Задава се служебен кабинет, премиер би бил Росен Кожухаров

Служебно правителство може да бъде назначено още този месец и ще го оглави вероятно Росен Кожухаров, който сега е главен секретар на президентството.

Обратно в новината

Коментари - Задава се служебен кабинет, премиер би бил Росен Кожухаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кел файда от кабине от пратии то всичко на самотек а онези лапат ли лапт ...

До последния момент ще ядеме попарата на "прецедента" и неговия покровител! Да го взимат по скоро в евросъюза да досъсипе и ЕС!

Абе тоя си е типичен текезесар!!! Има си хас да го сложат за премиер.

Очертава се изключително интересна либерално-патриотично-ислямистка коалиция- какво ли не прави жаждата за власт, далавера и крадене у тези хора....

...това момче има благ поглед и изглежда добар човек, още повече, че е от "Вечния град"-Пловдив...но Веднага трябва да се провери дали ни е вербуван и да служи на някоя масонска ложа, или на ционисти, сатанисти или друга субекти от тайни и не толкова тайни сатанински общества!

И Плевнелиев имаше благ поглед и изглеждаше добър човек, но се оказа евроатлантическо пра...

Егаси кви ни налагат, пълен сбирщайн и все едни такива световно неизвестни. Дет съ каа - път на младите! Но по тяхно му.

аз..аз...сум за служебен!!!!!

Снимката е от младежките години на Кожухаров, вече е доста възрастен и изглежда другояче.

ЗА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ СЪМ И ИЗБОРИ.

Какъв интелект и европейски маниер лъха от това лице ... Колко трябва да си жалък, за да си подлога на чехльо ? Като гледам едни отговорни решение в името на народа ще взима този индивид с основно милиционерско образование ... МРАК !

Този си е направо от малцинството на бат' Сали.

Днеска малцинство, утре мнозинство :)

Защо служебния кабинет се съставя от хора все около президентството?Та те са само администратори без всякакъв опит в управление,икономика и навсякъде. Плевнелиев да се разрови за добри експерти.

Щото явно почтените хора и добрите експерти не искат да си цапат името и авторитета, като се замесват с гербаджийските боклуци.

Е те това е големия проблем на Бългрия. Няма РЪКОВОДИтели, дето да дават насока за развитието на Държавата, а само политици и администратори.

Че кой луд да иска да става министър за 20 дена? Колкото червените боклуци да го разкостят и залеят с помия? Редно беше фърколета да състави служебно правителство което да изкара до изборите. Че то сега по-добре Бойко да си стои до януари. То и без това са само празници.Пък и като сме го търпяли две години,ще го изтърпим още двадесет дни.

Евала, Роско. Направиха те луд с тия малоумни искания да правиш правителство за 20 дни! Ами, щом толкова искат и щом постоянно ти натякват как трябва да си изпълняваш задълженията - направи им го. Тури им секретарките си за министри, а чистачката можеш да я направиш вицепремиер по образованието - може и по-добра работа да свърши от всичките тия таневци и пръмовици! Като дойде льотчика, да му мисли - щом е толкова серт па и той!

Направиха ни на долен праг стъпало.И този ще пише-работил съм,като министър председател

...р. 1974та Пловдив...право в СУ...и Веднага в МВнР...до Влизане по Дондуков. ЕдинЕдинствен въпрос, Колеги : - Защо Никъде Няма НищоПовече относно Р. Кожухаров ?

Щото БХК не разрешава подробности за контингента си. Току виж, че изявим претенции и проявим дискриминация.

Една декларация с входящ номер В132/14.04.2013 г. по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности на лицето Росен Христов Кожухаров, месторабота Министерски съвет (по това време) на длъжност началник на кабинета на заместник министър-председателя и министър на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, от която освен четирите апартамента, двата семейни автомобила и някакви скромни спестявания се вижда, че явно е/бил женен за "някоя си" Лора Едуард Клайн. Сещайте се...

апартаментите са три...

Мммай...Better call Saul/Sol ?!

Всички от обкръжението на почити бившия президент. Като се има предвид работата на президентството можем да си представим каква ще е работата на служебното правителство. И всички с едни скалъпени образования и съмнителни кариери!

Е, сега става ясно, защо Радев се отказа да прави седенки с настоящия президент при съставяне на сл. правителство. Тия са специално подбрани, все "независими".

Защото е страхливец! Какво му пречеше да го направи? Сега на всеки 20 дни ли ще правят правителства? Ама е зает да угажда на златотърсачката. Обзавеждането на резиденцията е къде, къде по-важно.

