Секунди преди катастрофата с Милен Цветков Кристиан Николов задрямал зад волана

"В полицията ми казаха: "И ти ще влезеш в затвора, копеленце", оплака се Георги Иванов и заяви, че преди инцидента приятелят му не е вземал наркотици, само чай, в който се съдържа съставката на конопа CBD

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тея убийци като ангели искат да излезнат. Убит е човек от наркоман стига сте ни занимавали, да влиза в затвора.

На дрогирането заспивам ли му казваме вече?

"Пар екселанс" случай е този със сина на Мозъка- свидетеля еди кой си ,който сега се сети да твърди,че оня башибузук карал колата заспал и заради това се е стигнало до убийството на М.Цветков, за да бъде осъден за лъжесвидетелстване. Разпитан е бил пред съдия и сега казаното противоречи на тогавашното. Да влиза в кауша и след него и тейко му,който помните ли търчеше и избега от заседание на Парламента, кога едни журналисти ги излъгаха,че раздават жиесеми безплатно с рекламна цел.Помня,че тогава и магнолията на г-н Борисов почервеня от срам, като научи как се излага лъчо мозъка..... ама две думи не може да каже,че ще я отсекат, щото лъчо мозъка и личен на Боно и така нататъ.....

Целта на адвокатите да обърнат обвинението от предумишлено в не предумишлено убийство и после да се пазарят за още намаляване на присъдата и накрая условна с пробация. Това са абсурдите на Съдебната ни система. Тя беше умишлено системно и методично моделирана по този начин от 30 години насам.

А преди 30 години беше прекрасна,нали? Мамин златен, ти!

Убиецът шофьор от кръга на Миню Стайков, аверът му свидетел от кръга на Бойко Борисов. Единият лъже другият маже. И най- добрият съдия пък не може да надвие професионален свидетел добре трениран от адвокат. Наркотиците без разлика меки - твърди убиват и буквално и социално, но ударно се промотират, налагат и толерират. Накраят законът спазен, а нищо не върви. За да се оправят и тръгнат в справедливо русло нещата в днешна България се иска здрава ръка и принципен , а не свидетелски съд

тоя адвокат изби рибата иска с трици маймуни да лови а че отпред свети червен светофар спряла кола невидял

Това говбо трябва да бъде съдено за лъжесвидетелтване, а адвокатът му да бъде линчуван публично.

Добре го е изтруктирал адвоката му. По не предпазливост, признал си вината, следствен 2 години и накрая ще лежи година-две и ще излезе.

Доживотен затвор за дрогирания изрод!

Какъв лош късмет има зомбито, ако беше се родил циганин... до сега да Е забравил.

Пил успокоителен чай?! Като е такъв нервак трябва да се лекува в някоя психо клиника..... да си успокояваш нервите, чаят те преспива и и”зрода тръгнал на купон пък и след това да шофира? Стига бе..... не сме маймуни в зоопарка за да скачаме на обелките

Оядените и наркоманизирани идиотчета почнаха да лъжат. За какви изпити тоя боклук пил успокоителен чай, нали беше "студент" в Берлин ? Пил чая и на другия ден цял ден бил на купон, където здраво се надрусал, щото си е закоравял наркоман... Какви изпити в Бг, по Великден ? Изкара го много учинолюбив и притеснителен "студент"... Другият копелдак и той се довлякъл от Италия....за великденските наркомански купони. Колко умни и кадърни деца нямат средства да ходят на училище, а тия разглезени боклуци ги пуснали по света да изучават "тежки" науки, щото мама и тати пари бол. А сега се мъчат да ги изкарат едни позаспали на волана ангели.... Няма начин. Тия насрани наркомани задължително трябва да си получат заслуженото. А тоя запъртъка на Мозъка вместо да е обвиняем, тръгнал да дава свидетелски показания и дажобръща фактите. Всички видяхме случилото се зверство на камерите. Нямаме нужда от наркомански показания.

Бахти и сайта. От 2 часа не ми публикува коментара по темата и се отказах... То пешеходни пътеки, таксита, стълби, иди доказвай, че не си робот, пък изтекла му била мисията, давай наново...и така към 50 пъти и накрая...пак нищо. Сайт за малоумни... Да ти се отще.

Направо да изкарват, че Милен Цветков си е виновен.И би било прекалено хубаво да се вярва,че на лигавото .. ще му се случи кой знае какво в затвора.Ще го вардят и ще му обзаведат килия лукс като в хотел

И баща му....

