СЕМ поиска оставка до 7 дни от Светослав Костов

Ако генералният директор на БНР не го направи сам, регулаторът ще стартира процедура по предсрочно прекратяване на договора му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

между другото, дали от ек няма да предложат мъжка квота в редиците на сем?

Защо да подава оставка човека - той е изпълнявал неправомерна заповед ? Той не е виновен.Пише го както в КТ/Кодекса на труда/, така и н НК/Наказателния кодекс/.Който му е дал неправомерната заповед ,той да подава оставка.Елементарно е.Приятна вечер на всички ! Пийте по едно австралийско бяло вино.По магазините има такова с кенгуру на етикета.И без това ни надуха една седмица главите с този австралиец.

хакването на национално радио е напълно равносилно на терористичен акт и всички замесени трябва да бъдат разследвани, но на "територията" правилата не са онез правила... инак реакцията на сем е като на умряла лисица. спирането на "хоризонт" е било на 13.09, а днес сме 27.09.

Всяка бях чувал да му викат на бойко ама СЕМ.

Прокуденият от ГЕРБ Цветанов вече го каза в прав текст: Въпроса ше се изясни тогава,когато на светло излезе този, или тези, който четири пъти е звънял по телефона. Костов е само поредния бушон и всички са на ясно с това.

Важното в случая обаче е друго и хората в БНР не бива да го забравят. Напоследък се остава с впечатлението, че има прекалена концентрация върху това Светослав Костов, генерален директор на БНР от около 4 месеца, да си подаде оставката и след това Радиото да си върне нормалния начин на работа, както е било допреди скандала. Не, не трябва да се свежда проблемът до него и неговата оставка. А трябва въпросът ''Кой е оказващият натиск над БНР'' да се задава от сутрин до вечер от всяка една уважаваща себе си медия и всеки един уважаващ себе си журналист, докато не се изясни кой е потисникът на свободното слово. Създалата се криза в Българското национално радио е голям шанс да излезем от задкулисието и да се опитаме да бъдем едно по-добро, по-спокойно, по-свободно и такова общество, в което страхът не е водещ. Този момент от историята, дава поле за отпушване на свободата на словото. След един генерален директор, идва друг. И? Ако не се получи отговор на въпроса ''КОЙ'', ако не се извоюва тази победа за свободата да мислиш и да се изразяваш свободно, няма да има никакъв смисъл от вече проявената смелост, дело на Силвия Великова, Ивайло Савов и другите журналисти от ''Хоризонт''.

Лично моето мнение е, че този човек и онзи, който фактически по негова заповед е спрял излъчването на програма Хоризонт, трябва да бъдат уволнени дисциплинарно. Като реверанс от САМ- да си подадат оставките и после прокуратурата да им повдигне обвинения за престъпления по служба. Всички знаят, че програма Хоризонт съобщава важните новини за наводнения, земетръси, нападения, бедствия и аварии. Спирането на програмата е изключително тежко деяние и следва да се носи отговорност за това. Но това е моето мнение на луд и спукан... Но аз ако имах тази власт, която ми позволява да им спукам шошоните, щях да го направя. Всяко забавяне на оставката е и компрометиране на модела на БКП, които държат целия политически спектър и с това доказват своята пълна негодност за живот и предтавляват опасност за българския народ. На младини може би щях да съм социалдемократ заради Петър Дертлиев, но с тази обстановка нито един човек не може да принадлежи към нито една част от бкп.

Тези ненаситни лапачи в отдавна омаскарения хоризонт, които в момента празнуват пировата "победа", да не бързат с нейното приключване. Готви им се нов сюрприз, достоен за такива, като тях.

Защо спряхте радиото, дебелаци? Уплашихте ли се нещо?

Да каже кои 4 човека са му се обаждали. КОИ???

Амчи сига, той ко ша яде?

Абе цървули, какво ще стане със всичките му послушници от т.н. Управителен съвет? Всички с по 8000 лв. заплати на месец + всички останали далавери? Или чакаме да дойде още по-голяма свиня и тя да се рарзработи? Абе в БГ само тъпаци ли останахте? Или само Роби? Дай да го махнем тоя и ще потече мед и масло по улиците?!

Кой много го боли....

Тъкмо човекът свикна на 56 хиляди лева заплата, и му завидяха. Искате средна класа, и когато някой се мушне в нея, когато заглади косъма, дай да го махаме.

Кой назначи тоя послушко? СЕМ? Кой назначи СЕМ? Парламента? Кой реди листите в парламента?....

Ами КОЙ

Упраелявам и кадрувам територията по телефона. Бойко е много послушен, щото е зависим от мен.

Хайде, още един посланик.