Абе той май мяза малко на сгоден циганин? Или мен тъй се струва :) Поизбягала му е визията. Дано е Български патриот! Щото ако е пейтриът - нищо добро не ни чака в робството ...

ако не е манго мяза доста на турчляк

Не мисля, момчето си мяза на типичен средностатиатически българин.

Издислав ?

Преди четвърт век, на 8 декмеври 1991 г. с подписването на Беловеждските съглашения беше сложен официално краят на чудовището на 20-ти век, на империята, помпозно наричаща се Съюз на съветските социалистически републики (СССР). И макар че сегашният президент на Русия нарича това най-голямата геополитечска катастрофа на 20-ти век, днешният ден всъщност е голям празник: с него официално беше приключено с комунистическата диктатура (тя вече бе мъртва, но съглашенията сложиха печат на смъртния акт), отвори се възможност за истинско национално развитие както на Русия, така и на другите 14 съставки на бившия СССР. И независимо от легона носталгици, все още оплакващи смъртта на тоталитарното чудовище и бленуващи за възстановяването му, независимо от усилията на Путин да възроди без особен успех, разбира се, миналото имперско величие, денят 8 декември 1991 г. сложи началото на нова историческа ера

А бе, май и в бившия СССР не го празнуват, сигурно има причина.

празнувай, весели се ... ако имаш пари в джоба.

за да не се вижда как е стиснал големия черпак в ръце..

гЕРБ с кое лице ще искат пак да управляват като без никаква причина набутаха България в тази ситуация. Не са нито безгрешни, нито са си свършили работата (нито една реформа реално). Какво очакват да сме щастливи от това управление само защото са красиви? Но другите партии и най-вече БСП също много се заблуждават, че понеже ГЕРБ се държи идиотски, ние сме започнали да ги харесваме повече.

Тоя гаче е от "братята", дето са контингент на БХК - ще трябва да свикваме май...

Защо пък трябва да свикваме? До кога ще я карате с това робско отношение?

Ако беше като проф. Чирков, нищо против, ама с тоя фасон на отличник от специално училище...

someone

чудно защо няма кандидати за правителство и толкова се бави всичко, при условие че обикновенно е голям келепир и се краде много? защо всички бягат от келепира? има ли нещо, което се крие?

Кой сериозен човек иска да е Министър за един месец? Няма да успее да запомни името на секретарката си, да не говорим да свърши нещо.

Ами я да ни кажеш кой е виновника да се озовем в подобна ситуация, а лейке?

Че кой ти е казал, че около БХ и Плевно има сериозни хора ? Там са само лапачи - хахахаххаха

Защото всички ще си избършат ръцете с него и старото и новото

ГОЛЯМ БЪЛГАРИН е писал това: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

естествено че кабинет в рамките на този парламент другото е подигравка с нас.

Има нещо лицемерно в това да се откажеш от властта, а после да започнеш със зъби и нокти да бавиш конситуционните процедури, белким продължиш да управляваш в оставка, колкото се може по-дълго. От какъв зор бяха тия пишман консултации? Защо мандатите се връчваха през няколко дни, сякаш в седмицата има 2 работни дни - вторник и петък, примерно? От какъв зор днес не е връчен мандата на деформаторите и те не са го върнали, за да не губят време? Какви още циркове с цел протакане сте ни подготвили? Нали уж за стабилност се борите? Да не се окаже че за месец сте прилапали повече пари, отколкото за година и половина управление?

Направо съм потресен - БСП търси сметка за липсващите печалби и данъци от Лукойл-Нефтохим. Сума сумарум приходите на рафинерията и на търговското дружество на Лукойл у нас надвишават 65 милиарда лева. Не търсете печалби - огромни инвестиции, огромни разходи, никакви печалби. Да бяха попитали защо НАП признава направените инвестиции без да са одитирани и като търговска и като финансова целесъобразност. Най-малкото защото голяма част от разходите са направени между свързани лица. Все пак инвестиция от близо милиард и половина долара /!?/

Храбрият депутат Румен Гечев, като един истински трибун, пламенно пита защо най-голямото ни предприятие няма никаква печалба през последните десет години от трибуната на Народното събрание. И се питам защо вместо да поставя този въпрос в Парламента, не го постави на пленум на БСП на другаря си Овчаров, да му потърсят партийна отговорност, а другарката Нинова да произнесе тежка присъда в името на трудовия народ. Мечти. А иначе излиза, че БСП си има версия за всеки подобен случаи на проспана кауза за социална справедливост и недополучените приходи в бюджета, от които можеха да се вдигнат и пенсии, и минимални работни заплати и помощи за майки.

