Милиардер търси български села за сирийски семейства

Канадският милиардер Янк Бари щял да търси пусти села в Северозапада, за да настани сирийски семейства, които искат да се установят в България.

Обратно в новината

Коментари - Милиардер търси български села за сирийски семейства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхитена съм от чувството на добронамереност на г-н Бари. Едва ли ще стане пример на бързо забогатялите Българи. Бих се радвала на личен контакт, защото целите ми са почти идентични.

Възхитена съм от чувството на добронамереност на г-н Бари. Едва ли ще стане пример на бързо забогатялите Българи. Бих се радвала на личен контакт, защото целите ми са почти идентични.

АМА НЕ ЧЕТЕТЕ,НЕ ЧЕТЕТЕ И ТОКУ-ИЗТЪРСИТЕ НЯКОЯ ГЛУПОСТ! СТИГА СЕ ИЗКАЗВАХТЕ НЕПОДГОТВЕНИ! ТОВА НЕ Е ЕВРОПЕЙСКО,А ЕВРЕЙСКО МИСЛЕНЕ,ДО КОГА ДА ВИ СЕ ОБЯСНЯВА НА ВАС?! АМИ ВЗЕМЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЯ КНИГА НАПРИМЕР,НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ-ЕДНО НЕЩО,ДЕТО СЕ СЛАГА В БИБИЛИОТЕКАТА В ХОЛА,ЗА КРАСОТА!!! ПРОЧЕТИ НАПРИМЕР "ТАЙНИТЕ ПРОТОКОЛИ", "СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ","НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД" И ДР. ТАКИВА ПИСАНИЯ И ПОСЛЕ,АКО ПАК НЕ ТИ Е ЯСНО КАКЪВ ИМ Е НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ НА ТЕЗИ С МНОГОТО ПАРИ,ЗНАЧИ СИ БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ!

Плюя на такива "филантропи",като този ! Защо ли ? Това са нашите "доброжелатели",правещи си имидж на чужд гръб ! Резултатите от световната криза , създали я такива милиардери като тоя , са налице - 90 на сто от богатството на мнозинството отиде в ръцете на 10-процентно малцинство. За да се спаси, малцинството продава България на световните финансови институции и помага в колонизирането й. Системата се оказа смъртно болна , а политиката стана хоби за примитиви. Постижението им е "забележително" - да ликвидираш държавата, да разграбиш всичко, да унищожиш земеделието, да докараш народа до най-ниската демография в цялата му история, да създадеш банки-бандити, да унищожиш огромна външна търговия, да приватизираш за стотинки основни фондове за милиарди, да навиеш инфлация, измервана с хиляди пъти, да докараш милиони човешки същества до ръба на пропастта, да ликвидираш всички социални постижения, да издигнеш престъпността до равнището на телевизионните трилъри, да изкараш наркотрафика на улиците, да унищожиш образованието, да редуцираш човешкия живот до битка за оцеляване...Не им искаме на тия нито жилото ни меда ! Да си правят гетата в техните държави !

също има запустели цели села. Защо не ги купува и не настанява бежанци в тях?! Ами защото в Испания управляващите веднага "ще му дръпнат шалтера", а в България управляващите веднага го приемат като месия и не само че "не му дърпат шалтера " ами и го качват на сцената като главен герой.

...Милиардите няма да му трябват повече,още по-малко за да купува земя! Лично аз ще му платя 2 квадрата ат скарата и горивото в ....камерата!!!

Като е толкова филантроп защо не купи села в Турция и да ги засели там, хем ще са по-близо до Сирия , хем ще са от една вяра - мюсулманската ! Защото Турция няма да му разреши ! Защо тогава не ги вземе в Канада, страна голяма, незаселена. Защото канадските власти няма да му разрешат, там емиграцията е под строг контрол ! И какво остава, разграденият двор България - всеки може да влиза когато си иска и откъдето си иска, да се настанява където си иска. И за какво ни е тази държава, дето не може да ни опази от напасти от Сирия и от къде ли не ??? Нали уж сме в ЕС, как така може да влизат хиляди нелегални имигранти и никой да не може да ги спре ?!?! Нали уж ЕС най-много държеше да са ни сигурни границите, а то какво стана, само който не е поискал, само той не е влезнал и то нелегално !!! Никой друг не ги иска нелегалните имигранти от Сирия, само ние сме длъжни да ги прибираме !!! Ай сектир !!! Защо не ги върнат в Турция или да ги препратят нататък към Западна Европа ??? Всеки гледа да си изтрие ръцете и да се отърве от тях, само нашите будали се ослушват като гърмяни зайци ! Сега пък кусур ни и един нахалник да ни изкупува селата и да ги населява с мюсулмани сирийци ! Няма да стане, всички на въстание !!!

