Борисов към Павлова: Покани Станишев на ”Люлин” и в гората и се забавлявай

В началото на заседанието на Министерски съвет днес премиерът Бойко Борисов призова регионалния министър Лиляна Павлова да покани лидера на БСП Сергей Станишев да разгледа магистралите, които е построило това правителство, и тези, които е построило предишното.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Павлова: Покани Станишев на ”Люлин” и в гората и се забавлявай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не се оженят тия двамата от снимката? Може и да мирясат, че и ние покрой тях, пък може и дечурлига да си народят - бъдещи събирачи на тол-такси на прехвалените им магистрали...

АМИ ДА МЕРЯТ С ДРУГ АРШИН ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ КОЛКО РАБОТНИ МЕСТА Е ИМАЛО И СЕГА И ПРИ ЕДИНИЯ И ПРИ ДРУГИЯ КОЛКО ПАРИ СА ИМАЛИ И С КАКВО МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЖИВОТА ГОСПОДА НЕ Е САМО МАГИСТРАЛИ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДА СТРОИШ ПЪТИЩА КАНАЛИЗАЦИИ ЗА ТАКИВА РАБОТИ В ДРУГИТЕ СТАРНИ ДАЖЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ПО КАФЕНЕТАТА ТОВА Е ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ХОРАТА ПЪРВО СИ СТРОЯТ КАНАЛИЗАЦИИТЕ ПЪТИЩАТА ПОСЛЕ ЖИЛИЩАТА СПОРЕД ЕДИНИЯ НИ УПРАВНИК ПО ДОБРЕ ХАРАТА ДА СА ГЛАДНИ НО ДА ИМАМЕ МАГИСТРАЛИ ИЛИНТИЧКИ ЗА ПРЕД ЕВРОПА А ЗА ДРУГИЯ ХОРАТА ДА СА СИТИ МОЖЕ И БЕЗ МАГИСТРАЛИ А

Ами да си го кажем направо - освен министър-председател мутра, си имаме вече и министър-председател ... сводник...!

Престъпно нагъл тип, си Борисов, заедно с дебеланата-мъжкарана на снимката, Станишко, я я вземи и отидете в гората да се забавлявате, само не зная ще я задоволиш ли, а може и боя да си изкараш!!!!

Ами да си го кажем направо - освен министър-председател мутра, си имаме вече и министър-председател ... сводник...!

Му-у-ха-ха-ха-ха! Уби мъ!

Да земат и боса на Водното от Русе, кадър на Станишев и Михалевски още управляващ да им плати сметките, той му разбира. Ида казва защо да ме сменят като моите се връщат догодина .

ПРИ СТАНИШЕВ ПУСНАХА ЕДНИ 30 КМ ДО СТАРА ЗАГОРА, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ОТ ВРЕМЕТО НА ТАТО. АЗ ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ. А ВИЕ? КОМУНДЕТАТА СА ДОСТАТЪЧНО БЕЗОЧЛИВИ И НАГЛИ, ЗА ДА ТЕ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ НЕБЕТО Е ЗЕЛЕНО, А ПОЛЕТО - СИНЬО.

ХАХАХА МНОГО СЪМ ПРАВ! САМО ТАКА! ЩЕ ГИ РАЗМАЖА АЗ ТЕЗИ КОМУНДЕТА!

Где си, бре Калитко, ний тука с Наполеон и Дарт Вейдър те чакаме в беседката за белотче...

ЕЙ ВИЕ ОТ ДИРА ЗАЩО ИЗКРИВЯВАТЕ ИСТИНАТА. ВЗИМАТЕ ПЕТ ИЗРИЧЕНИЯ И ПРАВИТЕ ЕДНО? НАЛИ ИСКАТЕ ДА СТЕ ОБЕКТИВНИ.А? ``Покани Станишев в Люлин и в гората и се ПОЗАБАВЛЯВАЙ``

Не съм про-комунист, но такова просташко изказване може да бъде направено само от Супер-простак, какъвто се оказва настощият МП на РБ, другара ген. д-р ББ и цялата му ГъРбъва свита - Гражданите за противо-Европейско Развитие на Булгаристаня!!

