С дарения купиха дом на бедно семейство

Семейство, останало без пари и жилище, получи ключовете на нов дом, осигурен от дарения. Премиерът им прати поздравления, а Михаил Миков подари прахосмукачка.

Обратно в новината

Коментари - С дарения купиха дом на бедно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

super ako znaete kolko me4taq za dom i az imam 4 deca i sega sme na kvartira no xorata q prodavat i sme v bezicxodica na patqsme sled mesec

На честитката от Орешарски пишело "Подавам си ОСТАВКАТА" :)

не знам защо ама като чета постингите и виждам как умните биват неодобрявани, а тъпите одобрявани и разбирам, за кой ли път, че в дир. бг стоят и пишат повече глупави, прости и първосигнални хора. Но пък се успокоявам. Плсовете и минусите стигат до 15-20, колкото са участниците във форума , но пък на всеки се пода ср. по 10 и повече поста. Другите май ги пишат операторите на сайта.

защо са изгубили дома си, защо са останали без работа? Защо не са им намерили работа, че да си пуснат тока, защо е било това разточително дарение. Все пак те са от Пловдив, не от северозапада. Има и други семейства, на трудолюбиви млади хора, в това положение, с какво това е по-добро от тях.

ми то и аз съм от Варна и напълно заслужавах джакпота, ама друг го удари. Живот...

Всичко добре, имали са късмет (все пак не може всяко българко семейство да получи безплатно жилище) но това недоразумение Миков от къде се типоса там? Какъв го раздава? Дарител, Рокер или съвестен гражданин?

Бъдете живи и здрави, мило семейство!Обичайте се и се подкрепяйте.В новия дом да отгледате внуци и правнуци.Нека трудностите са ви научили да сте по-мъдри и да пазите всичко, което имате.

С дарения организирани от мотоклуб --- през цялата 2013г --- това семейство--да са живи и здрави- най-после има дом ! ---САМО,ЧЕ НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ ПЪЧАТ ТАМ м.миков и орешарски?? " С ЧУЖДА ПИТА / предизборна агитация/ ТИЯ ДВАМАТА --- помен правят!?!" Че и лъжи разказва Миков ---на селяните---БСП бягат от залата, на НС--няма кворум---- ама били ВИНОВНИ ГЕРБ???!

Не може да бъде...да не са се объркали михов и ореха и да са ги помислили за цигани та така им помагат....на семейството желая щастие и дълъг живот!

На новодомците желая всичко добро занапред, да отгледат слънчицата си в мир и любов! И питам тук редактори защо публикувате хубави новини. Пускайте само катастрофи, убийства, изнасилвания! Толкова сме оскотяли, че дори не можем да се зарадваме на нещо добро и сме готови да сложим катрана, щом ни падне сгода.

Депресираното, уплашеното, манипулираното стадо е стадо а не хора... С лошите новини част от подсъзнанието си казва,,,, ей го на аз имам какво да ям и съм жив,,, и част от онова подлото и долното, което се подклажда съзнателно се радва тихичко на чуждото нещастие... И това не е политика на бг журналя и преписвачи на ужновини, това е световния стил на списване... Едно безкрайно нагнетяване на напрежение... Да живей страха, безумието и манипулацията във всичките и форми и времена... И така незабелязано минават годините и още години и тези отгоре се окопават във властта и техните наследници продължават свещенното дело

"Отвисоко можеш да гледаш човек само тогава, когато си се навел да му подадеш ръка, за да стане."

....Здраве,любов и ...работа на НОВОДОМЦИТЕ... ...Поздравления за инициаторите на това дело... ...Да останеш без работа,без средства ,ток и вода е нещо съвсем реално , допустимо в ДНЕШНА България...за съжаление,но се съмнявам,че само това младо с-во е в тази ситуация... ...В едно съм сигурен и за първи път се доверявам на статистиката,а именно ,че БРОЯ НА МИЛИОНЕРИТЕ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ГРАЖДАНИТЕ (??!!),се ...УВЕЛИЧАВАТ В УНИСОН С "ФАЛИТИТЕ" на ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК!!! ...Всичко е добро,в тази новина,но не знам защо,интуативно усещам някакъв ФАЛШ...ОСОБЕННО С ТЕЗИ КОНЦЕРТИ,ОСВЕЩАВАНИЯ...МИХОВ...ОРЕШАРСКИ..МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ...ПРЕСОЛЕНА МАНДЖА... ...НАРОДЪТ Е КАЗАЛ:... ..."В КАЦАТА С МЕД Е ДОСТАТЪЧНО И ЕДНО Л...О..." Дано сте ме разбрали правилно !

