидов дал задача - чистим мазета всякакви. Да е весело. Който се обижда да му е тъжно. Ти Станишев си тъжен отвсякъде. Не искаш весело..

още тук!Ти си чужд гражданин,чужд на българите и ти е време да си заминеш за Херсон!На мястото на Борисов бих завел дело за отнемане на българското ти гражданство и да си заминеш там ,откъдето си дошъл!

Аааааа , не така . Първо мутрата да си замине в Банкя и да не се връща ,или да посети за винаги панделата , пък после ще видим .

Хамстера пръв и Гоцко, те докараха ламята

Никой министър председател на България не си е позволявал подобно отношение към Българските граждани, освен Петър Младенов!!! И какво ще направите г-н Борисов, ако продължат да Ви дразнят - Танковете ли ще дойдат???

"Танковете ли ще дойдат???" Не танкове, та те са тук. Радарът на хамериканската ПРО, по скоро на връх "БОТЕВ" ще "кацне". Това, с газа, е как Борисов ще ни вкара радара на ПРО в задният двор на Европата.

КОЙТО НА НАШАТА СВЕЩЕННА ЗЕМЯ РАЗРЕШИ ДОБИВАНЕТО НА ШИСТОВ ГАЗ И СЪЗНАТЕЛНО ЗАМЪРСИ ФЛОРАТА И ФАУНАТА В БЪЛГАРИА И ПОДПОЧВЕНИТЕ ВОДИ- БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИ . ПОКОЛЕНИЯТА МУ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ПРОДАЖНИЧЕСТВОТО И УНИЩОЖАВАНЕТО НА КРАСИВАТА БЪЛГАРСКА ПРИРОДА .А В МОМЕНТА ,ТОВА СА ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ГЕРБ.НЕ СИ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ НЕНАКАЗАНИ . КОЙТО РУШИ ПРИРОДАТА И ЗЕМИТЕ НИ ЗА СМЕТКА НА СОБСТВЕНАТА СИ АЛЧНОСТ И ГНУСНИТЕ ХАМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ- БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИ .АКУУУУД ,СТЯГАЙ СЕ- ТИ И ТВОИТЕ ПОКОЛЕНИЯЩЕПЛАЩАТ ЦЕНАТА НА ИЗМЯНАТА,.НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО И МИЛОСТ ЗА ВАС- НИКАКВА .

На мене ми се струва, Дай Боже да не греша в усещанията си, в някой слънчев ден, след 11.11.'11 ще изплющи Бичат Ти. Така, Ти ще предотвратиш от раз действията за разрушава Природата на България. От моята клавиатура, в Твоите Уши.

Като се РОШАТ тези църкви, що ли не вземе AKUD да ги ФРИЗИРА. Ех, жална Българийо!

ауууууууу!!!!! ЧЕРВЕНИТЕ СА НАСРАНИ !!!!пхпхпххпхп

АУУУУУУ,ЩЕ ИМА В СКОРО ВРЕМЕ ВИДОВДЕН ЗА ВАС ,АЛЧНИ ДЕМОКРАДЧЕТА И КАПИТАЛИСТИ .

Пожарникарите имат място - да гасят пожари. Милиционерите - да са в РПУ. Дипломатите - да са в посолствата. В България на крайната десница и лумпените с пагони всичко е наопаки - ченгетата решават политически въпроси, клошари бистрят политика, ватманите са окръжни управители, келнери и бармани водят дипломацията. Така не може. България е остров на идиотизма в Европа. Първата територия,, свободна от логика и ред. Пълна с чиновници, препълнена със службогонци, тъпкана с крадци, насилници и агресивни простаци от ГЕРБ. Менда, Искра, Цеца и прочее селянчета трябва да си отидат на село, пожарникарската банда - в в пожарната, милиционерите - в РПУ. Трябва да бъде въведен елементарен ред и здрава логика. Няма време.

Бабо, на село за банки или Банкя чували ли сте? Ами това е банковият капитализъм, управляван от мутресите на босовете. На какво мислиш, че се дължат най - високите банкови лихви в Европа? На женската амбиция, разбира се. А за алчността на босовете се съди по темповете, с които се разрастват гробищните паркове. Вместо да ходят функционерите на ПП "ГРОБ" на село, да се ИЗключат от работата си за ЗАГРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.

