Сеизмолог: Няма предвестници на земетресенията, а Истанбул от 20 г. чака голям трус

Турция и Гърция са едни от най-сеизмичните страни в нашия регион, каза доц. Петя Трифонова

Обратно в новината

Коментари - Сеизмолог: Няма предвестници на земетресенията, а Истанбул от 20 г. чака голям трус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди две седмици Америка, Германия, Франция предупредиха, под претекст, че ще има атентати в Турция затвориха мисиите си там. Питайте ги тях кога и къде да чакаме природни бедствия, какво ни занимавате със сеизмолози

я ги па тия, бай Иван много добре предсказва земетресения докато бръка бетона и пра'и арматурата. 120% е сигурен, че ще се случи ама друг път и затова може да се икономиса някое и друго чувалче цимент и килограм железо, дето инжинерчето просто ги е наблъскало. с други думи ида се предвиди кога ще има зетремесение единственият начин да се бориш с него е да си направиш къщата да издържа на земетресение.

Науката изисква жертви. До 2027 г. ще се правят много важни изследвания които периодично ще нарушават магнитното поле на земята. От 2027 - 29 ще има покои откъм климатични нарушения и най лошото ще дойде от 2029 -2042.

Има ли силни ветрове ,има заметресения.

е то от как почнаха да строят АЕЦ в тоя регион се знае, че ще има земетресение, както един министър председател на Япония, каза за земетресението във фукушима, че е дело на държава.....така и днес можем да се замислим

Преди подобно зеветресение около Алма Ата в Казахстан (СССР).. Пак през зимата.. Старци от планината са предупреждавали дни преди това - змиите са излезнали от дупките си..

Земетресение в Истанбул никои не може да каже кога ще има или няма да има, но гр.Ефес не е много далеч, а за него се знае че е разрушен през римско време до основи и морето се е отдръпнало на 6 км. навътре. Казано по народному, божа работа е това земетресението или по друг начин казано природа.

Е, Той доказва, че съществува!

Горките хора....

При такива силни земетресения остават само високите сгради здрави,срещу които простия българин вие на умряло незнайно защо... Я му пречат на гледката,я на нещо друго,но друсне ли в Бъл;гария само тези сгради ще оцелеят...

може да се реализира - бе майка ти тъпа професорска.Може да се случи,а за реализацията се обърнете към хамериканците

Имаше един човек в туитър където беше писал, че там рано или късно ще има голямо земетресение. Поста му беше от 2-ри този месец.

кажат истината, че това земетресение е резултат от масираните бомбардировки на територията на Украйна!

Всички земетресения до 14 километра дълбочина се предизвикват изкуствено! Останалото е бля, бля и това го знаят всички специалисти!

Интересно ми е какви точно технологии са ползвани за да се предизвика земетресението в Кресна през 1904-та година? Сугурно някъде е имало група парни валяци, дето винхронно са вибрирали почвата. Или пък онова, унищожило Лисабон през 1755-та - тогава и парни валяци е нямало.

Прибирай се вече че самолетите много са те напръскали !!!