ТОЙ СЕРГЕЙЧО СИ Е НЕЖНА ДУША... ПРЕДПОЧИТА ЗАНИМАНИЯ С АЗЕРЧО МЕЛИКОВ И ЧЕРВЕНИТЕ ПРАШКИ... ИЛИ С ДРУГАРКАТА НА ДРУГАРЯ ОТ ВПСЪВЕТ - СЪПРУГАТА НА ДЪРТИЯ МОШЕНИК ЙОСИФОВ. И ДВЕТЕ МУ ДЕЦА. ЗАНИМАНИЯТА НОРМАЛНО СЕ ПРОВЕЖДАТ КОНСПИРАТИВНО ИЗ ШУБРАЦИТЕ. И СА ПОДПЛАТЕНИ С ПО НЯКОЙ ОТКРАДНАТ ДЪРЖАВЕН МИЛИОН. ТЪЙ ДЕ, КАК ДА СЕ ГРИЖИ ДОБРОТО МОМЧЕ СЕРГЕЙЧО ЗА ПАРИТЕ НА НАРОДА ИНАЧЕ?

мин. Павлова - новата Мата Хари ;)

Поредните словесни Борисовски "бисери"и идеи:"Покани Станишев в Люлин и в гората и се ПОЗАБАВЛЯВАЙ"!?Интересно как е реагирала на това умно предложение за забавление госпожа министърката Павлова?На мен ми звучи подигравателно и унизително за младата,семейна дама с ранг-министър.

Ами да си го кажем направо - освен министър-председател мутра, си имаме вече и министър-председател ... сводник...!

Ей, Бочко, Станишев е Народен Представител, па било и миризлив, а Попова е само министър назначен от теб, който можеш да смениш, когато си поискаш! Бочко, ти наруши Парламентаризма и Демократичните устои на Р.България!ОТИДИ СИ С ДОБРО!

ББ и Павлова да се хванат под ръчичка и да ги няма! Шут!

Големи тъпаци са и двамата!!!!

Смешник. Серго е естет не е месар. Бая зор ще види.

Станишев е мишка. Къде ще ходи в гората, там е страшно.

ПОКАНИ ГО И ВЪВ ВИК РУСЕ ПРИ ЧОВЕКА ИМ НА СТАНИШЕВ, ГАГАУЗОВ, МИХАЙЛЕВСКИ ДА ГО ПИТА ЗАЩО ОЩЕ СЕ Е НА РАБОТА И ЗАЩО СА БИЛИ ИЗБОРИТЕ В РУСЕ. И КОЛКО СА ОТКРАДНАТИ ПО ВРЕМЕ НА 3 КОАЛИЦИЯ , ЗА ВРЕМЕТО НА ГЕРБ НЯМА ДА ПИТАМЕ

До сега боце е построил по-малко магистрали (като километри от бат Серго). Очевидно наглият лъжец лежи на кълката, че една лъжа повторена 100 пъти изглежда като истина. Дори да довърши изцяло Тракия ще построи точно колкото Сергейчо. Да не говорим за Люлин, която отива до никъде, минава през ненужни тунели и започва през кутоазната измишльотина за кръгово движение в небесата всред пустош от незаконни сметища и тръни.

Километрите може и да са по-малко, ама пък резнатите ленти са на килограм! Нема по-добър от Боко!

Охраната си е охраната! Простакът си е простак! Министър-председателят на Република България е и двете!

Боко днес има много силни флуктуаций. Някой некачестевн чипс са му пробутали от бригадата на Антон Кутев ,и той го е изпраскал целия докато е гледал на запис строенето на Хаймбоаз с кирки....

По- голяма махленщина досега не е имало в българското медийно пространство. защо медиите разпространяват тази шпростащина. защо не пожалят бедния български народ, който незнам защо си завря този простак да гон управлява и да кудкудяка на всека пресечка от магистралите. Искам да кажа, че в такъв момент да коментираш изказвания на опзицията пред най- близките ти гъзолизци и при ясното съзнание, че това се говори, за да се публикува в медиите под предтекста- прозрачност на заседанията на МС е идиотизъм и цинизъм. За жалост това е нивото на нашите управляващи и е редно вече да го осъзнаем. Не може ортодоксален комунист като ББ да говори, че е демократ. Справка- неясната му биография.

ТЯ ТАЯ ЛИЛИ СИ Е БАЯ СТРАШНА. НА ГОЛЯМ ТЕЗГЯХ, БАЯ ГОЛЯМА ТОЧИЛКА ЩЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИ.

Аз и голяма част от моите познати отдавна не я гледат!

До Печка.Препинателният знак го поставям на женкати между краката.Честито.Когато двама си острят моливчето просто не си слагай дупето да не отнесеш и ти някой препинателен знак.Примерно ??? защото може да се закачи там.Ха честито.Да ти е на харлия

Браво, браво, надмина себе си! Върхът на българската ЕнтелЕгенция! Ама за тоя пост няма кинти от Посирано, посиранче мамино! Жалко е, че такива хора също имат право на глас!

