17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се трият коментари ? Пак ли ни показвате, че животът на християните не ви интересува ? Не ви ли е срам, че го правите на Възкрасание Христово, когато християни са влезли в църкви да почетат християнския празник ? Отвратително !

А защо властите в християнския свят мълчат ? Защо папата мълчи ? На Разпети петък направил призив пак да отваряме границите и да не си заключваме сърцата за ислямските му главорези...Долен, подъл плъх...

Защо няма никакви коментари, как е реагирал президентът и миниатър-преседателят на атентатите? А другите страни? Защо се премълчава? Че като в Индия, а не Германия напр., няма значение колко са убити, те нали са много.... какво ни пука...

Няма и да има. Не питай защо...Защото планът е да се затрива християнството, а да се налага ислямът като най-най-най-миролюбивата религия на света, от която всеки ден умират невинни хора и се изнасилват жени и деца...Пфу, сбъркан, извратен и ненормален свят !

Точно на християнския празник, кой ли може така смъртоносно да ни поздравява ? Най-най-най-миролюбивата религия в света, която избива хиляди християни и изнасилва хиляди християнски жени. Да гният в ада тия чудовища ! А тези, които ни ги разселват и рекламират, тях да ги застигат кървавите им поздрави ! Няма само невинни хора да измират, заради продажни боклуци !

сега туристите ще спрат и мангалите ще умрат от глад

пълен кретен ! Избити са над 200 християни, над 400 ранени, имай малко морал, бе...Цигани, българи, европейци, каквито ще да са, те са християни като нас, но не и като теб...

Кои знае истината за Нотър Дам,кои знае истината кои финансирва тези изроди???

1. никой не е поел отговорност за атаките. Така че не се знае със сигурност кой ги е извършил. 2. Ако са "тамилските тигри" - те са индуси, а не мюсюлмани. И се борят за независимост от Шри Ланка, защото се чувстват дискриминирани. Не че ги защитавам, ама хората си имат причина да се борят. След като ги разбиват в Гражданската война - не им остава друго, освен терор и партизанска война. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЯТ ФАКТИТЕ и тогава да се разсъждава "кой крив, кой прав" - не че има значение де.

то е хубаво да се знаят фактите, ама що спираш на половината?? през 1978г новото правителство приема нова конституция и променя името на демократична социалистическа република шри ланка. президенто освен държавен глава, получава и изпълнителната власт като глава на правителството. и се почва!!!

Паисий Х

а бе то в Шри Ланка се е почнало много преди 1978 т. Още от 1948, когато тамилите са лишени от политически права... ама който иска - да чете и да проучва историята. Иначе то и в САЩ е пълно с "демокрация" ... Да не говорим за Саудитското кралство...

тъй си е! проблема започва след като британците изоставят цийлон и се появява шри ланка!

Малко са!!! Либерални ГЛУПАЦИ!

... сега кой бездетен либераст, ще изскочи и ще ми обяснява, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ!?!?!

Луд свят, с луди неща, случващи се в него. Няма никое друго животно в природата, което да убива безпричинно. Дори и змията хапе, само ако се чувства застрашена. Ако има Бог, как търпи такива неща?!? Организатора на това е редно да бъде разкрит и ... нека кажем, че има много, много по -страшни неща от смъртта. Пожелавам му да се моли за нея. След ей -такива неща се убеждавам, че Господ, както е описан в библията, не съществува. Но вярвам, че има нещо, което съди ... наречете го карма или вселената ... и може не тия, но децата им да плащат!

Днес е католическия Великден. Седем координирани атаки срещу църкви. Кой може да ги е направил? Разбира се, че има само два отговора: 1. "Тамилските тигри"! 2. някой, който иска да припише терора на "Тамилските тигри"

До тук - 8 взрива, 185 убити, 496 ранени - това до преди 30-тина минути. Нещата може да са по-зле, но няма как да се разбере - властите наложиха забрана на социалните мрежи и информацията е оскъдна и само от официални агенции. Жалко за хората, станали жертва на ... вие си знаете коя религия.

не, не си знаят. Хората не знаят и тук не пише. "Тигрите" не са мюсюлмани, а индуси.

Как може отново да слагате под един знаменател всички хрисимо-благи мюсюлмани? Този кървав атентат е едно жестоко престъпление, но нека да не давим и задушаваме с ксенофобските си вопли честното разследване относно разплитанете на Този Гордиев възел, нека да не пречим с нашите ментални фантасмагории на професионалните действия на шри-ланкската полиция, военни и МВР! Защо четете избирателно - в статията ПИШЕ, че не се знае кои са извършителите! Моля за търпение! И защо замесихте отново най-демократичния президент Ердоган, той какво общо има със случая? Постоянно му присъствие в мокрите ви сънища - и на мъже, и на жени - не бива да бъде проектирано (пренасяно) върху събития и сцени, извън среднощните ви фантазии с Ердоган. Блазе на Еминето, че има такъв потентен политик и мъж до себе си. Престанете да й завиждате, защото ще се самоунищожите. Не случайно продължителността на живота в България е една от най-ниските в Европа. Причина за това са завистта, злобата, сребролюбието, мерзостта , низостта и ксенофобско-вампирското ви отношение към правата и свободите на всякакви малцинства в България - национални, етнически и сексуални. А недай си, Боже, някой чернокож мюсюлманин да бъде и пасивен гей -ще го изядете с парцалите, ще го уморите, задушите и унищожите ментално и физически. Пфуй!

Слагай битката и не ми се обяснявай. Ти си изпята песен.

Не бе, радикалните ислямисти избиват с бомби и коли само тези които не вярват че исляма е най мирната религия.

в хотел Tropical Inn в предградие на Коломбо. що се отнася до атентатите в петзвездни хотели - място на взривовете са били ресторантите. жестока трагедия.

в Дематагода, засега без данни за последствията. властите са обявили комендантски час за 22 април - от 18:00 до 6:00 ч. местно време. следващия ден е обявен за неработен.

Религиозните войни продължават, без никой да е виждал бог, алах, буда....за сега с малки букви.

Ти не знаеш кой е виждал мястото от където си се родил, а камо ли всеки човек по всяко време... Мисли малко.

но усещам миризмата ти.

ердоган направи ли изявление осъждащо насилието с/у християни?

Те западните политици мълчат ти искаш ердоган??!!

Da, beshe parviat politik koito izprati saboleznovania oshte v 10 chasa.

Властите в шри ланка да изгонят шейтаните от краварското посолство