Да, за съжаление винаги има някой дето си прави сметката и дава за да получи... Политици, партиини артисти и други такива дето излизат на светло само ако има некв келепирец, неква далаверка или некв интерес... Вероятно и фактурата за прахусмукачката е заведена в графата Рекламни разходи на годишната декларация на него лице... Което омазване не намалява делото на онези дето са го направили със идеята да помогнат

Страхотна новина, за съжаление пак оплщта с коментари и замазана пак с безкрайни критики... Вие критикарите явно не си давате сметка колко е финна нишката между " добре съм " и " затънал съм до шията в безисходица и не виждам светлина "... Животът е адски сложен и много, много, много труден и понякога във една бира време може да се срине целия и да се намериш в състояние от което никога да не можеш да излезеш без една протегната за помощ ръка... Не си давате сметка как няколко думи, няколко жеста, малко помощ, някаква организация... понякога е границата между живота и смъртта или дълга и безрадостна агония.... Такива критики могат да излязат само от хорица дето живеят в бащиния апартамент изплатен и обзаведен от тате и някаква работица със връзките на тате... А коментарите в стил... Що помагаме на тези га има толкоз много други закъсали... чак ме карат да се чудя какъв е смисъла това, което наричаме човечество да продължава да съществува... И тогава намирам отговора и той е във това, което са започнали в този клуб, в протегната навреме ръка и вярата, че има и някакви човеци сред толкоз много хора пълзящи по света... Една добра новина, едно добро дело... и един шанс за няколко човека

Чудесно, че са ги подкрепили. И аз мисля така, трябва да се дава на хора, които са направили ВСИЧКО възможно сами да си помогнат. На такива хора съдбата помага. Но, направо не ми го побира умът как за такава скромна помощ се е впрегнала цялата държава, воглаве с председателя на НС и премиера. Не иронизирам, те са добронамерени, но те наистина нямат ресурс за помощ. Това не е защото "няма пари", а защото неолиберализмът не дава пари за социално и личностно развитие. Горко на бедните.

"Семействотое подкрепено от всички жители на селото, от пенсионерския клуб, кметството, църковното настоятелство. " С нас е и Ботсвана, с нас е и Тирана... горе главите (щото БВП на глава в Ботсуана е далеч над нашия)!

Колкото и да не ви се вярва, колкото и да не желаете да видите реалността, колкото и да не сте излизали и живели нейде за дълго, колкото и да повтаряте до припадък едни и съши мантри... България е в значително, значително, значително по/добра ситуация в сравнение със над 80% от населението на света Останалото е мързел, безкрайно самосъжаление, безкрайно себевеличене на базата на разни малоумни лъжи и... абе кофти матрял... Вземете си живота в ръце и стига мрънкане, няма лесно никъде, никой, никъде не дава нищо, никой не те чака никъде и никой няма да се пребори за твойте права... Но мрънкането и самосъжалението е основна политика на българина, бих казал изконна

Защо бе джанъм,нито аз нито моите родители ,създали четири деца/ние две/не получихме нито едно дарение през целия си съзнателен живот,а всичко постигахме с учене,труд и упоритост.Защо?

да те съгледат рокерите... и да фанеш некоя жаба.

Че какво им е лошото на учението, труда и упоритостта?

Защо никой не е дарил презервативи? Явно е било нужно !

И кому е нужно?

браво да са живи и здрави

- идват избори! Михов, Михов, да беше купил компютър на децата, а не да се отчетеш с пракосмукачка за 90-100лв. и после да ми чупиш стойки на "примоцията на великото благодеяние" Ами ако 240 депутати бяха дали по 100 лв (прахосмукачка демек)... можеше и кола да им купят, па вносителят да поеме бензина до изтичане на гаранцията и т.н... и шоуто щеше да е юще по-голямо. Айде сега защитниците на щъркелите да почерпят, че ще артиса някоя и друга жаба.

