Семейството на изчезналия Емил в Перник обвини полицията в бездействие

Заради липсата на следи близките на младия мъж настояват да бъдат проведени повече разпити, както и да бъдат пуснати водолази, които да претърсят язовирите край Перник

Обратно в новината

Коментари - Семейството на изчезналия Емил в Перник обвини полицията в бездействие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невъзможно е полицията да няма никаква идея какво де е случило. Явно има нещо или някой заради, който да си затварят очите. Дъмнителна работа

скоро ще се затопли!

Полицията да бездейства??? Неее, това не го вярвам! Те се скъсват от работа!

Не търсят както трябва.

Като имат пари да си наемат детективска агенция да го търси ! Така би направил всеки който има пари и се съмнявам , че полицията не прави нищо !

А аз обвинявам семейството в бездействие, докато са гледали как сина им се друса, пие и пропада. Сега друг им е виновен...

мери си приказките глупако от нищо не си застрахован това си е пълнолетен човек със свои решения

Явно не сте имали наркоман в къщата, защото не знаете за какъв кошмар става дума. Ако наркоманът сам не иска да се оправи, нищо не може да му помогне. Имам опит с такъв случай в моето семейство. Какво ли не сме правили, сума ти пари опукани през годините за психолози, психиатри, клиники, центрове, борбата е страшна и трае от години. Когато ги тресне т.н. импулс, са способни на всичко.

Все пак полицията няма само един случай за разрешаване.Тая майка си мисли,че полицията една година трябва по цял ден да търси сина и.

Може би ако родната полиция разбере какво е емпатия и започнат да общуват с жертвите , няма да има толкова недоволни. Сигурно и сред тях има хора , но според мен проблема е в комуникацията и остарелия "милиционерски" манталитет в служещите...

Всички проблеми в тая държава са директно следствие на тулупите от мвр и нескопосниците в прокуратурата.А тая новина е пореден пример.

Само в МВР ли има ТУЛУПИ. Обаче там са най-малко. А в Парламента? Точно там са най-големите тулупи.

МВР да е с най-голям бюджет в държавата и се чудя за какво въобще ги има и защо продължаваме да ги хрантутим с нашите данъци! Или да започват да си вършат работата, или да ги закриват!

Съгласен съм, че полицията не е много ефективна. Но! Как така "може да е много по-слаб", "може да е с къса коса" - семейството кога го е виждало за последно?

Преди месец, тъпчо! Ако се скиташ един месец из гората (в което не вярвам, почти сигурно е, че вече се е разложил в някое дере), ще има видими промени във външния ти вид!

И задължително ще посетиш фризьор, нали така.

SS-Nebel

Поне за люлинските куки знам, те не са просто безполезни, те са умишлено ВРЕДНИ! Да бездействаха, щеше да е по-добре!

SS-Nebel

Обявете 200 бона парична награда, да видиш как дебелите куки ше се размърдат!

Как така от цялата страна няма нито един човек да отиде в сектата и да разследва защо изчезват хора в района където се намира .Там са изчезнали много туристи, възрастни хора от Перник и малкия Сашко.

Нахалници! Да го бяха възпитали, за да не им се налага сега да чакат съдейстиве от полицията.

Фани се гръмни

Поздравления! Живи и здрави да са ти! Но не дърпай дявола за опашката.

Стара мома си, вероятно?

не, пиле имма двама сина

Да, то така се разпитват перничани без причина - по ред пред районното и с номерца...

Не се писа никъде от къде е този Емил. Дошъл на кукерски празник , но от кой град ? С приятели ли е дошъл ? Много е странно това изчезване ?

На кой му пука за някой изчезна! В България битият бит е-аният е-бан

Друго си е да се търся аутиста сашко нали с баща активист на герб за да се отклони вниманието на обществото и цяла българия от приемането на изборния кодекс потайна доба и да не се вдига шум затова

Какъв правопис? - ужас.

Тоя път гадателите се изложиха, даже и Христо циганина при Цанов.

Абсолютно ниското ниво на българина…а после искате да се развиете…как да го направите като хич не ви интересува народа и съгражданите ви

абсолютно са прави хората. миналата година сина ми (на 4 години) беше заплашен от Петър Петров - Кобрата от с. Ноевци , че ще му избие зъбите----- реакцията от полицията в Перник е никаква. заметоха нещата...

Ако Емил е в нормално психично състояние може да е извън граница...

абе тоя ненормален полицията им виновна

"..Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени.."..Може и извънземни да са го отвлекли...мхм...Като знаете че е лабилен, къде го оставяте без надзор? Като е нормален, къв го дири наквасен/неадекватен в Перник?

Tranquility

Значи родителите са виновни, че не могат да заключат в стаята пълнолетен, здрав и прав мъж? Разбирам, че на тях им се иска полицията да прави повече, а може би няма как, но това обвиняване на родителите е грозна работа. Имайте малко съчувствие, случило им се е най-лошото на хората, синът им вероятно е починал.