ЕДИН САМОЗВАНЕЦ , ЕДИН КОМПЛЕКСАР , ЕДИН НАРЦИС , ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ , КОЙТО НЯМА СМЕЛОСТ ДА ПОСРЕЩНЕ БОЛШИНСТВОТО НЕГАТИВНИ МНЕНИЯ ОТ НЕКАДЪРНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ ,НЯМА МЯСТО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ НЕБОСКЛОН . НАРОДНАТА ВЪЛНА И ГНЯВ ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ ЗА ВИНАГИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА . НА 23 ОКТ . ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ ЩЕ ОСТАНАТ С ОТВОРЕНА УСТА И С ПРЪСТ В НЯКОИ НЕПОЗВОЛЕНИ ЧАСТИ ОТ АНАТОМИЯТА НА ЧОВЕШКИЯТ ОИРГАНИЗЪМ . КАЗАХ ...

мене:не е простащина ,единствено простата приказка!Много по-голям принос в простащината има човешкото действие и последиците от него!Затова простащината на Боко,аз успявам да понеса,но безхаберната простащина на Гей-чо не мога да понеса,защото тя уби живота ми!Простотията на Боко сътвори толкова полезни неща,колкото простотията на Станишев не може да създаде за 20г.Затова двамата са несравними и аз ще гласувам за Бойко,въпреки простотиите му изразяващи се единствено в неподходящи думи!А знайно е-дума дупка не прави!

Твоя воля. Гласувай за когото искаш, но не можеш да ме убедиш че простата Тиква прави нещо, което Сергей не е правил. Правителството на вторият направи повече пътища от самозванеца, копнеещ да го запомнят като Великия пътищар. Хвърли маса пари и направи ударно една рядко използвана зала, строителството на която беше подготвено от предшествениците му, но отложено от последните заради по-важната социална програма. Вторите дадоха глътка въздух на 2 милиона пенсионери, а Тиквата задоволи щестлавието си с тази зала с поредно рязане на ленти, за да има възможност след време да изброява серията си от откривания. Докато едните трупаха и увеличаваха фискалния резерв, простакът на който се възхищаваш, харчи везогледно, за да остави спомен подобен на изгражданото при Живков. И на края не ми харесва това комплексарско личностно съпоставяне, което Тиквата прави по повод и без повод спрямо Станишев, сякаш последният не е бил премиер на коалиционно правителство, а самодържец като него самия. Това не е едно и също, но въпреки това Тиквата постоянно си го показва... за да си ги мерят.

станимишка виж как е обяснено точно и научно. Полша от 2014 г започва ДОБИВ на шистов газ,тук става дума за ПРОУЧАВАНЕ.Пишеш,че си против шистовия фаз-против какво?Не е ясно има ли в пром.количества,рентабилен ли е добивът.Затова се прави проучване.Газпром ще добива газ в Румъни,в напреднала фаза са в Унгария,Естония,Китай.Те идиоти ли са?Опасностите при добив и на конвенционален газ също не са малки.У нас въпросът е политически- опасностите са само за монопола на Газпром.Защо не ви тревожи АЕЦ,Бургас-Александрополус.Къде бяхте тогава?

Проучването е направено още през 80-те! Не е случайно, че някои хора от "Лукойл" отдавна се занимават с изкупуването на тези земи или вземането им на концесия.

Акуд , ти си долно , продажно . к...е . На такива като теб-гилотината .Койго защитава добиването на шистов газ като тебе е ПРОДАЖНИК ,БЪЛГАРОУБИЕЦ И ПРИРОДОРАЗРУШИТЕЛ и ще си понесе последствията рано или късно - ако не ти , то на твоите поколения . Гнусен нещастник .

"приятел" в древността в самия зародиш на човечеството когато имало светкавици хората са си мислили, че господ пръцка, по късно е възникнала НАУКАТА, а днес човек вече ходи на разходка в КОСМОСА. сещаш ли се?

между другото, не зная колко хора са убити от добива на шистов газ, но хората избити от КОМУНИЗМА и прехода ГИ ИМА ПОИМЕННО!

Истински се кефя на забивките ти срещу цялата глутница злобни червенотиквеничковчета. Готин си, весел и незлоблив. Бъди здрав!

станишеф извини се незабавно за 22г преход и гиноцита извършен от бсп. дори по ТУРСКО РОБСТВО СА СТРОЕНИ ЦЪРКВИ. А ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ТЕЗИ ЦЪРКВИ БЯХА ИЗОСТАВЕНИ ДА СЕ РОШАТ. БСП е по престъпна и от турското робство

Нали знаеш колко високи са били тези църкви?

