Лавров: Не открихме следи от химическа атака в Сирия

Руски специалисти, пратени на разследване в сирийския град Дума, не са намерили никаква следа от химическа субстанция, заяви външният министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Не открихме следи от химическа атака в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спирам да лъжа когато си поемам въздух. Ау, задушавам се.

като Peytsch, KGB, Кук, Бля и някои други и да злобеят ялово, разумните хора тук са мнозинство.

Руско-съветското мекере не може да бъде разумен човек. Той даже не може да е човек. Защото 80% от тях са дебили. а останалите - мандрили. Павияни или шебеци. Иначе няма как да вярват на глупостите на Путьо и путьовците от Кремъл.

Като руска подлога ли си регистриран?

Шибека от фотото кога би признал руско-путлеристко-асадистко престъпение?!

Няма никакви следи от лагерите в Сибир, няма следи от завладяването на Финландия, Полша, Грузия, Бесарабиия, Крим и Армения от Москва.

Лавров явно не си вече за това. На все ки с 2 гр. мозък и повече му е ясно,че АСАД е в основата. Та Фамилия Асад 50 г. са на върха. Трябва АУТ и ще стане,но теб няма да те има скоро хем.

сдф

Москва слезам не верит

Скрипал и дъщеря му не отровихте и се пробвате тука . Все кяр да сте .

БРЦК

Аман от дебили!!! Някой ще ми обясни ли защо им е на Асад и Русия да тровят цивилни с хлор или БОВ? Какъв дебил трябва да си за да се вържеш на тая провокация?

са абсолютно убедени от филмчето в тубата, което го нарича първа проверка, че е имало такова нещо. не ме учудва, и двамата много си приличат. ето какво е казала Тя: Канцлер ФРГ Ангела Меркель в Берлине на совместной пресс-конференции с президентом Украины Петром Порошенко заявила: "Считаю, что доказательства, что там было применено химическое оружие, очень ясные и очень четкие. С моей точки зрения, это можно проверить еще раз, но это не может помочь нам в оценке этого случая", сказала Меркель.

Затова пък ще откриете, че има доста засилено военно присъствие около Русия!

Растеше след всяка изречена от него лъжа руснаците можеха да го ползват вместо онзи митичен мост до откраднатия Крим... мдааа Жалка работа.

Моля, моля района е затворен от войски и са допуснали руски спец. за проверка, а не експерти от ООН и др. международни независими органи !? Това е нарушение на МНП!

Сов. люди никога не лъжат. Само заобикалят истината. Тежко му е на Лавров.

Абе на тоя и шефа му грам не трябва да се вярва. Те и при анексирането на Крим твърдяха ,че няма руски войници там а това били добронамерени граждански патрули от миньори, учители,лекари и други професии граждани на Крим ,които бяха с внушителна физика еднакво облечени и доста добре въоръжени.

И много приличаха на Спецназ. А както добре знаем, обикновено Спецназ не носят отличителни знаци. такава им е службата...Но пък може да са били отпускари....

Не са открили, защото не са търсили. Пък и защо да търсят - те много добре знаят какво са ползвали. Ситуацията много ми напомня на убийството на 30000 полски офицери от НКВД. Дълги години в СССР твърдяха че са ги избили немците. После се оказа че са ги избили руснаците при отстъплението си. Така че ние сме свикнали с лъжите им. Приказки на висши руски представители не струват и пукната пара. Лъжат като дърти цигани. Отдавна се знае че Асад използва химическо оръжие. И няма как да се скрие. Пък интересно как руски военни са проникнали в зоната на поражение - нали там са муджехидините? Как са ги посрещнали бунтовниците? С хляб и сол, може би. Лъжци като за световно!

Само ти не си разбрал, че документите за избитите полски военни са фалшиви и няма доказателства , кой и кога ги е избил.

Ми как шъ открият, той хлора бързо се изпарява! Остават само мъртвите, които вероятно са се самотровили с хлорна вар и ли с белина!

Руснаците не са открили даже града, вие за химия питате . Откак вагнеровците бяха размазани от американските рамбовци, вече нищо не могат да открият.

Рамбовиците в природата не съществуват. Можеш да ги намериш само в Холивуд и във възпалените мозъци на такива като твоя. Американците където са воювали навсякъде търпели поражение. Страхуват се да водят контактни войни. Нямат дух, издръжливост и са страхливи. Във Виетнам те изтърпели позорно поражение. Те нямат спечелена война. Но имат хиляди-хиляди територии изтрити с бомбите им на " недемократични " и суверени държави. Това могат. Да натискат копчетата.