Другарю милиционер - Румен Гечев не играеше голф с шефа на Лукойл - правеше го твоята любима мутра ! Колко е къса паметта на фуражките ...

Така и не стана ясно какво ТОЧНО те притеснЮва. Уточни се.

Какво общо има тук БСП ? Лукойл от 9 години не е плащал данъци при 6.5 милиарда приходи всяка година. Уж инвестирал, уж не знам какво си. Пише в баланса 500 милиона "инвестиции" всяка година. Че то с 500 милиона всяка година ще изграждат по една нова рафинерия !? И балансът им го заверява KPMG, колко му е, срещу 1-2 милиона и аз ще им го подпиша. Най-голямата схема за източване на печалбата от България. Но те и другите западни "инвеститори" го правят. Свързани дружества, счетоводни фокуси и после защо нямало пари, пък западът бил богат !? Само да добавя - 60% от акциите на Лукойл ги държи "Банк ъф Америка", 13% - кипърска фирма. И пропорционално си разпределят печалбата, дето я инасят, разбира се. Толкова за "руското участие" в Лукойл. Америка за България ! Или България за америка.

Когато челюстта е по-голяма от черепната кутия.... нещата не са добре.

За сега едно служебно правителство е достатъчно.

на тая никаква държава никой не иска вече да й е премиер!

ХО ХО хо весело коледено кабинетче, над смълчаните БГ-та бъркам в техните джобчета

Чета Красната Куха Лейка която прогнозира, че новия Президент нямало да остави служебния кабинет и се чудя откъде БХ ги намира подобни Лейки ? Нищо лично, но толкова Кухо няма как да бъде !

Този ще бъде записан като най-срамния, продажен и жалък преЦедент,а не президент в историята на България! Ако го видеха нашите предци, сигурно щяха да се питат: " Къде сгрешихме, затова ли водихме толкова битки"? Е, сега като се махне спокойно може ЛИЧНО да оглави натовска коалиция и да напада Русия, защото по време на мандата му НИЩО ДРУГО,ОСВЕН ОМРАЗА КЪМ КРЕМЪЛ И ПУТИН НЕ ЧУХМЕ ОТ НЕГО! Гафовете му просто няма да ги коментирам, всички ги видяхме и ги знаем. Колкото до служебния кабинет, аз вече като чуя името Росен и...ами сещате се вероятно какво си мисля.

Плевнелиев направи неща, които твоите господари за 100 години и половината не направиха. Как не е срам! Ти си българо-изменник.

Твоят любим прецедент мистър Бийн да си подреди кухнята защото го чака много работа, трябва да направи коледни бисквитки, празнична погача, баница с късмети и още много домакинска работа по Празниците разбра ли Горанчо?! И НЕ ,НЕ МЕ Е СРАМ, ТЕБ ТРЯБВА ДА ТЕ Е СРАМ, ЧЕ СИ ПОДДРЪЖНИК НА ПОДОБНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ! И би ли бил любезен да споделиш какви "неща" направи Росен комсомолеца, защото ако случайно не знаеш той е и такъв.

Какво направи, бе Горане? Плещи глупости, що ли партийното чедо, кажи де....

Този Кожухаров да не се окаже Кожодеров, какъвто е бил дядо му! Щото кожодера Виденов едвам го преживяхме!

Абе не ми изглежда тоз да е гладен секретар !

на Неврокопския комсомолец Чехлю: Да не остане нито един президентски чиновник без министерски пост!!! В краен случай може и посланик!

това ще е последния кабинет назначен от качествения прозападен президент Плевенлиев.

на БОЧКО са оказа ПРЕЦЕДЕНТИН ЧЕХЛьо.. По BGЖАРГОН: шкарт тъп човек Къне, голем си шкарт! А сега си прочети сам/а - г-жа ПЛЕВНЕЛИЕВА в ТУИТЪР по въпроса за БОЙКОМЕТА.. Как си го е качила и него при ЗАВАЛИИТЕ..

жалко, ти си жалък, но и неграмотен!

на вашето писание има само един смислен отговор - цуни ми г.за!

Ще му стигнат ли на Роско "калинките" от президентската администрация, за да събере служебни министри? Когато няма риба и ракът е риба. Лошото е че много раци са ни налазили и все назад ни теглят.

Ти като не си "калинка" защо не отидеш да се кандидатираш? Или си зает да плюеш и да гледаш постоянно в канчето на другите?

