Трагедията в Пловдив: Жената убила мъжа си и се самоубила

Нова версия за трагедията с младото семейство в Пловдив разкри съсед от същия блок.

Обратно в новината

Коментари - Трагедията в Пловдив: Жената убила мъжа си и се самоубила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ако това се окаже истина, КОЯ КОНВЕНЦИЯ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ ОТ ЖЕНИ НАПРИМЕР ........ А жалки о;т;р;е;п;к;и подкрепящи бок;лука - истанбулската конвенция .....

МЪЖЪТ Е УБИТ БЕЗ НАСИЛИЕ ! ПРОСТО Е ЗАКЛАН БЪРЗО! В КРАЯ НА КРАИЩАТА Е МЪЖ, КАКВО ТОЛКОВА ИМА ДА ГО ЖАЛИМ ! ТЕ ВСИЧКИТЕ СА НАСИЛНИЦИ !!!

А жените по твоята логика пък защо трябва изобщо да ги жалим, всяка си е намерила това което е търсила .......

Моника, ако този мъж не е джендър, значи проваляш пропагандата за Конвенцията. Ще има пердах довечера.

Също така искам Хелзинкския комитет за защита правата на човека ВЯКА ВЕЧЕР да прожектира образа на убития съпруг използвайки за фон сградата на Народното събрание.

И каква стана тя сега?Истанбулска конвенция за защита на жената от домашно насилие вече има.Аз обаче искам Анадолска конвенция за защита на мъжете от домашни УБИИСТВА.

Абе дирници защо няма коментар за Истанбулската конвенция от вас??? Ето че убийства стават и в двете посоки, такъв е животът!!! Хомо конвенцията няма да спре тези неща, само иска да разврати децата, но ние това няма да го позволим!!!!

!!!!

В основата на подобни случаи винаги стои женска изневяра. Не е изненадващо - женският генитален сърбеж е нещо страшно ! Няма удържане.

Защо онзи истамбулски парцал не защитава мъже от насилие. Кажи ма Йотова, кажи бе Бойко ! Защо ще приемаме такова недоносче да мъти главата на децата! Проклети джендери...

Но в пловдивските новини пише ,че на метри от тая случка ,друга случка преди време,тогава набедили мъжа ,че убил дъщеря си,съпругата си и себе си.Възможно е някакъв убиец да действа в тоя район,да е на свобода и да върши престъпления.

двата трупа били откарани, детето е добре . Ебати тъпият коментар

Така ще бъде всеки ден след приемане на Цариградската конвенция.

На маймуни ни направиха.

Хората превъртяха играта,всеки е изчаткал.

Ако е ревност, то проблемът е за психиатър. Не се лекува, но вероятно посредством словото, обясненията, говоренето състоянието може да се облекчи. Или пък за клиничен психолог. Има болезнена, обсебваща ревност, която разрушава психиката на самия ревнуващ. Познавах една таква двойка - и двамата с висше образование, но мъжът не даваше жена му дори да говори с други мъже, дори с нейни колеги. Беше трагично за нея, но имаха вече двама пораснали синове и вероятно тя не искаше да се развежда....Чувството за малоценност, вкоренено от ранно детство, водят до поява на ревност в зряла възраст. Ревнивци-убийци е имало по всяко време - още от древността.

Една алтернативна версия: Прахосали са парите за видеокарти да копат криптовалути. Потънали са яко с парите и жената го е наръгала! Предвиждам още такива крипто-наркомански случки!

Ех, Ваня! Едва ли си даваш сметка колко си прост/а! Да, Ваня! Изключително прост/а!

Като се навъдят още крипто-наркомани - още по проста и тъпа ще стана :D

Случката е съвсем различна. Всъщност той й поисква като примитивен мъжкар все едно от слугиня нож, уж да намаже мед на бисквитка. Тя, жертва на такова унизително отношение, му подава ножа. Той обаче, с лоши намерения към нея се наръгва неколкократно, само и само да й причини страдание. Смъртта му е единствено израз на желанието му да й причини морални мъки. Накрая умирайки я склонява и към самоубийство. Няма край перфидното мъжко насилие към жените.

Интересна и удобна за няКОИ версия,но звучи неправдоподобно-има ли доказателства?

Бре, тези хора, от икономическото чудо на България, много изпушват.

и новината, цял ден, репортери, телевизиии и изобщо, вниманието да е там! Дразнещо, гадно, да ви ева и националната новина!

17 страни се събраха в Мадрид на конференция срещу джендър доктрината. На Конференцията за Джендър и Пол, организирана от link и тяхната международна платформа CitizenGo, участваха осем говорители от четири държави и повече от 250 присъстващи. В различни моменти над 5000 души следяха коференцията онлайн. Игансио Арсуага, президент на link: "Тази конференция е бунт срещу джендър идеологията и нейните рушащи мира, увреждащи закони закони, които не трябва и няма да успеят. Ние от link и CitizenGo ще продължим да се борим, за да попречим плановете на ЛГБТИ да бъдат наложени на гражданите."

И каква стана тя сега?Истанбулска конвенция за защита на жената от домашно насилие вече има.Аз обаче искам Анадолска конвенция за защита на мъжете от домашни УБИИСТВА.

ха-ха-ха супер идея, брато!

Опа, тази версия малко куца.Дайте друга по-правдоподобна!