То пъ баш Империалистическа Русия се е загрижила за демокрацията в Социалистическа Сирия! Вълкът ще пази кошарата! Мухахахахахаха!

А езика?

Пак замириса Сер(гей)ко Лайнов.

Като види Екатерина Захариева, всяко улично куче почва да си ближе г..за!;))))))) ....не е съвпадение, не е случайно, и кучетата не гледат порно!:)))))) .... А МВрР на Бою Тиквата----спие и хърка, както винаги!:))))

с простата си тиква и жоп обърнат към Путин за българин ли се броиш? Отврат!

то русские специалисти следи от химическа субстанция не са открили, то там явно е стерилно, а мършата на ония във военната база дето някой я гръбна намериха ли я, или само ще асфалтират отгоре?

Колкото Скрипал е отровен с Новичок толкова Асад е използвал хлор в Дума! Всичко е лъжи и измами на западните ДЕБЕЛОГЪЗЕСТИ ТРИПОЛОВИ ДЖЕНДЪРИ! Не ви ли стана ясно, че ДЕБЕЛОГЪЗЕСТИТЕ ТРИПОЛОВИ ДЖЕНДЪРИ ще мирясат само след като предизвикат ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС! Прекалено дълго време живяхме в Европа без война и е дошло време да ни разрушат прекрасните ни градове и пътища!

Всеки химик знае, че хлор може да се произведе в домашни условия с препарати от кварталната бакалия!

ми то, в кварталната бакалия може и направо хлорна вар да си купиш бе! 4.30лв. за 600 грама!

Тоя лъже повече от Курнелия. Само путлерастките изпилени мозъци му се връзват на лъжите. Тролетариата гледам е в намален състав - явно проучват новите опорни точки, че нещата отиват на зле.

лъжеш!! никой не може да лъже по качествено от курнелия! и количествено също!!!

Абсолютно прав си! Но имо хора, които ти пишат минуси и явно не са съгласни - те не могат да приемат, че има по-голям лъжец от Лавров! Какво да ги правиш - родоотстъпници! пак се кланят на руското!

израел няма да изтарпи ирански сирииски или други тррористи докарани иобучвани от руссия до границата си израел не забравя и справедливо отговаря-barux ashem

Иаме питане: тоа Ларвов, нали нешто штеше да се песионира? Каво стана? Мае му се услади и на тоа на стари години,а?Да поцоца оште мало че после нема. Като ти улезе у дома и отръване нема.

Сега цоца за да има с какво да живее в САЩ!!

кат мине председателството ша почне чиска и у нас на руските шпионо отгоре до долу докат се стигне до триещите патриотичните изказвания

Терора в Сирия е основно с руски военни,на служба при Путин,наемници при Асад и в ИД,чието командване е основно от руски офицери и с руски паспорти!Дори самият Путин призна,че били бойци от частни армии,извън контрола на Москва!Демагогия,та дрънка!А,Лавров кого иска да измами?-няма кой да му повярва на тоя шарлатанин!

Май израелците обстрелваха сирийска база в Сирия а не сирийците еврейска база в исраел.

В руските войски е цялата Конна дивизия на ген.- лейтенант Леонтович. Тя включва следните части : 3-ти драгунски, 3-ти улански, 3-ти хусарски , 3-ти казашки и новосъздадения Черноморски драгунски полк - всичко 30 ескадрона, (по 150 души в ескадрон) , 4 пеши ескадрона от по 200 души, 12 оръдия (по 6 на брой в двете конни батареи) и 18 картечници. Военният сблъсък с руснаците е очакван с тревога в Щаба на армията, поради опасенията на офицерите ,че някои български войници няма да се осмелят да вдигнат оръжие срещу бившите освободители. Страховете се оказват напразни. Българските войски са гледали на Добруджа като на своя земя, а на русите и на румънците - като на агресори. Това определя високия боен дух на българите, готови да опазят с живота си родните огнища. Тъкмо кавалеристите на ген. Иван Колев са първите, които разсейват опасенията на началниците. За да парира русофилски прояви в кавалерията , ген. Иван Колев допълнително мотивира войските си с психологическа подготовка,в която набляга на патриотизма и дълга към Родината. ,,Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България! "