Въпреки многократно зададен въпрос от журналистите в залата, никой от членовете на съвета не отговори защо не започнат процедурата по прекратяване на договора на Костов още сега. ЗАЩОТО СУДЖУК ПАША ТАКА ИМ Е НАРЕДИЛ! ЩО ПИТАТЕ ТЯХ?

То е ясно! Тези 7 дни са нужни на СЕМ, за да (им) изберат новия шеф!;) Все пак - изисква се технологично време и за уйдурмите;)

каква оставка , направо към ЦСЗ !

Някой да е очаквал друго????? Ако сте толкова ''праведни'' защо не го уволнихте ами искате сам да напусне за да не ви съди за неправомерни действия за да изпълните поръчката.... Ако съм на него ще извадя всички разговори и есемеси от такива като тоя сем с аграрната участничка та поне веднъж завинаги да се знае че и бушонът може нда изгори главния...

Той чака обаждане, за да подаде оставката.

Според мен Гешеф е най-подходящ за директор на БНР. В краен случай Цацата. Те са доказани безпристрастни и експерти във всяка област. Веднага ще завалят писма за подкрепа от всички академици, професори и полицаи.

Със сигурност и испанският им е на високо ниво и стават и за посланици в Испания...

Поредния бушон. А всички знаем, КОЙ дърпа конците и е разпоредил да спре радиото.

Знаем, ДПС, Доганито и Шиши, дге

Не пускам кокала до последно.Кой ще се мине пак да чи дава тея мангизи.Юък и началника корпулентния, ми каза да стоя до последно.

За Генерален Директор на СЕМ предлагам Деля Славче Пеевск

а СЕМ кога ще се подадат оставките?

Светослав Костов: Няма да подам оставка Няма да подам оставка, заяви генералният директор на БНР Светослав Костов пред 24 часа минути, след като Съветът за електронни медии му я поиска. "След като СЕМ намери основания да ме маха, нека го направи", каза той.

Кой се обади на Койчо? Кой!

Айде сега назначете за шеф Силвия Великова и цялата и фамилия до девето коляно да е в радиото.

бях чувал за съществуването на някаъв си там СЕМ, но едва днес разбрах, че това било някаква си женска групичка! А жените, както е известно, назначени на отговорни длъжности, са най послушни!

Ако и докато не се разкрият имената на мафията, не онези, които ИМ нареждат, и техните главатари Нхлгария ще остава провалена държава!

“Въпреки многократно зададен въпрос от журналистите в залата, никой от членовете на съвета не отговори защо не започнат процедурата по прекратяване на договора на Костов още сега.” ====== Защото са зависими, както и самият Костов и изборът му, уж техен!

Сега следват 4 обаждания до СЕМ и Всичко е пито-платено!Св.Костов-остава.;)

Св. Костов отдавна трябваше да опере пешкира. А С. Владимирова ще бъде ли така добра да осветли целокупния български народ за името на Човека, наредил на ген. д-р на БНР да заглуши нац. радио?! КОЙ е Човекът?!

Аз бях.

КОЙ от тримата Шишковци?

И тя не знае, но той бил казал. А има ли човек изобщо, щото Костов това твърди.

Ако я подаде сам не може да получава пари от Бюрото по труда.

давам я, но още седем дена, кой ти ги дава!?

В срок от 7 дни трябва да открият ново консулство някъде!!!

Пресаташе в Одрин?;)) Стига му толкоз;)

Може и главен ибрикчия - отива му!!!

Ами 7 дни х 300 лв/ден надник са си 2100 лева бре... Пари са си... Кой ти ги дава? А ?

Естествено наглата чампоева е няма...

Дори койчовците в СЕМ няма как да си затворят очите за зулумите на колегата си койчо директор на БНР.

Абе, журналистите! А не ви ли интересува от кого са 4-те позвънявания? Защото днес е Костов, утре - следващия шеф пак ще е "прозвънен"!

на СЕМ-каджиите им е било наредено да изключат Бушона :) Отчитат се обществените нагласи

Кой ще поиска оставката и закриването на паразитната високоплатена структура СЕМ?

СЕМ след като избраха Кошлуков за шеф на БНТ вече са нелегитимни.

Смешна "държава"

Мишокът св.костов ясно заяви,че няма да подаде оставка.Сега тези ще го чакат 7 дни след което ще го уволнят неправомерно за да може мишокът да съди и бъде върнат на поста от съда за да може да се налапа още на наш гръб със основна заплата от 8209 лева...

А защо не бе поискана директно оставката още на днешното заседание?! Апропо, колко струва една такава двучасова дитирамба на СЕМкаджиите в БГ лева? А Сметната палата няма ли да влезне и в СЕМ?

СЕМ дА ВЪРНЕ ЗАПЛАТИТЕ СИ ЗА некадърния ИЗБОР !!!