Не приличат на цигани, ама работата им циганска! Първо .бане и думба-лумба, а после нямаме пари, помагайте!

не е етнос, това е манталитет

Още един дето чел статията на диагонал. Абе поне прочетете половината статия преди да коментирате тук. ХОРАТА СА ИМАЛИ РАБОТА И ДОМ. След време са останали без работа и живота им е тръгнал надолу(никой дори и ти серачо по форумите, не е застрахован от това да остане без работа). Иначе е много лесно да се дава акъл отстрани да знаеш...

На всеки втори магазин в града висят табели,че се търси продавачка .........

Ама Миков с прахосмукачка!? Пък чак и концерт!?

Ей това не го разбирам. Нямаш пари, а правиш деца! Първо събираш пари и тогава мислиш с долната си глава. Ама БГ идиота първо се разписва па после рИве.

sawo

Мисли мисли още - те циганите ще те оправят.

Ти прочете ли изобщо статията? Хората са имали работа, и дом. Никой не е застрахован от това да остане без работа. Според статията хората са трудолюбиви и са използвали всяка възможност за да изкарат пари (включително ловене на жаби). Ако това не ти говори нищо, не мисля, че ще трябва да обяснявам повече. За мен този жест показва, че има надежда за България...

Работа и пари са две различни неща. Ако разчиташ на заплатата, значи си свършен. Бачкаш, събираш и трупаш кинти, после в банката за черни дни. Като направиш поне 30-40 бона тогава можеш да си помислиш да си го извадиш, дотогава си налягаш парцалите. Защото каквото и да бачкаш винаги може да останеш без работа и тогава какво правиш? Затова не ги разбирам тези хора, бедни пък правят деца. Семейството е отговорност, при това голяма, затова се мисли. Ако не можеш да си го позволиш не прави други хора нещастни.

...АКО "ДОЛНАТА" ГЛАВА МОЖЕШЕ ДА МИСЛИ....ТО ТАТКОВЦИТЕ НА "ЧАВЕТАТА" ЩЯХА ДА СА ...АКАДЕМИЦИ, А БЪЛГАРИЯ СВЕТОВЕН ЛИДЕР НА "АНЩАЙН"-овци НА ПЛАНЕТАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8901

Нека е честит новият дом на семейството! Все още има надежда!

Да им е честит, ама не става така! Те не са единствени и не върви да помогнеш на 1-2-ма. Политиците да оправят нещата в държавата, че да могат хората да си изкарват хляба, а не да си купуват индулгенции, помагайки на отделни лица!

на колкото могат , помагат . и това е нещо

Аз

Държава, която няма нужда от трудолюбивите си граждани, трябва да се закрива моментално. Да обявява фалит и да вика консилиум от германци и японци да ни вкарват в пътя! Нищо и никакъв дъжд се превръща в национална трагедия и няма никой, който да ръководи работата на доброволците, заради което се налага 20 годишни момиченца да се заемат с това... Цялата държава едвам се справя да опази жива родилка, имаща нужда от НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА кръвна група, което трябва да става автоматично, даже без и да разберем, че е станало. Селски луди отстрелват ченгета по улиците... Осъдени на затвор престъпници ни представят в Брюксел... 12 годишни деца си организират по улиците кушии с джипове... Победителят на парламентарните избори БОЙКОтира парламента... Некви жалки 7 милиона вършат простотии повече от 300 милиона полуидиота в САЩ или 150 милиона алкохолика в Русия... Или викайте германците и японците, или превръщайте територията в полигон за оцеляване и ни назначавайте всички за екзаминатори... И в двата случая тук държава не трябва да има, щото така или иначе си няма.

sawo

Между другото, страните от Европа консумират повече алкохол, отколкото Руснаците, интересно е как статистиките развенчават доста митове :)

предлагам да се намалят работодателските вноски за пенсии за да могат бизнесмените да са по...милостиви!

