Коментари - Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения | Днес.dir.bg

Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения

Страната не може да бъде управлявана с лице, обърнато към миналото, заяви Сергей Станишев тази вечер в Ловеч на среща с актива на БСП от областта.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения | Днес.dir.bg

Коментари

Г-х Стани :)))))))))))))шев по голям мошеник от вас няма :))))))))))))))) .Заключението ми е от думите който казвате и това което правите.Заявявам го правтекст Вие сте мошеник но от селските тарикати сами си вярвате.

Герб лъжат-КРАДОХМЕ ЗАКОННО, невинни сме гласувайте за нас.

oooo, imalo i oceleli ot vsenarodniqt plan za amputirane na mozuci. Brato, ako pone samo 30% ot naselenieto misle6e kato teb, nqma6e da sme na tova deredje, demek, nqma6e da nau4im kolko si prav... Imam edin vupros,neka se opita nqkoi da mi dade adekvaten otgovor na nego: Za6to po dqvolite vseki , ama naistina vseki jivu6t v tazi durjava e naqsno kakvi svin6tini se vur6at ot 20 godini, a si traika oplakvaiki se ot upravlqva6tite i sobstvenata si mizeriq. Pri polojenie ,4e vsi4ko se izvur6va demonstrativno pred o4ite na naroda, toi zarovi glava, virna guz i se ostavi da go opravqt mnogokratno. Za6to? Za6to? Za6to?

Сериозно?! А стига бе Серго!

Змейчо този линк който предлагаш е за възхищение също толкова, колкото и вестник Шок е медия :)))))))

Наберетe в GOOGLE congressional quarterly boyko borisov и четете на воля! Ще ви станат ясни много неща за България!

Не ви знам от кой краен квартал сте, но глупостта и неграмотността в писанията ви е непростима. Или сте под 18 годишни, или не можете да разсъждавате като нормални хора! Обещания като съд и затвор не могат да се изпълнят за един месец, най-малко защото хората набелязани за тези процедури са много! Изключително много!

защо феновете на герб са тъпанари и неграмотници а се мислят и на десни ! Може ли да има сравнение въобще между Станишев и простака Боклуков - питам ?

СТИГА СТЕ ГО ПЛЮЛИ. ТОЛКОВА Е МИЛ И ГОТИН !

Г-н Станишев, нагъл си бяхте и след 4 години станахте още по- нагъл. Зле Ви влияе политиката! Кой лъже? - преценете сам. Давам Ви само един пример, който обаче засяга стотици хиляди българи. Като бюджетен служител през Вашето управление - за 4 години заплатата ми беше увеличена с 18,5% (II полугодие 2005 г. - 0 %, 2006г. - 4,5%, 2007г. - 5%, 2008г. - 7% + 2% от плосък данък, 2009 г. - 0%). За тези 4 г. инфлацията, по официални данни, е 64%. Г-н Станишев при Вашето малоумно управление, аз обеднях с 45,5%. ТОВА НЕ Е ЛЪЖА!!!

БОКЛУК...!

Да, разследване и доказване на престъпленията, и тогава затвор. Само че те и съдиите и прокурорите корумпирани, та незнам...

Уф, не издържах... да се види на психиатър и... гинеколог!

Пак я караме на принципа една лъжа, повторена много пъти става истина. Станишка, незнам за какви програми говориш и колко успешно ще е новото правителство, ама за отрицателно време свършиха повече отколкото ти за целия мандат наяве. Защото на думи си много сладък, ама на дела се разминаваш доста.... Плюс това много ясно, че ще се обръща към миналото - именно там са заровени изчезнали изчезналите милиарди, които принадлежат на нас хората и ние ги изплащаме. Това е финансиране, по-голяма от която и да е институция, защото са крадени пари и нямат нищо общо със заем и лихви от ЕС. Да не говорим и че те са наши и хората, които са ги взели назаем от нас, по принцип трябва да ги върнат с лихвите преди да отидат в затвора доживот... Иначе Станишка си голям сладур, отиди да поговориш с бабите и дядовците, те ще те подкрепят докато са живи! Те винаги ще ти се хванат, защото ще милеят за ПАРТИЯТА, дори и на 100 години. ПАРТИЯТА, която им даде западен стандарт с източни изисквания за работа. И милите са толкова увредени психично вече, че никаква мизерия вече 20 години не ги лишава от мечтания облик на Вожда и Партията, и те отказват да приемат, че света се върти...