колкото е позволявало строителството и парите които са заделяли бедните БЪЛГАРИ, а ти знаеш ли колко църкви са построени през комунизма особено през прехода и колко са забравени и никога не са разставрирани по време на прехода и управлението на ЧЕРВЕНИТЕ ИЗМЕННИЦИ КАТО САТИШЕФ

Не стига, че си глупав и нахален, ами си и неграмотен, само по тава си личи , че си от гербаджийчетата

това

:) не грамотен сАм и к'во. ПОНЕ КАЗВАМ ИСТИНАТА за разлика от грамотните, който ограбиха БЪЛГАРИЯ

Срамувам се ,че България има такъв Министър-председател.Време е народът да се покаже ката народ с достойнство .

Най-големият враг на всички гербери, особено на първите двама е голямата им уста. Самочувствието им на велики личности и големи оратори, съчетано с простащината и посредствения манталитет е причината за хорското неодобрение и потрес от изцепките им. Казано е: каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

гледам и си мисля,че такъв екземпляр може да има само в българската политика-невзрачен,безличен,слаб човечец,сбъркана сексуалност,несръчко,хамстерчо,синче мамино и татово,без един ден трудов стаж,некадърен,лъжлив и нечестен,лентяй и нехранимайко,никакъв организатор,глупав,с никакво образование,чужд гражданин до издигането му за премиер,антиспортист,антимъжкар,злобно-заядлив,смешко,с една дума-котето Станишко!Не мога нито да го гледам,нито да го слушам!Ако го взема за работник,ще ме връча една лопата да ми бърка бетон,а той нещастникът ще умре на 3-тата минута!Пълен боклук!Моля ви-не ни го сервирайте този заю-баю!Некадърника е повече от противен!

Тук обсъждаме изцепката на Борисов! Кажете нещо по въпроса! Чух с ушите си приказките за ината! Вие одобрявате ли такова поведение?

Не искам Боко мутрата да ми се извинява, искам да си подаде оставката ВЕДНАГАААААА!!!!!

Искаш, ама няма. Поне още 2 години ще търпиш. Може да псуваш, ако ще ти стане по-леко. А ББ ще си го мести от единия крачол в другия. И ще продължава да навира БСП на Мурджо в ауспуха.

Ето, почва се медиен спор за думите. И мисълта на хората се насочва към: Станишев или Борисов. На заден план остава проблемът с дейността на Шеврон и нашата природа. А, сега кажете, че и двамата не играят за един отбор против интересите на българските граждани!

Що не вземе да се скрие тоя паразит вече, прекалява и прекалява, и защо още не е в затвора за всичките си безобразия, и за престъпленията на министрите и заместниците при неговото управление?! Акъли ще дава постоянно - нахалство до безкрай! Да беше направил поне нещо като хората, с грижа за хората, а не за обръчите, кръговете, Азермеликовите аверчета, гръцките бутафорни фирми, които заграбиха милиони евросредства, наеха само на хартия някакви хора и си присвоиха сумите, а ние загубихме не само пари, но и доверието на ЕП и ЕК, че сме способни изобщо да вършим нещо смислено с парите?! като знае много как се управлява и какво да се говори на хората - да го беше правил, бе, какво му пречеше?! А сега да се скрие в дълбока дупка и да не дразни с бузестата си муцунка на недодялан и недорасъл, макар и с атриктивна дипломка от Лондон за една година курсче по нещо си! Неговото време отдавна и безвъзвратно свърши!

Е, и какво като вземе та се извини, пък после наистина вземе та подпише "на инат"? Въпросът е да има наистина едно правилно решение, в защита на прирадата и хората.

Станишев ще се извини ли на българския народ за себе си? Иска ми се това да се случи, като е започнал с извиненията. Нека почне първо той, така е редно! Иначе е ясно каква свиня е. По-точно свинче. Свинята е Първанов, а големите нерези дерижират от чужбина, накои и от страната. Чакаме извинения, другари!

Здравейте Циркаджии! Искам да напишете,че настоявам Бойко Борисов да се извини на хората за безотговорната си реплика за подписване на инат! Освен това настоявам за консултант по проекта да се назначи Ахмет Доган! За настаняването на специалистите от чужбина в Бг да отговаря Милен Велчев понеже има леглови капацитет в хотелите си. Всичко останало ние ще разпределим вътрешнопартийно! За отговорник определям ДРУГАРЯ Р точка Овч. Снябдяване с напитки и мобилни тоалетни(при липса на фонтани) ДРУГАРЯ Р.П.-Каскадата от Плевен! Разбрахте ли циркаджии!!!

