Пиян без книжка погуби жена си, спасяват децата им

Пиян мъж от Разградско без шофьорска книжка предизвика катастрофа. Загина 32-годишната му съпруга. Децата им са ранени, има опасност за живота на едното.

Обратно в новината

Коментари - Пиян без книжка погуби жена си, спасяват децата им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На такъв какво наказание да му наложиш?! Убил жената, осакатил децата, но той оцелял. Както се казва" Господ пази лудите и пияните". Но за какво ли?

Ако някой те изпреварва от дясно, ти къде караш?

Ако някой те изпреварва отдясно ти си нарушител защото не се движиш възможно най-дясно на пътното платно както си задължен по закон.

СатаниСлав

При движение в населено място по път с повече от 2 ленти в едната посока не си задължен да караш в най-дясната. Научете правилата и ги спазвайте!

Проблема не е само в селата а в цяла България живея в 100хил. град на центарлна улица от едната страна улицата е забранена мог ада ви кажа ,че на ден масово ама никой не ебава знака толко си ни е културата затов аи държавата не върви.

Е те това е "истински мъжкар"...

Мноо яка селения. То не са турчоля, циганя и селски прости бекове ... Сите само пият и .....

Да бяха само тези, които си изброил - добре, ами то и българите сме същата стока...

не симпатизирам на чалга хората, със сигурност няма да се разплача

И аз :)

Браво! В работен ден е успял да се напие до 5 часа, жената и тя не била на работа, а децата на училище, та се изтрепали заедно, защото по селските пътища колани и книжки не ти трябват.

Оригинален начин да се разведеш бързо...

Полуестествен отбор! Без книжка, с алкохол, жена без колан, деца на задната седалка- вероятно и те без колани. Сигурно и скороста е била като останалото.

Вероятно става въпрос за деспот, който на плахите настоявания на жена си да си изкара книжка е крещял, че е достатъчно мъж да шофира и без книжка. А дали да се качват в колата с него когато е и пил - сигурно е скръцвал със зъби и не е давал и дума да се изрече. Е, може и да е различно, но много е вероятно да е именно така. Без книжка, пиян и цялото семейство с него.

За бълл(гарските турци правилата никога не са важали. Те смятат, че са над тях и се правят за тяхно облагодетелстване. Повечето карат без снижки и са толкова неграмотни колкото и циганите, съответно са си купили книжки, а не изкарала(тези които емат, де). Ако всички с това мислини се самоизтрепят, ще е много добре

Господ го е наказал.

бая смелост трябва да имаш,за да се качиш със децата при неправоспособен и пиян шофьор.

Това е МАНТАЛИТЕТ, не разбирате ли?! И той не се проявява само в шофирането, а навсякъде! Манталитетът на една голяма част от българите!

Ама тези българи ли са? Дали не са само български поданици, а иначе да са от някой небългарски етнос? Като чета откъде са и какви ги вършат....

Тъжно ми е като чета за катастрофи, но хубавото в случая е, че идиотът и тъпата му жена, която ако беше с колан можеше и да е жива, не са убили някой абсолютно невинен оказал се на пътя им!

Сам да погубиш семейството си , не го разбирам

Виж сега това може да се случи и на трезвен с книжка,но по малко веротяно.Но ако жена му мислеше повече от него нямаше да качи себе си и децата.

В нашата държава няма никаква пътна култура млад шофьор съм и съм погнусен от подобни постъпки... Карам вчера едни познати и те ми казват ма ти караш като пенсия бе брат в Б-Я ако спазваш правилата и внимаваш и не се правиш на тарикат ти лепват подигравателни етикети и те псуват... Трябват радикални промени и строги санкции иначе черната статистика ще се увеличава

Човече, ако повечето хора бяха като теб, щяхме да живеем в една много по-хубава държава! Поздравления!

И естествено на пияндето нищо му няма, ама жена му си е платила за смелостта да качи себе си, без колан, и децата при пиян шофьор, без книжка!

ПАК ЛИ ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА ДОКОГА ЩЕ СМЕ БЕЗРАСЪДНИ ГОВЕДА

d4

естествения подбор в Действие... въпреки, че Дарвин го отрекоха.

Няма как Дарвин да бъде отречен. Виж, да бъде непризнаван - може. Това е въпрос на ниво и интелигентност. Достатъчно е да се каже, че теорията на Дарвин фундаментално променя науката и прави възможен съвременния материален живот такъв, какъвто го познаваме днес.

ЩЕ Е ПРАЗНУВАЛ ИЗБОРНАТА ПОБЕДА НА ГЕРБ...!...АМЕБА.

като сметнеш, че майката е била на 19 с първото си дете, май са от електората на БСП и ДПС, не мислиш ли ??

в този район има предимно турци. карат без никакви документи а всички са големи тежкари и гледат с високо самочувствие и пренебрежение. абе... циганска работа. Лошото в случая е, че децата страдат заради простотиите на малоумните си родители. Ама, както казах, то в този район е пълно с малоумници

Никое дете не заслужава баща му да е толкова примитивно същество, че амебата да изглежда като Нобелов лауреат в сравнение! Срам ме е за постъпката на този човек и най-вече защото знам, че това далеч не е изолиран случай. Но едно е сигурно - както и да го наречем, както и да го обиждаме е нищо в сравнение с това, което ще изпита, когато децата му го попитат: "Тате, защо уби мама?".