странно как тези хорица които въобще даже и не са гласували за новото управление, имат явно не само някакви очаквания то да им бъде полезно и си позволяват недоволство от тези които всъщност не са избрали, но даже и не успяват да се замислят за варианта да упрекнат тези за които са гласували. същевременно с готовност и безропотно поемат всяка една плиткоумна клиширана фраза която им се подаде от архитектите на крепостното село в което крият безличното си аз ..... жалка картинка наистина. простотията може и да няма почивен ден но не е изключено да е заета в повечето време с едни и същи хора ! човек може само да ги съжалява...

аз съм съгласен и 4 години да не работят , но да изровят всичките кирливи ризи на комунистите, да разкрият всичките незаконни сделки и да върнат парите по тях. След това пак ще гласувам за ГЕРБ и ще започнем на чисто. Иначе няма оправяне тази държава. Изумявам се като чета коментарите на някой хора в подкрепа на статията. Що за човек трябва да си за да не подкрепиш това което се прави в момента. Това са мерките, това е начинът да се спаси страната и не само от тази криза ами и изобщо.... Явно все още се намират потомци на дърти комуняги, които замърсяват публичното пространство с писанията си...

Stanishev neshto mi se vizhda bledichuk s neadekvatni reakcii....kandidat e za zhulta knizhka.....

интересно дали ще си позволим да ги изберем още веднъж. :)))))) и тогава дали няма да се наложи да бъдат освидетелствани всички гласували за тях, както и тези, които въобще не гласуват.

Станишев,никой не ти вярва за нищо вече.Аз мисля,че си виновен за всичко...

този е добре да се бъде прегледан от специалисти в психиатрията и ако се докаже че действа съзнателно , да бъде съден с цялата тежест на закона. това е нещото което се очаква от новото управление ! на народа му е дотегнало от жалки демагози...

През тия 20г демокрация да е бивало успешно правителство? Погов е гарга на гарка окото не вади. А в парламента едни и същи муцуни минали през всички партии . Сега като погледна и ГЕРБ и като си дам сметка кои са в парлементарната му група на кого да вервам? То един искаше да му вервами и на ОПРАВИ за 800 дни ,такава му била програмата ...Сега слушам за розови БМВ ,само дето ми омръзна и не ме интересува! Ще се спасявам сама както винаги.

Прав е бившият премиер че сегашните вече втори месец се занимават с проблеми като колко стрували тиганите и тенджерите във военния стол защо са розови БМВ-та и прочие -единият министър казва тще спрем строежа на АЕЦБелене бат ви Бойко щял пък да го строи последният тупанар пък като се срешна с Путин в Полша се изказва неподготвен че не били запознати още с енергийните проективъобще българина винаги е отричал доброто и дава власт на некомпетното и злото !!

Абе оставете ме да си харча жълтите стотинки, за които продадох интереси на държавата за милиарди.....Ей, срам нямате, как може- нали трябваше като дойде някой на власт, да не търси сметка на никого, каквото било- било, кой каквото откраднал- откраднал. Че аз и европарите спрях заради това крадене от всички дето ме оправяха- и те пак недоволно. Ей тоя народ направия няма- обрахме му всичко, изгаврихме се докрай с хората и сега пак искат да ни линчуват, че ние направо добро ви направихме, ако имате повече пари и сте по-богати от БСП и компания, вие ще забравите колко е било хубаво през социализЪма...... Ей че сме тъп народ- ти му правиш добро, а той все на може да го види....сега за всичкото добро, което съм му направил да иска в затвора да ме вкара, какво съм направил толкова- да не би да съм затрил нацяло държавата- то в България така сме направили законите, че дори и така да стане пак да няма осъдени- ей какво сте ми гракнали насреща.....я ме оставете да си гледам гейския живот бееее.

Идват софийски избори - трябва да започне от сега пак същата кампания - на клепане и с черен ПР. Станишев, не разбрахте ли, че този подход е грешен - дайте си парите на българска ПР агенция, която да ви изготви правилна стратегия и тактика!

Чета коментарите .Едните защитават миналото,другите хранят надежда за бъдещето.Не съм човека,който да каже кои са прави.Само едно нещо искам да кажа на българския народ.Много вода изтече от 89г.досега.Все мътна вода.Изправени сме пред избор.Или да променим нещата,или отиваме в забрава.Сега.Кога,ак не сега трябва да променим нещата.И себе си.От себе си трябва да започнем.

