Щели да заселват бежанци в обезлюдени български села

Обезлюдени цели села и пусти къщи биха могли да се предоставят на бежанци, смята зам.-председателят на Народното събрание Иван Иванов, цитиран снощи от "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Щели да заселват бежанци в обезлюдени български села | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека се пробват. Политическата мафия ще бъде убита за по-малко от ден! Гарантирам!

Абе тия негодници няма ли да престанат с издевателските си, предателски изказвания или трябва ние да се съберем и да ги хванем за въшкарниците и да ги изметем от Народното Събрание!!!

Тази идея е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. Просто я ясно.

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Вие гледайте как българите да върнете обратно, дето заминаха през последните 30-40 години, и едва после се правете на много умни и давайте "гениални" предложения по въпроса...

изтървал питомното и хукнал да гони дивото - това е за хора които не си знаят интереса или ги мързи да си вършат работата.........

...немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите душмани, с нашите изедници спекуланти са омразни, интерес им покажи , че да виж тгогаз дела проказни и ЧИФУТСКИ в тях лъжи.... 1875 г.. абе аз само да питам нещо да се е променило ?))))))

Нема да стане!! тоя изрод от нарадната съброние е за Карлуково!! как така ще заселва някакви си рязани изроди в обезлюдените села, те преди години искаха шиптерите там да заселват!! Малоумни изроди!! Кой норлмален човек ще иска да убие съвсем българското в нашата Балгаро-циганьорска+местнорезаняшка "България"!?!? Само натегаш и слабоумен идиот от ГРОБОКОПОЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ-ПАРТИЯ ГРОБ ОГЛАВАНА ОТ ПРЕДАТЕЛЯ-МУТРАФОН-БУДА-БОРИСОВ!! ДОЛУ ГРОБАРИТЕ НА НАРОДА!! СРАМ И ПОЗОР!! КАК НА ЕДИН НЕ МУ ДОЙДЕ ИДЕЯТА ДА ПОКАНИ ТАМ ЗА ЗАСЕЛВАНЕ МНОГОТО ВИДОВЕ БЪЛГАРИ ОТ БИВШИ СССР, А ЗА ДА СЕ НАТЕГНАТ НА ЕС-СЕ СЕТИХА ЗА РЯЗАНАТА СГАН, КОЯТА НЕ ИСКА ДА РАБОТИ, ИСКА ДА ЛЕЖИ НА НАШ ГРЪБ И ДА ПОЛУЧАВА ПО 1000 ЕВРА НА ГЪРЛО!!НАКВА НАГЛОСТ+ЦИНИЗЪМ!! ТИЯ ГРОБОКОПАЧИ ОТ ГРОБ-ДА ГИ ОМЕТЕМ!!!

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

Ганьоооо, докажи, че си прост, не че има някой да се съмнява в това, докажи го отново, като гласуваш пак за калинките и калинковчетата на Герб. На тях им се струва малко, че на летището е тарапана от бягащи българи, ами накрая ще ви вземат и земята. В земята ще се обърнат тези, които проляха кръвта си за нея, и за вас, нещастни малоумници, дето ни натрисате тези бавноразвиващи се, алчни селски пръчки, раждащи само простотии, щото само това могат.

Така трябва! Да населят всички земи и къщи на Новите софиянци и на нашите емигранти. Да ги питам за чий са си ги оставили и защо изнасилват родителите им или защо допускат да има свлачища, да преливат язовирите и да ги залива. Нали отидоха да учат не само в Софията, ами даже и в чужбина. Що не създадоха условия на тея дето им правят зимнината. А пък като ги населят, ще разберат за какво говоря.

Тоя изрод има ли акъл-ще си дам къщата на село-тоя е луд бе.Може да е стара и да не ходя там -няма да си я дам.Не ме интересува демографията и реформаторите и шведите и простаците.Там е бурето на пра-дядо ми. Разсъхнало не няма значение-ще ги запаля с напалм ако ми докарат навлеци.

