Борисов призова симпатизанти да гласуват с ”не” на референдума

Премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов призова симпатизантите на партията да гласуват с "не" на референдума.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова симпатизанти да гласуват с ”не” на референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е същия като комунистите 90 година кадето агитираха да гласуват за тех щото щяло да стане по-лошо...аз ще гласувам против Герб винаги да видиме какво ше стане....

Казва ви, че както и да гласувате, Белене няма да се строи.

скрийте го този,че вече не се трае-вчера викаше да,днес вика не-малоумник

Следейки синусоидата на мисълта на доктора на всички науки, се сетих за простата аксиома, че човек както и да се върти, ... му все му е отзад.

страх лозе пази

Борисов, вие вече сте история. По това две мнения няма. След тия всекидневни гафове и малоумниците, които са ви наобиколили е само въпрос на време. По-интересно сега е тия, които ви доведоха с кой ще ви сменят? :) Има известен вакуум на харизматични и послушни момчета.

Защо бе тикво учиш хората какво да правят. Нали за това е референдум да чуеш тяхното мнение. Твоето мнение го знаем и то се мени на 2-3 месеца. Остави спокойно българския народ да помисли, да се информира и да реши кое е по-добро за него. До сега се убедихме, че това което правиш ти и партията ти не е в интерес на българите.

Прости му Господи той не знае какво говори ! Днес НЕ утре ДА в други ден пак НЕ.....и т.н. Ама ние си знаем ДДАААА

След като МУТРАТА казва НЕ значи трябва да си пълен простак за да гласуваш НЕ.Мислех да не гласувам,но сега съм длъжен да гласувам с ДА.

разбира се ,че трябва да се гласува с ДА - искам независима и богата България .

За което, КОМУНОИДЕ, ти благодаря! Че току виж тоя референдум събрал 62%... Да пази Бог...

Един баща цял живот заделял по малко,бавно и упорито.Построил къща.Заживяло спокойно цялото семейство.Не минали много години и комшиите поискали къщата да се затвори и да не се използва повече.Съгласил се бащата и замразил къщата.Не след дълго събрал семейството и ги попитал. - Събрах ви да решим,искате ли да си построим нова къща? -А пари тате?-пита сина -Ще изтеглим от някоя чужда банка на преференциален процент. -Защо,тате да строим пак къща и да изнемогваме връщайки толкова много пари.Та ние си имаме.Да си отвориме нашата,която ти замрази по настояване на комшиите. -Сега съм ви събрал,за да решим-Ще строим ли нова къща ,или не.- отсякал бащата. ЕТО ТОВА Е ПРИКАЗКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ И АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА !

Миличка ми Ивала, комунистът Станишко под строй събра 700000 гласа, за да ни направи страхливи и малоумни. Е, НЕ МОЖА! Сего ще му разкажем играта с нашето НЕ, НЕ, НЕ !

Трите пъти "НЕ" против ядрената енергетика и проекта АЕЦ"Белене" на министър председателя Б.Борисов, са 300 пъти ДА за турската неоосманска политика и на енергийно овладяване на Балканите. Тези които гласуват в референдума срещу българската АЕЦ, гласуват за турските АЕЦ и ново енергийно робство на българите. Пази ни Боже от нашите си национални продажници! А равнодушните и бездушните, които кротко не знаят какво да правят са сигурните утрешни предатели, защото страха за тях не е оправдание за "енергийното иго", което очаква България.

Е това е, то човека като е тъп и Господ не мож му помогна! Сега с тая "инструкция" дето я даде Вожда, тоя референдум ще стане като генерална репетиция на изборите.

Печалбата на АЕЦ Козлодуй за една... още година, която се е освободила от всякакви тежести е в рамките от 18 млн до 150 млн лева. Това ми звучи като "заплатата ми варира от 10 до 1000 лева"!!!От къде ги измисли тези цифри бре???

Заповядвам на всички българи да гласуват само с НЕ за лъжливото свинарче от Банкя.

Да не мислите, че това е последното решение на Б.Б. Чакайте, може до деня на референдума има време да си смени мнението още няколко пъти.

Каква е целта на това чучело - да няма ядрена енергетика и тока да се купува от американските ТЕЦ-ве и от Цветелинка скъпо и прескъпо, така ли?!

Каква е целта и има ли изобщо такава, на чучелото Борисов - да нямаме ядрена енергетика и тока да се купува от американските ТЕЦ-ве и от неговата Цветелинка скъпо и прескъпо? Това ли е??

