Седем области вече са в грипна епидемия, до дни ще обхване 1/3 от страната

Учениците в Смолян, Габрово, Пловдив, Плевен, Варна и Бургас обаче остават в класните стаи

Обратно в новината

Коментари - Седем области вече са в грипна епидемия, до дни ще обхване 1/3 от страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е няма ли вече да се чипира населението?

Как така се препоръчват маски при струпване на хора, а учениците вместо да преминат онлайн са присъствено? Да стоят 5-6 часа с маски в клас ли или вируса в училище не се разпространява?

Гласуваите за ваканция. Като сме ваканция ние е добре.

Абе вие какво чакате, учители има болни, деца също, изчисленията ви са малоумни и неграмотни, пуснеъе децата онлайн

Теб май онлайн са те правили! Ако искаш да затворят училищата завинаги и да се учи само онлайн?!! И болниците по тази логока също! Омръзна ми от " лош материал"!!!

Внушенията и плашенето продължават. Все едно падат камъни от небето. Всява се паника и страх. Няма пари и трябва да бъдат източени по някакъв начин от хората. Питам аз ,защо не се приказва така, когато става въпрос за храна? И отговарям, защото трябва да се продават ненужни лекарства, особено антибиотици, да се кълцат ненужно хора, за да могат някои докторски светила да си карат безумно и ненужно скъпите коли. Когато човек няма какво да покаже с ума си и душата си трябва да се представя отвън някак си... Показност, пошлост и насилие - психическо всеки ден. Всичко с плашене и внушение става в тази държава. Диктаторски прийом.

Децата здрави, учителите болни. На някой му се почива. За по 2000 заплати, по 4 часа на ден по 40 мин. и отпуска 54 дена, ваканции бол, сега и грипна и накрая 95 % брак труд, браво.

Стани учител, клепарник! След един месец си в лудницата.

Веси ти май си бивш учител. От лудницата ли пишеш?

Леле мале , всички ще омреме!Кърти пейките и домашен затвор!

Щом няма черни чували и плашене по новините, не е епидемия ха ха

Като ги пуснат ученицити в грипна ваканция, кво мислите, че ще правят?.. Алкохол, секс, наркотици, тва ще праят. Вие можете ли да вържите тези млади хора да стоят в къщи, за да се пазят? Нищо такова ! На тях съвсем други неща им са в главите.

най-вече в началните класове

Някои неща се четат по подразбиране.

А Хасково кога ? Господин главен кенефен инспектор Кунчев

Вижте как в "демократична" Украйна се "лекуват" военнослужещите за да може фашисткият режим там да не изплаща обезщетения на семействата им. Всички са безследно изчезнали, няма трупове няма проблеми. https://rutube.ru/video/adfe4fb782ca859152691c7cbcfff761/?r=plemwd

В цивилизованите страни отдавна няма достъп до ресурси под контрола на Кремъл

В цивилизованите държави се поднася информация от двете страни на конфликта, в САЩ стандартният пакет от 35 руски телевизионни канали си върви във всички ТВ оператори. От кога България е в списъка на цивилизованите държави? Защо са ви необходим визи за да посетите "нецивилизованата" Америка? Държава в която дамгосан, като престъпник по закона Магнитски, решава какво да се случи в нея, не може да бъде причислявана към Цивилизованият свят.

Какво чакате , пускайте децата в грипна ваканция , около мен всички са болни , какво ги гледате тия статистики , сглобкаджийски миндили

Ти сигурно всяка година умираш и така вече 50-60 години!

Ако наистина има голяма заболеваемост от грип, нормално е да се вземат мерки да не се разпространява иначе ще си ходим все болни !!!

Едно също се дъвчи в Панеленото гето.

Смотаняци, вместо да ми блокирате IP addess(a) си оправете хостинга на смотаният сайт! Няма ИП, няма проблеми не работи, ИП дреси бол, кеф ти IPv4,кеф ти IPv6. Мога и избор по държави и градове да ви предоставя. Толкова пари получавате от Козяк, Сорос и други фашистки организации, за да разпространявате фалшиви новини и неонацистки олигофрении, а хоста на сайта ви е жив кахър! Да направим една акция с капачки за да ви подпомогнем и ние?

Не се хаби, сега е модерно да не им пука или толкова си могат :))) Сега и мен ще блокират :)))

не се ядосвай , по-вероятно имат някакви малоумни системи , които блокват автоматично , но явно не са конфигурирани както трябва...

Това е изцяло стратегия на правителството. Всяване на паника

Чипът срещу кромит не действа ли и на настинка?

бием лайк бро

Се тая. Мерките са планирани. Правителствата са пенетрирани. Не сме балъци. Как кажете локдаун и пламват и Парламента и Посолствата. Слуги ционистки, гнусни.