Свиха медийния съвет с четирима

Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) да са петима, вместо както досега - деветима, приеха на второ четене депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Свиха медийния съвет с четирима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНЕНИЕ, ИЗКАЗАНО НА МАСА. ЯВНО МИСЛИ КАТО ВАША ВАСА: Каналите превключвам, зяпам, от шоу в шоу, нощ и ден. Да хапват чужденците ряпа пред българския шоумен. От ЦОНЕВАТА БОЗОНАДА до УЧИНДОЛСКИЯ ЗЛОДЕЙ, но зрителят най-много страда с ПИЯН ИВАН и ЩУР АНДРЕЙ. Дори и в ШОУТО НА РОСЕН говори чалга с тон надут, предлага ни се бобец посен, екранът син те прави луд. На СЕМ дъската май им хлопа! За телешоу в нас е рай! Натискам топчето на стопа. Безвкусицата няма край...

лош ден за позитано 20, няколко другари ще загубет топлите си местенца.

А какво ще стане, ако го свият до нула???

А ми, да, по лесно да направиш послушен съвет от петима от колкото от девет човека.Колкото по-малко, от които половината са свои хора, толкова по-малко свобода на словото. На там върви работата - към тоталитаризъм. Когато ББ казва: аз дам пари или не дам пари все едно,че са неговите, както и по други въпроси постоянно се изказва от свое име и решава от своето име , значи той си мисли си за Първи секретар на държавата, Цар, Господар и прочие владетел.

ПРАВИ СА СИНИТЕ,ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА ДА ИМА КВОТА В МЕДИЕН СЪВЕТ,ЗА ДА КОНТРОЛИРА С МЪДРИ СЪВЕТИ.

Е, сега да свиете и Парламента с 50% от всяка група, еша няма да си имате!

На днешния ден през 1934 г. бе извършен военен преврат. Партиите бяха разпуснати, а всички постове в държавното управление поверени на компетентни и образовани хора. В резултат на това само за пет години България достигна най-високи икономически показатели на Балканите и в цялата си история след Освобождението.

И ти какво предлагаш?

Следващата стъпка е да ги свият с още петима и бройката ще стане точно колкото трябва.

Не могат да намерят повече от 4-ма верни свои другари