На 5.09.1916г. при Добрич започват кръвопролитни боеве. Първи удара на противника поемат варненските войски, разположени на 3-4 км. северно от града, без обаче да имат възможността предварително да подготвят своите позиции, което усложнява задачата им. Въпреки това до обяд на 5.09.1916г. малочислените защитници на Добрич отблъскват успешно няколко масирани атаки на руската кавалерия и румънската пехота. Ген. А. Зайончковски прави опит да обходи приморци по фланговете им, но поради добрата координация между варненските войски и бдинци, тези намерения са осуетени. В нощта срещу 6.09.1916 г. по жп линията Девня - Добрич пристигат първите български подкрепления. Следобед боевете са подновени с нова сила. От района на с. Каралез (дн с. Царевец) настъпват частите на 61-ва руска пехотна дивизия под командването на тен. мански, както и 19-а румънска дивизия. Въпреки яростната съпротива на варненските войски, превъзхождащият ги противник достига само на 150-200 м. от позициите им. Варненци незабавно предприемат мощна контраатака на нож, в резултат на която руските вериги са отблъснати назад с големи загуби. По същото време войските от десния участък на позицията водят бой при с. Гелинджик (дн. с. Победа) със 6 руско-румънски пехотни дружини. Командирът на 35-и пехотен Врачански полк полковник Васил Таслаков, без да чака заповед, решава да атакува противника. Той насочва основните си сили към с. Ези бей (дн. с. Паскалево), откъдето да удари във фланг настъпващите към Добрич руско-румънски войски. По този начин врачанци разширяват полесражението на запад и поемат част от вражеския удар. Това отслабва натиска на противника към Добрич. Ген. Т. Кантарджиев издава заповед селото незабавно да бъде отнето от противника. През нощта атаката е от три страни и противникът е отблъснат.

На 6.09.1916 г. започнала контраатаката на руско-румънските войски за връщане на Добрич. Същият ден обаче в български ръце пада Тутракан, което рефлектира върху хода на боя при Добрич. След загубата на крепостта румънското командване издава нареждане корпусът на А. Зайончковски да прекрати боя и да се оттегли на север. После руският генерал получава втора заповед, отменяща първата. При това положение генералът решава да атакува Добрич на 7.09.1916г. сутринта само с 61-а руска дивизия и Сръбско-хърватската доброволческа дивизия. Така на 7.09.1916г. се стига до най-критичните боеве за Добрич. Тогава всъщност е кулминацията на Добричката епопея. Рано сутринта, след силен артилерийски огън, с превъзхождащи сили неприятелят атакува по цялата дължина на фронта. Първоначално руската атака се насочва срещу врачанци, останали само с две дружини и две батареи. За кратко време те претърпяват големи загуби. За да облекчи положението на 35-ти пехотен полк, командирът на 6-та Бдинска дивизия заповядва на козлодуйци да ударят във фланг настъпващия срещу врачанци противник. Изненадващо обаче във фланга на 36-ти Козлодуйски полк се врязва цялата Сръбско-хърватска дивизия, в резултат на което полкът отстъпва назад, губейки близо 30 % от личния си състав. Ранен е и командирът на полка - полковник Константин Гладичев.

невероятна храброст не е имало русофили предатело освен това -благодарско и за 2 та истор. инф

поклон пред ген. Иван Колев и ви благ за тази историческа инф. с която се гордея че сам българин а не предателска ушанка

Ето цялата статия: ВОЙНАТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ДОБРУДЖА (1916-1917г.)

Поднесе ли цветя на паметника на убийците на няколко хиляди столичани?

Русия предупреди,че Запада в лицето на САЩ ,Англия,Франция,Израел ще използват химическо оръжие и ще обвинят за това Сирия.И наистина точно това се случи...!

Русия знаеше че Асад използва химическо оръжие и започна с провокациите, че някой друг ще използва такова оръжие?? Ама кой друг там има бойно химическо оръжие?? Само Асад.

Мотив?

Ех тролчета, тролчета, вие и запек да хванете пак руснаците ви ще са виновни. Докато ви плаща господаря, така ще е . После - хоп, пребоядисване.

а какав отворко беше и расеше русски дебилизми ама сега нещо се сдуха от химикалите на путин -всеки ден некаде по света руските се спардяват -а не може ли у дома си да го прават

Само русофилите могат да се вържат на лъжите на Лавров. Нито са стигнали до мястото на взрива, нито са взели проби, нито са ги тествали. За по малко време от два дни тая работа не може да се свърши!! Къде са труповете на загиналите?? Дайте да ги изследваме или ги изгорихте?? Никоя лаборатория не може да тества пробите за 2 дни!! Освен тая в главата на путинистите. Тяхната лаборатория е магическа!! Работи бързо и без проби.