Отстъпвам тази "чест" на теб! Подхожда ти, защото, види се, си почитател на Роско и на партията му. Дано ти се напълни "канчето", което носиш на раменете си!

"Чпигел" пак стресира Немеца: Хай-удурма, Баш-политическа, кипи и прекипява, във вилаета на Лабут паша, Дост на Ердога, Коя кадъна да турят на Харема, да я гласят двамата, на Дивана!

Реално това служебно Правителство ще оцелее няма и два месеца. Шансът независимият от БСП Радев да го остави е нула. Ще попитам откъде един генерал от авиацията разполага с кандидати за министри от толкова много области? Напълно отхвърлям възможността БСП да му ги подскажат! Той не би се доверил на Румен Овчаров, Станишев и Гергов, нищо че те го издигнаха! Ама сигурно съм соросоидка, щом ме терзаят такива въпроси..

Чудя се и дали Йотова няма да предложи Здравния министър.. случайно разполага с подходяща роднина ;)) Ама замълчи сърце! Сорос ще обеднее покрай теб!

Не си само куха, а си и продънена. Що не питаш Роско откъде ще си събере министри, като е опрял до чиновниците и съветниците си, а половината ги е уредил вече за посланици?! Що не питаш Боко откъде намира такива боклуци, като д-р Пепи, Перуката, Шматката, Кукуневата и пр.?

Ако те перефразирам със задна дата могада ти задам подобен въпрос. Откъде един генерал от ПОЛИЦИЯТА И ПОЖАРНИКАР разполага с кандидати за министри от толкова много области?

С ЧЕТИРИ КРАКА.. Да борят свлачищата и срутищата..

"Атаката е най-добрата защита, а?" Ами питайте Борисов, аз да не съм му говорителка? Радев не разбра ли, че ще става Президент преди няма и два месеца?

Е как откъде - от разклона преди Търново

много точно си се определила.. КУХА ЛЕЙКА СИ.. КЮЛОТЕНО-ПЕМБЯНА.. Не са пъни да са правиш на соросоидка.. Чара ша си загубиш..

Колкото Рошко Сороса е независими от ГРОБ, толкова Радев е независим от БСП. Защо не питаш за неговите министри в 10-те служебни кабинети? Всичките бяха гербероидна паплач. На 100%.

Сакън, замълчете! ;)) Радев е независим и никога не е бил зависим! Да не го сравняваме с "паплачта"!

другари,Pусия за поред път ви заби шут в гъзъ, с номинирането на доган! как ще обясните тая руска любов към вас,че и към нас(народът)!!!

Наистина копаем дъното.

Няма абсолютно никакво значение кой ще е премиер или чие ще е правителството. Евроатлантическата разруха и бедност няма да изчезне,а само ще се засилва.

Така е, нали затова гласувахме, да дойде някой да ни досъдере кожите! Ето че идва квалифициран кожухар, дядо му кожухар дано добре да го е обучил, как да дере болезнено, та по-скоро да идва акъла в кухите тикви!

Тоз не лий от нашти?

Дано да се уриват по-скоро гербаджийските боклуци, защото с всеки изминал ден ни товарят с далаверите си! Потърсете: "Разследване: Във ВМА купували "златен" инвентар" От видеоклипа ще разберете какви договори е сключил Стоян Тонев за оборудването на санаториум в Банкя. Цената на един стол за столовата - 400 лв. и още мнооого такива "подробности".

Няма как да си нормален, когато пишеш, че генерал Радев бил комунист, а Боко, Цеца и Ко. били антикомунисти :) Дано го правите само за парите, шороши. Ако така мислите - прегледайте се, нещата при вас са многоооооо зле.

Пеевски, къде се беше изгубил бе?

Абе къде се скри тоя мишок Радев?? Поне първата дама да се изкаже нещо...

Гледа си кефа и се готви да рита Калинки из Президентството. А за Първата дама не реви. На Роско Чехъла Първата дама не се появи 1 път за 5 години.

Мишок е Боко Недовършения! И интересното е къде се спотайва Баце ти и защо драпа час по-скоро да натресе горещия картоф на някой друг. Кой го знае какви коледни изненади ни е приготвил!

Батальонът се строява за последен път:)))))))))))Уволнение:)))))))

Нинова и решетников какво са решили по този въпрос?

АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК.. При посещението в кабинета на Курнелия на Позитано.. Това ще кажат..

Бил е адвокат На Максим Стависки.

Този Р. Кожухаров не е оня-адвоката. Този от снимката няма да може да изкара 5 лв., ако упражнява свободна професия