Седем са убитите и трима ранените при атака край синагога в Източен Йерусалим

Нападателят беше ликвидиран, Бенямин Нетаняху пристигна на мястото на атаката

Обратно в новината

Коментари - Седем са убитите и трима ранените при атака край синагога в Източен Йерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички тия осъждащи терористичния акт включително и медиите, които са 90% чифутски управлявани от шорош, бяха реагирали по същия начин и на убийството на палестинците в бежанския лагер, както и продължаващата окупация на палестински територии, това може би нямаше да се случи.

В Източен Ерусалим е града на еврейския цар Давид, Храмовия Хълм, на който са били двата еврейски храма.Това е най-святато място за юдаизма, за арабите било трето по святост, щото Мохемед полетял с един кон до небето и обратно.Ако беше летял с делтапланер, по биха се вързали на глупостите им.

И при това летял нощем, та да го видят всички арабески.Копитото на коня е отпечатано на камъка под позлатения купол, размера му е колкото копитата на 20 коня събрани на едно.

ми е за евреите, за юдаизма и за светите им места. Истината е, че избиват безнаказано други хора от десетилетия!

Много си тъп, като прост зомбиран арабин!

Въпроса е отде палестинците намират оръжие.Товя е работа на Иран а зад Иран стои Катай.

Какво значение има. Те са окупираните, трябва да получават оръжие от целия "демократичен" свят. Нали?!

Какво означава окупиран като Евреите са по стар етнос

Дали?! За филистимци чувал ли си? А да заселването на евреи по палестинските земи?

В Плодородния Полумесец се ражда земеделието около 10’000 преди н.е., което означава, че тези земи са били обитавани хиляди години преди евреите да се пръкнат !!!

Може ама не са били палестинците във всички случаи палестинците са след тях

Какво означава окупиран за Украйна?

Не знаеш историята. Това са зомбирани терористи, ако искаха държава до сега да я имаха сто пъти, но това са жалки изнудвачи, шефовете им са милионери.

А израел откъде получава? От цял свят плюс десетки милиарди помощи ежегодно

Що да ненполучава и от нормалния Свят тоест Сащ а не от китайските уроди

Ти ли опредяш кой е "нормалния свят", а, полиран мозък? Почети, почети!

Израел не убива мирни граждани като 70 годишната жена, за разлика от палестинците.Каква държава могат да имат тези, та тях самите араби не ги искат.

Дали?! Я се информирай малко.

Кланетата в Сабра и Шатила са дело на араби

Израел ни убива мирни граждани. Хо,хо,хо. Явно се шегуваш. Отвори у туба и се нагледай на бомбардировките във Сирия,Палестина, Ливан и тн..

За тази война защо не се говори ежедневно? Продължила толкова години. Оръжия защо не се изпращат на Палестина?

ами изпращат се бе , червен капут ! Да не мислиш че палестинците си го произвеждат във заводи ? Навремето евреите каталясваха да унищожат всичко руско оръжие дето СССР даваше на арабите. Огромни количества унищожавани 1967 г. ( 6 -дневната война) , 1970 г. (войната на изтощение) , 1973 г. (Йом Кипур) , а върха е 1982 г. по време на операция "Мир за Галилея" , рейда над долината Бекаа и щурма на Бейрут.

И при всичките тези войни Израел не е окупатор и провежда всъщност "предпазни" и "защитни военни кампании", така ли тъпак?

да,точно така....провеждат СВО,ама както трябва,не като руското некадърие във Украйна. Един път се отпускат след шеметната си победа във 6-дневната война и през 1973 год. за малко да са изринати....оттогава провеждат "ПОЛИТИКАТА НА РАЗБИТИЯТ НОС" т.е регулярно набиване на канчето на арабеските , чомбер - ритник и после пак след време. А що съветско оръжие са утилизирали , again and again........... армията им не тренира,а практикува :)))

Тоест одобряваш действията на окупатора Израел, а не на окупатора Русия. Мхм... И руснаците що американско оръжие утилизираха, ама какво от това. Впрочем, знаеш ли какво е отношението на Израел към конфликта в Украйна.

Трябва да си мърляв Капоте за да защитаваш терористи и изнудвачи! Мьрзеливи, фанатични, хитри диваци, които зомбират собствения си народ до лудост, вкл.децата.

Добре, но дай характеристика на "терористи", защото за мен и двете страни отговарят, само дето едните са с много по-големи възможности - финансови и военни, но също така фанатизирани. /Виж заселване на евреи в Палестина/ Искам, много искам хората да спрат да се избиват, но няма да стане, ясно защо.

Първоначално бяха 8 убити и десет ранени ( повечето в тежко състояние!), сега станаха 7 убити и двама ранени , до довечера може да се окаже, че единствения убит е т.н. нападател .

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН РАВИН!!! АМИИИН!!!

Онзи с мустачките такова хубаво дело е започнал. Как не поживя още малко да довърши започнатото. Колко сапун е оставил ненаправен...

Евреите са се вкопчили в Стария Завет , като се даде нов !? Не разбирам . Освен , че в стария завет те са поставени на централно място и те , като че ли не искат да го споделят с другите . Новият Завет е много по-добър , старото трябва да отмине .

терористи

И сега кои са по демократичните, палестинците които са окупирани и с повече жертви или израелците които са окупатори и също имат жертви, но по малко. И забележете атаката е вследствие това, което са направили преди това израелците. Да се чуди човек как живеят тези хора и от двете страни вече 70 и повече години, цял живот война без да се вижда някаква светлина, и както винаги с любезното съдействие на Сащ.

Щом е зив, значи е "закъснял". Политиците винаги отоват след това.

Източен Йерусалим ми звучи доста палестински.Не можа само със сила да налагаш правото си над по-слабия.Има откат!

Не може!И Путин се мъчи ама не може