Седем трупа открити в контейнер с тор, пътуващ с кораб от Сърбия за Парагвай

Жертвите вероятно са пътували тайно, двама от тях имали лични документи, които сочат, че са мароканци

Обратно в новината

Коментари - Седем трупа открити в контейнер с тор, пътуващ с кораб от Сърбия за Парагвай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боже ужасно

2 неща не се връзват .. кораби от Сърбия не пътуват щото няма морска граница, труповете не могат да се разложат за един курс така че да останат само коси и кости. Парагвайския главен прокурор и българските журналисти в тандем.

Контейнера с тор е от Сърбия и естественно, че може да е натоварен на кораб извън Сърбия. За другият довод сигурно има обяснение с тора, който е бил вътре. Може да е действал на труповете по някъкъв начин и те да са се разложили по бързо.

Щом двамата са мароканци, почти сигурно е че и останалите 5 трупа са на араби. Отишли са при скапания си аллах и трябва да са доволни. Това са добри новини и за нас - - минус седем мюсюлмана

Изобщо Сърбия има такава морска граница, че на ден от пристанищата и тръгват по има "илядо" корабЕ .....ЪхЪ.

Мароко е един от водещите износители на фосфатни торове в света.качили са се в Мароко още.

Взели са им парите, без да имат намерение да си свършат работата, и са ги "пратили" за зелен хайвер!

Когато умират, Араби, негри и китайци, БЪлгария РАСТЕ !!! Филип Димитров и Иван КОстов са Предатели... През 1992 г, за да държат ВЛАСТТА в БЪлгария в съюз с турските шпиони от ДПС, Филип Димитров е направил башибозушката ""Агенция за Бежанци"".. И чрез тая фирма тия са почнали да пускат в България, турците и арабите, който изгонихме пр Осовбождението на България- 1878 г. или ТОдор Живков Изгони през 1989 г... Трябва да СЪБОРЯТ и ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци и всички Араби- Шпиони да бягат оБРАТНО към Турция и Африка.

Че не мога да се сетя?

Какво пречи да имат митница и контейнери?!

КОНТЕЙНЕРЪТ е натоварен, като опаковка за товарен транспорт, в Сърбия! Може и с контейнеровоз- камион да е стигнал до което и да е пристанище. Оттам идва и грешката във времевия разчет.

Като не сте наясно с нещо не се опитвайте да се правите на остроумен, защото изпадате в неловка ситуация. Коментара над моя го е обяснил много просто.

Ужас.....горките хорица....

Нормално. Докато стигнат, ще станат прекрасен тор за насажденията с марихуана.

По скоро за насажденията от кока, тъй като в него регион са се специализирали в производството на кокаин!

Коката я гледат основно в Колумбия. За Прагвай не знам.

Дошли от от Мароко, най- вероВАтно.... Що не са ходили пеша до ЮАР? И там е Африка.... А сирийците защо не бягат в Оман, Катар, ОАЕ или Бахрейн? Нали са мюсюлмански държави? И едните, и другите са мързеливи и нагли! Идват в ЕС, за да ползват социалната система, ревейки за нарушените им права!

що ли бягат към САЩ а не към Раша

Така като гледам.. са стигнали там ,за където са тръгнали...

Защото САЩ (заедно с техните съюзници от Саудитска Арабия и Катар) са най големите спонсори на ислямският тероризъм!

Ми щот знаят какво ги чака в Русия! Като преди 5-6 години когато едни мюслита се бяха пробвали на рускините в една дискотека в Сибир...>Е после имаше размазани мюслита, много много бой, кютек сръсбка музика и ебане с пръти и сопи!!!! А не кат в педераска Европа или гейска Америка където ги посрещат с хляб и сол, за да могат после да режат глави!