Проверяват министър Игнатов за ходатайство

Антикорупционната комисия в НС проверява образователния министър Сергей Игнатов дали като ректор на Нов български университет е записвал студенти неправомерно.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват министър Игнатов за ходатайство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в реда на нещата в държавицата. Обратното би било куриоз - да се даде път на талант и повече знаещ от теб без връзки и корупция...Затова скоро ще са министри и чиновници сами на себе си и на празните зали и класни стаи! Смачкаха преподавателите и учените, прогониха младежта, подиграха се със старците и какво - к.. в г... !!!

Не се косете- Положението е неспасяемо !! Сега, неграмотните са на власт!!

Ректорът на ТУ-Варна е в океан от лайна. Нека проверят международните проекти и да го хванат да обясни как може да ги ръководи всичките едновременно.

ТО ДЕТО РАЗДАВАТ ДИПЛОМИ НА ТОЯ И ОНЯ БЕЗ ДА СА УЧИЛИ Е ЕДНО. ЛОШОТО Е, ЧЕ ПОСЛЕ СЕ ЗАВЪРТАТ ПОКРАЙ НЯКОЯ ПАРТИЯ И НАЛИ ВЕЧЕ СА СВОИ ХОРА, ТОКУ ГИ НАЗНАЧИЛИ НА РЪКОВОДНА ДЛЪЖНОСТ С ГОЛЯЯМА ЗАПЛАТА. А ПЪК ТИЯ ДЕТО УЧАТ И ИЗКАРВАТ ИЗПИТИ СЪС ЗНАНИЯ - МАЛОУМНИЦИТЕ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ ГИ МИСЛЯТ ЗА ПРОСТИ! Е ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ! НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!

Този е следващия!

В НБУ "Право" се влиза с ТЕСТ, като след това може да се преместиш в почти всеки друг университет, пак същата специалност. Така влизат "Право" децата на днешните политици, а останалите от "Народа" плащат за частни уроци , учат до побъркване и кандидатстват с ИЗПИТ, което не означава, че ще влязат.

Смешен опит на ДСБ- арията да свали ГЕРБ и набара това място...

Новбългарски университет е измислен ВУЗ, направен само с цел пари, той си е търговско дружество не учебно заведение. Срамно е, че неговия управител, нарекъл се ректор Игнатов стана министър.

Точно така е! Но дали е правилен начина да бъде отстранен Игнатов заради ходатайство? Не е за отминаване факта, че тъмносините дърпат конците на тази комиссия. Не става ли въпрос за сблъсък на интереси тук? В това министерство се въртят много много европари, много повече от други министерства

Смешник е ДСБ-арина-Димо Гяуров, председател на комисията, да проверява за ходатайство Игнатов. Защо не го проверява за КОРУПЦИЯ- министерството му вони на далавери с еврофондове и държавни пари?! Защото първо трябва да се провери самия Гяуров за имотни и реституционни далавери, за да се стигне до Игнатов Прах в очите на обществото--СДСария!

То е крайно време да се озапти този човек.Точно така изглежда и се държи човек който случайно е получил власт и решен да я запази на всяка цена.За тази цел измисля какви ли не безумни идеи и предложения за да демонстрира дейност.Най-ме вбеси със заплахите си и обвиненията си ,че българина не ще да образова децата си.За съжаление българина дава мило и драго детето му да се изучи ,но в системата останаха такива,, нарциси ,,като Игнатов които бълват абсолютни неграмотници.

Че НБУ какъв университет.Там всеки който има пари го приемат.Изпитите са формалност.Всеки който работи там-взима диплома за висше образование. Давай Игнатов

А разлика между "курсанти" и "курсисти" дали има?

Да се проверят дипломите на всички от това некадърно правителство

НБУ направо да им дава дипломи без учене срещу съответната сума - това, че си се уредил с "више" без да учиш е само по себе си доказателство, че имаш пари, че си оправен и способен, и че си готов за упвленска длъжност! Давай, Игнатов! йееее!

да е само този - УНСС - Утре Носете Съответната Сума и не от 2010, а от тошово време. Сетила се мара да се побара, като че ли тогава не се "изработваха" и купуваха дипломи

То и министеро интересно каква диплома има? Бат Бойко пък бил Доктор?

Министеро има руска диплома по египтология. Много полезна, когато искаш да унищожиш българските държавни университети. А за ББ, кой не знае и не е чувал за неговите чутовни научни подвизи.

Не е руска, ами съветска. Знаем кой можеше да отиде да учи в Съветския съюз. А дипломите в Нов Български Университет Игнатов ги е раздавал на поразия, този Стойков съвсем не е единственият, който само със завършено средно образование на бърза ръка се е превърнал в магистър.

На времето така завършваха АОНСУ / можеше и без средно образование да придабиеш направо висше/.Даже имаше един случай - на един у искали всички дипломи, а тй нямал за средно образование, но бил завършил АОНСУ. Отишъл при директор на гимназия и му рекъл:дай да направим нещо , да взема диплома за средно, аз за вишу :) имам!? Значи, нищо ново няма и нищо старо не е забравено!Само, че сега се прави за пари, а по-рано в името на Партията. Пфуууууууууу

Сега парите са партията! Или партията окраде парите... Все тая! :))

Нищо не ти разбрах! Липсващи букви, усмивки, запетайки... Ха-ха, "Вишу" !

Всеки, който разбира за какво иде реч, дори да липсват букви, запетайки и писания на жаргон, знае, че образованието българско лека полека загива безвъзвратно! Ако не влязат хора, които наистина искат да работят и знаят за какво става дума, а не само да си пълнят кошницата, то българите ще станем най-тъпите и неграмотни в цял свят! Това е, господин министре, очевадната истина!