А още по-тъпото, след този въпрос, който те сигурно ще зададат, ако не сега, то един ден, че той ще се просълзи и ще извади ракийката, следва алкохолно дозатъпяване, последвано от сълзливи пиянски брътвежи. Децата ще направят каквото си искат, защото може и да го намразят и утре (след 15-ина години), ще четем същата новина с главен герой - синът му! Точно това си представих ... дано греша!

Както споменаха и други, жената не за първи път се качва в тази кола. Малко вероятно, но дори да не е знаела, че е пил, няма начин да не е знаела, че няма книжка. Както и да е, жалко за нея, жалко и за децата. Но доста съфорумци грешат. Българите които карат след употреба на алкохол, никак не са малко.

Ако полицията си беше на мястото този човекоподобен индивид отдавна би трябвало да е в затвора и това нещастие нямаше да се случи! Но Полицията е в София да пази избранниците от народната любов!

Ужас. Таково хубаво семейство и такава трагедия. Тоя идиот вероятно цял живот ще страда заради малоумието си. Да лишиш деца си от майка им, а вероятно и от баща за известно време е голяма трагедия за тези дечица.

Откъде реши, че са "такова хубаво семейство"?

закона за естествения подбор работи и редуцира генетично тъпите 1,79 промила алкохол и Дарвин

Идиот

Пян,без книжка,а на всичкото от горе и хабер си няма от каране на кола,ама оная жена му с тъпия си акъл може ли да се качи, че и децата си.Сами са си търсили смърта.

Смърт. Това е единственото адекватно наказание.

Тоз е за ЗАТВОР

Смърт!

Ами нали вече страхът изчезна и всички турци станаха напети българи с фесове ,започнаха да правят каквото си искат. Или без книжка карат мерцедеси,или колят наоколо,или правят далавери.Че нали те управляват България! Кой ще им каже нещо?

със сигурност тоя не кара без книжка и пиян за пръв път много пъти го е правил имсе е разминавало но не итози път жалко за децата за загубения млад живот преди време написъх че човешкият живот емного кратък и обикновено свършва изведнъж мои съм прав във някои случаи мир на праха на младата жена имного късмет от тук нататък за децата

Интересно във подобна ситуация,на Максим Ставински,защо не го вкараха във затвора.Хванаха ли го пиян,хванаха го,утрепа ли момчето във другата кола утрепа го,защо не е във затвора се пита във задачата

Оправдаха го, понеже в родината му да караш пил е нормлано, както и да решаваш конфликти с груба сила.

Защото ситуацията в съда е удобна за твоя вожд.

Безотговорност от държава и от хората които живеят в нея.

Кажете им имената да видите,че са турчуля!

Бас хващам, че са мангусти!!

+...в този регион останаха само такива.Някои казват как жената се е качила в колата.....ще я смели от бой и пак вътре.

На 38 с дете на 13 - не е циганка

Дали някой би я питал, според теб? Там са мангусти и мюсулмани, имала е два избора - да се качи, да я набие пред децата им и пак да я качи.

И ти си една гугутка:) Тия на които казваш турчуля поне до девето коляно са раждани в България,може да са мюсюлмани но не са турци.А и знаеш ли коя кака пред кого е сваляла шалварите или вдигала полата:) Свестни хора са и отглеждат децата си дори по-добре от нас.

Тръпки ме побиват от такива истории. Горките деца с такива родители идиоти. Добре, че друг невинен не е пострадал.

А тази жена луда ли е била да се качи с децата след като мъжът и е пиян! Е това не го разбирам вече и майките не са майки!!!

Точно, коя майка ще се качи с децата си, в кола управлявана от пиян без книжка?

Бат Сали каза да не даваме повече от 2 000 лева за жена! За толкова пари - такава жена!

Много лоша трагедия,със сигурност ще му се беше искало на Бащата и той да е на ония свят,като се знае какво го очаква от тук на татък.

Бъркаш ценностите нещо! Този който би съжалявал за децата не би ги качил изобщо в колата! На тоя изобщо на му пука.

Природните закони за разлика от човешките са задължителни за спазване, а сгрешилите се наказват само ефективно!

До живот, просто, защото няма смъртна присъда.... Идиотите мъжкари нямат край!

че е идиот, наистина е идиот, ама сега децата и без баща ли да останат?!? социалните заведения за деца без родители са страшно място...

Те с него са по-зле. Сега едва не ги уби, следващият път може и да успее.

Такъв матриал тика и свинете в НС, МС и Президентство.

За съжаление е вярно,това е материала.Ако им наредиш и за куцо магаре ще гласуват.

Тук не говорим за нищо друго, освен за дибилизъм, малоумие, кретенизм и висша степен на безотговорност на двамата родители. Бог да я прости жената, но да набуташ децата в колата на пияният си мъж, е меко казано, безотговорно. Жалко, че те ще останат сираци, с траен белег от трагедия- физическа и душевна.

Матриала е калпав. МВР се занимава с охрана на Парламента от народната любов. Битовата престъпност е победена. Страхът - и той.

Да караш пиян и без книжка си е част от "културните особености" на един определен етнос.

за какво да дава 'лев' за книжка, като може и така да се кара! Жена се купува, деца се правят ....

sur4iceto

На кой етнос?Ако е на българския като цяло съм съгласна,защото аз турци и цигани рядко чета за тях да карат пияни,но пък малки тарикати с БМВ,ГОЛФ или нещо друго евтино и "много" бързо са през ден.Жалко,че те оцеляват ,а невинните умират.В случая и аз се изненадах каква майка е пуснала децата си при толкова пиях човек без книжка.А ,че турците карат зле не го коментирам ,но тук проблема не карането ,а пиенето е било в повече.

На такива изроди,как им дава Господ деца......