Като е такова мисленето му защо не купи села в Турция и да ги засели там, хем ще са по-близо до Сирия , хем ще са от една вяра - мюсулманската ! Защото Турция няма да му разреши ! Защо тогава не ги вземе в Канада, страна голяма, незаселена. Защото канадските власти няма да му разрешат, там емиграцията е под строг контрол ! И какво остава, разграденият двор България - всеки може да влиза когато си иска и откъдето си иска, да се настанява където си иска. И за какво ни е тази държава, дето не може да ни опази от напасти от Сирия и от къде ли не ??? Нали уж сме в ЕС, как така може да влизат хиляди нелегални имигранти и никой да не може да ги спре ?!?! Нали уж ЕС най-много държеше да са ни сигурни границите, а то какво стана, само който не е поискал, само той не е влезнал и то нелегално !!! Никой друг не ги иска нелегалните имигранти от Сирия, само ние сме длъжни да ги прибираме !!! Ай сектир !!! Защо не ги върнат в Турция или да ги препратят нататък към Западна Европа ??? Всеки гледа да си изтрие ръцете и да се отърве от тях, само нашите будали се ослушват като гърмяни зайци ! Сега пък кусур ни и един нахалник да ни изкупува селата и да ги населява с мюсулмани сирийци ! Няма да стане, всички на въстание !!!

А, с туземците, както с индианците нали!

Ето един примерен въпрос за национален референдум: да се дппускат ли сирийски имигранти в България или не.

Никога няма да има референдум, от който реално да има някакви промени. Всички винаги ще е театър и някакви блудкави въпроси за замазван на очи.

... и вторият въпрос (но първи по важност) към тоя референдум: "Да се остави ли забраната за продажба на родната ни българска земя на чужденци?" ... защото това юдейче мазно точно това преследва - изкупуването на огромни територии, заселването им под формата на един вид наем на чуждоземци, дискриминирайки местното население на принципа "разделяй и владей" и после "прекратяване на наема", препродаването на тези територии на друго лице и употребата им ако щете и за бунища за радиоактивни отпадъци!!!

И аз бих казала същото - Бари, вземи си ги и си ги води в Канада ! Да видим Канада така ли ще ги приеме без да я питаш !

Там имате прекалено много свободни територии, пространства и свободни домове за заселване. Тъкмо ще се повиши жизнения стандарт на канадците и всички бежанци и нелегални мигранти ще могат свободно да упражняват своите професии и занаятчийски умения. Пък и остатъците от коренните племена ще могат да понаучат нови неща от пребиваващите у нас араби и африканци, за които толкова си загрижен.

Да си ги води в Канада,тук място няма!

...гаден евреин.. ха трийте сега,но помнете ,че такива като тях ще затрият не само вас и децата ви,но и 1340-год. ...БЪЛГАРИЯ!!!!

...този като си е милиардер,да си ги прибере там в имението където си е изкарал милиардите! Да му пратя моя "приятел" на гости в ухилената усмивка...ама да влиза излиза..докато му ..прилошее....

