Подаръци за Доган

Премиерът и председател на БСП Сергей Станишев подари на лидера на ДПС Ахмед Доган микроскоп, произведен през 40-те години на миналия век.

Обратно в новината

Коментари - Подаръци за Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ıavno oshte dılgi godini shte upravlıava

Ние сме различни партии с различна история с конфликти в миналото, но без тази коалиция България нямаше да бъде в ЕС, обобщи Станишев. Наглостта и безочието на сергей дмитриевич не само преминаха всякакви граници, а просто оставят всеки трезвомислещ човек безмълвен. Единственото, което мога да добавя е, че благодарение на управлението на тази коалиция България скоро няма да бъде в ЕС. ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ-ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 130 ГОДИНИ! Те вече задминават дори рекордните глупости на Фердинанд и Радославов, Георги Димитров с антибългарската му политика и Тодор Живков с унищожаването на златния резерв. Политиката на сегашното правителство води цялата държава към тоталния край. При следващ мандат на тези изчадия вече ще си подам документите за чуждо гражданство (живея от дълго в чужбина и имам право).

Искам да му подаря един як чеп - а, то било моят!!!!!!

Всичко бих дал, само и само проклетото ДПС да не е във властта.Ще гласувам за онази партия, която полага усилия за отцепването им от власта.500 години - стигат!!!!Да сме се извинили за възродителния процес, а те на нас извиниха ли се за 500 години терор.ТОВА БЕШЕ НАЙ-СМИСЛЕНАТА ПОСТЪПКА НА КОМУНИСТИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ.КОЙТО Е В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРИН.КАТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯЩ КАТО ТУРЧИН С ТУРСКО ИМЕ - В ТУРЦИЯ........

То и с 8% комунистите и ДСп може и да не влезнат в парламента, но пък в затвора ще влезнат, таман с амнистията ще се освободат нови места по килиите! Нека с микроскопа да си гледат пиите скапаните педе*асти!

Тези ще стават все по-нагли, след като виждат какво природонаселение има в страната и ги търпи.

Единият натъкмен с дрехи втора употреба, другият си разчистил тавана от вехтории!

Със знамето на Караджата На оружие мили братя, от едната страна, а от другата - За вяра и независимост

Много му малки подаръците,Има пари за една летяща чиния, що се прави на мизерник...

Серго ако прочетеш написаното от колегите по долу, сигорно ще почнеш да разсъждаваш като мен или с една дума ще дойдеш на моя . . . .

Ейй! Най-после ще спя спокойно! Боклуците са яли, пили, подараци си подарили и се веселили!!

Ашколсум аркадаш Доган, добре го работиш този будала.Четири години дупе даваше да е на власт и пак ще дава.Само, че твоята бургия вече търси нещо по-младо кюрпе.Този вече става само за свирки.Време е да смениш атрибута с някой друг, например с пожарникар.Неговата професия поне разбира от маркучи, пък твоя вече щом наближаваш шестдесетака, сигурно е почнал да поомеква аркадаш.

V USA pesata pishe ch osven che mu podaril mikroskop , mu e duxal i na kavala , ama nakraiya koga sicki se raotishli.Puk mikroskpa mu go dal mesto sapun , ti pglejdash u mikroskopa ama i se uguzvash , i togava idva chasat na Dugan - praaazzzzz u kafiyafiya salon na turskoto posolstvo

И аз имам подарък за Доган - българите в западна Европа се организират масово за гласуване на следващите избори - има и финансиране осигурено. Целта е ДПС вън от правителството. Аз лично дарих 5000 евро, мога да си го позволя.

e tva veche si e chista masonsthina ... vuobshte ne im puka.... opdarqvat instrument s koito horata lekuvat i otkrivat zarazi... na NAI golqmata zaraza ... tva e kato : kradeca vika drujte kradeca

Абе и телескопа Хабъл да му подари - все тая . . .

Искам и аз да ти поднеса подарък! Сто тупаника ще ти вкарам корумпирана анти българска измекярска свиня такава, само да ми паднеш сам. Дано не доживееш 56 нещастник такъв.

ПОДАРЪЦИ ОТ СЪРЦЕ - НА ДОГАН ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН И НА ГОЦЕ ЗА ИМЕННИЯ ДЕН - ПО ЕДНО ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ НА ВАЗОВОТО СТИХОТВОРЕНИЕ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА

da si jiv i zdrav dogane . sas tebe lo6o bez tebe po-lo6o.

Не се коментира най-големият подарък за Сокола. Това, че неговата кабеларка тв7 зае мястото на ВВТ в българския ефир и стана ефирна телевизия. Лека-полека той, Доган и холдингът му заемат все повече място на информационното поле и в близко бъдеще ще командуват на информационнияя пазар. И ще налагат свои идеи и истини.Холдингът му от фирми с подставени лица е най-голямата икономическа организация в България. Това е така и защото Доган е най-умният сред така наречените политици, с които си прави каквито си иска игри. Затова е и най-големият капиталист, човек с над два милиарда вече. Добре го създаде българската ДС, продължена сетне от БСП и СДС с особено старание. Ясно беше и е защо!

На микроб се подарява микроскоп!!