Тоз нещастник Станишев, така и не разбра за какво беше избран от Народа. Няма пък да ти кажем какво трябва да направиш, за да се изправите на крака. СДС, БСП и НДСВ са мъртъвци, а скоро ще се капичне геройски и ГЕРБ :) Изобщо партийната система е мъртва. Какво се прави при смъртен случай? Заравя се, за да не мирише! Нужен е трудов ентусиазъм + Народовластие. Ако искаме да построим отново Родината си, а не да ходим да мием чинии и да отглеждаме чужди добичета. Нужно е рязко повишаване на жизнения стандарт. За 2 Петилетки както след 9-ти Септември. Нужно е да се пази Народната власт ако трябва и с танкове! А не като на 10-ти Ноември да помагаме на Разрушители- Ликвидатори и Термити- Терминатори... Ако се питате Къде сбъркахме?, ето къде: Потопихме собствения си кораб и после ликувахме! Беше ясно като бял ден какво ще последва. Ако някой е очаквал, че бившата номенклатура няма да се превърне в едра буржоазия, жестоко се е лъгал. Аз не съм се лъгал и за миг, че така ще стане. Защо мъдрият Български народ сам влезе в капана и захапа сиренцето? Запомнете: Никога не е късно да започнем отначало! Лесно е! Само трябва да излезем от черупките, както неведнъж сме го правили! На Революция, Другари! Чисто и просто трябва да отнемем парите на крадците и да ги вкараме в затвори и лагери да копат камъни за строежите на Заводи! Щом със избори не може. Изборите са елемент на ДемокраДцията. Политическата система не се сменя с избори! Крадците това много добре го знаят и карат спокойно Бентлитата и Мерцедесите си. Нека не им даваме още един мандат. Скоро ще се убедим, че Бойко е като останалите политици. Не беше, но стана. Неизбежно е. Още Смирненски го е казал през 1924-та година. Нещата не са се променили. Просто Капитализмът направи лек Соц. завой, за да оцелее с цената на дългосрочни кредити и робски колониален труд. Днес в отсъствието на Соц. заплаха, Дивият Капитализмъм изгуби баланс и отново показва отвратителното си лице. Не се лъжете! Това не е Криза! Инфлацията се гаси с печатане на пари, но това отново е заем от поколенията! Те ще страдат повече от нас, заради нас и апатията ни!

Аз ще съм за Черна гора, щото съм от ЦСКА и искам Мърльо да провали. Какво като България пада. Важното е да си срещу говедата. Както каза нашия тартор Дучето ние се молим и на турския бог (АЛЛАХ) само и само Левски да се проваля. Благодаря ти АЛЛАХ, че чу молбите ни. Ето нашето момче Иван Иванов и то не е българче, не ще да играе за България. Все пак не забравяйте, че сме отбора на комунистите. Те пък искаха да станем 16-та република на СССР - т.е. пак сме били против България - винаги, нали сме си цесекари.

Доста зор е видял Станишко , докато осере всичко :( И вместо да се скрие в миша дупка, той продължава да цапа атмосфератал Срам няма този човек !

ГЕРБ дадоха обещания които не испълняват. 1.Изл полицаите че ще им вдигнат заплатите. 2.Излъга всички дори и пенсионерите за повишение 3.Казаха че ще подгонят престъпниците и вместо Гриша Ганчев,Тодор Батков,Валентин Златев които са направили най-големите заменки те подгониха обикновените служители е това вече е за съжаление. Мога да кажа че ББ е защитник на олигарсите в БГ

Da se zabrani BSP/K/ sws zakon! Da izpadnat v nelegalnost, a ne v opozicia! Kradlivi, prodajni i nagli demagozi! Anatema!

явно много проспиваш. цял свят се изреди на либийците да им доказва че няма как децата да са заразени от въпросните сестри, а единствените доказателства на либийците бяха самопризнанията постогнати от екип професионални ИЗРОДИ-МЪЧИТЕЛИ. ама ти пак нещо не си разбрал. и да, важен е ББ - най-накрая се намери някой истински ПИЧ да ни спаси от п*тки кат серГО и управление. а за дефицита в бюджета? виикнаха Орешарски, и се оказа че наистина има, и наистина е 500 милиона. казаха го пред цялата държава. ама ти и това забрави. или не разбра. примерите са много. но дори и да оставим всичко това - искаш да кажеш че батака в държавата ти харесва? събуди се, и се огледай - заради такива заспи сме на тоя хал......

