Американско семейство иска момиче, но им се роди 12-то момче

Съпрузи от Мичиган се сдобиха с 12-то дете - нищо необичайно за католическо семейство, като се изключи фактът, че то е момче - също както останалите 11.

Обратно в новината

Коментари - Американско семейство иска момиче, но им се роди 12-то момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..твърди,че мъжете с повишено производство на тестостерон и които са верни на съпругите си почти винаги им се раждат момчета.

Se taia

Тъкмо събрали един футболен отбор :)

Аз ще и пратя моя, но дано не го убие оня...

тука има и един много труден момент,представете си че тоя татко реши да кръшне колко ще го бият?::)))

ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ ЮНАЧЕТА!

Да бяха прочели малко нау

Да бяха прочели малко научни факти преди това, нямаше да го докарат до 12.

Дали седмият син ще има седем поредни сина?

Циганска им работа, защо трябва да ни занимават с всички простотии по света?

Простотия е това, което си написал. Семейството е страхотно и всичките деца са красиви. Имат интелигентно излъчване. Дано 13-тото е момиче.Когато двамата искат нещо много силно, то непременно се случва .

Тия, членове на коя секта са??

За мен 2-3 са оптималният вариант в днешно време. Освен храна, децата имат нужда от много други неща. А и жените не са крави за разплод.

трябва да сменят гмо храната и може да се роди, и момиче.

Луд умора няма!? Тези не са ли чували за семейно планиране?

Хората с толкова много деца за мен са големи щастливци! Нека им е честито детето и не съжаляват, че не е момиче!

Едно време и у нас се раждаха повече деца, а сега само циганките раждат. Имам една леля, те бяха 9, (девет) сестри, никакъв брат.

Защо пишете такива новини? Все пак и роми четат тук...

горките хора ама бебето е много сладко

Е това ако не е тъп, но упорит.....:)

Абе нямам думи.Котят се като мишки.Там държавата им плаща за всяко дете,не като тука.

Ай стига тъпни, тука 'сички ако поразпитат до -3 кляно 'ше видат, че прадедо им е имАл поне 5-ма братя и 3 сестри. Майката била не в ред, разстроена психика, разширена била отдолу, разбило и се е здравето, пълни глупости пишете . . . много било, не повече от еди колко си . . . и по наш'те земи са се раждали по толко деца. Сега нема кой да ги ражда и издържа - сега издържаме чужди деца и си пазим циците убави!

Малко повече литература трябва да попрочетеш.А все пак и здравето на жената има значение,не само циците убави.Много ясно,че е като кофа,то не трябва висше да имаш ,за да го осъзнаеш.

Нема к'во да чета литература, ти зЕми да родИш. Т'ва че родовите функции на българките и въобще на модерните феминистки отиват по дяволите е свързано със здравето на жената, а не самото раждане - то требва и малко мисъл. Здравите жени не се разболяват от раждане.

А колко от тия 5-ма братя и 3 сестри са оцелявали? Трябвала е работна ръка за да се върши работата на полето! Сега условията на живот са други, и броят на децата също.

И не само работна ръка, хората са били доста невежи по въпроса за предпазване от бременност и жената е раждала от както се омъжи до края на фертилитета си. За това са имали по 10-15 деца - през година. А и доста от многото деца са измирали още в детска възраст или в младостта си заради липсата на лекарски грижи, когато са се разболявали. Моята прабаба е родила 12 деца, от които поколение са оставили само 4. За това да се говори какво било едно време е доста незряло.

Българки - поучете се!

Засрами се! И ти пожелавам да посетиш преродилна зала, тогава да видиш какво е чудо на чудесата, па тогава коментирай.

НАКАРАЙТЕ БЪЛГАРКА ДА РОДИ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА - И СЕТНЕ СЕ ПИТАТЕ ЗАЩО БЪЛГАРИНА Е ИЗЧЕЗВАЩ ВИД :))) ....

Защото в Америка няма да умрат децата ти от глад,а тук в държавата на абсурдите може.

Ти колко деца имаш?

от калъп за тухла, не може да излезе керемида!

O! M! G!

време е да се включи комшията.

Време е за смяна на майстора.