Козлодуй ни я построиха Руснаците навремето....Сега България няма техничеката възможност и ресурс да си построи собствена централа.Нямаме и пари да си закупим от Руснаците или който и да е друг производител.Затова в най-добрия случай ще се сдобием с ядрена централа, собственост на чужда фирма с българско участие.В резултат цената на тока пак ще е в пъти по-висока,а риска от ядрена катастрофа си го поемаме ние...С две думи и да има и да няма все в г*з и все в нашия......

На всички ГЕРБерасти препоръчвам да погледнат интервюто на ББ в Панорама 08.04.2011! Ето линка: link

link

Не се получи от първият път: "link

С две думи - преди една година Борисов убеждаваше всички, че е жизнено важно да се строи Белене. После - така, а по-после -онака. Абе, карай да върви, слуша ли го някой въобще какви ги дрънка.

вероятно тогава ББ призоваваше да се гласува с ДА той не помни какво е ял преди 10 минути

АЕЦ не е щайга с домати. Нейното изграждане ще се отрази по най-разнообразен начин на икономиката. Строежа на такова крупно съоръжение ще изисква изработването на огромно количество разнообразни материали и ще има работа за българските предприятия. Да не говорим, че реакторите се строят по двойки и след изграждането на втория, количеството на произведената ел. енергия ще се удвои, при цена за построяването му много по ниска от тази на първия. Все пак банката-консултат, на която Бойко плати 8 млн., даде положителна оценка за строежа, но герберите игнорираха това.

Сега със сигурност ще пропусна да гласувам на този безсмислен референдум,но на изборите,оххх на изборите ще съм първи! И то не сам,ами с цялото ми семейство под строй.

ТОВЕ Е ЕДИН ИЗМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ. ДА ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ ДЕМОКРАТИЧНИ. КОГАТО СЛЕД 20 ГОДИНИ НЯМА ВЪГЛИЩА И НЕФТ,С КАКВО ЩЕ ПРОИЗМЕЖДАМЕ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, СЪС СЛАМА ЛИ? НЕКА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД, ИНАЧЕ КАЗАНИТЕ НА АДА ЩЕ УГАСНАТ

щом тъпо говедо ти и циганите определяте атамната енергийна стратегия на българия тежко и горко

Да гласуваме, да гласуваме. Не може някой да ми заповядва какво да казвам, мисля и чувствам. Все едно като бяхме по протестите някой се трогна от нашето мнение. Тръпнете сега в паника!

Страх е обвзел целия парламент, че видиш ли може и да се обединим и да вземем едно колективно решение, което може да се окаже противоположното. Макар вече и ББ да не знае кое е правилното решение. Но само с нареждания не става. Това е демокрация и всеки има право на мение и глас

Е тогава ,защо ще се КОЗИМ ???

Тиквата отново обърна палачинката.След като герб формулираха въпроса т.нар.министър председател се изтъпани и каза,че от само себе си се подразбира,че става въпрос за Белене. сега запя нова песен,а до 27-ми сигурно ще се превърти още веднъж поне

Жалко, че първият ни референдум ще е с такъв глупав въпрос! Примерно ако съм за развитието на ядрена енергетика в България, но с чисти договори без скрити клаузи, и съм против АЕЦ "Белене" при неизвестните клаузи, които остават скрити за обществото как да гласувам?! Много ясно ще е, че няма да гласувам, и да се надявам да бъде невалиден референдума, за да има ядрена енергетика в България, но да няма ядрени централи, построени с неизвестни финансови тежести и договорки, които най-вероятно са в ущърб на държавата, след като продължава да се държат в тайна от обществото!

Този референдум няма нищо общо с ядрената (атомна) енергетика. Стратегическата цел е преброяване на твърдите ядра на ГЕРБ и БСП преди изборите. Гласувалите "за" - на БСП, гласувалите "против" - на ГЕРБ. Така партийните централи ще могат да планират с кого да се коалират и колко гласове да купят. http://dnes.dir.bg/newscomments.php?id=12690785&tagid=4567 3&page=1&comment=74879

направо са разногледи гербарите. Тъч и гол. Сами попаднаха в мрежата която изплетоха с въпроса си. Ами като си против развитие на ядрена енергетика каква ще бъде тази на 7 блок в Козлодуй. На вода, ръчно въртене? И този реактор няма ли да е нов? Е, накрая бойкотово вечер- НЕ, сутрин- ДА се овенча с блестяшо с въпроса и отговора. Хитрата сврака с двата крака. Сега как ще убеждава провържениците си. То пък и кампания не тече, така че все тая. Ама така е като сам не знаеш какво искаш и не си откровен с хората. Знаем, че иска Беляне, ама пари нЕма. Да си го каже. Така бих го разбрала. По убеждение съм за -НЕ.