Колкото запали с напалм тези дето го предлагат или другите дето си крадат на воля години наред.... Що не си го взе с теб буренцето, където и да живееш сега???

Не подценявай гейберастите и другите национални предатели еврогейски слуги. Ще ти увеличат данъците, такса смет и други. Вече го правят. Къщата можеш да унищожиш, но земята не. И да запалиш къщата, камъните ще останат и предателите ще ги ползват. Трябва да се бориш срещу предателите, а не срещу имота си.

това е пробвано и не работи с местните цигани ! няма да работи и с вносните цигани ! ако имаха интерес щяха до сега да са се самонастанили и да отглеждат по градините зеленчуци и по мерите агнета

Експериментите с оземляване на циганите не се получават до тук - те са ни същинският проблем. За бежанците България е транзитна зона.

то така се и започва - иван ще предложи, петкан ще подкрепи и накрая хасан ще се настани.

За наша щастие те няма да искат да останат при нас-На тях им трябват помощите, но тези който дава германската държава-Искали и БМВ-та и по 2000 евро на месец.Те нямаше да тръгнат насам за празните ни селски къщи и мотиката-еййййй

то като тея дето са ги изоставили. друго си е бмв-то и да миеш чинийки по света

Най-добре е да ги заселят в софийските централни гробища, малашевци и бакърена фабрика.

ВЧЕРА МУ НАПИСАХ ЕДИН ЛЮБОВЕН ИМЕЙЛ!!!

и какво ще работят в тия изоставени села.Ще ги учим как се държи мотика.Или и на тях ще си даваме част от заплатите.''Големите'' заплати.

Нека г-н Иванов ни даде пример и да се засели в някое изоставено село а не като им свърши мандадът да се преселват в чужбина в къщи закупени с крадените пари по времето когато се били депутати. Къде са техните деца? Този е голям наглец да ни говори такива глупости и да си мисли, че му вярваме!!! Той е позор за партията си!!! Кой ще гласува за тези демократични блюдолизци ?

Иване, знаеш ли колко обезлюдени цели градове и празни къщи има в Сирия и Ирак? Да се заселват там! Ама не искат!!! Искат наготово да живеят в нашата цивилизация, докато я разрушат.

Обезлюдените села не са привлекателни за мигрантите. Те искат да живеят в съвременни и богати градове, където да не работят, а да имат много забавления. Нали ЕС ще им плаща помощи за безработни.

Обезлюдени цели села и пусти къщи биха могли да се предоставят на бежанци, смята зам.-председателят на Народното събрание Иван Иванов... Ех, Иване,Иване. Тези хора не идват за да работят. Идват в Европа за германската социална помощ. Правиш същата грешка като Меркел. Арабите не са вече тези араби, които работеха в мините.

имаше един виц за Кирков навремето дето е ослепял не е подлудял да се връща в бг

и защо. всеки си има държава където е роден. като стихнат проблемите да се връща там.

Иван Иванов може да засели "бежанци" единствено у дома си,на собствена издръжка.Българските земи не са му собственост за да се разпорежда-само това което баща му е завещал това е негово.

Ако твърди, че Швеция е решила проблема с бежанците, този човек нищо не е разбрал от командировката си там. Имам приятели, които твърдят обратното - шведите са се видели в чудо от нежеланието на "гостите" да учат и работят и от нарастването на престъпността в страната. Някои ходят на езикови курсове, но защото там ги хранят безплатно. Искат, а нищо не дават. Ако Иванов ги засели тук, знае ли с какво ще се прехранват и как ще живеят, след като изобщо нямат навици за труд?!

Да създаваш мюсюлмански анклави в България не е национална политика ,а национално предателство на този тъпчо мястото му не е в парламента , а в кварталното кафене.

Хаххаа това си е чиста форма на НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! ХАХА 26 ГОДИНИ СЛЕД ИДВАНЕТО НА ДЕМОКРАШАНА И ОТНОВО НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! И КОЙ Я ПРЕДЛАГА БАШ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ДЕМОКРАТИ! ХАХАХАХА!