БЪЛГАРСКИТЕ ФЕМИНИСТКИ ,ККРВОЛЯК,,ДЖЕНДЪРИ ,ТРАВЕРСИ И ПИДАЛИ КОЛЯТ МЪЖЕТЕ КАТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ!

Сега кой знае колко феминистки са в екстаз.

На многострадални от женско насилие Ради защо му няма името на дувара на НС,съгласно заветите на ИК???

"17 страни се събраха в Мадрид на конференция срещу джендър доктрината"

Отряд "Кобра" изпратиха ли го там?

И са кво, требе да преписваме истанбулската конвенция щото у нас и жените колят. Стивън Хокинс умря и така и не разбрах вселената крайна ли е или безкрайна, но човешката глупост, хеле пък българсакта си е безкрайна отвсякъде.

Дори и при оставено писмо,каквото вероятно липсва, това е трудна за доказване версия.

Защото обратната версия е по лесна нали, ама дали е вярна, е па майната му, нали все мъжете са и трябва да бъдат виновни за всичко по подразбиране ....

Бившата ми "годеница" направи 2 опита за убийство срещу мен, след като разтрогнах годежа понеже разбрах, че докато работя тя изневерява. След това разпространи слуха, че съм я пребивал от бой, въпреки, че за 4 години не съм я докосвал и с пръст. В днешно време жените са по-зле от мъжете, факт.

Категорично съм съгласен с теб ..... жените в днешно време от няколко поколения са тотално зле, сбъркани и изперкали, не приличат, не се държат и не мислят като жени ...

щом съседа го е казал, тъй ще да е било! нали все пак е бил там!

И сега какво ще правим с Истанбулската конвенция, как ще защитим жените от насилие?

Ще бъде обвинен мъжа посмъртно , че я е докарал до самоубийство.

До българските "журналисти" : защо на българите и турците в новините им изписвате всички имена, а на цгнте само инициалите ???

Човешко е да убиваш, поне според теорията на еволюцията и Дарвин. Свръхчовешко е да прощаваш и обичаш и за това се изисква вяра, за която като че ли стана табу да се говори днес, а вместо нея ни предлагат евроатлантически ценности...

Ванга и Дънов я дпълват, че тежките психози ще станат един ден пандемиия имено заради материализмат и егоизмът от морално изградени общества по подобни модели.

тези психози най-вече чувсвителните и раними хора, които ще деградират до убийци ако не се вземат мерки навреме...

Очакваме моментално всички които са ЗА ИКонвенция ... ...ГЕРБ,...Воля,.. ..Европейската Комисия ... ..да Вкарат мъжете като Заплашени ...също !!

Искаме "Анадолска конвенция" за защита на мъжете от домашно насилие, прилагано от жени!

Ето още един довод да не подписваме истанбулската конвенция. Жените остават с впечатление, че могат безнаказано в пристъп на "ревност" да избиват мъжете си. А, засега не се вижда никаква конвенция за защита на мъжете и момчетата от домашно насилие.

Добарала е ножа, издебнала го е и го е килнала. Това е като мъжът не си пази гърба.

Кошмар! Вече жените трепят мъжете си. Пардон, употребата на думите мъж и жена не е политически коректно. Правилно да се каже и полово неутрално е съпруг 1 уби съпруг две.

Горкото детенце, ще трябва да расте сираче заради безмозъчни те си родители.

Може и да е извадило късмет детенцето! Че с такива родители ... по-добре без тях!

много ме обича:)) 4 години преспивах при друга и още съм жив.....кофти звучи но ако ми забие ножа няма кой да издържа къщата и да носи пари.

Незаменими няма.

и двамата минахме 60-те,безопасни игли сме вече:)))

Днес е много модно убийците в България ,след като убият 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6... човека, веднага след това се "самоубиват". Изобщо ,според полицията, убийците са едни много благородни хора,които съвестно се "самоубиват".

"...детето е добре и е под грижите на специализирани служби..." Вие добре ли сте, детето е останало сираче на грижите на държавата - КАК МОЖЕ ДА Е ДОБРЕ ???

Btv и Нова нищо не казаха за трагедията...

Явно не са близки до властта - пълни имена и коментарите са разрешени.

докато болното женско съзнание продължава да вярва. че ревността е знак на любов ще продължават да стават такива трагедии.

Да, бе, да... то пък щото мъжкото съзнание не е болно на тази тема... Обикновено историята е друга - мъжът убива жена си от ревност...

Другарке, информацията Ви е старичка... Сега времената са нови... :)

ti pak ot kade se izliupi pak daje vze i da razsajdavasch predi da si piesch hapchetata..

ето затова няма да подписваме Анадолската конвенция - жените се мислят, че ще ни избиват безнаказано.

Манталитетът по балканските ширини е такъв, че ревността е изведена като висша добродетел и всичко е позволено. Убийствата извършени от мъже и жени под такъв предлог, се приемат като защита на криворазбраната чест. Примитивният начин на мислене рязко ни отличава от цивилизования свят, където ако имаш проблеми с партньора си го напускаш, а не го прибиваш или убиваш.

това е по-глупава версия и от тази за убийствата в нови искър

тя е гледала детето, явно мъжът и е кръшнал, ама защо се е самоубила. Да оставиш дете на 7-8 мес. без родители си е жива лудост. Дано има читави баби д дядовци да го изгледат.

Юлиян Вучков ги спуква по канал 3