Винаги трябва да се прави обратното на това за, което призовава Първокоп Режилентов - премиер на Популистка Република Лобия!!

В референдума липсва още един въпрос - чия собственост би била новата централа. Защото след като ядем попарата на ЕРП-тата; мобилните оператори, "Софийска вода" и т.н. може да се окаже по-евтино да си купуваме отвън ток, отколкото да бъде построена на наша земя частна АЕЦ.

Как накого ще е собственост!?Що за въпрос!?Разбира се, че на Светия Синод!!!Но само ако баба Николай стане патриарх!!

Излишни напъни Борисов , народа няма да гласува и ще направите това което ви кажат господарите - всичко друго е само театър

Какво значи да зачеркнем проекта АЕЦ Белене. Това значи вложените до сега 3-4 милиарда лв. и евентуално 1 млрд. евро неустойка ДА ГИ ВЗЕМАТ ОТ НАС обикновенните хора. Толкова ли сме богати, че да си го позволим? Свършена е най-трудната работа ИМАМЕ ЛИЦЕНЗИРАНА ПЛОЩАДКА ЗА АЕЦ В ЕС. Ако това се пропилее значи Борисов има за цел ДА ЛИКВИДИРА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА В БЪЛГАРИЯ по заръка от САЩ.

Като са ги"вложили"(по банковите си сметки предимно), питаха ли ни?????????? айде марш червеногъ.. мака..ци! Няма да се строи белене, ако ще да си оскубите перчемите

ти четеш или си ги войдисваш както ти дойде,някъде да е казал как да гласуват симпатизантите?

С този референдум само ще харчим излишно парите на народа!!! Той предварително е обречен на неуспех. В закона е заложена спънка. 4 564 753 трябва да гласуват- колкото на предишните избори??? Реално такава активност няма да има!! Защо просто не се зачете мнението на хората?

На министър-председател не му отива да формира общественото мнение,независимо коя политическа сила го е издигнала до тази позиция.Хората имат глава на раменете си и могат да разсъждават/освен онези от гетата ,които са основните гласоподаватели на днешните и на минали управници/.

Отива му, Полинче, отива му! След като бвшия мин.предс. Сергейчо шест (6) месеца ни прави разтогледи и малоумни, тоест нямаме глава на раменете си!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бойко, говедо подуенско, не само на референдума, ами и на изборите ще го изядеш ;-)

На пресконференцията Президента на Руската Федерация Владимир Путин отговори на въпрос на журналист относно живота на каракачанката Бъфи (Убиеца на Вампири б.п.) в Кремъл : "Бъфи се чуства отлично в Кремъл - вярно че опикава килимите килимите на Романови и се бие с пудела Серж на Людмила (Путина б.п.) за пирожки , но иначе аз много си го обичам ... Само дето все още не е научил командата "Иди сюда" , а тряба да му викам по американски "Come here" както са го научили предишните му стопани от Белия Дом ...

А дали знаете какво означава думата Доверие?

Ей, ама ви го набучи тоя Бойко, сън не ви хвана и ше ударите 1000 коментара :) Ще ви плащат два ката гюндюлюк за днеска май.

По добре мияч на чинии в Америка отколкото "свободен българин" в Мутристан :)

Хич не ме интересуват сексуалните ти фантазии. Кой, какво искаш да ти набучи си е твоя работа, но не проектирай мечтите си върху нас. Ако ти започваш да се осъзнаваш, като хомосексуалист пак си е твоя работа. Хубаво е да разясниш на останалите потребители думичката "гюндюлюк", защото явно хората извън ГЕРБ не общуват много с Доган и приближените му. Вече си вижда, че ГЕРБ се подготвя за бъдещата коалиция с ДПС, защото членовете й усърдно изучават Турския език (видно от коментарите напоследък).

