Млад мъж уби майка си и дядо си в София

28-годишен мъж уби по изключително жесток начин с нож 50-годишната си майка и 70-годишния си дядо в София. Извършителят е шизофреник, наркозависим и се издирва.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж уби майка си и дядо си в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква тиха война се води между хората, в семействата! Срещаш ги хората, всички се правят на нещо друго, а не на това, което са. Питате се дежурно как сте, всеки дежурно казва, че е "добре". Пълна самота, пълно отчуждение. Единни и в разбирателство са тези, които са другари по интриги и мафиотите, но и тяхното е до време! Религията дето трябва да се "грижи" за душите ни хич я няма, те се карат и интригантстват повече и от другите институции.... И последствията са в новините всеки, всеки ден ...

Кое е странното в новината,няма нишо лошо ,че са си заминали два читави живота,нали правата на душевно болните са спазени.Държавата за шизофреници пари не дава и на финала излиза,че убитите не са отгледали по хуманен начин убиеца си

Тази арнаудова се изчанчи от работа!

Не чакайте Апокалипсис, ние живеем в него...Този свят е полудял и Боговете мълчат.. Синове убиват майките си, хората се мразят , приятел ти копае гроб..брат брат си гази. Бог се отвръща от нас, греховете ни са големи.

Приятелю, не е само бог.. Всичките са се отвърнали! И Господа, и Дявола даже се чуди как не е способен самия той на такава злоба и разруха.. Буда никога даже няма и за секунда да ни обърне внимание; па и на Аллаха не му побира акъла.. а всичките древни богове сигурно вече са облекли черни тоги наместо белите както ги знаем... Трагедията е пълна.

Последователи на Кача Честеменски.

Май по-скоро ще е изтрещял за дрога наркоман с тези татуировки и обеци. Ако беше невменяем не можеше така да се укрие и да не се показва, че чак полицията да не може да го открие. Доколкото знам в България няма нито прилични клиники за зависими, нито психиатрични такива.

Жените ходят с такива - безработни, татуирани, с бира в ръка и дупки на ушите...

Бясното псе трябва да се унищожи.

Психичното заболяване е ясно. То съществува от столетия. Втората част от пояснението обаче,че е наркозависим е характерно за демокрацията.Така че: Добре дошла демокрацио!Вчера един наркозависим тираджия помете кола. Колко са живите,не е ясно.Така че тепърва ще се плаща.И то дебело! Както в случая.

и параноидната шизофрения, пусната по улиците, е емблематична за "демокрацията". Съвсем демократично, при демократичното унищожаване на цялата държава, унищожиха и болници, и диспансери, и участъковото разпределение на лекарите, които познаваха буквално всеки свой пациент - от бебе до възрастен, някои участъкови лекари познаваха семейства две-три поколения и винаги при първи данни за проблем от такъв род се вземаха мерки за лечение и проследяване на заболяването - напълно безплатно и с грижа, неомърсена с търговски подтекст. А разликата в медицинските грижи тогава и тези днес е от небето до земята. Само пример: в навечерието на "демокрацията" (кая на осемдесетте) откриването на жълтеница (хепатит - вирусен) при преглед в кабинета на участъковия лекар беше истинско извънредно събитие, стартиращо спешни и задължителни мерки на място (болестта беше изключително рядка тогава поради добрия начин на живот, хигиена и здравословно хранене при "лошия" соц): незабавно хоспитализиране на болния, пръскане със съответните препарати в жилището му, профилактика на близките му и хората, с които е бил в контакт непосредствено към момента на установяването на болестта, с гамаглобулин, в болницата - задължително на системи, лечение с хепатопротектори (напълно безплатно) и строга диета по тогавашните правила - 4 години, жените - с препоръка да не забременяват в някакъв определен период (май година-две), никакво кръводарителство и т.н и т.н. След "демократизирането"... нещата са в новините

В частна къща в руския град Краснодар са намерени четири тела - на мъртва жена и трите й деца две момичета и момче. И четиримата са намушкани смъртоносно във врата. Три от труповете са били във ваната, а единия - в коридора.

този в коридора е бил на Щерев

Половината население в Булгаристан е с подобно описание - шизофреници готови да посегнат на майка си баща си, дядо...