Пълен цирк, как не ги е срам, в Централния вече го чакат, да си носи кремче, наркоманчето

копеленце

кой знае как са се хилили тримата дрогирани боклуци точно преди да смажат човека. щом е избягал значи е бил гузен. нормален човек не би си гледал телефона при положение че лети към кръстовище със 100 км/ч. да го разследват за съучастничество

И аз искам да го разследват и не само а да си поеме отговорността по закон както обича да казва баща му депутат от Герб Лъчо Мозъка

Аз не мога да разбера Вече една година как не може да му заведат дело ? Не виждам какво не ясно има ИМА НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА Първо-Употребил Наркотици ,Второ-нарушение на закона Превишение на Скоростта от позволени от закона 50км,той е карал със 90 по експертизи Трето нарушение тези двете "Другарчета"на Момченцето Синчето на Лъчо Мозъка от ГЕРБ избягаха от местопрестъплението и сега отново въпрос : Защо това момче и Момичето не е подведено под отговорност и нека адвокатите МАСТИТИ кажат какво гласи закона за това нарушение на закона или да Попитаме баща му ? Аз ,ако бях на вашето място тоя да съм го забравил вече ,че някога е бил съден ? И пак се чудя всички искат закони но не всички искат да ги спазваме или със други думи МАЙЧЕТО СЕ ЧУДИ КАК И НА КОГО ДА ПЛАТИ ДА МОЖЕ ДА ГО ИЗМЪКНЕ НО ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ОТЗВУК ВЪВ ОБЩЕСТВОТО ПРОКУРОРИТЕ ГИ Е СТРАХ ДА ВЗЕМАТ ПАРИЧКИТЕ ,АКО БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ ЧОВЕК ДО СЕГА ДА СА ГО ПУСНАЛИ И СИГУРНО И ТОЙ ДА Е ВЪВ ДУБАЙ .

Що Дубай ? Убийците кирил маричков (отнема предимство и убива жена ) и максим стависки (уби Петър и осакати за винаги Мануела Горсова) да не са в Дубай ? Щъкат си тука, даже максим получава поздравления и празнува новородената си рожба.

А пробите за алкохол и наркотици полицая ли ги е дал или един приятел минал и се тествал вместо него? Голям смях бил пил чай. И мляко да си пил имали CBD яко та вдига. Има страни в които пушиш, пиеш или ядеш на кексче тая съставка но, пак нямаш право да караш. Истинския баровец като се надруса взима такси . Тия са тъпи пишлемета надрусани с коктейли от наркотици. вземал линии, пил хапчета и накрая пил чай . Направил се е на маймуна и не знай на кой свят е. Бил заспал то Тея ако не са хлюцинирали че са джадаи и летят със Сокола пък на.

Кой знае какво му е казала Мама не се притеснявай ние ще те оправим имаме пари ?

с пижама ли е спял? зъбите и ду.пето мил ли си е преди заспиване и др. уточняващи подробности

И сега да забравим че това копеленце е било на 3 вида наркотика ли? Егати гнусната държава сме. Има видео запис има дрогиран на 3 вида наркотици шофьор....ама не 1 година още дъвчат какво да измислят... КАК ТАКА СЛЕД 1 ГОДИНА СЕ СЕТИЛИ ЧЕ ЗАСПАЛ НА ВОЛАНА??????

Приятелю така го е научил баща му или адвокатите от Герб:)

Заспал с хуй в устата ама не е гей...

Пълни измишльотини! Убиец!

Да наистина убиец и гнусен убиец и защо майка му иска да помогне на един убиец ?

Правдоподобно звучи. На видеото - с пълна скорост срещу червен светофар, без да се отклонява и без да намалява. И спътниците му не са гледали, да извикат да го събудят, и те не знаят на кой свят са се пренесли пък и не им е работа да гледат. Вероятно е да е заспал. Вината си е негова. Даже не го отричат адвокатите. Сега спорът е за утежняващите вината обстоятелства, които имат значение за годините. Бог да прости Милен ! Добър - лош, все пак млад човек беше !!

Какво значение има добър или лош е бил Милен ? Ти да не си идеален ? Ако ще и най долното същество да е бил, никой няма право да го премазва така на червен светофар... Бахти инлогиката на някои булгаристански катили... Милен беше прекрасен ! И Човек, и Журналист ! И остави две деца сираци, които много обичаше и те него ! Тръгнал да дава оценка на Милен Цветков. Баси и самочувствието и безчувствието.

Те всички са на чай. За това като ги спрат полицай и се жабуркат със сода бикарбонат... от чая!

Единственото на което вярвам,че е истина от написаното е,че в полицията са му казали "И ти ще влезнеш в затвора,копеленце".

Твърде меко обръщение за този боклук

Има ли значение дали шофьорът е бил заспал,дрогиран или пиян,след като е виновен защо все още се точи това дело,а виновния не е в затвора,а после питате защо хората протестират срещу вас.

Защото има съществена разлика между причиняване на смърт по непредпазливост и убийство.

_stankow

Има значение за годините, които ще му дадат.