Съветите на Бойко са винаги добри. Който се вслушва в тях никога не греши. Само че,този път, Лили да не се надява много...Със Сергей Дмитриевич е трудно, почти невъзмоижно ...

АКО СЪВЕТИТЕ НА ТОЯ ОЛИГОФРЕН БЯХА ДОБРИ-СЕГА НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ И ВСИЧКИ В ЕВРОПАТА ДА НИ ГЛЕДАТ ПРЪСКАЙКИ СЕ ОТ СМЯХ.

Може да си прав, но със Сергей Дмитриевич е трудно, почти невъзможно... да стане нещо продуктивно.

Магистралите бяха проектирани и започнати при предишните правителства и не само на тройната, ББ само ги довършва и то доста зле, всеки който е пътувал по Тракия го знае, затова и преасфалтират. А вожда и учителя разширява своите "знания" минавайки през охрана, премиерстване, хидроинженерство, енергетика и пътно строителство, заже може "успешно" лекции да изнася на онези от Брюксел по въпросите с евросъюза и еврозоната. "Блазе" ни с такъв управник и пази Боже да е за по-кратко!

НАГЛОСТТА НА БОКО МУТРЕВ НЯМА ГРАНИЦИ . ЩОМ ИМА НАГЛОСТТА ДА ТВЪРДИ , ЧЕ ПОСТРОЕНИЯТ ОТ НЕГО БУЛ. ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ НЕ Е МРЪДНАЛ, ТОВА Е ВРЪХ НА ПРОСТАШКОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ. 1 ТОЯ БУЛЕВАРД НЕ Е ПОСТРОЕН ОТ НЕГО , АОТ ТОДОР ЖИВКОВ, НА КОГОТО ТИКВАТА БЕШЕ ПРИСЛУЖНИК 2 ТОЙ -МУТРАТА МУ НАПРАВИ ТАКЪВ РЕМОНТ ,ЧЕ СИ ОСТАВИ РЪЦЕТЕ 3 САМАТА МУТРА ЗАЯВИ , ЧЕ НЯМА ДА ПЛАТИ ФИРМАТА СТРОИТЕЛ НИЩО ДОКАТО ЗА СВОЯ СМЕТКА НЕ ОПРАВИ ПЪТЯ. ПРЕАСФАЛТИРАНЕ НА ЦАРИГРАДСКО НЕ БЕ НАПРАВЕНО И СЕГА ТО ПРИЛИЧА НА ИСТИНСКО МОРЕ С ВЪЛНИЧКИ И НЕРАВНОСТИ. ТОВА Е БОКО-МУТРЕВ РЕЗУЛТАТА И НИЕ ВСЕКИ ДЕН ГО ВИЖДАМЕ. КОЛКОТО ДО ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИ - ТИ ДЪРТА МУТРО НЕ БЕШЕ ЛИ КОМУНИСТ И НЕ ЗАРЯЗА ЛИ МАРКУЧА В ИМЕТО НА ЧЛЕНСТВОТО В ЛЮБИМАТА ПАРТИЯ

Днес щатните драскачи се явиха доста неподготвени.Заглъхна съсела КГБ,заглъхна.на няма го .Оттоплото е .То лежа в ловешката болница и често си забравя лекарството.Защо лае против Станишев.От какъв зор.всички искаме да живеем подобре.Ако тия са подобри от от ния всеки да прицени от своя джоб.Посерковци винаги е имало.

Обаче, ти, от централния щаб на Посирано си винаги на линия. И още не са ви научили къде и как се слагат препинателни знаци. По неграмотността винаги ви познават!

То, препинателните знаци, и на теб не ти е ясно, къде се слагат! Не си по грамотен!

Недозряла зелена 33 годишна тиква - това имаме за премиер. С манталитет на единадесетокласник от училище за деца с умствени увреждания, самовлюбен пуяк и ненужен ни пожарникар без маркуч. След като иска пари, да беше станал като Андрей Иванов от СОС - старшина от МВР, специализирал се в недвижимо имущество чрез кражби. Елегантно, доходно и нямаше да ни досажда с тъпизмите си. Ама като си продукт на Тато, няма начин да проявиш чувство за мярка, то не е за филери и ченгета... Европа, кога щге дойдеш при нас със своя блясък и интелект? Толкова си близко и така си ни далечна заради серсемите от милицията...

Ееее, голям "вятър" му правиш с годините, на 33 е бил доста отдавна!

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се обаждали и за заплашвали екипа на bTV със закриване! Всички коментари против ГЕРБ се трият а по bTV тече масирана реклама на ГЕРБ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ ПРОДАЖНА ТУРСКА МЕДИА bTV! ХОРА РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В САЙТА НА bTV ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!