Параноидна шизофрения в резултат на амфетамини, а амфетамини за по-евтино...много жалко. Защо е възможно хората да си купуват такава гадост...

Garantirano ot Gerb!!! Яжте хасфалт,и не се плашете,Мутряка плаща:)

кво общо има герб. наи много дрога имаше по време на червените правителства 1989-1998. пушеше се трева навсякъде, а сигурно познавам едно дваисет човека, кои от квартала кои от училище които си заминаха от свръхдоза хероин.

Един вид вече ни казват че не подлежи на съд за престъплението си:(((((( Това ни докара мутренското управление - пари за отпечатъци има ама за лечение няма???

Че откъде намира пари да се дрогира??? КОЙ му дава пари за нея? А пък уж бил шизофреник....

Дрогирането е най краткия път до шизофренията. Няма да се учудя ако скоро да разрешат марихуаната в кочината БГ. Така идиотите ще се чувстват щастливи. Властвуващите - още повече.

преди да обиждаш малко помисли за това което пиша а и не знам за кого ме взимаш-за пръв път пиша по тази новина!

ниски дебели вежди -типичен убиец

Тиквеник! Половината азбука изреди и само простотии, пишеш ...

преди да обиждаш малко помисли за това което пиша а и не знам за кого ме взимаш-за пръв път пиша по тази новина!

Това е убиецът или това е заподозряният в убийството? Медиите, презумпция за невинност нещо? Какво избрирате - цивилизовано гражданско общество или сензацийки, че по се Арчат?

Не разбрахме какво носел на ушите си?

И ПАК ще попитам: КОЙ го видя, че ги е убил?! Защо медиите съдят без да знаят?! Защо се раздухва преди разследващите да си свършат работата? По-долу писах: Защо решихте, че момчето ги е убило?! Може полицията да има сериозни основания да смята, че е така, но още го търсят, още нищо не са доказали и вече журналистите пишат, че е той! Може да не е той! Може дори да не знае какво е станало! Може! И не журналистите издават присъди!

И той също да е убит. Забъркало се е с лоши хора момчето. Кой знае със сигурност какво е станало?!

този ще го пуснат условно щото не е вменяем, но виж ако беше при самозащита, тогава вече и 30 год. не му мърдат

се издирва, може изобщо да не е между живите.

Да убиеш майката си............ Не знам кво мисли МВР, знам смо едното, че този трябва да го тръмнат!

За убийството пое отговорност ИД (ДАЕШ).

Боклук нация, населяваща красива територия!

Не може, от поведението на този човек, да съдиш цялата нация, тиквеник!

Като те гледам-прав е ,боклук нация

Чета коментарите и се чудя,95% са нескопосани,заяждащи се,спорещи за нещо което не са виждали,а само чували от тук,от там. Аз ще ви кажа! По времето на соца е имало всякакви престъпления,но единични,спорадични! След 1989 г по времето на измислената демокрация се изпуснаха нещата. По рано циганите имаха работа,в ТКЗС,работеха убиваха животни,ядяха безплатна карантия и месо на корем,до следващото животно като огладнеят,крава или теле! Градските цигани висяха по сукаците и извършваха услуги,пренос-превоз ,почистване и др.за дребни пари. Но,забележете една баничка беше 10 стотинки,рогче със сирене 7 стотинки. Искам да кажа ,че нямаше гладни цигани и семейства. Вместо животни тогава ,сега убиват хора за да оцеляват. От там насетне,със ликвидацията на казармата,унищожението на всичко поетапно,фабрики ,заводи,предприятия,катаклизмите в образованието и здравеопазването и къде ли не. Ето го резултата! Разруха,невъзпитани ученици,дрога,убийства,ПТП -та всеки ден жертви,недоимък,беднотия,самоубийства и всичко което ни четат по новините всеки ден.Това не става за ден или година! Целенасочено,системно и стратегически се доунищожава всичко читаво. Затова и по кадърните хора избягаха! Виновните за това са политиците ни! За жалост 90% и повече от бившите социалисти-комунисти и техните наследници се пребоядисаха и водят страната ни към гибел,заедно с останалите седесари,наследници на бившите поддържащи фашисткия период и засегнати от властите след 9-ти септември . Така е до днес! От историята знаем,че българите не сме загубили война,нито едно пленено българско знаме,смели войни,но винаги сме били прецаквани от политиците ни. Вземали сме винаги грешната страна! Така е за съжаление! Това е четиво за по младите,а по старите като мен си спомнят с носталгия за онези времена,когато всичко беше относително спокойно! Разбира се носталгията е и по младостта,която вече е няма!Неизбежно,такъв е живота!

