14-годишен преби и ограби възрастно семейство

Нов случай на жестоко престъпление, извършено от дете. 14-годишно момче преби възрастно семейство и ги ограби.

Обратно в новината

Коментари - 14-годишен преби и ограби възрастно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не се въвед: . "Вечна каторга" ,като наказание за превъзпитание с картонен труд, няма да има оправия с престъпността!

Докато не се въвед: . "Вечна каторга" ,като наказание за превъзпитание с картонен труд, няма да има оправия с престъпността!

Ей туй простотията на журналята е безгранична! Не стига че изрично им беше казано, че циганинът не ходи на училище, но те си зная своето! -"Възрастните хора се оплакали в полицията и 14-годишният ученик бил задържан." То може някога да е ходил на училище,но сегашното му единствено занимание било да обхожда и краде от почти всички къщи в селото!Този мангал трябва по най бързият начин да бъде натъпкан в затвора,без никакви съдебни протакания,за да може да си отдъхне и селото и да могат да се наспят на спокойствие хората!

Ама той е добро момче, питайте приятелите му , всеки ден ги черпи цигари и водка.

Разтрел за мангала!!!

ДОКОГА ще продължава това беззаконие и безнаказаност брутално да пребиват и убиват възрастни хора?!!! Кога ще има ред и сигурност в нашата родна държава? Как спокойно да изживеят живота си хората? Колко е тъжно и трагично...

Значи изпратили са това циганче да свърши работата щото знаят че нищо няма да му направят. Вижте в каква къща живее чичото на циганчето и го питайте какъв му е бизнеса. Това племе трябва да се изкорени напълно.

papion

Спешно трябва да се промени законодателството за такива мангусти, дете бил, той от сега убива и знае, че ще е безнаказано, какво да чакаме като стане 18-20 г.? От такива държавата ни няма и няма да има никаква полза, единствено, както казват по-долу-банка за органи.

истанбулската конвеция за този! Пълни кръвни изследвания и ако не е вземал наркотици и е клинично здрав да осмисли съществуването си досега като "ДАРИ" черен дроб, бъбреци, ретина на очите, сърце, кръв... Така ще се осмисли ненужното му съществуване досега и ще заплати прегрешенията съм изстрадалото ни общество.

Отново циганска история в циганската ни държавица! Ето до какво водят разните му еврогейски конвенции. Преди не беше така!!! Хайде сега, третополови джендъри, изходете се по въпроса и защитете цигането.

ти не си за Европа. Марш в Сибир!

А твоето място е в циганско гето!

Затвор? Ами! Малолетен е , и шамар не могат да му ударят, щото ще нарушат правата на детето!!!

и какво ще ги правим тия мангасари-вижда се ,че оправия няма....

+++

Не става ,бе! Мириши...

И все пак си мисля че едно бързо линчуване на този индивид, ще е най-добре за всички. Това същество едва ли ще се промени, по-скоро виждам много други ограбени хора, а евентуално и ще убие някого.

Защо? Знаеш ли колко хора има в листата на чакащите? Знаеш ли колко чакащи ще зарадва с органите си. ДАРЕНИЕ му е майката! Демократично по истанбулската конвенция. Самоопределил се като слуга на харон от задгробния живот, почнал сам да прави опити да си вади органите... просто ще му помогнем. И много стойностни хора ще продължат живота си по-добре.

манипулираме ли? за 3 дена все 14 годишни са най големите мафиоти.... няма ли някой застрелян бизнесмен че ми е скучно....

Писна ми да чета ежедневното мрънкане на българите, красноречиво говорещо за та им неспособност да вземат съдбата в ръцете си. Абсолютни пенюги сме, в това село един 14 годишен примат тормози от години хората и няма поне трима мъжки мъже да го отучат от това. Това всекидневно виене и хленчене е срам и позор за нас, само жени ли останаха тук?

То се видя какво става, ако посегнеш на циганин или малолетен насилник. Батални сцени и демонстрации. А власт и полиция няма, дори да се пишем толерантна и цивилизована държава.

Само давам пример как може да стане-преди десетина година цигани пообраха овощната градина на мой роднина.Той си събра приятелите,сгащиха ги на тъмно,счупиха ги от бой.И разбира се,никой не снима и не качи клипа никъде(то тогава май нямаше къде да се качи,но само казвам...)Та какво имам предвид-тайно и без много приказки и снимки.

Няма никаква интеграция на циганите. Помислете, ако вие се родите в семейство на цигани какво ви очаква. И наистина си отговорете какво ще стане от вас. Няма какво да се чудите защо деца пребиват хора. Това не са нормални деца отгледани в нормална среда. И ако всичко продължава по старо му изобщо не се шашкайте на подобни новини.

Къде живееш, какво работиш, кой ти плаща? Ако циганин не иска да се интегрира, какво може да направиш? Май си от тези "цигански" НПО-та, които потрошиха милиони долари и евра, а резултат никакъв. С кръгли маси и работилници, обучение и филмчета, не става. Поне да им бяхте построили едно прилично гето и след 5 години да бяхте заснели погрома, да видите що е интеграция и защо няма почва у нас.

Няма, няма и да има . Никой не иска да бъде като бедните българи, какъв пример могат да бъдат хора едвам свързващи двата края, ходейки на работа , живеещи почтено. Пенсионери на ръба на оцеляването ....лесна плячка за диваците.

с евтоатлантическата интеграция: разгром на ценноси и образование и подмяната им с фалшива гротеска

към азиатска русия, която ти плаща за да спамиш. Свиня!

Реформите в образованието, геноцида над мнозинството лъжите и манипулациите на властващите водят до агресивност от най ранна възраст вече ама оФците си траят това да продължава с години нищо че много избягаха а поколения са провалени..

