17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ БАБИ ПОЛУДЯВАТ КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ! ЛЕЛЬО,ВНУЦИ НЯМАШ ЛИ ЗА ГЛЕДАНЕ? КРЪВОЖАДНИ БАБИ ЛЕТЯТ НА МЕТЛИ!!

Още една .... Тия кравари съвсем изкукаха. Първо, най расистката държава в света си избраха негър за президент., след това - полу изкукал ненормалник. Явно доказателство, че там държавата се управлява от "сили зад кулисите", а президента е "кукла" за пред хората. Впрочем, май и целият свят така се управлява. - от сили зад кулисите

Елизабет Уорън е много свестна жена и аз, който се колебаех дали изобщо този път да гласувам в президентските избори заради нея само ще го направя. Тръмп не може да стъпи и на малкия й пръст по интелект, познания, култура и човешки качества, наниери и възпитание!

Той и Желю Желев беше много интелигентен, пък яко ни резилеше.

Пак подвеждаща статия. Истината е, че тази цял живот се е представяла за индианка, за да се възползва от предимствата, които имат малцинствата, примерно в приемите за университет, и после за кандидатстване за държавни постове. Освен това индианците ползват и доста големи данъчни облекчения. И понеже е бяла и синеока, всички, в това число и Тръмп, я скъсваха от бъзик. Тръмп и предложи 1 милион долара ако си направи ДНК тест, и той докаже, че е индианка. И тя, умницата, се върза, и си направи теста, който доказа, че е 0.2% индианка. За сравнение - средностатистическият американец има 0.5% идиански корен. И тая, вместо да се засрами, почна да размахва теста по телевизиите, като доказателство, че е индианка. Настана такава излагация, че хора от собствената и партия взеха да и казват да млъкне, и да се извини на индианците. И тя преди няколко дни се извини, макар и с половин уста. Не Тръмп, а тъпотата и алчността и я съсипаха. Дори в собствената и партия не я подкрепят. Ако наистина излезе срещу Тръмп, той направо ще избърше пода с нея.

stankow

Като гледам снимката, сещам се за Цецка Цачева. Какво пък - да ѝ пожелаем успех !

екстра си е жената

Тая работа за богатите да не е цитат на Мадуро или Чавес? И някой сериозно мисли, че с такива приказки може да стане предидент на САЩ?

И така - кого избираме за президент на Франция ! Давай предложения , Народе Сега ти се е паднало да избираш президент на САЩ Поне временен Ако не проведат избори следващите 8 дни , до 18 февруари - ние им назначаваме президент

Въхру лицето ѝ е изписано, че е неудачник. Поредният ляв такъв.

Жената е професор в Харвард. Трудно минава за неудачник.

Светът се управлява от изкуфели старци!

Еврейка е "индианката". Последния нееврей беше католика Кенеди. Хайде сега забърсвайте....отново.

В САЩ ще командват богатите, т.е. парите, останалото са глупости.

НЕДЕЙТЕ ТАКА, ТЯ Е СОЦИАЛИСТКА! НАЛИ СМЕ СОЦИАЛИСТИ

ДРУГАРКАТА ТРЪМП ЩЕ Я БИЕ КАТО МАЧЕ...

Демократите отново ще подарят президенството на Тръмп като издигат неизбираеми дебилни кандидати.

Все тая, президента им го избират в Москва. Ако решат ще стане!

жалки сте. в поста ми нямаше нищо обидно, нито лъжа. Калифорнийският конгресмен НАИСТИНА ИМА ТАКЪВ ПОСТ в туитър. Можеше поне да проверите!

Бахти алигатора!!!

Поредната пача на хранилка!

Тази е лъгала цял живот, че е индианка. Изпозлвала го е да влезе в Харвад и къде ли още не. Няма никакъв шанс да стигне до номинация!!! Не знам изобщо защоизобщо НПО центъра се хаби да пише статия за нея. Ако тов аще екандидата на пишмандемократите, яко са я закъсали. :-)

«митинг в Масачутес» Сигурно става въпрос за Масачузетс/Massachusetts?

И на двете места е имало митинг.

Какви 2 места? Масачутес не съществува, а Масачузетс е щат, а не населено място! Елизабет Уорън е сенатор от Масачузетс. Добре е публикуващите новини да превеждат внимателно и да се информират за детайли свързани с тях. Същото се отнася и до коментиращите. Иначе се получава историята с една автобусна спирка и незнайна жена споделила дочут слух или просто казано fake news.

След импотентния дедо всеки ще е по-добър.

Например килъри клинтон? която питаше къде се крие един европейски политик и не могат ли да му изпратят дронове, без въобще да предполага, че става въпрос не за талибан, а за европейски политик?

Мнооооого голям праз начи

Мъжете кандидати са много свестни,ама жените са направо откачалки Клинтъница,Ники Хейли ,Олбрайт ,Кондолиза -войнолюбки ,мъжемразки и феминистки . Да пази Господ!

Елизабет Уорун милионерка ли е ? Ако да, колко ще таксува себе си ? И защо не го направи още сега. Може да направи щедро дарение за да даде пример на останалите, пък и да се отърве от неприятното данъчно облагане което сама ще си наложи след време ...

Пересссройката в щатите върви с пълна пара... обаче, не вервам единият процент да прости току-така на инициаторите й. Ще да има доста още вълнения повсюду.

Индианците от другия форум много ще се зарадват.

Путин вече ги попиля окончателно. Ако тази урунгелка стане президент, 100% край на Щатите.

Да се Извини първо на Истинската Покахонтас!

Тая кравара, като нема пари, да дойде тук, за да си оправи зАбите!

щото това е най-важното в един президент. като оранжевата боя на бай ти дончо.