Това, че ти си спомняш с умиление за онези мракобесни и бедни и изолирани от света години, изобщо не значи че останалите мислим като теб.

Верно е ,сега е времето на тъпанари и гербери,а като остарееш и ти,циганите ще те гърбят за мизерната ти пенсия редовно,шушляк атлантически

Arkadiy Andreev

Това написаното от Чичо е един точен,коментар.Това че си спомя с умиление,времето на младста,нищо ама нищо не те засяга.100 безпристрастни поста да има от хора над 50 години,ще бъдат подобни.Продължавайте в този дух,и в не далечно бъдеще ще бъдем велият на комшиите,благодарение на такива умни глави,като твоята.И още истината стоп да я биеш не можеш я изместиш.Умния чете и мисли преди да каже нещо.

ХАйде стига с това, баничката беше толкова стотинки, хляба беше 5 стотинки... НА това му се казва инфлация, така работи системата на парите. Преди и в Русия, и в САщ 'баничката' е била 5 копейки или цента... Направо се отчайвам като чета коментарите под новините :/

Преди години такива хора ги затваряха ,тогава държавните служби/полиция,съд,лекари/ работеха.

сега това не е димократично

може би тогава, в онова време медиите,/ тогава вестниците и телевизията не ни заливаше с такава информация....новините днес започват с криминални случаи и завършват с тях .....по няколко пъти на ден.....и се надпреварват да са първи и го коментират и на другия ден и така до обезмозъчаване

Мелиха беше навряна на кучето в г*за и се скри, не смее да се обади тая мърша потуреста.

ох, баня, ох, кеф

Ох..... останахме само наркоманите и шизофрениците........

пропускаш политиците и циганите

Абе, тоя не скочи ли сутринта от 4-я етаж на СРС на Римската стена!

Кта-Джон, тя е стОдентка, не е студентка. Може пък това да е нещо различно.

Ето ги фактите: Според нашите действащи закони, не можеш да вкараш лудия в лудница, освен ако той писмено не се съгласи... Но как той ще се съгласи, след като не се смята за луд? - Параграф 22... Автоматично го въдворяват обаче, ако извърши тежко противообществено деяние или криминално престъпление. Поради тази причина много семейства в България са принудени да съжителстват с лудите си роднини и близки, без да могат да потърсят никаква помощ от специализираните органи, защото същите просто вдигат рамене и не им обръщат никакво внимание. Конкретния случай е добър пример, как един шизофреник, избива семейството си, просто защото НЯМА КОЙ да го въдвори в психиатрична клиника... Жалко за хората...

И какво сега - запрещенията ще махаме? Ето как цялата страна ще се залее от психично и дементно болни и т. п., ще има измамени, убити и каквото се сещате още...

И да е и да не е под запрещение в случая каква е разликата?

Щото сега няма?! Занете ли какво е запрещение?

ПОЧТИ ВСИЧКИ КЛИНИКИ ЗА ШИЗ.СА ЗАКРИТИ. И КОЙ ДА ГО ПРИБЕРЕ? УПРАВНИЦИТЕ РАЗБОЛЯВАТ ДЕЦАТА НИ, КОИТО СА ПО-ЛАБИЛНИ. ЖАЛКО

Ето защо ни трябва смъртната присъда!

Дира, сложете една снимка на заподозрения, има я на страницата на СДВР във фехса - във папката "СДВР Издирва". Слагам и линк, но сигурно няма да излезе: https://link/v/t1.0-9/136696771038330572902379103239495316437395_n.jpg?oh=efbcccfb65d5f5f733bdc2cf2693cb51&oe=583154B1

Бързи сте (понякога).

Случва се навсякъде по света. Психично болен, че и наркоман да убие близките си. Всъщност е завършил предварително естественият подбор, който е щял да доведе до сляп клон в генетиката. Черногледството в случая е прекалено. Все пак в страните от БРИКС стават много по идиотски неща, като примерно: В Индия магазинер закла двойка за дълг от 22 цента

Защо не е прибран тоя някъде?