НЕ СМЯТАЙТЕ, ЧЕ СИМПАТИЗИРАМ НА СТАНИШЕВ! НА ОГРНИЧЕН ЧОВЕК КАТО БОРИСОВ НЕ МУ ПРЕЧИ ПИПЕТО ДА ПОДПИШЕ ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ЗА ТОЗИ ГАЗ Е НАУЧИЛ СКОРО ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ. БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА СТРАНА И ПРОУЧВАНЕТО, И ДОБИВАНЕТО НА ШИСТОВ ГАЗ Е ЕДНАКВО ВРЕДНО. АЗ СЪМ НА 67, НО КАТО СТУДЕНТ РАБОТИХ ПРЕЗ ЕДНО ЛЯТО В СЕВЕРОЗАПАДНА ГЕОЛОШКА БРИГАДА. ОЩЕ ТОГАВА НАУЧИХ ОТ ИНЖ.ДАПЕВ, ЧЕ ШИСТЪТ Е СКАЛА В ЗЕМНАТА КОРА, КОЯТО СЕ ПОЛУЧАВА ОТ НАТРУПАНАТА КАЛ, КОЯТО Е СМЕСЕНА С МЕТАН ПОЛУЧЕН ОТ МИНЕРАЛИТЕ В НЕЯ. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ШИСТОВ ГАЗ ИМА ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ. ЕДИН СОНДАЖ И КЛАДЕНЕЦА, КОИТО СЕ ПОЛУЧАВА ОТ НЕГО ТРЯБВА ДА ПОЕМА ХИЛЯДИ ТОНА ВОДА И ХИМИКАЛИ, КОИТО СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО, И ТАКА СЕ ДОБИВА ШИСТОВИЯ ГАЗ. ТОВА ГО ПРАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ В НА ГОЛЕМИ И БЕЗЛЮДНИ ТЕРИТОРИИ, ЗАЩОТО СЕ СЪСИПВАТ ПОДПОЧВЕНИ ВОДИ И ПРИРОДАТА. ЕДИН КЛАДЕНЕЦ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА НАЙ-МНОГО ДВЕ ГОДИНИ И ТРЯБВА ДА СЕ ДУПЧИ НОВ СОНДАЖ И Т.Н.

Всички не могат да знаят това, но и то поне малко акъл трябва, за да проумееш каквото разбиращите ти казват. И да не си инат като магаре.

Браво, Жоро! Много точно изказване. Но уви, няма да има кой да чуе и най-вече да разбере.

За подобно изказване във всяка нормална държава ББ трябваше да си е подал вече оставката. Но от полуграмотна мутра какво да се очаква.

А за такова управление серГЕЙ в всяка друга нормална държава щеше да лежи в затвора.

Е, няма ли да излезете вече от тази инфантилност, кажете? Друго, освен "намека" с името на Станишев не можете ли да измислите?

Ама тоя от снимката наистина прилича на някакъв оноден гризач :DD

ПРЕЗОКЕАНСКИ ЛАЙНЕР!

АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО ХОРАТА МОЖЕХА ДА СЕ ПРЪСКАТ ОТ ЗЛОБА,серГЕЙ ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВИЯТ ТАКЪВ СЛУЧАЙ И МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИ ЖАЛКА ПАРТИЙКА.

Сергейчо, ти да си чул или видял Господ да се е извинил на някой! Не се излагай! Той и на футбал да спъне някой, падналият се изправя и му се извинява! p.s. под "той" и "му" имам предвид Бойко, да не стане объркване, че тогава и той няма да ни спаси от Него.

Ами да, ако се добива шистов газ, ще падне монопола на руснаците, а Станишев е против това! Не че го е грижа за хората, но интересите са друго нещо!

Станишев, ти извини ли се, когато ти представиха онези подписи и когато приветства хората със "Здравейте циркаджии"! Аре у лево - тамо ти е мястото!

А-у-у-у, колко е лют! За един Гей направо е фурия. За своите симпатизанти е един малък Че Гевара. Под формата на долен ляв педал. Но ББ просто няма да му обърне внимание. Ситуацията е като някакъв въшлув помияр да се залайва с едър расов Доберман. Оня, само като му изръмжи и палето си подвива опашката. В най-добрия случай ББ ще си го премести от единия крачол в другия. А това надали ще му попречи да набута Станишката за пореден път на Мурджо в ауспуха.

Отново дрънканици не по темата!