Три дена го били-ни дума,ни вопъл,ни стон... Не човек,а желязо,просъскал агентът... Тихо мъртвият казал-не,... ГЕЙ комунист

Докато беше на власт всички му се мазнеха ,а сега много краднал ,е не може да се угоди на всички винаги ще има недоволни и мишоци които се крият зад мониторите си и се правят на патриоти-къде бяхте и защо не го спряхте като знаете какво прави? ?? Само с драскане не става ......

Кой ли вярва на лъжливото овчарче?Май има все още такива...

bravo

Народът ви удари такава плесница и пак имате наглостта да се появявате! Брей, не човек, а желязо! Грабихте, прахосвахте и пак арогантни, бре чугунени глави!

Тойя Станишев няма срам!Оставел 20 милиарда бюджетен дифицит до края на 2011 г.

делото 'Йосич' е засекретено за 30 г., ГЕРБ трябвало да бъде на власт поне 30 г. ...

Този плъх трябва да се скрие в някоя дупка и да не се обажда, защото е за затвора. Той може да не е взел и една стотинка но е оставил подчинените му да безчинстват и съсипват държавата. Защо се правят на ощипани моми за докладите от данс, те не били чували нищо за корупция... Тези отрепки трябва да си получат заслуженото. Идея за България

СтаниШЕФ дойде,видя и осра-това е резултата от успешния му 4-год.мандат!Дори няма достойнството да си подаде оставката като председател на БСП!

Станишка, батка, остана само с автомата и в гората. Спукана ти е работата пич. И от партийката ше го ду ...ш. Ей сега ше ти спретнат едно кротко превратче и... ти си знаеш - матушка рус те зове. Все пак за разлика от Жанчо ти се подсигури - открадна милионки и кротко можеш да се усамотиш.

Не мога да разбера защо е така, но когато Жан Виденов ни докара до просешка тояга, някак си ми беше мъчно за него ... угрижен изглеждаше като че ли, а за тоя хамстер не само че не ми е жал, но и изпитвам агресия към него в момента в който му видя ухилената физиономия. Това с усмивка на уста да обясняваш как всичко е наред докато крадеш като невидял незнам какъв човек трябва да си за да умееш да го правиш ...

Не съм комунист, но и малоумен не съм. Колко от вас могат да се похвалят със същото? За да похваля накого трабва да направи нещо. За да порицая някого - той трябва да е прегрешил. Това, че баба Куна1 не харесава грозде не значи, че гроздовата ни е лоша! Дайте доказателства, имена, осъдени... Другото е събуждане на малоумния и дисциплиниран бойкорат... Преди време ни обясняваха, че сестрите ни/им са невинни, и милиони олигофрени скочиха в един глас... а в какво ги обвиняваха? какви са доказателствата? Не си Българин ако не ги подкрепиш... или пък беше пълен олигофрен си ако вярваш - не помня как беше точно... Майната им на фактите. Важен е Бойко. Вижте ни рейтинга откакто ТОЙ е на власт. Ако и това не знаете как става - вижте Гоогъл. /някой знае ли какво означава google?, питайте го!/.

Аз ако съм прецакал нещата така щях да избягам а не да говоря глупости по медийте

Айде тя дето не участват да си мълчат а? Да не би емигрантската политика на зимбабве да ги устройва?! Не е лошо като си се насрал да не чуруликаш!

Не спря да говори тоя ГЕЙ.... Ама вече не остана - Скоро ще му запушат устата !!! Питката се пече...И ТОЯ дрисльо най-накрая ще млъкне.

И аз имам опасения как ще управлява ББ, но все още изчаквам с надежда делата на новото правителство. Това лято правих ремонт в скромния си апартамент (80 кв.м) - сменях подовите настилки, водопродните тръби в кухнята и санитарните помещения. Вече 27-и ден откакто последния майстор си тръгна, а аз още чистя и подреждам, едва от няколко дни вече само дреболии останаха за донаместване... Та си викам - 3 майстора един месец шетаха из къщи, та колко време не мога да сложа в ред след тях нещата, а ББ как ли подрежда делата в държавата след толкова години шетане на 3-главата ламя?! Не разбирам тези, които потриват ръце и чакат ББ да се провали - та тогава ние, форумците тук загазваме, не онези горе!

