Семейство бандити ограбиха мъж в дома му, децата им помагат

Двама криминално проявени възрастни и двама тийнейджъри са нанесли побой и ограбили 48-годишен мъж в дома му. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Семейство бандити ограбиха мъж в дома му, децата им помагат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ревали по форумите ,баби такива ами хващайте сопите!!!

Според хуманните ни принципи и демократичните ни закони, мисля си, криминално проявените бандити се размножават по геометрична прогресия. И пак така, като си мисля, единственият начин да им се противостои е, да бъдат кастрирани още след първата им криминална проява. Защото, да набиеш или убиеш някого в дома му с цел да го ограбиш е престъпление не по-малко от домашното насилие, за което толкова разгорещено се говори! Не е ли така? Явно, само с превенции не се получава.

От ромския етнос ли са извършителите?

не, от японски..напаст

След като са криминално проявени, защо са на свобода?! Да бъдат съдени и излежат присъдата си. Да се превъзпитат и се научат да си изкарват прехраната с труд.

тъмно-зелените се размножават още на 11 години, така че тия изобщо не са деца, а завършение престъпници. и пак добре, че не са взели и внуците. и имаме нова мазна думичка за циганска банда-"семейство бандити с деца"...

А ЗАЩО КРИЕТЕ,ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СА ЦИГАНИ?

Няма нужда да ни казват ,ние се досещаме.

Северозапад...

То и Крушовица е в Северозапада и виж каква крадла се е пръкнала от там !

Крушовица ряпа да яде пред Банкя

Luna0102

"Разпитани са свидетели, иззети са веществени доказателства. Част от парите са установени и върнати на собственика." Браво, добре свършена работа. С разпит на свидетели и връщане на част от парите всичко приключва за мангасарян. Утре са пак на работа, а може и още днес, семейната каса трябва да се пълни.

Ш'ма извиняати - от кой етнос са тея бандити? Нека да предположим - БЪЛГАРИ от друг етнос нали?

Вътрешният глас ми казва: Алкоколна карибска напитка с три букви.

Колко престъпления трябва да извърши един бандит в тази окаяна страна, за да бъде затворен, изолиран от обществото като общественоопасен.

145 криминални деяния 2 опита за увийство 15 въоръжени грабежа и7 влязли в сила присъди

Та значи, семейство миризливи цигани бандити, маТриала на ГЕРБ, пак са мародерствали!!! Като вожда си!!!

"Матриал на ГЕРБ" пък комундетата от 90-та година са номер 1 на избори в Северозападнала България !

Семейство цигани

уведомени сме, няма страшно за джендърите и джендърчетата

И хората са пуснати.

Големите хищни ОРКИ извели на нощен обучителен "лов" вече поотрасналите си ОРКЧЕТА...!!! Дааа...!!!

Ако пишеше "Семейство цигани ограбиха мъж в дома му" щеше да е по-точно. Бандитите са в Народното събрание и първоначално си помислих, че депутат със семейството си е ограбил човека :))))))))

Верно ли, и част от парите са върнати, не може да бъде, а останалите пари няма ли да ги изработят и да ги върнат с лихвите и обезщетение за нанесени вреди. Каква полиция имаме, не мога да повярвам, и тов Монтана и Комощица...

докога българите ще търпят? до гроб ли !?защо са толкова неподготвени за нападения ?защо поне не търсят сметка от управниците ?дали управниците не ги поръчват тези нападения ?

Тези са необразовани цигани и работят по малката приватизация на имуществото на хората. Ако бъдат образовани, стават полицити и приватизират цялото имущество на държавата.

Всичко е както в природата. Възрастните хищници са взели малките, за да се научат. Че иначе ще останат ненаучени и ще умрат от глад. Зер, те не ограбват ли, не могат да преживяват

Ма само някой да смее да твърди, че няма бизнес у БГ и икономиката едва крета! Ето, даваме ноу хау на Европата през ПреЦедателството Му : Бандитизмът като семеен бизнес!;)

ПИПИ, ПРЕГЛЕДАЙ КЛЕПА "ДИСЕКЦИЯ НА ДУШАТА". ГАРАНТИРАМ ТИ, ЧЕ СИ СТРУВА. ТЕКСТА ГО ИМА ОТДЕЛНО, ЗА ДА НЕ СЕ СЕ МЪЧИШ ДА ГО ЧЕТЕШ, ДО КАТО СЛУШАШ МЕЛОДИЯТА. ВСЕ ПАК САМО АТАКА ЗАСТАВА СРЕЩУ ДЖЕНДАРИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.

Бас държа че тези 4-мата са семейство цигани. Кога ще ги прожектират на стенана на НС?

Значи циганите да ни убиват, грабят и насилват е етнически толерантно, а да напишем, че са безнаказани е етнически нетолерантно, нали! Иначе нямаше да изтриете какво е написано под ник-а "резултат"! Много добре. Така ще възвисим държавата ни до небесата. т.е. ние българите там, а дивите орди - тук.

Това са необразовани подивери цигани!

тех ако ги ,,образоваш,, стават и за ,,политици,,...!!!

Учат ги от малки как се бият и ограбват българи. А посегателствата са все по-нагли: вече нападат и по-силни люде, не само слаби и беззащитни.

Всичко е норамлно. Ето оня ден бащата на русенският любител на източни бойни изкуства каза: "Добро дете е!"