Срамувам се,че ББ не е избран за генералисимус. Къде е гражданската съвест. Къде са медиите. Къде е парламента. Защо мълчи съвета на посланниците.Вожде ти си слънцето и луната, ти си приливът и отливът. ти си бъдещето и дай боже миналото. АМИН.

Станишев, ти по-добре си плети кошницата, че Първанов се връща, за да ти седне на председателското място на партията. Защо ли, защото ти си неуспешния министър председател, а той е успешния президент /според вас/ - два мндата искрара, абв-то замразявал - крои ти гащи.....мой приятел вечен драги ми смехурко

С всеки изминат ден Бойко Тикватапоказва своята истинска същност на човек с нисък интелек,слаби нерви,нулева конпетентност,мутренски заплахи. Колкото по бързо се отървем от това "чудовище" толко по добре за всички ни.

Ти гледа ли интервюто или просто си говориш наизуст? Ако не си го гледал го гледай и после говори.

И 3 музея откри за 2 г.

Като са му слаби нервите да ходи да си почива.. управлява една държава и един народ, чиито живот зависи от тоя, на инат! как е възможно все още да има хора, които да му пляскат? Че той на инат утре може да реши да обяви война на Русия? В такива случаи си мисля, че е по добре че нямаме армия, че иначе сме загинали...

Вие на инат ли не можете да разберете, че като защитавате Триглавите мошеници, защитавате и тиквите им?! Те да не би да паднаха от Марс? Боцко колко години се подвизава като всякакъв, от Тошо.. та до царо и Станишката?! Историята на БСП и ДС трябва вече да завърши един път за винаги, за да няма рецидиви!!!

Абе тоя шистов газ да не е на добричлии или на Нови Пазар, че те ще казват!

ми да не е на простата тиква, че тя ще решава??

От мутрата извинение няма да видим,но най-лошото е,че има защитници.

Пак не си разбрал! НИЩО! 19.09.2011 14:52 ( нерегистриран ) Боцко си е закономерният продукт от Гоце, Гейчо, царо, Доган! Докато не започнем да се отърваваме ЗАВИНАГИ (а не да ги връщаме "да ни оправят" през 4 години) от старите вечнонегодни управляващи, новите няма да са по-добри!!! И ИЗОБЩО, ама ИЗОБЩО няма да им пука за избирателите им, които пак са ДОКАЗАЛИ, че са идиоти!!!

Всъщност т.н. от баш -баканинът "протест" бяха няколко плаката, вдигнати съвсем мирно, тихо, възпитано, по европейски и съвсем в реда на нещата и най-вече без нарушение на реда. Същите изразяват просто едно мнение и несъгласие с официалната политика - нещо, което се прави ежечасно някъде по света. Мисленето на ББ / Баш Баканинът/ е абсолютно авторитарно, тоталитарно, недемократично и потисническо - съвсем за други отминали времена. От какво е недоволен - от това, че все още има останали тук мислещи хора, а не стадо тъпо гледащи гербо-говеда; от това, че има по-умни, знаещи и можещи от него? Че този човек просто е на крачка от въвеждането на еднолична, едноуправна само от него власт!!! Помислете ако някой висш държ.чиновник рече по повод протестиращи пред Белия Дом или където и да е в нормална държава с плакати хора, че ще им пусне шиистовия газ напук, защото го дразнели ?!? Случилото се ако не е политически боклук.. А с боклука какво правим?

драги друзя,нима не разбрахте,че нез 'сталин'/Бойко/ няма да се оправим..?!то е толкова ясно,ама мнооого боли,щото е истина!а,иначе да се обиждаме между нас си..ми,то си е просто кат добро утро за повечето в таз,както беше рекъл един доФтор Ч/ц/ирков..'обрулена държава'..а,ние сме овце,колкото и да не ми се иска да е така

Да, бе, ще се извинява!? Да не го е казал някой министър, че да го овика на поразия. Бойко е прав дори, когато не е прав!

Да се извини..., ама надали... Много искате от един мутрафон.

Представям си Обама, по анцунг и шорти, с нацупена муцунка, прави изказване за талибаните, докато открива нова дупка на вашингтонската канализация: "Талибанчета, момченцаа, ако продължавате да ме дразните и да ми образувате нерви аз пък имам атомни бомбички и ще взема да ви пусна едничкаа!" А после, докато си е клатил с ръце в джобовете калъмбаците, реже лентата и навира два от пръстите си с парче хлебче в устата на девойка, облечена в народна носия....

подмокри ли се докато си го представяш?