За да не му се нарушават правата.

Наркозависим шизофреник е бил на свобода.Горките му близки, какво ли са търпяли?

Понеже тук се пише, че по времето на комунистическата диктатура у нас не е имало наркомани и убийства и въобще почти никаква престъпност, давам пример. По времето на СССР е имало масов убиец и канибал - Чикатило. Естествено, по вестниците и телевизията не се е съобщавало нищо. Ако е било съобщено, хората са щели да внимават повече и доста от жертвите вероятно са щели да се опазят. И още - Чикатило е бил един от първите заподозрени, но е заповядано да не бъде разследван, защото е бил член на КПСС. Заловен е едва по времето на Горбачов, като в "кариерата" си е избил десетки души. Това са факти.

за Жоро павето се знаеше.

Едва след като го хванаха се съобщи официално.

Уф, то да е само това! Всъщност нищо не се е променило, само уклона на пропагандата. Упавителния съвет си е все същия.

А какво общо има СССР с нашия шизофреник? И Чикатило е екзекутиран 1994 г. след отказ на Елцин да го помилва.......... в Швеция също имаше такъв, но с по-малко убийства. Украинецът Ч. е ненадминат. Хората не са много различни и навсякъде по света има психично болни. Важно е да се полагат грижи за тях.

В Ница за 1 ден избиха 85 и раниха над 100...

За съжаление България, е скапана държава управлявана от европедлаи и подлоги на гейсъюза последните 25 години...По време на социализма защо нямаше толкова убийства а? Защото лудите бяха в ЛУДНИЦАТА!! КЪДЕТО И ИМ Е МЯСТОТО! ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ...НО СЕГ НАЛИ ВСЕ НЯМА ПАРИ......ЗАЩОТО ТИЯ ОТ ГРОБ И Боко ГИ КРАДАТ....И ЕЙ ГО РЕЗУЛТАТА!!!!!

Грешни са ти сметките. При социализма също имаше много убийства, само че никой не разбираше за тях. Впрочем и в момента комунистите и социалистите ни управляват. Ако имаш някакви претенции, обърни се към наследниците им.

Просто тогава имаше информационна завеса и подобни новини не се съобщаваха. Имало е гадости и тогава, но не е имало от къде да ги научите. Я се замислете, ако и сега ги няма по новините, от къде ще научите - няма от къде и ще си мислите, че всичко е наред. Просто сега има много информация и много средства за информация, освен официалните такива.

По времето на социализма не само лудите бяха в лудницата. Това си беше много удобна мярка за задържане на хора неудобни на власта.

Слушането на чалга уврежда мозъка и превръща хората в идиоти , 99,99% че е бил чалга фен,

С чалга се започва, после се преминава на руска естрада..

И с мене се свършва лаллалллала а

На една страна дето църквите са И празни, болниците и лудниците са И пълни. Ей ги гърците - понякога ги плюваме, друг път ги даваме за пример, друг път пък малко им завиждаме, ама си ходят по храмовете хората и си живеят живота. Пък ние все търсим на 1000-та половината.

Помним, помним! В София наркотици не се разпространяват, нали така? Откъде тогава се е появила тази наркозависимост, съсипала живота на един млад човек, а самия него превърнала в чудовище?

Безумно и безнадеждно е да се опитваш да помогнеш на алкохолик, предполагам и на наркоман в нашата държава. Институциите са безразлични, безхаберни и незаинтересовани и ако той не иска да се лекува, ти си безпомощен, докато той не извърши нещо подобно или не посегне на себе си (а тогава пак не е сигурно, че някой ще се задийства). Страшно е!

Analiziraiki pudobni nasilsvini kazosi az stigam do zaklio4enieto 4e tova e animalistinos ,obivaiki 4ovek ti mo odtnemash zhivotat.

Ти внимавай там в Мюнхен, пази се от себе си, най-вече, по всичко личи, че използваш автоматичен преводач и целите ти са други.

Ужас.Пореден при това. Ако ежедневно се следят"новините"за убийствата на пътя,в бита,побоищата,грабежите.... пр.,не ни трябват нито ИДИЛ,нито терористи,нито джихадисти.У нас всичко си се случва импровизирано някак си. Жалко за жертвите.