Аз и голяма част от моите познати отдавна не я гледат!

понеже Бойко знае всичко и за всичко дава съвети и от всичко разбира, дали ако Попова и Станишев отидат в гората, трябва да го попитат как да го направят... или ако не го попитам дали пък няма да им се разсърди, че без да се посъветват са го направили. Това де... огледът на дърветата....

ПОЛЗВАЙТЕ ФИДОСКАТА ЗА ВАЛЯК ПО МАГИСТРАЛИТЕ ,ЗА ДА НЕ ГИ ОСКЪПЯВАТЕ ДВА ПЪТИ, А ЛИЛЕТО ДА ПРАВИ СВИРКИ НА СЕРГО. ТЕ ДВЕТЕ СА ГОЛЯМ СМЯХ.... БОЙКО АКО ЗАСТАНЕ МЕЖДУ ТЯХ - БОГАТ САНДВИЧ ЩЕ СТАНЕ.

Смях през сълзи!

Другарят Борисов така се е влюбил в Станишев, че по цял ден повтаря само неговото име. От сутрин до вечер! Сигурно вече го сънува и наяве.

Мощното Лиле да поканело хамстерът на магистралата и в гората и да се забавлявала!!! "Заведи го, кажи: "Аз съм дама, каня те из гората... или на Водното огледало."Ти си дама, няма да ги обиждаш, няма да ги пресираш, ще бъдеш внимателна" А питате ли го Станишката, дали той ще се забавлява, че му е нежна не само душата!???

Ще го покани ми, те и давамата са от една клонка така и така има за какво да си хортуват. Иначе Бойко както обикновено го е обърнал на селска седянка ...

И двамата са маскари! Спорете кой колко завода е построил, с колко е увеличил доходите на средния българин, с колко е паднала безработицата, емиграцията, как се е подобрило здравеопазването, образованието и др.под. К'во ми се правите на мъже с асфалт. И двамата сте комунисти, макар единия да се води мутра, а другия "интелектуалец". Ние ви мразим и двамата, защото ни лъжете и ни крадете, нас, децата и родителите ни!

Аман от ЕнтелЕгенти, дето смятат, че правителството трябва да му построи завод

Кажи, за какво ни е правителството? Какво точно работи всичкия тоя народ, който си взема заплатките и бонусчетата от нас - работещите в България, чиито стандарт се понижава с всеки ден?

Dobromir Dimitrow

Аман от малоумници, коити не разбират контекста! То си е ясно, че батбоко само ще пререже лентичката, но нали трябва някой да покани инвеститори и да им създаде условия! Е, правителството има възможността и задължението да направи това, иначе за какво ни е?

абе лицето Борисов да не е воаьор. Или си пада малко сводник. Да събираш по шосетата и завоите им жени за министри и да подканяш други да се крият в гората с мъже, нещо намирисва. Може пък да е намек за руския произход на Попова. Нали знаете руските с какво са известни в Европа. Това не го вярвам за ня.

ББ вкара в Министерството и парламента многотонажни и добре охранени дами като Фидосова и Лилянка.Ама Станишев не си пада по охранени и цицорести дами,а и разходките по магистрали с ножица в ръка са запазена марка на Бойко Борисов.

Важно! Абсолютно се забранява да бъде "дразнен" Негово Височество Бойко Б. по какъвто и да било повод. Всички се задължават да се съгласяват с Него и да не противоречат и критикуват по никакъв начин. За престъпилите закона за Б.Б. следват тежки санкции.

Интерсно защо дир.бг публикува само по 5-6 статии на ден за Тиквата. Изостават, някои други медии по повече пишат, субсидиите пак на друго място ще отидат :) Момчета, я да се стягате и да увеличите производителността :)

Много хубаво го каза Бойко - забавлявайте се стях/с БСП -то/. А той това го умее много добре. Направо е виртуоз да си поговори в Парламента с Курнелия, Мая, Сергей Дмитриевич или Михалевски. Другар/к/ите получават направо уртикария .... При дамите се получава даже хормонален излишък.

до Мдааа лесно е анонимен да философствуваш. ама както си дървен да не се запалиш от напрежението дето изпитваш докато цъкаш на компютъра. Много е лесно да преасфалтираш част от автомагистрала Марица и да срежеш лентата. ела само да видиш какви дупки има по нея. Ако за всяка дупка ще реже лента, трябва му сандък с ножици.

братвежи на невежи.

Махараджите са в Индия, а Бруней си има султан

Тя Лили ако го докопа Серго в гората......горкият той....