Борисов и Станишев обсъдили бежанския проблем в самолета за Брюксел

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев са обсъдили на път за Брюксел темата за кризата с бежанците. Двамата са се ангажирали да поставят въпроса съответно на срещата на върха на ЕНП и ПЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Станишев обсъдили бежанския проблем в самолета за Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам ако не се оправи положението до 2 седмици да започват масови протести поведени от ВМРО и Атака срещу правителството и всеки, който държи границата да остане отворена. Ако националистите не се размърдат - ще се намерят неказионни сили да поведат офанзивата. Българския народ е единодушен по тази точка и всеки, който е против да си взема чукалата и да си заминава, и без това повечето не са особено свързани с местното население.

Нищо чудно плюенето да е за пред хората. Всъщност е добре да се разбират иначе.

за Станишев като за сламка!

И двамата са се впили като удавници не пускат властта!

Тиквето се изпъчило от доволно по-доволно, а Гейчо из отзад му крои гащи!

Вперил е поглед в гъзичката на Боко!

Тия двамцата нещо много взеха да си хортуват? Да не вземат сега да изхвърлят Болния Фикус и да се крепят на златен гробарски глас?!

2 броя комунисти играят театро за пред бабичките.И двамата са еврейски слуги и изпълняват антибългарски сценарий.Все пак на предателите съдбата винаги е била ясна.

Интересно като какво ще представлява тази ограда на цели 30 км граница, която ще се изгради от 40 човека за 35-40 дни?!? Вероятно нещо, през което и едно бебе ще може да пропълзи. Някой има ли идея какво смята да прави Найденов и има ли изобщо този м.ндил намерение да охранява сериозно границата?!?

Правилно се интерсуват от съдбата на бежанците. Това ги чака твърде скоро.

А Цецко бил в тоалетната и подслушвал по навик!! Кво да се прави - всеки с хобито си!!!

Пътуването е било опасно! Бойко, като в транс, започнал да реже предпазните колани, мислейки, че са ленти за откриване на обекти!!!

Хайде сега някое герберче да отрече ча бати му Боко не е комунист а Сергейчо - популист мошенник Важното е че и двамата са крадци и то не само на пари но и на животи.

Ясно, на връщане от червеното килимче са близали рани един друг и са чертали тактики как да се измъкнот сухи от блатото.

сега разбра ли се,че ни клатят и от двете страни.прост народ,слаба държава.скачайте още по площади и Бузлуджи,докато политиците ви се присмиват.

Боко-плиткоумний обсъждал. Хайде холан- рано ми е да слушам кратки вицове!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ....КОЙТО Е ОТ СОФИЯ ВЕРОЯТНО Е ЗАБЕЛЯЗАЛ КАКВО ЧУДО Е ПО ЦЕНТЪРА , В РАЙОНА НА ХАЛИТЕ И ПО БУЛ. ВИТОША ЗАБЕЛЯЗВАМ СТРАШНО МНОГО АРАБИ И НЕГРИ. КАТО НАЙ -БЕДНАТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА НЕ МИСЛЯ , ЧЕ МОЖЕМЕ ДА СИ ПОЗВОЛИМЕ ДА 'ОТГЛЕЖДАМЕ" ПОДОБЕН ТИП БЕЖАНЦИ ... ЗАЩОТО РЕАЛНО ТЕЗИ ХОРА МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ А И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ БЪДАТ В ТЕЖЕСТ НА И БЕЗ ТОВА ОТЪНЕЛИЯ БЮДЖЕТ НА СТРАНАТА НИ.

Ние не ги допускаме, Брюксел ги вкарва организирано, за да подсили геноцида срещу българите. НИе нямаме българско правителство, което да вземе мерки, в националния интерес.

Тези са откачили. Такъв важен въпрос, касаещ националната сигурност, ще се решава в движение, защото са много заети и нямат време да го обсъждат сериозно в Парламента. Дебелакът Пеевски го дъвчат вече половин година, а за проблема с бежанската криза - ей така, между другото. Значи отиват абсолютно неподготвени в Брюксел. Престъпление!

НАПРАВИЛИ ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЯ С ГОЛЕМИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ БЕНДЖАМИН НАТАНЯХУ И РЕДЖЕП ЕРДОГАН :)

Разговора е бил нещо от сорта: - Абе, господарите от Брюксел искат да вкарат поне 50 000 парчета сирийци от Мали до Нова Година, как ще насмогнем с темпото, че да вземем премиите? - Спокойно, при това просто население, можем и един милион да им нашием до Коледа даже.

някой заблуден, преминаваш се задържа на нашата територия и то не за дълго. Няма инвеститори. Сега и тоя вой за земята? Освен мафиоти от изтока, които и сега купуват съм убеден, че никой няма да си даде парите да купи каквото и да е било в тази страна на абсурда и циганията.

....и разговорихме по тази тема няколко приказки

А къде е онзи умник доктор Желев да обясни защо навремето бяха демонтирани съоръженията по границата?