ТЪКМО ЩЯХ ДА ПОПИТАМ: А КЪДЕ Е ТУК ЕВРЕЙСКАТА ВРЪЗКА ?! И....ДОЧЕТОХ КРАЯ НА СТАТИЯТА! НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ЕВРЕИН-ФИЛАНТРОП,ДА ВИ Е ЯСНО! КАКТО НЯМА ЕВРЕИН-МИНЬОР! ТОЙ И МЪРДОК СЕ ПРАВИ НА ФИЛАНТРОП.И СОРОС-УНГАРСКО-ЕВРЕЙСКИЯ ФИЛАНТРОП НАПРАВИ КУП ПОРАЗИИ И ПРОДЪЛЖАВА С РАЗНИТЕ СИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ. И НЯМАЛО ЮДЕЙСКО-МАСОНСКИ ЗАГОВОРИ,НАЛИ ?! ЕХ,ХИТЛЕР,ХИТЛЕР....

Полумерките са също толкова безполезни колкото и липсата на мерки.

Поради каква необходимост трябва да приемаме който и да било.Да не би да сме в повече на тая земя ,та ще ни изместват и в/у нас ще населяват примати,друговерци.Тук сме ние БЪЛГАРИТЕ,тук са гробовете на нашите предци.Защо африканци,араби,танганайци и всякаква измет.

Защото искат да ни направят чужденци в собствената ни държава... ако им позволим... и да ни натикат в резервати.

Разправят ,гърците имали принцип: -Съвети давам безплатно. -Пари давам понякога. -Земя не давам НИКОГА. Дедите ми 1300години са давали кръвта и живота си за тази земя. НЕ ПРОДАВАМ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ!!!!

Много добре казано!

в сирия има много православни християни, що не приемем тях?

Те не бягат от режима там, затова.

или просто християните вече ги избиха

А що не търси места в израел тоя нещастник!

ивицата Газа. Там ще бъдат на едно с единоверците си от Хизбула.

А аз му предлагам да си прибере мюсюлманите в Канада като е толкова отворен! Тук си имаме достатъчно цигани и турци, т.е. наши си мюсюлмани, с които да се забавляваме, така, че нямаме нужда и от радикали! Правителството да се намеси и да не позволява на подобни организации да развиват дейност на наш гръб.

ТОВА ДЕТО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА 50.000 ТВОИ БРАТЯ,ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ.МОЛИМ ТЕ ДА СПРЕШ ,С ТАЗИ МНОГО ХАРАКТЕРНА ЗА НАЦИЯТА СИ БЛАГОДАРНОСТ.

Абе я да си ги води у Канада, не му щем инвестициите.

Той не иска да инвестира. Иска да купи част от ЗЕМНИЯ РАЙ!

"Така ще бъдат открити работни места и за българите. Ще има нужда от дърводелци, водопроводчици, електротехници" - Ето ви обещаните 250 000 работни места... и подобрители на местният ген!

Аууу колко много възмутени от това предложение и като си помисли човек че повечето от възмутените са червени гниди, който гласуват за гея за да може управляващата ги партия ДПС да изпълни намерението си да ислямизира България.....Други от възмутените пък ги мързи да си повдигнат задниците и да отидат да гласуват и така и те осигуряват властта на ДПС, но иначе във форума сме много възмутени и мразим боко!!!

СЪС СЕР ГЕЙ ,ЗАЕДНО ЛИ ДЕЙСТВАТЕ.И ТОЙ УМИРА ОТ ЖЕЛАНИЕ ,ДА НИ ЗАТРИЕ.

Ми вземи си ги при себе си - хем ще ти работят, хем ще влагат парите си при теб :)

Сега стана ли ви ясно защо онова недоразумение офчефф, напълни България с ислямиска измет..... Защото това е една от опорните точки на ръководната и управляваща партия ДПС....Сега им търсят села скоро и градове, та нали планът е за 50 000 хиляди, ха да са ни честити.....А вие гласувайте пак за Гея и ще си ги получите, пък после друг ни бил виновен!!!

КЪМ БЪЛГАРИТЕ ,ТРЯБВА ДА СЕ ПОДХОЖДА ВНИМАТЕЛНО И БЕЗ ЕВРЕЙСКИ НОМЕРА.