Какви трупове като не е имало атака ве... :)))

Доказателствата говорят друго!! Ами като няма трупове да отидат да огледат?? Международна комисия?? да интервюира хората там?? Ама Русия не иска и лъже!! Много съмнително!!

Само глупак повтаря лъжа от своите американски господари...

разпасал се е -не издар ж а на напрежението всички дипломати го мразат и не щат да го срещат

Пак лъже, като за световно Ако рушки химици идат в Дума ще бъдат одрани и опечени първо и най- важно Кви проби, кви пет лева?!

Кой е тоя пиздин? Да не е перчеместото хюмне на яловия змей?

Поредният сапунен сериал от САЩ и Запада! С участието на така наречените "бели каски". Главен участник там, където трябва нещо да се фалшифицира и да се представи пред света като абсолютна истина! По интересна е позицията на Тръмп. Или не знае истината, или се прави, че не знае. Според мен, всичко му е известно, но бърза да обяви на света "една истина", която всъщност си е просто долна лъжа! За кой ли път?! Ами "истината" на Великобритания по случаят "Скрипал" не е ли същата?! Как се води нормален разговор с такива партньори?Та те от край време са свикнали да се налагат навсякъде, без значение дали са прави или не. Нали наложиха "демокрация" в Ирак и Либия,като обявиха Садам Хюсеин и Кадафи за сатрапи. Какво стана?Смърт и разрушения и в двете страни. Сега искат да направят същото и в Сирия и Иран. Така са свикнали. Запазили са си правото да определят, кое е демократично и кое, не. Кой е сатрап и кой не. Принципът е прост. Който е с нас и ни слуша, е добър. Който не, трябва да бъде свален.

Няма кой да вярва на лъжливите ватенки. Пълно фиаско на тяхното оръжие в Сирия , също Вагнер. Макета им Су-57 не престоя и 48 часа в хангарите и си го прибраха. Добре че не се разпадна по обратният път. А Турските и Израелски екрани на гражданските радари така светели от тези "невидими Су-та, че служителите си изключили дори осветлението в залите...

Не са намерили следи от химическо оръжие.е как ще намерят нали са сирийците а на сирийците го даде Иран.

Една ватна лъжа, дори и повторена сто пъти като този случай, не я прави истина. Тя винаги си остава лъжа. И интелигентният човек веднага вижда кое е истина.

Е друго си е само честни да те управляват като блеър бушмена яловата и хюмнето!

ида попитам немали да му отнемат дипломатическата книжка за изказвания в нетрезво састояние

Москва първо нагло лъже, но впоследствие започват да се появяват оригинални записи и постове на свидетели, които дават информация за истината. И управляващите ватенки в Кремъл започват бавно да допускат чепа да им влиза в миризливият комунистически задник и да си признават на порции всичко. Какъв е извода ? Винаги нагъзвайте лъжливите ватенки и българските им подлоги. И те винаги ще си признават всичко. Ей тва ватенките са много тъпа и зомбирана нация. За всичко 1. първо отричат ни лук яли, ни мирисали. А те фактите се бълват от всички посоки, снимки, видео.. 2. Второ след като видят че не могат да забранят на журналистите да спрат да изнасят факти си признават , ама МЪНИЧКО ЧЕ СА СЕ НАПИКАЛИ. 3. И трето минава още време и вече са принудени да си кажат всичко че са се осрали тотално. Смешна тъпа, уродлива нация. Когда-то Москва не верила в слезы, и теперь никто не верит в ватную Москву ...

Много често повтаряш "ватенките", което показва, че различните постове са от един и същ адрес. Смени стила и термините.

и всички ватни постове идват от един адрес, щото вие само Джендър повтаряте.

Запада е достоен наследник на отровителката Локуста. Обожава отрови, бов, гмо, кеймтрелс,грипове,вируси...

За да не се заблуждават нормалните хора в информационният поток от фашистка русия - историята е доказала: четете какво са написали от кремълската пропагандна машина и винаги ИСТИНАТА Е ОБРАТНОТО НА ТОВА КОЕТО ТВЪРДЯТ.

Санитарите, бързоооо!!!!

ша тварди нали го чака пенся та ако може още да се задаржи

Тъпи ватни тролове, не ви минават лъжите.Само си губите времето да защитавате една мъртва вече кауза-комунистическата. Раша вече е политически и финансов труп. Тя също ще фалира като ссср, въпреки лъжите на джуджето ви.