Ако на мястото на Милен Цветков (лека му пръст) беше някой друг, някой който не е публична личност, и предвид благосъстоянието и общественото положение на родителите, досега делото да е приключило с условна присъда. Лошото, според мен е, че на финала резултатът ще е същия, защото обществото ни има сравнително къса памет. Просто ще трябва да мине повече време.

Много добре го е измислил колегата! Браво!

Безкрайна наглост, просто нямам думи! Очаквам да кажат, че предната вечер е пил мляко с какао и е заспал, защото е учил до късно в библиотеката! Тези родители могат ли да си дадат сметка каква измет са създали и възпитали?

Да ти се скъса сърцето

Не е заспал...той е бил на друга планета...

Опаа, трият коментари!

Аз съм блокиран от месец по ай пи и пиша само на мобилен. Тея са изтрещели тотално.

Отпадъкът на лъчо "мозъка" да се подведе под съдебна отговорност за лъжесвидетелстване и прикриване на истината незабавно!

Сега се сетих! Туй говно учи в германски университет. Та, от какъв изпит е бил "претоварен" в София? Или е бързал за Дойчланд с "двеста"??? Аре, стига, бе...

Татко Мозък за година това ли измисли

Ето дитето не е виновно че друсано е заспало над волана я да го пуснете да си ходи!!!!!!!!!

Само за протокола. Пиян, трезвен, буден, заспал, дрогиран или не - задвият винаги е виновен,

_stankow

В случаят не "задният", а преминаващият на червен светофар с превишена скорост. И челно, и страничен да беше ударът - вината е негова.

Всички от колата са били дрогирани!! Затвор за копеленцето, затвор и за "свидетеля"!

Това копеле,заедно с баща си Мозъка трябва да е в панделата.Като обра бензиностанция за награда го изпратиха да следва в Италия.Е баси,не били дрогирани,всички са еднакво виновни- и тримата са за панделата,не само единият да обира парсата.

Абстрахирам се от наглостта на тези показания. Чудя се принципно - що за родители оставят децата си без всякакъв надзор и оставят достъп до ключове на подобно возило на синче, което употребява наркотици и алкохол?! Как успяхме да изпуснем две поколения, като само си гледаме кефа и отсавяме децата да бъдат възпитавани от малоумната телевизия и всякакви Холивуд помии, транс, траш, техно, чалга, рап и подобни стилове музика!!!

забранено е да ги учим на хейт спич. а хейт спич е всичко, което не е обявено изрично от БХК за не-хейт-спич. и никакви наказания, щото наказанията.. всичко което не е обявено изрично от Анимус за не-наказание. Справка: насилственото водене по гей-паради НЕ Е наказание.

Тези пусти пари - убийци. Преди да се надруса порядъчно маминия си мисли, каквото и да стане паричките на мама и тате ще оправят всичко. Поназнайвам такива деца - омагьосани от благосъстоянието на родителите си се самозабравят и мислят, целия свят е техен. И си мислят, всичко им е позволено и могат да си правят каквото си искат. Жалко за Милен, лека му пръст, България загуби един добър журналист, въпреки, че не бях негов фен.

Това дело ще покаже има ли справедлива съдебна система в бг. Или пак хората с парите ще си купят съда, за всички е ясно че тоя надрогиран е карал като луд и е убил Милен Цветков. А синчето на лъчо мозъка лъжи.

Няма проблем мама тате и БХК ще организират едно движенийце, както за австралиеца, и ще го пуснат като убиец за пример...

.. и това движенийце ще ни обяснява колко точен е съдът и как е спазил буквата на закона...

Пълни глупокти! Имало е явлението Супер Луна и не е доспал вкъщи. Доспал на волан.

Има чл.в НК

няма съдии, които да го приложат.

малкия мозък ,сина на гербавия лъчо мозъка ЛЪЖЕ , като дърт циганин. Карал с 100 км надрусаното шофьорче и изведнъж то задрямало и убило Милен Цветков ??? БГ цирк .

тея глупости важат само в държавите от третия свят, каквато е българия.

И в третия не сме , накъде след петия, особено по отношение на съдебната система

това си е "дъвка" за медиите и "протакане" на делото, класика

тея небивалици не са за пред съда, а за пред масовата публика. На всички им е ясна вината, а сега просто се търси как съда да си измие ръцете, но така че като го оправдаят, после тълпата да не може да линчува и него, и съда и всички замесени. Смях в залата, жалка родна картинка.

Демо-крация. Който има кинтите...

Номерца

Ми добре тогава!Kомшията от горе е набрал от години на комшията от доле и от няколко дни почна да пие "чайчета за успокоение"....Тоя случай ще образува прецедент АКО го пуснат малкото лайNeнце...Става интересно...