вече свободно може да се пътува в чужбина а имаше надежда, че комунизма си отива и няма всички да напуснат страната. При комунизма ако я нямаше стената, нали не мислиш, че някой щеше да остане тук?

Такива като тебе едно време ги не ги бавехме, по един, по един и всичките до браздата... някой и отатък браздата, така да му дам шанс да почуства един вид свободата.

Питай Мексиканците дали ги спира оградата на Буш. Как си ги представяш, че се връщат в Сирия като стигнат до неохранявана ограда от тел с дебелина 2 милиметра.

Боко мамин сладък с глава на тиква, никой вече не те бръсне за слива най-добре си иди в Банкя да ядеш филии с мас!!!

Малко от малко направи компромис. Писна ми да се делим и да се плюем. Какво толкова го мразиш. Половината българи гласуват за него. А ако гледаш под 50 години около 60%. Е тия хора толкова ли искаш да им заглушиш гласа. Ето сега има някакъв консенсус градивен имаме шеф на ПЕС който ако не се прави на шеф на вселената е що годе приемлив. Борисов има доверието на ЕНП и Меркел. Това е достатъчно за да имаме подкрепа дори да променим неща в ЕС които са от полза за самия ЕС като емиграционната политика. Сега е момента да престанем с дебилната критика и да критикуваме нещата които има смисъл. Аз що народ познавам с по тиквени глави и пак са хора. Това да ти е проблема че не му харесваш главата.

ДВАМАТА КОМУНИСТИ СЕ ОТДАЛИ В САМОЛЕТА НА ПОЛИТИЧЕСКИ АКТ В КОЙТО СТАНАЛО ВЪПРОС КАК ДА ПРОДАДАТ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА ... ... ИНАЧЕ ГОСПОДАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ЩЕ ИМ ДЪРПАТ УШИТЕ

Добре. Каквото и да е в тази статия тона е малко по умерен. Няма я обичайната злоба. Има конструктивна позиция и на двамата. ЕС има нужда от мерки и от ситуацията с земята може да излезе полза ако се ползва за привличане на вниманието на ЕС. Иначе наистина няма смисъл да забраняваме на холандци французи и шведи да купуват земя след като те и не се бутат. В Гърция и Унгария като гледам няма наплив.

Единия бодигард на Тодор Живков--чисто от БКП,а другия предците са му били в ръководството на БКП.А сега кво да праим

Защо не се включат безработни, здрави пенсионери и бивши граничари. Срещу възнаграждение ще свършат поне работа на ползу роду.

Не е важно ---ОБСЪЖДАНЕТО ,А РЕЗУЛТАТИТЕ !

Баце ,как не я изхвърли през люка тази мазна невестулка? Той и павиана Сайдера не мога да ги дишам..

Погледа на Станишев подкосява крака. ВИЖТЕ САМО КЪДЕ Е ВПЕРИЛ ПОГЛЕД. ГОРКИЯ ВИНЕГИН

....тая снимка.....кърти!

Въпреки,че категорично не харесвам нито Станишев, нито Борисов, не мога да не ги поздравя! Това е държавническо мислене и поведение! Кризата с " бежанците" се задълбочава, мъдрост е нужно на държавниците ни сега!

iq oosh

кое, че разменили няколко думи?

да, така е . наж-после реагират адекватно.

Изчакай дя видиш и чуеш резултатите след завръщането им, пък тогава ако има защо - поздравлявай!

да видиш

януарий

от тия двамцата не очаквам нищо добро, дано поне вредят по-малко...)

А оня дето се.нарича президент все още се.кани да свика Консултативен съвет по въпроса с бежанската вълна. Не му остава време - зает е с: 1/ пресконференции за изясняване имотното му състояние; 2/ пресконференции за Делян Пеевски; 3/ тайни или закрити срещи за празници като рамадан и др.; 4/ комплоти за нова конституция, ново правителство, нови монополи... 5/ не на последно място е зает с това да се учи на политика и риторика.

И как си го представяш този консултативен съвет. Самото му име е доста несериозно. Като има парламент този консултативен съвет е безсмислен.

Станишко биде опрашен в ЕЪРБЪСА. Сега се чувства по-спокоен

Като са се залюбили младите, да си се вземат!

Станишев,тоя поглед тъка???

РАЗМЕЧТАЛ СЕ Е. ГЛЕДА ПРАВО В ЦЕЛТА

....не бе, взима му мерки....ще му става шивач на Борисов.

ташак. Никакви огради не са нужни ами аскерът да стреля на месо както преди 89година.

Няма аскер ,по границите НИ!Разчита се на вътрешния потенциал ! То пък, какво ли има в Бг ?

Ето, че имало все пак тема, по която съм съгласна с Вас, при това напълно! :) Десетина плюсчета от мен имате!

Явно ,...и ТЕ ще стават БЕЖАНЦИ !