Семейства от България и Турция си размениха бъбреци

Кръстосаната бъбречна трансплантация е извършена от турския хирург проф. Хамди Каракаялъ

Обратно в новината

Коментари - Семейства от България и Турция си размениха бъбреци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак има доброта, има човещина и хора които не живеят само за себе си. Да Ибрям и семейството му са чудесни хора и много се радваме, че успяха. А през какво минаха, колко страхове и безсънни нощи - нека да са живи и здрави, дано и дреги семейства намерят лек като тях. На лекарите в Турция безкрайни благодарности.

Браво!!! Нека да са живи и здрави! А, тази Халиме е родила 12 деца и има 30 внука! Това е начина да съществува една нация! Затова Турция е над 80 милиона. В България имаме по 1 – 2 деца. Затова е топим и нацията ни изчезва.

Това е много трудно решение. Вие бихте ли дарили бъбрек?

Машалла, ашколсун.!!! С каквото можем да си помагаме, едни с бъбреци, други със самолети, важното е да сме добри комшии!!!!

човещината не може да се сложи в “рамка" религия и граници...

Наложи ми се скоро да търся рядко лекарство и не мога да опиша колко приятно съм изненадан от турските комшии. Свързах се директно с производителя в Анкара и хората бях толкова любезни и отзивчиви.. организираха всичко по транспорт, доставка. Попаднах на разкошни хора. Живи и здрави да са!

Браво! Да са живи и здрави и едните и другите!

Невероятно! Какъв е шансът да не намериш НИТО ЕДИН подходящ донор в поне петдесетчленното си семейство, а да го намериш в друго семейство от човек, чийто партньор също се нуждае от такава трансплантация? И за него ТОЧНО ТВОЯТ партньор да се окаже подходящ донор? Добре, че са се намерили, живи и здрави да са.