Коментари - Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения | Днес.dir.bg

Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения

Страната не може да бъде управлявана с лице, обърнато към миналото, заяви Сергей Станишев тази вечер в Ловеч на среща с актива на БСП от областта.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения | Днес.dir.bg

Коментари

Г-х Стани :)))))))))))))шев по голям мошеник от вас няма :))))))))))))))) .Заключението ми е от думите който казвате и това което правите.Заявявам го правтекст Вие сте мошеник но от селските тарикати сами си вярвате.

Герб лъжат-КРАДОХМЕ ЗАКОННО, невинни сме гласувайте за нас.

oooo, imalo i oceleli ot vsenarodniqt plan za amputirane na mozuci. Brato, ako pone samo 30% ot naselenieto misle6e kato teb, nqma6e da sme na tova deredje, demek, nqma6e da nau4im kolko si prav... Imam edin vupros,neka se opita nqkoi da mi dade adekvaten otgovor na nego: Za6to po dqvolite vseki , ama naistina vseki jivu6t v tazi durjava e naqsno kakvi svin6tini se vur6at ot 20 godini, a si traika oplakvaiki se ot upravlqva6tite i sobstvenata si mizeriq. Pri polojenie ,4e vsi4ko se izvur6va demonstrativno pred o4ite na naroda, toi zarovi glava, virna guz i se ostavi da go opravqt mnogokratno. Za6to? Za6to? Za6to?

Сериозно?! А стига бе Серго!

Змейчо този линк който предлагаш е за възхищение също толкова, колкото и вестник Шок е медия :)))))))

Наберетe в GOOGLE congressional quarterly boyko borisov и четете на воля! Ще ви станат ясни много неща за България!

Не ви знам от кой краен квартал сте, но глупостта и неграмотността в писанията ви е непростима. Или сте под 18 годишни, или не можете да разсъждавате като нормални хора! Обещания като съд и затвор не могат да се изпълнят за един месец, най-малко защото хората набелязани за тези процедури са много! Изключително много!

защо феновете на герб са тъпанари и неграмотници а се мислят и на десни ! Може ли да има сравнение въобще между Станишев и простака Боклуков - питам ?

СТИГА СТЕ ГО ПЛЮЛИ. ТОЛКОВА Е МИЛ И ГОТИН !

Г-н Станишев, нагъл си бяхте и след 4 години станахте още по- нагъл. Зле Ви влияе политиката! Кой лъже? - преценете сам. Давам Ви само един пример, който обаче засяга стотици хиляди българи. Като бюджетен служител през Вашето управление - за 4 години заплатата ми беше увеличена с 18,5% (II полугодие 2005 г. - 0 %, 2006г. - 4,5%, 2007г. - 5%, 2008г. - 7% + 2% от плосък данък, 2009 г. - 0%). За тези 4 г. инфлацията, по официални данни, е 64%. Г-н Станишев при Вашето малоумно управление, аз обеднях с 45,5%. ТОВА НЕ Е ЛЪЖА!!!

БОКЛУК...!

Да, разследване и доказване на престъпленията, и тогава затвор. Само че те и съдиите и прокурорите корумпирани, та незнам...

Уф, не издържах... да се види на психиатър и... гинеколог!

Пак я караме на принципа една лъжа, повторена много пъти става истина. Станишка, незнам за какви програми говориш и колко успешно ще е новото правителство, ама за отрицателно време свършиха повече отколкото ти за целия мандат наяве. Защото на думи си много сладък, ама на дела се разминаваш доста.... Плюс това много ясно, че ще се обръща към миналото - именно там са заровени изчезнали изчезналите милиарди, които принадлежат на нас хората и ние ги изплащаме. Това е финансиране, по-голяма от която и да е институция, защото са крадени пари и нямат нищо общо със заем и лихви от ЕС. Да не говорим и че те са наши и хората, които са ги взели назаем от нас, по принцип трябва да ги върнат с лихвите преди да отидат в затвора доживот... Иначе Станишка си голям сладур, отиди да поговориш с бабите и дядовците, те ще те подкрепят докато са живи! Те винаги ще ти се хванат, защото ще милеят за ПАРТИЯТА, дори и на 100 години. ПАРТИЯТА, която им даде западен стандарт с източни изисквания за работа. И милите са толкова увредени психично вече, че никаква мизерия вече 20 години не ги лишава от мечтания облик на Вожда и Партията, и те отказват да приемат, че света се върти...