Ти явно не разбираш от майтап

да купи в турция ем е по близо

Кристално ясна става политиката за пълното и окончателно изтриване на държавата и народа български от картата на света! Планът Ран-Ът в действие! През последните 24 години на печалния ни преход към дъното и изчезването на нацията и народа български, всички алчни български политици служеха на чужди интереси и чужди служби и постигнаха следното: 1. България е на първо место в света по отрицателен демографски прираст. 2. Масова емиграция на младите, образовани, квалифицирани българи. Два и половина милиона българи живеят и работят в чужбина! 3. Челно место в класациите по смъртност - на деца и възрастни. 4. Най-бедна държава в ЕС и в Европа. 5. Масова неграмотност сред оставащите в България етнически малцинства. 6. Прогресивно увеличаващо се и неконтролируемо плодящо се ромско население, което изсмуква соковете на българската социална система. 7. Челно место по организирана и битова престъпност и корупция на всички нива в държавната администрация. Едно нещо остана засега на българите - жилищата и земята. По план се позволява неконтролируемото преминаване на българската граница от всякакви мигранти от Близкия Изток и Африка, които сеят екзотични болести, бедност, радикален ислямизъм и престъпност. Това са представители на държави и народи, които са коренно различни по бит, култура, традиции, език и религия от българите. Те не са славяни, нито пък Европейци. С бърза скорост става подмяна на коренното българско население с тези нови мигранти, на които се издава статут за пребиваване, с което се легализира и постоянното им заселване в България. И като капак, някакъв милиардер започва да изкупува българските земи и села и да ги заселва със така наречените сирийски бежанци, които са с многодетни семейства - по 10ина деца. Това се нарича пълно и безпрепятствено завладяване на една суверенна държава, без да е имало военни действия на нейна територия! Как стигнахме до тук????? И как да защитим държавата си от това нашествие???!

ИМАШ ДВА ГРАМА МОЗЪК.ПОЛЗВАЙ ГО ЗА ДРУГО,НАПРИМЕР СЪС КОЙ ПРЪСТ ДА СО ОБЪРШЕШ ЗАДНИКА.НАРОД БЕЗ ЗЕМЯ-УМИРА

ей това българите сте големи расисити и ксенофоби. човекът иска добро да ви направи, а вие сте ревнали всичките срещу него.

Ако иска да ни направи добро има други начини. Например може да ни отпусне 3-4 милиарда безвъзмездно... Бълха го ухапала него- нали е милиардер и филантроп... Неговото добро е добро единствено за него и за неговата страна...

а защо ти не се върнеш на село да гледаш животни и да копаеш, така ще правиш нещо полезно

Към евреите трябва да се подхожда внимателно и с много любов!

Ето един повод за стачка, ми кой да я организира. Да се дъвчем по форума , каква полза

Този милиардер щом се е загрижил толкова за фундаменталните ислямисти -- ДА ГИ ЗАСЕЛИ в КАНАДА!!! Тук си имаме доста рязани карабини!! Повече НЕ НИ ТРЯБВАТ!! Нямаме желание Б-я да стане второ Косово на Балканите!!

Хубаво помага човекът,ама сирийците искат да живеят в Зап.Европа, САЩ и Канада, не в България. Той що не ги попита като беше тук?

Има си стратегия, тази работа не е току тъй.

Ами да ги настани в Канада, или зазападното мислене е които не ги искаме виги даваме на вас!

направо Парламентът да абдиктира, да падне на колене пред парите му и да му даде с пита, хляб и сол София, Варна и Пловдив. Няма какво да играеме на дребно. Нали сме толерантни

Толкова озлобен народ, заслужаваме си съдбата.

НЕ СИ ТИ ЕЛИ,ЕЛИЯЗ СИ .ДА СИ МЛЪКНАЛА БЕЗМОЗЪЧНА ТВАР.

ЗАБРАНЯВАМЕ НА ВСЯКАКВИ КАНАДСКИ БОКЛУЦИ ,ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ

СЛУШАЙ ЛАЙНО ТАКОВА.ПРИЕМИ ГИ В КАНАДА,НЕ НИ ГИ НАТРИСАЙ НА НАС,НИЕ СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО МИСИОЛМАНИ.РАЗБРА ЛИ КАНАДСКИ БОКЛУК ТАКЪВ.

единствено православни сириици. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

супер ислямизираите ни ,че 5 века малко ни бяха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.