след още 4 години начело с БСП сигурно е, че ще напуснем доброволно ЕС, защото ще сме толкова много развити, че ЕС ше ни дърпат назад...

kato glasuva6 za dps te do sega s kakvo sa ti pomognali? ti pomni6 40 godini a nie 500!!!

До Дани : Даваш ли даваш балканджи Йово хубава Яна на турска вяра сигорно си чувала тази песен? И знаеш какво е последствало после,а ти милата си даваш гъза без да питаш брат си. И ако на това не му се казва национално предателство !Здрава да си!

Dogan e simvol na svobodata v Bulgaria.

До Ха така (29.03.2009 г. 21:11ч.) Той не е българин за да почуства нещо българско. А относно цар освободител - той не е наречен така че е освободил българите. Причината е че е отменил крепостничеството 1861 год.

Да му честитим рождения ден и се надяваме ,че на следващия ще може с микроскопа да търси останалото от ДПС.

Не се гневете - българите като племе толкова можем! Ако можехме повече отдавна да сме го доказали! Ако изчезнем като народ човечеството НИЩО не губи! Сами избрахме съдбата си!

Ами да е йив и здрав щом има Р.Д.

Другарю Станишев,чест ви прави да показвате уважение към достойните политици на България-А.Доган!

Най подходящ подарък за Доган е В ДРАНГОЛНИКА за ограбване и съсипване на България.

ДЪРВЕНА СВИРКА ЩЕШЕ ДА Е ПО ЗАТРОГВАЩО, И ДА ДЕМОНСТРИРА СПОСОБНОСТИТЕ СЕР

СЕРГО, ТИ И ГОЦЕ МУ ПОДАРИХТЕ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ А СЕГА ЗА ПАРЛАМА МУ ПОДАРЯВАШ МИКРОСКОП. ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ

Браво СерГЕЙ,Браво Станишев.Ето така се действа предизборно!Забравил е само да му направи най важният подарък-своите задни части.

Дал му е микроскоп да си намери онази работа в храстите!

turcite vinagi ste glasuvat za dps,zashoto ne zabravyat minoloto si.

Окрадоха България, изгониха голяма част от българите, докараха до крайна бедност и отчаяние останалата в България част. Съсипаха образование, здравеопазване, култура. Няма добра инфраструктура, унищожиха природата и черноморието. Сега могат да пируват, защото победата е тяхна засега. Тук явно въпросът е кой кого - комунистите и ДПС срещу народа. Засега печелят те, докато един ден ги пометем...

dobre,che ima dps,za da razberete,che i turcite sa hora kato vas balgarite.40godini ni smyatahte zahora vtoro kachestvo.za vashi slugi i chernorabotnitsi,za tova vinagi nie turcite vinagi glasuvame za dps-pomnim dobre minaloto

Пред ДОГАН на лакти,ти Станишев застани и със задника акъла му вземи!

Микроскопът символизира непрестанното търсене на морала и мозъците на политическата тройка Първанов, Доган и Сакскобурготски... защото тия неща никой никога не ги е виждал!

Интересно с какви пари са му купили подаръците - с париини, или със собствени?

НДСВ? Национално Движение на цар Симеон Втори????? Либерали? Ебати... и Хитлер е бил демократ, защото се е качил на власт с избори! Наглост!

Ислямът не забраняваше ли рисуването на живи обекти? Какви са тия картини дето си подаряват? Сега ще се окаже, че и ракийка тайно си пийват, а цялата тая ислямизация е единствено по чисто бандитски причини и няма нищо общо с вярата.

Пред ДОГАН на лакти,ти Станишев застани и със задника акъла му вземи!

След толкова интимни срещи,в които Доган се е наслаждавал на станишевия задник,сега получи и микроскоп та да открие и мъжкото му достойнство.Машаал серсеми!

ЛЕЛЕЕЕЕЕ какви коментари чета само: господин Доган, умен политик... БООООЖЕ ОПАЗИ тоя турчин да управлява БГ отново!!! Амин! Видяхте как се продават българите и се потурчват за пари!!! НАРОДА е ГЛАДЕН, УНИЖЕН и гледа безцелно напред! Образованието съсипахте, здравеопазването-Гос да ни е на помощ, след като едни лекарства са 3 пъти по-скъпи от тези в Гурция(познайте къде отиват рушветите), социалната система...не съществува, етническо напрежение се създава, скубете хората с топлофикации, ток...,след като в цял свят цените се понижиха, в БГ растат и няма контрол, защото...някой прибира %, инвестициите вместо досега да са върнали всички българи зад граница, нищо не постигнаха, освен в София и малко във Варна, цялата страна пустее(лоша стратегия за развитие на родината ни), земеделието ни замира,пример: олио 3х по-скъпо от Испания, далавери с ДДС, митници, пълнене на празни мутренски хотели с пенсионери, които се изпращат с парите на данакоплатците с цел печелене на електорат, АЕЦ, газ, горива, инфраструктура...ЛЕЛ колко сме злееее! И онези МЕРЗАВЦИ се смеят и си пият шампанското!!! АТАКА НАРОДЕ или се приготви да ти изстискат и последната капчица кръв!!!!АТАКА

На рождения ден на Сергейчо, Догана ще му подари първите две книги от голямото четене - Под игото, Време разделно. Дано Серьогата поне тогава почусвства нещо българско в себе си и престане да се прави на Цар Освободител - той поне е имал имперски интереси, а не на мужик.