странно как тези хорица които въобще даже и не са гласували за новото управление, имат явно не само някакви очаквания то да им бъде полезно и си позволяват недоволство от тези които всъщност не са избрали, но даже и не успяват да се замислят за варианта да упрекнат тези за които са гласували. същевременно с готовност и безропотно поемат всяка една плиткоумна клиширана фраза която им се подаде от архитектите на крепостното село в което крият безличното си аз ..... жалка картинка наистина. простотията може и да няма почивен ден но не е изключено да е заета в повечето време с едни и същи хора ! човек може само да ги съжалява...

аз съм съгласен и 4 години да не работят , но да изровят всичките кирливи ризи на комунистите, да разкрият всичките незаконни сделки и да върнат парите по тях. След това пак ще гласувам за ГЕРБ и ще започнем на чисто. Иначе няма оправяне тази държава. Изумявам се като чета коментарите на някой хора в подкрепа на статията. Що за човек трябва да си за да не подкрепиш това което се прави в момента. Това са мерките, това е начинът да се спаси страната и не само от тази криза ами и изобщо.... Явно все още се намират потомци на дърти комуняги, които замърсяват публичното пространство с писанията си...

Stanishev neshto mi se vizhda bledichuk s neadekvatni reakcii....kandidat e za zhulta knizhka.....

интересно дали ще си позволим да ги изберем още веднъж. :)))))) и тогава дали няма да се наложи да бъдат освидетелствани всички гласували за тях, както и тези, които въобще не гласуват.

Станишев,никой не ти вярва за нищо вече.Аз мисля,че си виновен за всичко...

този е добре да се бъде прегледан от специалисти в психиатрията и ако се докаже че действа съзнателно , да бъде съден с цялата тежест на закона. това е нещото което се очаква от новото управление ! на народа му е дотегнало от жалки демагози...

През тия 20г демокрация да е бивало успешно правителство? Погов е гарга на гарка окото не вади. А в парламента едни и същи муцуни минали през всички партии . Сега като погледна и ГЕРБ и като си дам сметка кои са в парлементарната му група на кого да вервам? То един искаше да му вервами и на ОПРАВИ за 800 дни ,такава му била програмата ...Сега слушам за розови БМВ ,само дето ми омръзна и не ме интересува! Ще се спасявам сама както винаги.

Прав е бившият премиер че сегашните вече втори месец се занимават с проблеми като колко стрували тиганите и тенджерите във военния стол защо са розови БМВ-та и прочие -единият министър казва тще спрем строежа на АЕЦБелене бат ви Бойко щял пък да го строи последният тупанар пък като се срешна с Путин в Полша се изказва неподготвен че не били запознати още с енергийните проективъобще българина винаги е отричал доброто и дава власт на некомпетното и злото !!

Абе оставете ме да си харча жълтите стотинки, за които продадох интереси на държавата за милиарди.....Ей, срам нямате, как може- нали трябваше като дойде някой на власт, да не търси сметка на никого, каквото било- било, кой каквото откраднал- откраднал. Че аз и европарите спрях заради това крадене от всички дето ме оправяха- и те пак недоволно. Ей тоя народ направия няма- обрахме му всичко, изгаврихме се докрай с хората и сега пак искат да ни линчуват, че ние направо добро ви направихме, ако имате повече пари и сте по-богати от БСП и компания, вие ще забравите колко е било хубаво през социализЪма...... Ей че сме тъп народ- ти му правиш добро, а той все на може да го види....сега за всичкото добро, което съм му направил да иска в затвора да ме вкара, какво съм направил толкова- да не би да съм затрил нацяло държавата- то в България така сме направили законите, че дори и така да стане пак да няма осъдени- ей какво сте ми гракнали насреща.....я ме оставете да си гледам гейския живот бееее.

Идват софийски избори - трябва да започне от сега пак същата кампания - на клепане и с черен ПР. Станишев, не разбрахте ли, че този подход е грешен - дайте си парите на българска ПР агенция, която да ви изготви правилна стратегия и тактика!

Чета коментарите .Едните защитават миналото,другите хранят надежда за бъдещето.Не съм човека,който да каже кои са прави.Само едно нещо искам да кажа на българския народ.Много вода изтече от 89г.досега.Все мътна вода.Изправени сме пред избор.Или да променим нещата,или отиваме в забрава.Сега.Кога,ак не сега трябва да променим нещата.И себе си.От себе си трябва да започнем.