Какви католици бе алоооо дира тия са чисти сектанти!!!!

По-скоро е от начина на живот! Селд като и тя и сетсра и са ревностни католици - явно живеят по строги правила. От там може да се отрази начина на хранене - киселинността в организма доколкото знам влияе на пола.

ако са католици просто не се пазят:) и се отразява:)

Да са живи и здрави! Но аз лично, не мога да го разбера това. Целият живот на жената да е обсебен от постоянни бременности. Изключвам чисто здравословната гледна точка ( защото със сигурност това не е здравословно ), но се чудя в психологически план, как това се отразява на женската психика. Защото както се казва," разликата между отровата и лекарството е само в дозата "...

тя е някаква сектантка тази, мозъкът и е промит, не я мисли

Не - т'ва е адски вредно, то е противопоказно, удря насекъде, по психиката най-вече. Най-здравословно и още повече препоръчвано е живота на жената да бъде обсебен от грижи за външния вид - ето това е то здраве!

тези са яка конкуренция на мангусите

Само така - До победата ! :)

"Това е изумително. Истинско чудо. Изглежда има някакъв вид генетична предопределеност в някои семейства да се раждат много момичета или много момчета", казва д-р Боб Барбиери. Айде сега глупости. Не че не може да е така, но не се разбира от конкретния случай. Ако приемем, че шансът е 1/2 (всъщност е по-скоро към 11/20 в полза на момчетата), да се родят 10 поредни от един пол може да се случи по 2 начина (10 момчета или 10 момичета) от 1024 възможни наредби (2^10), което е 1:512 (За 11 се удвоява, значи около 1 на хиляда). Далеч по-невероятни неща се случват.

Много задълба. Вероятно средата във влагалището на майката не е подходяща за сперматозоидите носещи женското. Това е най-логичното обяснение. Като отчетем, че са католици и явно не дават да се намесва доктора в работата с киселинността на средата, вероятността да е тази причината е много голяма.

Симо Симов

Ако някой открие каква е тая среда, дето да остави само 'мъжките' сперматозоиди в невъзможност да оплождат, ще стане милиардер в юани.

На 38 години с 12 деца ... Представям си колко е разширена. Това е прекалено. Аз като жена не бих си изтезавала така тялото повече от 4 пъти.

иринче, точно заради това циганите ще ни бият. защото сте твърде префинени.

От нас (мъжете) някой ни бият...от тях(жените) някои ги и шбт. Накрая ще излезе, че е било въпрос на избор.Неудобен избор.Иначе браво за коментара :)

Ти роди едно или отгледай четири и тогава давай определения.

Ирина е права.Все пак жената трябва и да е жена,а не кофа.

В Америка такива получават поздравления от всички. Ако това беше тук - щяхме да кълнем с дива злоба циганята дето така се множат, също и кабинета Орешарски, защото закрилял циганите. Това е малката разлика между USA и BG.

Толкова деца на 38-год. жена, дали не са й съсипали здравето, а?

За здравето не знам... ма ще съсипят вратата...

ега ти фабриката

да са живи и здрави ,не ми изглеждат цигански тип , явно имат и възможността , но според мен 3 деца е максимума на психическите нужди ,които едни родители могат да осигурят на дацата си.

Не мога да го разбера? Дали някога у нас хората ще могат да имат повече от едно дете и да са спокойни, че ще могат да ги отгледат в нормални условия?

ако материалното е водещо при теб, по-добре не раждай изобщо

е що не гледаш 12 деца ти с 500 лева заплата ,водещо е разбира се ние сме в 21 век не е достатъчно само хляба

Много си е наред човекът! Нещо, което не може да се каже със сигурност за теб.

Ако не е материалното тогава детето въздух ли да яде?С какво ще го нахраниш?

До много зле си: Видя ли, че съм си много добре от коментарите? Хората трябва да мислят горната глава. Чул ли си за така нареченото "Семейно планиране"?

Това си е футболен отбор+една резерва

ама ако най отракания стане съдия тоя отбор няма кой да го бие!:)))))

Да продължават.Накрая и момиче може да се появи.

Върти се напоследък една песен на Графа: "А дано, ама надали"!