Ако решат такова нещо, хващам една кирка и пръв отивам в тези села да съборя обезлюдените къщи. Може да не живее никой там, но и орки няма да живеят!

Novae

Иван Иванов ако има повечко акъл да заформи една фирма която на свой ред да настанява нашенските мургави в изоставените къщи и апартаменти на тези бежанци от Сирия и Ирак. Моментът е много удобен за подобно рокадо, та белким и евреите се осетят да последват нашия пример!!

а вие от реформаторския ли, лайняния ли, там какъвто и да сте блок, ще видите парламент през крив макарон от следващите избори нататък

Този мръсник още ли е жив?

Ще завреме Джихади Джотата и мюслитата в гъзовете на европедалите от ГРОБ и сие!! Те да си ги отглеждат! На нас повече мангали не ни трябват! Имаме си достатъчно!

тоя ,дето го предлага това е от реформистърите бе тъпчо!

Коалиционно управление и правителство. Да си чул от ГРОБ да кажат ни е не сме съгласни с това изказване и предложение! Ко ще кажеш? А и я си спомни какво казваше Бат ти Боце от ноември 2015 до април 2016 каквото кажат началниците и ще изпълняваме евродирективите!

Поредното доказателство, че так.нар. "реформаторски блок" е възможно най-гадната, предателска и вредна за България клика. Тая паплач е по-опасна от орките, циганите и евреите.

ПОРЕДНА КАТАСТРОФА КЪМ КОЯТО НИ БЛЪСКАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАРОДНИ В ПАРЛАМЕНТ И В ПРАВИТЕЛСТВО!

Ако бяхме нормална ДЪРЖАВА този боклук щеше да бъде осъден за национално предателство и да получи доживотна присъда. Ако бяхме нормален НАРОД този боклук щеше да бъде линчуван и одран жив пред парламента. Но не, народът си играе на "протестъри" и "демокрация" и дава власт на такива нищожества

За съжаление, това е целта на демокрацията!Така е измислена за да предпази богатите от загуба на богатството и/или живота им!А на простолюдието им е разрешено да нямат оръжие и след разрешение да протестират мирно и кротко или да се изказват по форумите, докато им мине.

Вън този неграмотен анархист от парламента! Ето затова е необходима процедура за отзоваване на депутати, която да е реално работеща. Няма права този господин да се разпорежда с недвижимата собственост на българските, разбира се и на американските, граждани. Земите и къщите в запустелите села са собственост на хора, не на държавата. Да, където има наследени от държавата имоти, нека да заселват парламентаристите-глупаци. Обезлюдяването не е от липса на собственост, а от липса на власт по тези места.

Тези жилища и земи не принадлежат ли на някой? Как така ще заселват хора в тях? Кой си е въобразил, че бежанците искат да обработват земя, а не да строят пътища или работят нещо друго?

Подписка за отзоваване на този дУпЕтат.

ДСБ и лицето Иван Иванов да си припомнят политиката на своя лидер Иван Костов за бежанците - праща се финансова помощ в лагерите по границата със Сирия, за да могат да се върнат когато стане безопасно, а не да се заселват в България, на хиляди километри оттам и да се обгрижват, така те никога няма да се върнат. Костов не прие албанци от Косово, а Иванов ще раздава българска земя и имоти, които си имат собственици.

Боже, колко прости хора има в нашия парламент.

Иван Иванов да се преименува на Джавад Джавадов щом му е толкова мило за чалмите. Джавадчо, тъпо говедо, помислете как да върнете българите, как младите да не напускат България, как селяните да работят и печелят като им изравинте субсидиите като на френските селяци и не напускат селата. Тогава няма да има нужда ми мислим, коя мързелива арабска сган да настаняваме в пустеещите села. Тях и да ги каните и настанявате, след седмица са избягали в немско.