СЕМ започва процедура за прекратяване на мандата на шефа на БНР

Не е ясно кога тя ще приключи, по думите на Галина Георгиева "вземането на страна ще бъде емоционално"

Обратно в новината

Коментари - СЕМ започва процедура за прекратяване на мандата на шефа на БНР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махайте го това недоразумение, Срам за децата му!

И да декларират че ще плащат обезщетенията те као съда не им признае подмолната работа за да угодят на менторите си..

Уж, има проверка от Прокуратурата, която не е завършила, а семкаджийките си развяват спокойно байряка???... Най-вероятно така им е наредено? Къде го пише това? Преди резултат от проверка и то не от кой да е, низшите да се разпореждат? А превратаджиите отново са в бърлогите. Имат си вече и подставени, които се потят и сричат пред камерите... Рано, или малко по-късно, всичко ше излезе наяве.

Колкото повече държавния апарат се сили да разкара директора, толкова повече лъсва, че има частни/прасешки интереси в цялата работа! Всички са се впрегнали да уволнят директора, вместо да се разследва кой го е накарал да спре предаването!

Спирането на радио предаванията не се ли води за хмм .. национално предателство ? Понеже съм случайно запознат със техническата страна на нещата ако , както е на хартия, всички технически протоколи са изрядни то за да спре радиопредаването е нужно или ... земетресение 9 + по рихтер, директен ядрен удар и то по бекъп станцията или човешка намеса :) Та защо така леко се разминава за диверсия и пряка заплаха за националната сигурност ? За такова нещо във военно време се разстрелва в мирно не знам ?

Само дето от апаратните на радиото предаването е излъчвано но НЕ е разпространявано от хора извън радиото дето сега пак за ''профилактика'' говорят и за спиране а толкова години как са я правели без да има спиране никой не пита..

Тази Силвия явно коли и беси в това радио, което очевидно е превърнала в бащиния, след като там работят мъжът и девера. Който и се опъне заминава, а 3 -те патките от СЕМ и те толкова мислят .

а после кой им е крив угаснал тока - спрело радиото никой не го е усетил щото никой вече слуша тва радио откакто спреха нивото на река Дунай

samo kiseli mastii

как пък няма поне един мъж в този съвет/напълно излишен мужду впрочем/ дето се казва за цвят.

Как може този директор при положение че получава няколко бона заплата сам да се доведе до процедура за отнемане на мандат.

Борбата за държавната ясла за контрол от частни интереси.

Изхвърлете Боклуков

искаме едно видно Плямпало да стане шеф,да "оправи" БНР!

Мммммм, цици на 12:05!

т.н. СЕМ, само жени май има.. Е то затова работата не върви... Прекалено много жени взеха "да командват" и тва няма да свърши добре ... Жената трябва да си знае мястото ...

Е, не, ще оставим навсякъде гейове.