На циганите купуваме цели обзаведени блокове и те ги сриват за две години, а бели и красиви българи мрат в мизерия. Това благодарение на постянното присъствие на ДПС във властта създадено и подкрепяно от БСП последните 25 години

Браво. Пишете за такива хора, които се трудят, които създават нещо. Какво сами сте ми записали за парлаМента и всеки ден снимки на серГей и Бойко. Стига вече. Писна Ни.

Михаил Миков прави пошла реклама. На другите семеиства тънещи в мизерия кои ще помогне или и те трябва да расчитат само на подаяниa

ми богородицата да им помогне:)))

а лимузините от Америка пристигнаха ли? (или пак ги спряха "комунистите")?

ако бяха цигани досега щяха да източат всички помощи които им се полагат и даже щяха вече да са откраднали прозорците на жилището което им е дадено

браво! и ние взехме малко по малко да се очовещяваме.

Най-после нещо хубаво. Сега и работа да им предложат.

милостивите бизнесмени да предложат работа на всички безработни!!! :)))

глупак....

Някой ще се поинтересува ли поради какви причини някой и кой е оставил без работа тези млади хора. С три дечица. Къде е закона за защита на многодетните майки. Има ли такъв изобщо все още, и ако има кой го е нарушил. Кой от вас ще стои три години с малки деца без дом и ток, и доходи. Аферим и мащала, други думи не намирам за възмущение, защото маниера на отговорните за този случай докарва на една азиатщина и нищо друго.

бездомни хора през 21и век разчитащи на ...милостинията на хората. СТРАХОТНА НОВИНА.

освен бездомни при капитализма има и ...милостиви хора:)))

някой "социално отговорен " капиталист не ли се е претекъл на помощ? То в завода мачкай работника, после направи милостини...

Преди време четох в някакъв вестник, че Ива Софиянска (баща й бил политик, кмет и т.н и после изведнъж получил "наследство" от Испания) си е купила мобилен телефон за около 15 хил. лева. Дали е станала по-здрава, по-умна или по-щастлива след това или от това семейство, къщата на които струва колкото 2 мобилни телефона. Това е по въпроса за помощта на забогателите български държавници, които не са достойни да управляват България. За 25 години ако имаше поне едно управление, което да мисли за народа, а не за джоба си, то нямаше да сме но това дередже.

Дано има повече такива новини! Дълбок поклон пред всички помогнали на младото семейство!

Според мен на хора в подобно положение трябва да се помага като им се намира работа и преквалификация, за да могат сами, достойно да печелят достатъчно и да издържат себе си и семействата си. Всичко друго е временно и няма да им реши проблемите. Даже може и да ги задълбочи.

Като дойде Бойко на Власт ще ви оправи всички,всички бедни бе дом,ще им осигури Борисов,всички ялови жени които не могат да забременеят,Борисов и тях ще забремени,идва хора Спасителят Божи със нетърпение сме във очакване да ни оправи всички.

Това не е политическа новина, глупако. Много е мъката по тая Земя, Боже! Това, че Миков подарява прахосмукачката, да го тълкуваме по някакъв политически начин ли! Не! Това е три години мъка на едни млади българи с три дечица. Това е силата на един народ, който е помогнал на нуждаещи се хора. Браво на всички, които са съдействали за това.

8901

Еваала бе мекере! Тебе да те забременя аз! После хората ще мислят,че си болен от Базедова болест.

ако беше в нормална даржава никои нямше да стигне до това положение!!!! заслужяват те/знаете кои да ходят да ловят жаби a не тоя човек!

Нормалните държави са на изчезване ако не сте забелязал. Иначе сте прав.

Заедно можем повече отколкото поотделно. Тежък е живота на тези хора, браво че намират начин и продължават да се борят за себе, за семейството си, за децата си. Успех!!!

Как можахте да сложите снима с това л-но Миков до иконата на Богородица! Какво ли се чудя и вие, от Dir-а, сте същите комунисти и манипулатори! Отврат!

Ако можеше така с къщички и прахосмукачки и за останалите около 3,5 млн. несретници...