Не съм някакъв партиен писач, но тия, които ти плащат няма да са много доволни от това, че подсещаш тъпия избирател, че 4 години гриза догановия, още се оригваш на него и явно е останал незабравим за теб и подобни :)

На кого Борче Борисов иска да подари инвестициите за 2 милиарда долара които вече са направени в Белене ???? Сещам се за глутниците около няколко кучки - клинтънката, цветелинината, мулташката и кюлевата ... Това нашищ Вожд милиардите за нищо ги няма ... Щели сме да загубим 2 милиарда - ами голяма работа - 30 самолета Ф16 трета ръка струват повече :)

Негласуването даже значи 4 пъти НЕ, с едно НЕ повече от НЕ-тата на Боко-Тъпото...

ПРИЗИВ. Той е предназначен за тези, които СА ПРОТИВ АЕЦ-БелеНЕ и гласи: "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ДВА ПЪТИ "НЕ" на АЕЦ-БелеНЕ. Тъй кaто поддръжниците на БелеНЕ превишават многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! НАПРАВЕТЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕВАЛИДЕН!Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ! В никакви доводи против АЕЦ-а апологетите й няма да се вслушат! Всуе ще са усилията ви! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА! Накрая ЩЕ НИ МОЛЯТ ДА ГЛАСУВАМЕ!" КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ от десетилетия облъчва народа какъв "Голям бизнес" е атомната енергетика. И е нормално средния българин да се поддаде... Не го виня, но с 1-2 месеца спорове НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ УБЕДЕН И ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО СИ! Та за болшинството от българите АЕЦ-ите са символ на ДАЛАВЕРА, голяма ДАЛАВЕРА, а по далаверите ние, българите, си падаме... Така че идете ли да си давате гласа, сте паднали в капана на КОМУНОИДИТЕ! ГЛАСУВАНЕ? ДА! МАСОВО! НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!

работния ден на червената плява свърши. утре ще преброим изкъпаната и изморена от очакване нощна смяна. ще посрещнем дневната готова да ни бърка в кесията. та те така...

"Комундетата" от Чикаго тъкмо сега се влключваме в борбата с гербероидните интелектуални инвалиди :) ....

ivo10

Мен ме притесняват две неща: Първо-Кой тъпан навремето избра точно Белене? Земетръсен разлом, който значително увеличава силата на трусовете идващи от Вранча. А Вранча избухва на всеки 30-40 год. Колко са от 1977 г досега? Аз добре помня 1977-ма - Свищов, жертвите, смачканите студентски общежития. Видяхме и Фукушима. Второ - Откъде най-бедната държава в Европа ще вземе 22 млд за атомна централа? Отговорът: от нова спирала на мизерия за поне три поколения напред. Благодаря, не искам. Варианта с енергийната ефективност и Седми реактор е по-добър. Май само БСП и Атака са за Беленската централа.

Като си толкова притеснен що не ходиш да се самоубиеш и да ти свършат притесненията.И второ 6,4 млрд. , а не 22.

ivo10

Това гласуване е само за членовете на ГЕРБ. Вероятно си чувала за партийна политика и партийна дисциплина? Останалите хора никой не може и едва ли ще направи опити да ги задължи да гласуват по определен начин. Впрочем това е възможно чрез манипулиране на информацията и по-точно на страховете на хората. Така постъпва в момента БСП. Създава изкуствено страхове и нагласи, които ще доведат до определено гласуване.

Когато са работили 2-та ядрени реактора-ВВЕР-440,са произвеждали 880МВт,задоволявайки изключително прахоснеческата и нерентабилна икономика и огромното разхищение на ел. енергия (2 стотинки за КВч) на целокупния бълг. народ,под "мъдрото ръководство на бкп"...Сега има ядрени мощности-2000МВт,две нови Марици,ТЕЦ-ове,ВЕЦ-ове и хиляди слънчеви петна т.е.панели.На кому е нужно тлкова ток...!Затова,твърдо не на нови ядрени мощности,до като жизнения ни стандарт достигне този на Германия,Холандия,Дания и Люксенбург.Между другото България е страна със значителен ядрен потенциал.но няма да ставаме Сев.Корея я.

Тъкмо този ти въпрос (от вида не ми задавай отговори) трябва на всички да им светне за манипулацията с този референдум, а и с всичко: цените на парното, "уж" задлъжнялостта на Топлофикация към тези от Булгаргаз, цените на "млечните" продукти и всичко , за което се сетите...Т.е. става дума за ценови и социален рекет, а не за реални икономически величини!