Ами ако бития старец му беше отвърнал с един шамар?? Тогава БТВ и Нова ТВ щяха да им висят пред вратата цяла седмица с преки включвания и да го разпънат на кръст за насилие над дете!

1. Ще му ударя 50 пръчки на голо 2.Ще го бия по бъбреците с палката докато се спукат и да пикае кръв цял живоат 3. Ще го пусна на старите затворници -рецидивистите които са жадни за младо агнешко месо да го изнасилват поне 2 седмици 4.Ще му давам храна веднъж седмично-филия хляб и сурово зеле 5.Ако след една година още е жив-ще му счупя капачките на колената за да не може да ходи

Какви стари затворници в ТВУ? Нещо си прекалил с шльокавицата нощес или си веган-соросоид, платен трол на Конвенцията.

руски възпитаник съм. Макаренко ми е идол, после Ленина!

1. Ще ти ударя един шамар. 2. Ще се разревеш и ще хукнеш да викаш жена си.

Ние сме най долното безчувствено незащитаващо се племе и заслужаваме да бъдем убити

Това засега е проблем основно по селата и малките градове. Когато обаче опоскат всичко, циганите ще започнат набези и в София и другите големи градове.

Какво му беше лошото на ТВУ-тата? Хващаш от рано тези калпазани, преди да са направили белята. Там ги приобщаваш към обществото, научаваш ги на професия и ги пускаш с осигурена работа и квартира.

Веднага да го изпратят в Истанбул и да му приложат Конвенцията!

Тук не му казваме КОНВЕНЦИЯ А ЧАЛАМБА иф ю, ноу ват ай мин,

Едно престъпление, което не интересува авторите и поръчителите на Истанбулската конвенция. Не интересува и колониалната администрация в Банкя и на "Дондуков" 2, която се разкъсва от терзания на кого да угоди най-напред: на Анкара или на Истанбул; на Брюксел или на Берлин? Деянието на 14-я разбойник е в унисон и с провежданата държавна политика към възрастните хора в България.

Как да не интересува конвенцията? Пишеш без да си прочел! Там изрично се говори за наказване при бракове на деца и разбременяване на деца!!!! Стига дебелоочие! Погледнете проблемите и корените им! И се борете за промяна!

Хаймани, да не обиждате пазителите на българския генетичен фонд.

да,обаче ние имаме най-религиозния премиер във вселената !

СПРЕТЕ С ТЕЗИ ДЕЦА!!! Онзи ден онези цигани-убийци пак ги наричаха "Деца". Деца са лицата до 7 години. Тези от 14 до 18 г. са младежи, не са деца.

в западния свят даже са от 13 години - тинейджъри, а не от 14

"Близките му искат да бъде настанен в поправителен дом." Дори родата му цигани (показаха ги по ТВ) са вдигнали ръце от него. А държавата ??

забравил е да опъне козичката

това е много глупаво заедно с плюсовете

кое е глупаво, че е забравил, или козичката?

представете си как ще живеят новите поколения като се напълни с джендър мигранти освен циганите, останалите просто ще им слугуват

е положението към момента, както обичат да казват отговорните фактори в територията! Лошото е, че ще става още много по лошо, ама на тях не им пука!

Когато за едни става по-лошо, за други става по-добре.

И с какво ни занимават в Европа, Конвенция за защита на детето! Какво искат, да галим такива млади изроди? А кой ще защитава дедите ни, Юнкер или Могарини, Борисов или арменския поп?

незабавно да се върне казармата и трудовата повинност за неграматните младежи и девойки

Да бързате и да пречите на изследването чрез наблюдение на спецовете по сигурността тиквата и гуменката, те сега ги наблюдават и ще вземат мерки ама по нататък.

снощи точно такова момче с червено яке и две други по дребни но също лоши деца тормозеха и преследваха хора в мола където редовно го правят вероятно живеят в квартала

Майка - престъпник Баща - престъпник Какво да очакваш да се роди?? От кратуни кратуна, от маймуни маймутка , от престъпници престъпник!

Уважаеми българи, спите ли? Поздравявам майките на вашите ръководители.... След като полюцията не може да се справи със животните от цигански произход,държавата да раздаде по селата на всяка къща по сандък с ловни патрони и двуцевка...

Добре, че не са му ударили някой шамар неволно. Тогава по всички телевизии щеше да има новини за насилие над дете, език на омраза, дискриминация, равен достъп, уязвими групи и т.н. Пенсионерите кучета ги яли.

Така се изгражда елита на България.

Пазителят и спасителят на вселената да дойде и да си оправи бакийте в собствената си държава, а не да ми ходи по разни срещи където да му четкат егото колко бил велик и България колко била добре.

Като видя "14- годишен преби или уби...." ми става ясно, че отново циганин е вилнял и е останал безнаказан.

Няколко мъже от селото да му напрошат кокалите и да го закопаят някъде! Чиста работа!

Няма мъже в селото. Има в изобилие цигани.

Безправни роби в собствената си държава.

Сами сте си виновни.

Не роби, а долни страхливци! Това е. Малко ни е боят даже!

Питайте Борисов за насилието от цигани спрямо българи,какво ще каже и каква конвенция ще предложи!!!!!?? Да не ни натяква Истанбулската конвенция,а да предложи конвенция за борба с насилието над българите от циганската измет!!!

власт-имащ няма да посегне на циганите! До последния пребит и убит българин! Защото тва им е СИГУРЕН, ПЛАТЕН (ЕВТИН)"електорат" (гласоподаватели) - на всяка една власт! Като и на НПО-тата им изливат пари отвън - идилията е пълна. Чувствам , че скоро ще има: "На оръжие, братя!", ако все още е останал някой, който знае как се държи пушкалото разбира се, защото нали казармата била "губене на време"...