Тоз нещастник Станишев, така и не разбра за какво беше избран от Народа. Няма пък да ти кажем какво трябва да направиш, за да се изправите на крака. СДС, БСП и НДСВ са мъртъвци, а скоро ще се капичне геройски и ГЕРБ :) Изобщо партийната система е мъртва. Какво се прави при смъртен случай? Заравя се, за да не мирише! Нужен е трудов ентусиазъм + Народовластие. Ако искаме да построим отново Родината си, а не да ходим да мием чинии и да отглеждаме чужди добичета. Нужно е рязко повишаване на жизнения стандарт. За 2 Петилетки както след 9-ти Септември. Нужно е да се пази Народната власт ако трябва и с танкове! А не като на 10-ти Ноември да помагаме на Разрушители- Ликвидатори и Термити- Терминатори... Ако се питате Къде сбъркахме?, ето къде: Потопихме собствения си кораб и после ликувахме! Беше ясно като бял ден какво ще последва. Ако някой е очаквал, че бившата номенклатура няма да се превърне в едра буржоазия, жестоко се е лъгал. Аз не съм се лъгал и за миг, че така ще стане. Защо мъдрият Български народ сам влезе в капана и захапа сиренцето? Запомнете: Никога не е късно да започнем отначало! Лесно е! Само трябва да излезем от черупките, както неведнъж сме го правили! На Революция, Другари! Чисто и просто трябва да отнемем парите на крадците и да ги вкараме в затвори и лагери да копат камъни за строежите на Заводи! Щом със избори не може. Изборите са елемент на ДемокраДцията. Политическата система не се сменя с избори! Крадците това много добре го знаят и карат спокойно Бентлитата и Мерцедесите си. Нека не им даваме още един мандат. Скоро ще се убедим, че Бойко е като останалите политици. Не беше, но стана. Неизбежно е. Още Смирненски го е казал през 1924-та година. Нещата не са се променили. Просто Капитализмът направи лек Соц. завой, за да оцелее с цената на дългосрочни кредити и робски колониален труд. Днес в отсъствието на Соц. заплаха, Дивият Капитализмъм изгуби баланс и отново показва отвратителното си лице. Не се лъжете! Това не е Криза! Инфлацията се гаси с печатане на пари, но това отново е заем от поколенията! Те ще страдат повече от нас, заради нас и апатията ни!

Аз ще съм за Черна гора, щото съм от ЦСКА и искам Мърльо да провали. Какво като България пада. Важното е да си срещу говедата. Както каза нашия тартор Дучето ние се молим и на турския бог (АЛЛАХ) само и само Левски да се проваля. Благодаря ти АЛЛАХ, че чу молбите ни. Ето нашето момче Иван Иванов и то не е българче, не ще да играе за България. Все пак не забравяйте, че сме отбора на комунистите. Те пък искаха да станем 16-та република на СССР - т.е. пак сме били против България - винаги, нали сме си цесекари.

Доста зор е видял Станишко , докато осере всичко :( И вместо да се скрие в миша дупка, той продължава да цапа атмосфератал Срам няма този човек !

ГЕРБ дадоха обещания които не испълняват. 1.Изл полицаите че ще им вдигнат заплатите. 2.Излъга всички дори и пенсионерите за повишение 3.Казаха че ще подгонят престъпниците и вместо Гриша Ганчев,Тодор Батков,Валентин Златев които са направили най-големите заменки те подгониха обикновените служители е това вече е за съжаление. Мога да кажа че ББ е защитник на олигарсите в БГ

Da se zabrani BSP/K/ sws zakon! Da izpadnat v nelegalnost, a ne v opozicia! Kradlivi, prodajni i nagli demagozi! Anatema!

явно много проспиваш. цял свят се изреди на либийците да им доказва че няма как децата да са заразени от въпросните сестри, а единствените доказателства на либийците бяха самопризнанията постогнати от екип професионални ИЗРОДИ-МЪЧИТЕЛИ. ама ти пак нещо не си разбрал. и да, важен е ББ - най-накрая се намери някой истински ПИЧ да ни спаси от п*тки кат серГО и управление. а за дефицита в бюджета? виикнаха Орешарски, и се оказа че наистина има, и наистина е 500 милиона. казаха го пред цялата държава. ама ти и това забрави. или не разбра. примерите са много. но дори и да оставим всичко това - искаш да кажеш че батака в държавата ти харесва? събуди се, и се огледай - заради такива заспи сме на тоя хал......

