Сербезова съди здравния министър за спекулации и лични нападки за реекспорта на лекарства

От 2014 г. 3000 продукта са напуснали българския пазар, отбеляза тя във връзка с нежеланието на производители да присъстват на нашия пазар, което предизвиква дефицит на медикаменти

Обратно в новината

Коментари - Сербезова съди здравния министър за спекулации и лични нападки за реекспорта на лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Как може производителя да определя дали ще се продава едно лекарств в България или не 2. Как може да се разреши експорт, ако вътрешният пазар е задоволен само на 65%? Демек 35% от болните да мрат. И това по закон?!?!?

Няма и да ги разбереш тези неща, защото не може един производител да продава лек. продукт под себестойността му, или по-евтино от в другите страни, защото такива са цените тук, и него не го устройва, а формулата е наложена законно именно от сербезова, или както и е там името, когато е била министър

не я осъдят , тя все ще съди :)))

Сербез Асенка стана мултимилионерка от спекула и далавери с лекарства. Нормално, в една американска колониална кочина като България кво друго да става? Само корупция, спекула, безобразия и беззакония.

Да де руската култура и е на душа. Потърси може да ти хареса купона. Много руски шлагери много нещо! Мъжа върти гюбеци. Намерили са се а тъпунгерите събират капачки за линейки...

Не напразно фармамафията я сложи за здравен министър.Задачата и беше да махне забраната за износ на лекарства и тя го направи.Затова по аптеките няма жизненоважни лекарства,защото парите явно са по важни от хората.

Тя тази си е за съд. Толкова лекарства липсват. Не е за вярване. Бетаблокери, лекарства за висок холестерол.... ужас е! Хората са изправени пред невъзможност да лелекуват! Тази трябва да бъде съдена и осъдена!

COVID-19 е вече история, защото В Полша са отбелязани нови случаи на разпространение на легионелоза, сега сред жителите на Познан. Интересното е, че в съседство с града, има постоянен американски военен гарнизон - Camp Koś ciuszko. Предполага се че от там е изпуснат биологичен щам, от намиращата се там лаборатория. „Поради наличието на легионела във водата на градския водопровод, моля, не пийте вода без преваряване, вземайте вани или се къпете често, за да ограничите контакта с водния аерозол и бъдете особено внимателни,“ месните власти постоянно предупреждават населението. Нека припомним, че легионелозата е форма на пневмония, която е придружена от тежка треска и увреждане на белите дробове. Според Световната здравна организация има лекарства срещу легионерската болест, но все още няма ваксина. Здравното министерство в страната съобщава че през последния месец официално са потвърдени над 200 случая на бактериални инфекции в цялата страна, а 25 души са починали от болестта. https://disk.yandex.ru/i/UHxf3cdgcBI7Gw

Сърбигъзова...

Според мен тая цuгaHka доста е бъркала в кацата за краткото време, в което беше някоя. Все пак милионите, в които тъне, трябва да дойдат от някъде

И в Германия имаш етакива случаи и цяла хайка в няколко града. Вкл. са взимали социални помощи на регистрирани хора, които отдавана не са в страната вече. Били са някога и са се осигурявяали. Мошеници до един: Един дол дренки.

Хора не вярвайте и дума на човек от сглобката . В случая Хинков е виновен .

А, тая черната, щото е света вода - ненапита... То как се става милионер за няколко години - без да въртиш далавери? Никак

А в една Гърция има всякакви лекарства ,много по-евтини от тук.Как става тази работа г-жа и г-н?! Просто там не крадат в такива размери като вас

заслужава разстрел, заради няколко стотин хиляди страдащи българи!

Изхарчиха ви парите за лекарства за ваксини честито

Ваксинацията е задължителна.

Тая от ПП ли е?! Леле, мале. Поинтересувах се коя е и попаднах на видео в нета как върти гюбеци с мъжа си и танцува на руски шлагери! Как ще се оправим?! И триста години да минат тея боята ще си пременят но ще си останем чалго-руска губерния! Егати нацията!

А иначе чалгата не идвала от русия

Тъй, ам записа дето Тъпото и сие казва, за "ала-бала" и други тънкости на "управлението", та т'ва малко ли ти е? Къде проблема ако руска музика се харесва от някой? Изобщо по цвета на кожата и по музиката ли ги съдиш? Събуди се всички нас ЕВАТ мощно, а те си прибират паръта и ша одат по острувити...

Само показва какво им е на душата! Може да те баламосва и облъчва цял ден по телевизора колко е ентелигента, но това видео показва какво и е душата. Въх, върнах сА по комунистическо. На те в душата им е комунистическо време!!! ПП? WTF???

Заради тая пача, всеки месец ми се бавят лекарствата...

Таа дърта престъпна чанта

Спокойно вашите пари отидоха за ваксини вместо за лекарства

Защо от 2014 та до 21 някъде въпреки тия над 3000 марки и въпреки това митично нежелание да се доставят лекарства- нямаше недостиг на лекарства нямаше и липса на лекарства?

Митичното нежелание, се изразява с несъгласие да дават рушвети. В България, все още не може да пръднеш без да дадеш да се почерпят.

Става

Зикиджия!

Да. Има лукава и съблазнителна физиономия на тази снимка. Важното за държавата обаче е, дали става за длъжността, на която е назначена.

Сърбежова е типичен представител на фарма- мафията, лекарства няма и това се започна точно по нейното управление, кого лъже?

На всички е ясно, че има схема за реекспорт на лекарства. Какво стана с фирмата на Батинков, дето един партиден номер за онкологично заболяване беше маркиран в 3 болници, а накрая и в чужбина. Това си е умишлено убийство.