Помогнали са на едно българско семейство с дарения, чудесно! На времето в ГДР на всяко младо семейство осигуряваха безплатно нов тристаен апартамент! Да не говорим за младо многодетно семейство; веднага получаваха жилище. Работа имаше за всички! Даже не можеше да останеш да не работиш повече от три месеца - веднага ти се осигуряваше работа по специалността! Сега питайте гедеерците, като изгубиха или им отнеха всички социални придобивки по-доволни ли са от преди, щом могат вече да пият кока-кола и да ядат банани, но да останат безработни с години?!

Освен прахосмукачка, Микоу подарил и шише уиски с думите: "Шшшш...ти мен уважаваш ли ма"

Подарил им е ИКОНА, най-доброто за един нов дом! Богородица с младенеца, бих подарил същото, точен избор! Иначе, иди да си изливаш негативната енергия другаде, WC, примерно ;-(((

Браво,за пореден път се убеждавам че тук е пълно със Боклуци.

Жалко, имах те за един от нормалните...

8901

Ние боклуци, ами ти какво си каймака на помията ли? Тъпанар смотан.

Помогнали са на едно българско семейство с дарения, чудесно! На времето в ГДР на всяко младо семейство осигуряваха безплатно нов тристаен апартамент! Да не говорим за младо многодетно семейство; веднага получаваха жилище. Работа имаше за всички! Даже не можеше да останеш да не работиш повече от три месеца - веднага ти се осигуряваше работа по специалността! Сега питайте гедеерците, като изгубиха или им отнеха всички социални придобивки по-доволни ли са от преди, щом могат вече да пият кока-кола и да ядат банани, но да останат безработни с години?!

И в Северна Корея в момента е така, както е било едно време в ГДР, повярвай ми. Интересно обаче, защо индивиди като теб само драскат по пропадналите демократични форуми, ами не си вземат шапката и не се изнесат в по-добрия строй?

Мими, аз живях, учих и работих в ГДР общо 8 години! Не ми задавай глупави въпроси защо и тем подобни за шапката! Ти като си от село защо всеки възможен път се връщаш там? Не значи, че като си бил някъде и там ти харесва, веднага да си смениш религията и да нахлузиш "чалмата" (в преносен смисъл)! Камъкът си тежи на мястото, аз не съм измекяр или емигрант! До ден днешен имам добри приятели в Германия!

2 месеца преди раждане - мачинска защита - спираш да ходиш на работа, но ти плащат както и 8 месеца след като си родил. После в продължение на 1 получаваш 66% от заплатата, но не по-малко от 800 евро на месец. На всичко отгоре ти тече стаж. Но не само това. Може да си останеш вкъши още 2 години и ти се водят също за стаж на заплатата на която си бил последно. Общо взето правиш дете и не бачкаш 3 години но ти се води стаж. Та това е новото освен бананите и кока-колата. И има само 8% безработност в Германия. Та какво каза не те разбрах социялния? Искаш на готово нещо щото си си разтворил краката без да мислиш?

Това, което си описал доста неточно, го имаше и преди в много по-големи размери! Но, голямото НО е, че безработицата в момента във ФРГ е много по-голяма, особено за младите, които емигрират за да търсят и работят другаде. Децата на моите немски приятели работят кой в Дания, кой в Швейцария, кой в Щатите, но нито един в Германия. Това е истината от първа ръка. А тези 800 э, за които пишеш са социалната пенсия за безработни и емигранти и двугодишният ти престой в къщи е само двумесечен! Иначе си стой в къщи, но не получаваш майчински, а само социалната помощ за безработни!

Ami zapovjadai tuk v Germanija i probvai da jiveesh s 800 evro na mesez. Ne samo, 4e zadavate glupavi vaprosi, ami i samo gluposti pishete.

Браво на Микиов,все пак се е сетил да отиде и да подари нещо малко,но от сърце на бедните хора,а Тиквата къде беше,сигурно на някое мачле във Бистрица,

8901

Пък си прост бе!

БРАВО!!! ПОКЛОН ПРЕД ДОБРИТЕ ХОРА!

Чувал съм и друг път много хубави неща за тия майнички от сдружението. Идват избори- да се оправят на време и да вземат власта. Явно е, че те заслужават да бъдат стопаните на тая държава.

Водачът на Движението е варненец

Само така, на такива семейства трябва да се помага, какви хубави дечица имат, да са им живи и здрави

само това браво !