Три дена го били-ни дума,ни вопъл,ни стон... Не човек,а желязо,просъскал агентът... Тихо мъртвият казал-не,... ГЕЙ комунист

Докато беше на власт всички му се мазнеха ,а сега много краднал ,е не може да се угоди на всички винаги ще има недоволни и мишоци които се крият зад мониторите си и се правят на патриоти-къде бяхте и защо не го спряхте като знаете какво прави? ?? Само с драскане не става ......

Кой ли вярва на лъжливото овчарче?Май има все още такива...

bravo

Народът ви удари такава плесница и пак имате наглостта да се появявате! Брей, не човек, а желязо! Грабихте, прахосвахте и пак арогантни, бре чугунени глави!

Тойя Станишев няма срам!Оставел 20 милиарда бюджетен дифицит до края на 2011 г.

делото 'Йосич' е засекретено за 30 г., ГЕРБ трябвало да бъде на власт поне 30 г. ...

Този плъх трябва да се скрие в някоя дупка и да не се обажда, защото е за затвора. Той може да не е взел и една стотинка но е оставил подчинените му да безчинстват и съсипват държавата. Защо се правят на ощипани моми за докладите от данс, те не били чували нищо за корупция... Тези отрепки трябва да си получат заслуженото. Идея за България

СтаниШЕФ дойде,видя и осра-това е резултата от успешния му 4-год.мандат!Дори няма достойнството да си подаде оставката като председател на БСП!

Станишка, батка, остана само с автомата и в гората. Спукана ти е работата пич. И от партийката ше го ду ...ш. Ей сега ше ти спретнат едно кротко превратче и... ти си знаеш - матушка рус те зове. Все пак за разлика от Жанчо ти се подсигури - открадна милионки и кротко можеш да се усамотиш.

Не мога да разбера защо е така, но когато Жан Виденов ни докара до просешка тояга, някак си ми беше мъчно за него ... угрижен изглеждаше като че ли, а за тоя хамстер не само че не ми е жал, но и изпитвам агресия към него в момента в който му видя ухилената физиономия. Това с усмивка на уста да обясняваш как всичко е наред докато крадеш като невидял незнам какъв човек трябва да си за да умееш да го правиш ...

Не съм комунист, но и малоумен не съм. Колко от вас могат да се похвалят със същото? За да похваля накого трабва да направи нещо. За да порицая някого - той трябва да е прегрешил. Това, че баба Куна1 не харесава грозде не значи, че гроздовата ни е лоша! Дайте доказателства, имена, осъдени... Другото е събуждане на малоумния и дисциплиниран бойкорат... Преди време ни обясняваха, че сестрите ни/им са невинни, и милиони олигофрени скочиха в един глас... а в какво ги обвиняваха? какви са доказателствата? Не си Българин ако не ги подкрепиш... или пък беше пълен олигофрен си ако вярваш - не помня как беше точно... Майната им на фактите. Важен е Бойко. Вижте ни рейтинга откакто ТОЙ е на власт. Ако и това не знаете как става - вижте Гоогъл. /някой знае ли какво означава google?, питайте го!/.

Аз ако съм прецакал нещата така щях да избягам а не да говоря глупости по медийте

Айде тя дето не участват да си мълчат а? Да не би емигрантската политика на зимбабве да ги устройва?! Не е лошо като си се насрал да не чуруликаш!

Не спря да говори тоя ГЕЙ.... Ама вече не остана - Скоро ще му запушат устата !!! Питката се пече...И ТОЯ дрисльо най-накрая ще млъкне.

И аз имам опасения как ще управлява ББ, но все още изчаквам с надежда делата на новото правителство. Това лято правих ремонт в скромния си апартамент (80 кв.м) - сменях подовите настилки, водопродните тръби в кухнята и санитарните помещения. Вече 27-и ден откакто последния майстор си тръгна, а аз още чистя и подреждам, едва от няколко дни вече само дреболии останаха за донаместване... Та си викам - 3 майстора един месец шетаха из къщи, та колко време не мога да сложа в ред след тях нещата, а ББ как ли подрежда делата в държавата след толкова години шетане на 3-главата ламя?! Не разбирам тези, които потриват ръце и чакат ББ да се провали - та тогава ние, форумците тук загазваме, не онези горе!